Doomsday 2012: Ενταξει δεν το λες κι ασχημο. Προσωπικα εχω "ψαχτει" λιγο με αυτο το θεμα οποτε ηξερα πανω κατω τι θα εβλεπα και την ιδια στιγμη περιμενα μια διαφορετικη εκδοχη στο τελος απο την "αναμενομενη" αν οντως γινει. Ταινια βεβαια ειναι. Ειναι καλη ας πουμε, αλλα αμα δεν ενδιαφερεται καποιος για το θεμα καλυτερα να μην τη δει γιατι θα βαρεθει. Κι εγω δεν ενδιαφερομαι αλλα την ειδα γιατι ειχα διαβασει κατι πραγματα.
21: Πολυ καλη ταινια, πολυ ευχαριστη και μου αρεσε ο πρωταγωνιστης, τη συνιστω!
Indiana Jones το τελευταιο: Πολυ καλη οπωςσ μας εχουν συνθησει αλλωστε κι ο Φορντ πολυ καλος επισης.
Τhe bunny house: η καπως ετσι τελοσπαντων. Καλη ταινια, ειχε γελιο σε καποιες σκηνες, αρκετο θα ελεγα.
Τhe chronicles of narnia: Αυτο με τον Κασπιαν, πολυ καλο καμια σχεση με το πρωτο που δεν μου πολυ αρεσε, οι ηθοποιοι κι οι χαρακτηρες εχουν ωριμασει και το ολο στορυ ηταν καλο.
I am legend: Το ξερω οτι αργησα να το δω, ηταν μια ταινια ππου ηθελα να την δω στο σινεμα αλλα δεν εκατσε τελικα. Ενταξει "καλη" ιστορια, πιστευω οτι ο Σμιθ ηταν η καλυτερη επιλογη που μπορουσαν να κανουν γιατι στο μεγαλυτερο μερος της ταινιας ειναι μονο αυτος και δεν βαριεσαι καθολου αφου ειναι καταπληκτικος. Στενοχωρηθηκα πολυ παντως που πεθανε η Σαμ.
Get smart: Αυτο που λεγανε για την καλυτερη κομωδια τοθ καλοκαιριου η κατι τετοιο ενταξει ψιλο ισχυει. Καλη κομωδια αλλα δεν ξερω αν θα την ελεγα ως η καλυτερη.
Ναι εχω ξεκολοθει στις ταινιες..