Αύγουστος '03

 

Φήμη:
Διάφοροι ισχυρίζονται ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός Q104.3 στην Νέα Υόρκη έπαιξε ένα νέο τραγούδι των GN'R που ονομάζεται I.R.S όταν ο Mike Piazza των New York Mets πέρασε απο τον σταθμό. Η ιστορία για το πως παίχτηκε το τραγούδι στην εκπομπή είναι η εξής:

Τρεις εβδομάδες πριν, ο παίχτης των New York Mets, Mike Piazza, ξεκαθάριζε την αλληλογραφία που λαμβάνει όταν κάτι του τράβηξε την προσοχή. Ήταν ένα cd που έγραφε "Guns N' Roses, I.R.S.". Το άκουσε και όταν τον κάλεσαν στην εκπομπή την Παρασκευή έφερε το CD μαζί του. Έπαιξαν το τραγούδι γύρω στις 12:15 π.μ.

Μετά το τραγούδι ο DJ και ο Piazza έκαναν πλάκα λέγοντας ατάκες του τύπου "Αυτό και αν ακούγεται γνώριμο" και "Είναι κανένα τοπικό συγκρότημα?" Στο τέλος ο DJ ανακοίνωσε, "Αυτό είναι το νέο τραγούδι των Guns N' Roses και λέγεται I.R.S."

Ένας ακροατής το περιέγραψε σαν rock/techno. Η κιθάρα δεν είχε καμία σχέση με τον Slash. Αλλά αυτό δεν ήταν καθόλου κακό.

Τα φωνητικά του Axl ακούγονται καθαρά και αν και δεν ουρλιάζει όπως στο "Welcome to the Jungle", πιάνει ψηλές νότες όπως στο  "Madagascar" και το "The Blues." Ταιριάζει με τα καινούργια τραγούδια και ο ροκ ήχος ήταν παρόμοιος με αυτόν του "Oh My God."

Το τραγούδι παίχτηκε το Σαββάτο στις 12:15 π.μ..

Αυτό γράφτηκε στο site του DJ:

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ show καθώς ο Mike Piazza και ο Jim Breuer επιστρέφουν στο στούντιο και το show δημιουργεί νέα ξανά καθώς είχαμε σε πρεμιέρα ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι των G&R! 

Γράφτηκε απ' τον Eddie Trunk στις 30.08.03

"Τι να πω, κι άλλα τεράστια νέα απο την εκπομπή μας αυτήν την Παρασκευή που μας πέρασε! Ο Mike Piazza επέστρεψε στο στούντιο σαν συμπαρουσιαστής και ήρθε με μια έκπληξη, νέο τραγούδι απο τους Guns & Roses! Η αντίδραση απ' την στιγμή που παίξαμε το τραγούδι, το όνομα του οποίου είναι IRS, είναι εξωπραγματική. Ο Mike (που πάντα ήταν τεράστιος οπαδός των G&R) έλαβε το CD ανώνυμα στην αλληλογραφία του. Αφήστε το στον συμπαρουσιαστή και θα σας έρθει άλλη μια φορά με απίστευτα αποκλειστικά νέα! Οι πάντες μου ζητάνε μια κόπια ή να το ξανακούσουνε. Για προφανείς λόγους δεν θα το βγάλω στο internet, δεν θα το δώσω σε κανέναν και πιθανότατα δεν θα το ξαναπαίξω. Αλλά γι' αυτούς που το ακούσανε, σας ευχαριστώ που ακούτε".

Το site των Velvet Revolver ανανεώθηκε. Μπορείτε να το δείτε εδώ.

Νοέμβριος:
2 solo συναυλίες με τους Eric Singer και Stefen Adika
13/11 - Bulldog Cafe - Mexico City, Mexico
15/11 - Hard Rock Live - Guadalajara, Mexico

Οι GN'R και οι Velvet Revolver αναφέρθηκαν σε μια συνέντευξη που έδωσε ο John Lydon στο playboy.com:

------------------------------------------------------------------------------------------------------

JL: Όλα αυτά τα "weapons of mass destruction" (όπλα μαζικής καταστροφής) -- ακούγεται σαν ηλίθιος τίτλος για δίσκο των Boyz II Men.

PB: Ή των Guns N' Roses.

JL: Ω ναί. Αυτούς τους νέους. Ποίοι είναι σ' αυτό το supergroup που δημιούργησαν?

PB: Ο Buckethead, ο κιθαρίστας που παίζει με ένα κουβαδάκι απο τα KFC στο κεφάλι του. Ένας τύπος απ' τους Nine Inch Nails. O Tommy Stinson, των Replacements.

JL: Έπαιξαν εδώ την άλλη εβδομάδα. Το τραγούδι με το οποίο άνοιξαν ήταν το "Bodies" [ένα τραγούδι απο το Never Mind the Bollocks των Sex Pistols]. Ήταν σαν, Ω ναι, σωστά, πάμε supergroup! Πρέπει να παίζετε τραγούδια κάποιων άλλων. Αυτό είναι καλό.

PB: Πως ήταν η δικιά τους version?

JL: Η δικιά τους version? Θανάσιμα αργή. [γελάει] Αυτό είναι ένα μακρύ τραίνο που έρχεται.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Lydon μπέρδεψε τους Guns με τους Velvet Revolver, τους οποίους κράζει... Την υπόλοιπη συνέντευξη μπορείτε να διαβάσετε στα αγγλικά εδώ.

Οι Deli Creeps θα έχουν ένα τραγούδι στην ταινία Flesh For The Beast. Ακούστε το τραγούδι εδώ.

Επίσημο Site της Ταινίας.

Όσον αφορά τώρα τον Buckethead, μπορείτε να δείτε το preview site για τον νέο του δίσκο Bucketheadland2 εδώ.

Η αστυνομία στην Βουδαπέστη διεξάγει έρευνα για να εντοπίσει απατεώνες που "διοργάνωναν" συναυλία των GUNS N' ROSES και πούλησαν 3.000 εισιτήρια σε ανυποψίαστους αγοραστές.

Σύμφωνα με τον Joe Nemes, Αμερικάνο φοιτητή στο πανεπιστήμιο ELTE στην Βουδαπέστη που πρώτος ανέφερε αυτήν την ιστορία, η απάτη ξεκίνησε πριν λίγες μέρες όταν μεγάλες αφίσες (φώτο) άρχισαν να εμφανίζονται στην πόλη καλώντας το κοινό να παρευρεθεί στην μοναδική Ευρωπαϊκή συναυλία των GNR στα πλαίσια της "Chinese Democracy Tour" - η συναυλία θα γίνονταν στις 26 Σεπτεμβρίου 2003 σε ένα χώρο αεροδρομίου που χρησιμοποιείται ελάχιστα. "Μεταξύ λοιπόν της παρέλασης της Βουδαπέστης και του αγώνα της Formula 1 στο Hungaroring, κάποιος άρχισε να πουλάει εισιτήρια [φώτο] στην τιμή των 45 δολαρίων σε οπαδούς που δεν γνώριζαν ότι επρόκειτο περί απάτης", λέει ο Joe. "Το "γραφείο πώλησης εισιτηρίων" έστησε ένα stand σε ένα πάρκινγκ έξω απο ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο".

"Αν και η όλη ιστορία κράτησε 3-4 μέρες το πολύ (απο την εμφάνιση των αφισών μέχρι την ώρα που η αστυνομία έψαχνε για τον πωλητή εισιτηρίων στο πάρκινγκ) οι τύποι πούλησαν το λιγότερο 3,000 εισιτήρια και έβγαλαν πάνω απο 100,000 δολάρια. Ευτυχώς, υπάρχουν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης του "πωλητή εισιτηρίων" στο πάρκινγκ όποτε είναι θέμα χρόνου να τον συλλάβουνε."

Για περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την απίστευτη ιστορία επισκεφτείτε τους παρακάτω διαδικτυακούς τόπους (στα Ουγγρικά): Index.hu, Aktiv.TV2.hu.

Οι GN'R ήταν το θέμα της χθεσινής εκπομπής Top 10 at 10 στο Νορβηγικό MTV. Ιδού το Top 10:

1 - November Rain
2 - Paradise City
3 - Knockin' on Heaven's Door
4 - Sweet Child O'Mine
5 - Don't Cry
6 - Estranged
7 - You Could Be Mine
8 - Live And Let Die
9 - Welcome To The Jungle
10 - Patience

Το Top 10 διαμορφώθηκε ύστερα απο ψηφοφορία τηλεθεατών.

Ο Slash, ο Duff και ο Dave των VELVET REVOLVER θα είναι στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Guitar World. Μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο εδώ. Το συμβόλαιο με την RCA Records υπεγράφη τελικά χθες και το management του συγκροτήματος έχει αναλάβει η Immortal.

Ο ντράμερ των GUNS N' ROSES Brian "Brain" Mantia, γνωστός και απ' τους PRIMUS, έπαιξε ντράμς για το νέο άλμπουμ της Kimya Dawson,  σύμφωνα με το MTV.com. Ο δίσκος, στον οποίο συμμετέχει ο μπασίστας των THIRD EYE BLIND Arion Salazar, ο τραγουδιστής των THIRD EYE BLIND Stephan Jenkins και η κοπελιά του Vanessa Carlton στα φωνητικά, θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο.

Το Καναδικό digital-hardcore συγκρότημα SCHIZOID κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα cd που αποτελείται απο 13 διασκευές τραγουδιών απο γνωστά black metal/punk/industrial συγκροτήματα και ονομάζεται "COVERED IN METAL". Ανάμεσα στα τραγούδια που διασκευάζουν είναι και το My World των Guns N' Roses. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν εδώ (δεξί κλικ, "Αποθήκευση προορισμού ως...").

Ο Buckethead θα κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ που θα ονομάζεται Bucketheadland 2, στις 16 Σεπτεμβρίου μέσω της Ion Records.

Κατεβάστε το βίντεο απο το τραγούδι Slither των Velvet Revolver σε φορμάτ RealMedia, ζωντανά απο το El Rey Theatre στις 19 Ιουνίου, εδώ.

Ο πρώην ντράμερ των GUNS N' ROSES και νυν των VELVET REVOLVER Matt Sorum έχει υπογράψει συμφωνία με την Sixthman Records (που διανέμει η Warner Bros.) για την κυκλοφορία του σόλο δίσκου του "Hollywood Zen". Το CD, το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της δημιουργίας εδώ και δύο χρόνια, "είναι για τις καλές και τις κακές στιγμές μου στο Hollywood," λέει ο Sorum. "Είναι πολύ διαφορετικό απο τους THE CULT. Σκεφτείτε κάτι μεταξύ BOWIE, IGGY και LOU REED. . . Το θεωρώ ένα μείγμα μεταξύ παλιάς rock και μοντέρνων συγκροτημάτων. Έχω στοιχεία απο τους PRIMAL SCREAM, λίγο techno και λίγο tribal. Επίσης έχω πολλά ντράμς μέσα. Ήταν ο πιο διασκεδαστικός ντράμς δίσκος που έχω κάνει. Νοίκιασα ένα αναλογικό στούντιο και πήγα όλα μου τα ντράμς εκεί. Είχα απόλυτη ελευθερία γιατί είναι ο δικός μου δίσκος [γελάει]." Σαν guest θα εμφανιστεί στο CD ο πρώην μπασίστας των QUIET RIOT/HOUSE OF LORDS Chuck Wright, ο οποίος σχεδίασε και όλα τα γραφικά και το εξώφυλλο του άλμπουμ. Ο Sorum τραγουδάει, παίζει κιθάρα και σκοπεύει να κάνει περιοδεία για να προωθήσει το άλμπουμ.

Ο Axl κάλεσε τον Dizzy στο στούντιο και οι GN'R κανονίζουν να κυκλοφορήσουν τον δίσκο μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου (Thanksgiving).

O Tommy Stinson άνοιξε επίσημο site (www.tommystinson.com) και στο παραθυράκι που "πετάγεται" λέει τα παρακάτω:

ΝΑΙ, αυτό είναι το επίσημο website του Tommy Stinson. ΝΑΙ, ότι μαθαίνετε απ' αυτό το site έρχεται κατ' ευθείαν απο μένα.

ΝΑΙ, είμαι ακόμα στους Guns N Roses.

ΝΑΙ, ο δίσκος θα κυκλοφορήσει.

ΝΑΙ, ο ακυκλοφόρητος δίσκος Perfect μιξάρεται και θα κυκλοφορήσει από την Rykodisc.

ΝΑΙ, ηχογραφώ ένα νέο solo άλμπουμ.

ΝΑΙ, είμαι σε περιοδεία με τους The Figgs που δεν ανοίγουν απλά τις συναυλίες, αλλά παίζουν και μαζί μου.

ΟΧΙ, δεν θα παίξω αυτό το τραγούδι.

ΝΑΙ, είμαι στ' αλήθεια εγώ.

Το περιοδικό Guitar One, στο τεύχος Οκτωβρίου 2003, κατονόμασε τα χειρότερα άλμπουμ όλων των εποχών σύμφωνα με την κρίση ενός... συντάκτη του...

Σπουδαίοι ΚαλλιτέχνεςΚακά άλμπουμ

10. Led Zeppelin The Song Remains the Same
9. U2 Pop
8. Aerosmith Rock in a Hard Place
7. Pink Floyd A Momentary Lapse of Reason
6. Muddy Waters Electric Mud
5. AC/DC Flick of the Switch
4. Van Halen Diver Down
3. ZZ Top Recycler
2. Black Sabbath Born Again

1. Guns N’ Roses Chinese Democracy

Θα πρέπει να δεί το φως της ημέρας ποτέ? Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το πιο πολυαναμενόμενο και χειρότερο άλμπουμ στην ιστορία της ροκ. Ο Axl Rose έχει τα προσόντα για να αναδειχθεί ως Dr. Frankenstein της μουσικής. Αν μπορούσε να κάνει και αυτό το πράγμα να μιλήσει...
-BOB GULLA

Διαβάστε το άρθρο και τις δηλώσεις του Tommy Stinson στο MTV.com εδώ (στα αγγλικά).

Σε μια συνέντευξη που έδωσε ο Tommy Stinson στην Albany Timesunion δήλωσε μεταξύ άλλων τα παρακάτω σχετικά με την κυκλοφορία του νέου δίσκου των GN'R, Chinese Democracy:

"Είναι πιο κοντά στο τέλος της ολοκλήρωσης του δίσκου, παρά στην αρχή," λέει. "Και ξεκινάμε στα μέσα Σεπτεμβρίου τις πρόβες για ζωντανές εμφανίσεις, κάτι που σε μένα μοιάζει με καλό σημάδι, ότι δηλαδή ο δίσκος θα κυκλοφορήσει σύντομα και ότι θα ξεκινήσουμε περιοδεία για να τον υποστηρίξουμε".

"Δεν ακολουθώ καμία γραμμή σ' αυτά που σας λέω. Είναι αληθινές πληροφορίες. Σας εγγυώμαι ότι ο δίσκος θα κυκλοφορήσει. Ελπίζω να κυκλοφορήσει πριν το τέλος της χρονιάς".

Διαβάστε όλη την συνέντευξη εδώ.

Οι VELVET REVOLVER υπέγραψαν ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο με την RCA Records την Παρασκευή 22 Αυγούστου. Οι VELVET REVOLVER πρόσφατα ακύρωσαν την κυκλοφορία ενός ζωντανού EP/DVD, από την συναυλία τους στις 19 Ιουνίου στο Los Angeles και έχουν ξεκινήσει την ηχογράφηση του πρώτου τους ολοκληρωμένου άλμπουμ, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Φεβρουαρίου του 2004.

Ο Stinson αναφέρεται στην κόντρα που φημολογείται ότι ξέσπασε ανάμεσα στον Westerberg και τον Axl, όταν ο Stinson αρνήθηκε να επιστρέψει στους Replacements. Λέει ότι η απόφαση ήταν καθαρά δική του και ότι ο Axl δεν είχε καμία ευθύνη για ότι έγινε. Επίσης αναφέρει ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει φέτος.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ.

Στην κουτσομπολίστικη στήλη της Cindy Adams, στις 19 Αυγούστου, στην NY Post, υπάρχει η εξής αναφορά στον Axl:

"Ο Axel Rose, πρώην μέλος των Guns N' Roses, κάποτε κέρδιζε $8 την ώρα καπνίζοντας τσιγάρα. Ήταν μέρος ενός πειράματος του τμήματος επιστημών του UCLA".

Μπορείτε να διαβάσετε μια νέα συνέντευξη με τον Tommy εδώ (στα αγγλικά).

Οι GN'R αναφέρονται σε ένα βιβλίο που ονομάζεται "Straight Whisky: A Living History of Sex, Drugs, and Rock'n'Roll on the Sunset Strip" των Erik Quisling και Austin Williams.

Οι Velvet Revolver ακύρωσαν το EP και το DVD απο την εμφάνιση τους στο El Rey Theater, που σκόπευαν να κυκλοφορήσουν μέσα στον Οκτώβριο .

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων των Velvet Revolver είπε ότι ακυρώθηκε μερικές εβδομάδες πριν γιατί δεν υπήρχε πλέον λόγος να κυκλοφορήσει.

Το συγκρότημα συζητά με μερικές νέες δισκογραφικές εταιρείες και δεν θέλουν να κυκλοφορήσουν τίποτα πριν ολοκληρώσουν το πρώτο τους CD. Μια συμφωνία με δισκογραφική είναι έτοιμη να κλείσει. Το συγκρότημα επίσης αποφάσισε να μην δώσει άλλη συναυλία μέχρι να έχει έτοιμο το CD του.

Το δικαστήριο της Pasadena εξέδωσε ποινή τριών χρόνων υπό επιτήρηση στον Scott Weiland στις 14 Αυγούστου. Ο δικαστής επίσης επέβαλλε στον Weiland να επισκέπτεται σε τακτά χρονικά διαστήματα κάποιο σύμβουλο (γιατρό) και να συνεχίσει το πρόγραμμα απεξάρτησης απ' τα ναρκωτικά.

Ένα νέο βίντεο των VELVET REVOLVER, στο οποίο έπαιξαν το "It's So Easy" ζωντανά στο El Rey Theatre στις 19 Ιουνίου, μπορείτε να κατεβάσετε σε φορμάτ Windows Media εδώ (δεξί κλικ, "Αποθήκευση προορισμού ως..."). Μια ζωντανή version του τραγουδιού απο την ίδια συναυλία θα υπάρχει στον επερχόμενο CD/DVD EP του συγκροτήματος, που θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου απ' την Immortal Records.

Μπορείτε να ακούσετε ένα νέο τραγούδι του Buckethead απο το επερχόμενο άλμπουμ του Super Diorama Theater πηγαίνοντας στην διεύθυνση www.bucketheadland.com .

Ο Duff έγραψε ένα μήνυμα για τους οπαδούς στο φόρουμ των Velvet Revolver.

Είπε ότι ελπίζουν να κυκλοφορήσουν τον δίσκο τον Ιανουάριο. Εξαρτάται απο διάφορους παράγοντες (παραγωγούς, στούντιο και άλλα..). Μπορείτε να διαβάσετε όλο το μήνυμα στα αγγλικά εδώ.

Οι GN'R "έπαιξαν" στο MTV της Λατινικής Αμερικής. Η εκτέλεση του November Rain στα βραβεία VMAs το 1992 με τον with Elton John, ήταν στην θέση #13 στις καλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία των VMAs.

Ο Izzy Stradlin σχεδιάζει μια περιοδεία στην Αμερική. Σχεδιάζεται να ξεκινήσει στις δύο τελευταίες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου. Θα ξεκινήσει απο το Texas, ακολουθεί το Mississippi, το St. Louis και το Memphis (μεταξύ άλλων) και τελειώνει στο Chicago. Αυτή η περιοδεία δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Σε άλλα νέα του Izzy, πριν δύο μήνες ο Izzy, με τον Rick και τον Taz γύρισαν ένα βίντεο για κάποιο τραγούδι απο τον επερχόμενο δίσκο "Like A Dog". Δεν είναι γνωστό αν το βίντεο θα κυκλοφορήσει επίσημα ή αν θα είναι δώρο στο άλμπουμ.

Ο Slash θα εμφανιστεί στο πάρτι γενεθλίων του Michael Jackson που θα γίνει στο The Orpheum Theatre του Los Angeles στις 30 Αυγούστου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

2003 VMA Uncensored
(MTV) Music Television
Σαββάτο - 16 Αυγούστου, 2003
12:00μ.μ. - 02:00 μ.μ. ET

Το MTV ταξιδεύει τους θεατές του για δύο ώρες στις πιο τρελές, γελοίες και περίεργες στιγμές απο τα 19 χρόνια των Video Music Awards. Η ανανεωμένη έκδοση του 2003 συμπεριλαμβάνει νέες ιστορίες απο τα βραβεία του 2002: Θα μάθετε τι συνέβη στ' αλήθεια όταν ο Michael Jackson αποδέχθηκε ένα βραβείο που δεν του δόθηκε, πως ο P. Diddy επέστρεψε απο διακοπές ενός μηνός, στο προσωπικό του γιοτ, για να βγάλει εις πέρας την εμφάνιση του και την αγωνιώδη ιστορία πίσω απο την επιστροφή-έκπληξη του Axl Rose.

Τα παρακάτω είναι στο κομμάτι "Correspondence" του περιοδικού Rolling Stone της 21ης Αυγούστου ως απάντηση σε κάτι που είπε ο Weiland για τον Axl στο τεύχος της 24ης Ιουλίου.

RS 24 Ιουλίου "Loose Talk":
"Εύχομαι ο Axl να φτιάξει ένα σπουδαίο δίσκο γιατί ήταν πολύ, πολύ σημαντικός. Απλά φαίνεται ότι περνάει την φάση "Brian Wilson" αυτόν τον καιρό." - Scott Weiland

RS 21 Αυγούστου "Correspondence"
Βρίσκω την στήλη "Loose Talk", όπου ο Scott Weiland λέει ότι ο Axl Rose περνάει την φάση του "Brian Wilson" [RS 927] αρκετά διασκεδαστική. Ναι, ίσως θα μπορούσες να το πεις έτσι; Θα μπορούσες επίσης να πεις ότι ο Weiland περνάει την φάση "Robert Downey Jr." που έχει παρόμοια προβλήματα - Gordon Venegas, Sumner, Washington

Αναφορά στον Axl στην NY Daily News της 31ης Ιουλίου 2003.

Ποίος είναι ο μπαμπάς μου? Το οικογενειακό μυστικό που σόκαρε τους Demi Moore, Axl Rose, Orlando Bloom και άλλες διασημότητες.
Της Melena Z. Ryzik

Φανταστείτε το σοκ: Μετά απο χρόνια που αποκαλείς τον άνθρωπο που σε μεγάλωσε "μπαμπά", μαθαίνεις ότι δεν είναι ο βιολογικός σου πατέρας. Σας θυμίζει σαπουνόπερα? Κι όμως είναι μια σελίδα απ' τις βιογραφίες πολλών διασημοτήτων.

Απο τον Jack Nicholson ως τον Axl Rose, διασημότητες ανακάλυψαν - προσωπικά και δημόσια - ότι ο αγαπημένος τους μπαμπάς, ή πιο σπάνια η μαμά, δεν ήταν αυτοί με τους οποίους μεγάλωσαν. Το πιο πιθανό είναι να μην τους γνώρισαν ποτέ.

Ο Axl Rose, ο τραγουδιστής των Guns N' Roses, πρέπει να υποπτεύθηκε κάτι όταν - ένα καιρό που ονομάζονταν ακόμη William Bailey - βρήκε κάποια χαρτιά που έγραφαν το οικογενειακό του επώνυμο ως "Rose". Στην ηλικία των 17, ανακάλυψε ότι ο βιολογικός του πατέρας, τον οποίο η μητέρα του παντρεύτηκε όταν ήταν ακόμη στο γυμνάσιο, ήταν ο William Rose, που ο Axl ισχυρίζεται ότι τον βίασε σεξουαλικά και ψυχολογικά, πριν αφήσει το σπίτι, όταν ο Axl ήταν ακόμη 2 χρονών. Η μητέρα των Rose ξαναπαντρεύτηκε, αλλά ο πατριός του Axl δεν ήταν καλύτερος απ' τον κανονικό του πατέρα.

Οι Δεσμοί Που Ενώνουν
Αν και ο (Orlando) Bloom και η (Liv) Tyler αποδέχθηκαν τους "νέους" πατεράδες τους, η αντίδραση του Rose ήταν η πιο συνηθισμένη. Το αρχικό σοκ της αποκάλυψης δίνει χώρο στον θυμό και συχνά στην προδοσία, λέει ο (Evan) Imber-Black.* "Σκέφτεσαι, 'Θέλω να έχω σχέση με τον άνθρωπο που μου είπε ψέματα?' "

*συγγραφέας του βιβλίου "The Secret Life of Families" και διευθυντή του Κέντρου για Οικογένειες και την Υγεία στο Ινστιτούτο Ackerman στην Νέα Υόρκη.

Οι GN'R στην εκπομπή "VH1's Top 33 Καλύτερα Τραγούδια για Μπαρ".

Αυτή η εκπομπή μεταδόθηκε την Παρασκευή 8 Αυγούστου απο το VH1 και το τραγούδι των GN'R που κατάφερε να "μπει" στην λίστα ήταν το Sweet Child O' Mine.

Ένα νέο βίντεο των VELVET REVOLVER, στο οποίο παίζουν το "Sex Type Thing" ζωντανά στο El Rey Theatre στις 19 Ιουνίου, μπορείτε να κατεβάσετε σε φορμάτ Windows Media εδώ (δεξί κλικ, "Αποθήκευση προορισμού ως..."). Μια ζωντανή version του τραγουδιού απο την ίδια συναυλία θα υπάρχει στον επερχόμενο CD/DVD EP του συγκροτήματος, που θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου απ' την Immortal Records.

Ένας πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στις δισκογραφικές εταιρείες για το που θα υπογράψουν οι Velvet Revolver. Η κυκλοφορία του EP τον Οκτώβριο απο την Immortal Records, είναι απλά μέρος μιας συμφωνίας για ένα μόνο δίσκο. H Hits Daily Double αναφέρει ότι ο πόλεμος πλέον γίνεται ανάμεσα στην Arista, την Elektra και την Warner Bros. Το συγκρότημα θα γίνει το θέμα μιας σειράς-ντοκιμαντέρ που θα ονομάζεται "Inside Out" και θα προβληθεί σύντομα απο το VH-1 .

Υπάρχει μια μικρή αναφορά στον Axl σε ένα περιοδικό για παιχνίδια που ονομάζεται GMR:

Σε ένα άρθρο που σχολιάζει την αποτυχία του τελευταίου παιχνιδιού Tomb Raider λέει: "Lara Croft) Είναι ο Axl Rose. Σίγουρα ο κόσμος αγοράζει τα πράγματά της... αλλά απο συνήθεια, όχι επειδή νοιάζονται πια".

Ο πρώην ντράμερ των GUNS N' ROSES, και νυν των VELVET REVOLVER, Matt Sorum και ο μπασίστας των TOMMY LEE/πρώην-KILGORE Marty O'Brien θα συμμετέχουν σε δύο τραγούδια απο το επερχόμενο άλμπουμ των PRE)THING, που θα ονομάζεται "22nd Century Lifestyle Episode: RUSTAND THESUPERHEROES SEXDRUGS AND SOUTHERN CITYROCK". Ο Sorum και ο O'Brien θα συμμετέχουν στο πρώτο single "Faded Love" αλλά και στο τραγούδι "Stay Alive" που θα υπάρχει στο άλμπουμ.

 

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα