Official Merchandise

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παρούσα σελίδα είναι καθαρά ενημερωτική και το site και ο δημιουργός του δεν έχει κανένα κέρδος ή όφελος από τις αγορές σας από τις ακόλουθες επιχειρήσεις.

Μετά από συνεχή επικοινωνία και αλλεπάλληλες ερωτήσεις από επισκέπτες του site και μέλη του Fan Club, δημιουργήθηκε αυτή η σελίδα ως "οδηγός αγοράς" για ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ προϊόντα σχετικά με τους Guns N' Roses και όλα τα σχετικά συγκροτήματα ή solo projects.

Θα προσπαθούμε να ανανεώνουμε την σελίδα όσο πιο συχνά γίνεται, για να μπορείτε να βρείτε το πιο καινούργιο Merchandise και τις καλύτερες ευκαιρίες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ LANGUAGE OF FEAR ΤΟΥ DEL JAMES ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ FAN CLUB!!!

Για άλλη μια φορά το Ελληνικό Fan Club των Guns N' Roses δουλεύει για τους φίλους των GN'R στην Ελλάδα και φέρνει στα χέρια σας ένα βιβλίο που σχετίζεται άμεσα με την ιστορία των GN'R, ένα βιβλίο που μόλις επανακυκλοφόρησε στην Αμερική μετά από 14 χρόνια, υπογεγραμμένο για τα μέλη και τους φίλους του Fan Club από τον συγγραφέα και προσωπικό φίλο του Axl, Del James.

Το The Language Of Fear είναι από τα πιο σπάνια βιβλία στο είδος του και η πρώτη έκδοση (χωρίς την υπογραφή του συγγραφέα) έχει φτάσει να πωλείται μέχρι και 200 δολάρια στο Ebay.

Επικοινωνήστε άμεσα με το [email protected] και ζητήστε ένα αντίγραφο του βιβλίου, η προσφορά ισχύει μέχρι την Πέμπτη 10 Απριλίου. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για ποσό και τρόπο πληρωμής.

Το βιβλίο αποτελείται από μικρές ιστορίες τρόμου. Σε μια από αυτές τις ιστορίες, το "Without You", βασίστηκε το video clip του τραγουδιού "November Rain" των Guns N' Roses.

Ο Del γράφει για την συγκεκριμένη ιστορία:

"Το 1986 ζούσα μαζί με μια παρέα από ξεπεσμένους αλκοολικούς σε ένα σπίτι στην Santa Monica Boulevard, γνωστό και ως "Hell House". Ήμουν 22 και είχα γερή κράση. Εκείνη την περίοδο έγινα μάρτυρας σε κάτι που με ενέπνευσε να γράψω μια ιστορία για ένα μουσικό που γράφει ένα τραγούδι αγάπης για να καταλήξει να τον στοιχειώσει η φήμη του. Η επιτυχία του γίνεται μια κατάρα που τον οδηγεί στην αυτοκτονία. Έδωσα την ιστορία νευρικά στον Axl, ελπίζοντας ότι θα λάβει το μήνυμα, την προειδοποίηση. Κάτι που συνέβη και αφού με μεγάλη ευγένεια με ανέφερε στο τέλος του video clip του "November Rain" , κατέληξα με μια συμφωνία για να εκδώσω το The Language Of Fear".

Ο Del έχει γράψει δύο τραγούδια μαζί με τους GN'R, ήταν υπεύθυνος για το όλο project του διπλού live cd "Live Era '87-'93" και σήμερα είναι tour manager των Guns N' Roses!

Έχει σκηνοθετήσει video clips, έχει δουλέψει ως αρχισυντάκτης στο περιοδικό RIP και μεταξύ πολλών άλλων έχει δουλέψει στην Geffen Records ως υπεύθυνος ανακάλυψης νέων ταλέντων.

 

 

1) Black N' Rose (Σολομού 16, Εξάρχεια, Αθήνα, http://www.myspace.com/blacknroseshop)

Επειδή πολλοί από εσάς δεν έχετε/χρησιμοποιείτε πιστωτική κάρτα ή δεν εμπιστεύεστε αρκετά το Ίντερνετ για να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα, το Gunsnroses.gr σας προτείνει μια επίσκεψη στο Black N' Rose (Official Band Merch) στην καρδιά της Αθήνας, Σολομού 16 στα Εξάρχεια.

Στο Black N' Rose θα βρείτε το ακόλουθο T-Shirt στα 30 :

 

Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για όλα τα Τ-Shirts διαφόρων συγκροτημάτων που διαθέτει το κατάστημα.

Περισσότερο και ΝΕΟ Official Merchandise στο Black N' Rose από αρχές Οκτωβρίου!!!

 

2) Internet

Για όσους από εσάς έχετε και δεν φοβάστε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα στο Ίντερνετ, μπορείτε να επισκεφτείτε τα ακόλουθα sites για ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ merchandise των Guns N' Roses, τα sites είναι απόλυτα ασφαλή:

Το επίσημο online κατάστημα των Guns N' Roses (ΕΠΙΣΗΜΟ, ανανεώνεται συνέχεια με καινούργιο merchandise)

http://store.getlive.co.uk/stores/getlive/thumb.asp?id=gnr

http://play.com/Clothing/T-Shirts/6-/Search.html?searchstring=Guns+N'+Roses&searchtype=CLTS

http://backstreetmerch.com/thumb.asp?id=gnr

 

Επίσης μπορείτε να κάνετε κλικ στο ακόλουθο link για ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ merchandise των Velvet Revolver:

http://store.getlive.co.uk/stores/getlive/thumb.asp?id=vrv

 

Θα ακολουθήσουν περισσότερα...

Επιστροφή στην αρχική σελίδα