Φεβρουάριος '04

 

To B Music TV (44 UHF) διοργανώνει Guns N' Roses Weekend το Σαββατοκύριακο 13 - 14 Μαρτίου.

Συντονιστείτε λοιπόν και απολαύστε video clips, συνεντεύξεις, διαγωνισμούς, live εμφανίσεις καθώς και πολύ σπάνιο υλικό από το 1986 μέχρι και σήμερα.

Με την υποστήριξη του Gunsnroses.gr!!!

Σύμφωνα με το CD Universe, η επερχόμενη κυκλοφορία των GUNS N' ROSES "Greatest Hits" θα είναι σε μορφή digipack και θα περιέχει "remastered" εκτελέσεις των "Welcome to the Jungle", "Sweet Child O' Mine", "Patience", "Paradise City" και "Sympathy for the Devil" από το soundtrack της ταινίας "Interview With a Vampire".

Στο τεύχος Μαρτίου 2004 του περιοδικού Maxim, στην σελίδα 46 υπάρχει μια φωτογραφία με κάποιες μούμιες στην σειρά απο την Πάπα Νέα Γουϊνέα. Το άρθρο ξεκινάει με την παρακάτω πρόταση "Όχι αυτή δεν είναι μια γραμμή από θαυμαστές που περιμένουν το νέο άλμπουμ των Guns N' Roses".....

Οι Adler's Appetite ακυρώνουν το υπόλοιπο της περιοδείας τους επειδή ο promoter δεν τήρησε τα συμφωνούμενα. Με λίγα λόγια δεν πλήρωσε το λεωφορείο που τους μετέφερε και παρ' ολίγον να τους αφήσει στην μέση του πουθενά. Shit happens...

Ο Scott Weiland μίλησε στο περιοδικό Rolling Stone σχετικά με το πρόβλημα του με τα ναρκωτικά και εξηγεί γιατί μετακόμισε εγκαταστάσεις.

"Είναι δύσκολο, αλλά εδώ μπορούν να με επισκέπτονται η γυναίκα μου και τα παιδιά μου κάθε Σαββατοκύριακο," λέει. "Απλά δεν μπορώ να περιμένω να βγω για να τους συμπαρασταθώ." Το νέο άλμπουμ των Velvet Revolver, Contraband, θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαΐου και ο τραγουδιστής ελπίζει να καταφέρει κάποιον συμβιβασμό για να κανονιστεί μια περιοδεία το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το velvet-revolver.com, τα τραγούδια που επιλέχθηκαν για το άλμπουμ-ντεμπούτο των Velvet Revolver, που θα κυκλοφορήσει από την RCA Records στις 18 Μαΐου, είναι τα εξής (με αλφαβητική σειρά):
 

Big Machine
Do It For The Kids
Headspace
Falling To Pieces
Illegal Eye
Loving The Alien (Sometimes)
Set Me Free
Slither
Spectacle
Suckertrain Blues
Superhuman
You Got No Right

Δείτε νέες προωθητικές φωτογραφίες των Velvet Revolver εδώ.

Ο πληκτράς των GUNS N' ROSES Dizzy Reed θα ξεκινήσει μια solo περιοδεία στην ανατολική ακτή στις 18 Μαρτίου μαζί με τους FASTMASTER (web site). Θα παίξουν κυρίως διασκευές σε Guns N' Roses αλλά και άλλες μεγάλες επιτυχίες.

Θα βρείτε τις ημερομηνίες εδώ.

Το site της Universal Music στην Δανία έχει ένα διαφημιστικό spot για το "Greatest Hits" εδώ.

Πατήστε στο "TV Spots" στο menu.

Η διασκευή των ZOMBIE APOCALYPSE στο τραγούδι των GUNS N' ROSES "Welcome To The Jungle" υπάρχει στο internet και μπορείτε να την κατεβάσετε σε MP3 εδώ. Το τραγούδι υπάρχει στο επερχόμενο tribute άλμπουμ στους GUNS N' ROSES, "Bring You To Your Knees: A Tribute To Guns N' Roses", που θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου από την Law Of Inertia Records. Άλλα συγκροτήματα που εμφανίζονται στο CD είναι οι DILLINGER ESCAPE PLAN, UNEARTH, EIGHTEEN VISIONS, GOD FORBID και οι HASTE.

"Bring You To Your Knees: A Tribute To Guns N' Roses" (δείτε το εξώφυλλο εδώ):

01. MOST PRECIOUS BLOOD - "Sweet Child O' Mine"
02. DILLINGER ESCAPE PLAN - "My Michelle"
03. TIME IN MALTA - "November Rain"
04. HASTE - "You're Crazy"
05. GOD FORBID - "Out Ta Get Me"
06. VAUX - "14 Years"
07. EVERY TIME I DIE - "Used To Love Her"
08. UNEARTH - "It's So Easy"
09. DEATH BY STEREO - "Anything Goes"
10. THE BEAUTIFUL MISTAKE - "Estranged"
11. BREAK THE SILENCE - "Night Train"
12. ZOMBIE APOCALYPSE - "Welcome To the Jungle"
13. EIGHTEEN VISIONS - "Paradise City"
14. BLEEDING THROUGH - "Rocket Queen"

O Buckethead θα κυκλοφορήσει 2 νέα άλμπουμ.

Το πρώτο, "Population Override", θα κυκλοφορήσει από την Ion Records στις 30 Μαρτίου του 2004 και το δεύτερο, το πολύ-αναμενόμενο άλμπουμ, που χρειάστηκε 2 χρόνια για να ετοιμαστεί "Cuckoo Clocks Of Hell" θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου από την Disembodied Records.

Λίγα νέα από το tommystinson.com:

20 Φεβρ.: "Είναι έτοιμο!! Το άλμπουμ τελείωσε! Το μιξάρισμα έχει τελειώσει! Έχει τελειώσει! Φεύγω αύριο το πρωί για την Νέα Υόρκη για να συναντηθώ με τους ανθρώπους της δισκογραφικής και τους βάλω να ακούσουν τον δίσκο, και μετά στο Bimini για μια ξεκούραση που χρειάζομαι πολύ.

Θα βάλουμε τα τραγούδια στο site για να μπορείτε να τα ακούσετε, αλλά χρειαζόμαστε πρώτα την άδεια της εταιρείας. Κάντε υπομονή."

Μια Νορβηγική εφημερίδα που ονομάζεται Dagbladet πήρε συνέντευξη από τον Duff, τον Matt και τον Slash. Μπορείτε να την διαβάσετε στα Νορβηγικά εδώ.

Τα πιο σημαντικά σημεία είναι τα εξής:

- Ο τίτλος λέει "Οι Guns N' Roses ήταν κάτι οδυνηρό".

- Ο Matt σχολιάζει την συναυλία που ακυρώθηκε στο Oslo, της Νορβηγίας το 1991 λέγοντας "δεν το κάνεις αυτό στους οπαδούς σου".

- Ο Slash λέει ότι αισθάνεται ωραία που είναι πάλι όλοι μαζί και ότι ο Weiland είναι ο Iggy Pop, ο David Bowie, ο Johnny Rotten και ο Mick Jagger σε ένα σώμα.

- Αναφέρει επίσης ότι έχει να μιλήσει στον Axl από τότε που "αναγκάστηκε" να φύγει από το συγκρότημα (τα λόγια του Slash) και ότι η Perla (η γυναίκα του) στέλνει στον Axl μια Χριστουγεννιάτικη κάρτα κάθε χρόνο.

- Ο Duff λέει πως πιστεύει ότι ο Axl είναι ένας πικρός άνθρωπος και ότι ελπίζει ο Axl να βρει κάποια ευτυχία στην ζωή του.

- Το single θα κυκλοφορήσει στην Νορβηγία στις 3 Μαΐου και το άλμπουμ στις 24.

O Tommy Stinson θα εμφανιστεί στο επερχόμενο άλμπουμ του Jesse Malin, το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της μίξης. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα CD τον Μάιο.

O Izzy έστειλε e-mail στον webmaster του izzy-stradlin.com με λίγα νέα. Το "Like A Dog" θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία και στην Ευρώπη μόλις ο Izzy υπογράψει ένα συμφωνητικό αδείας.

Σύμφωνα με την Universal, το Greatest Hits θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 15 Μαρτίου και στην Αμερική στις 23 Μαρτίου.

Του Jonathan Cohen

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Billboard) - Καθώς η δουλειά συνεχίζεται για το ατελείωτα αργοπορημένο άλμπουμ των Guns N' Roses "Chinese Democracy", η Geffen Records έχει θέσει ως ημερομηνία κυκλοφορίας την 23η Μαρτίου για το "Greatest Hits", μια συλλογή που αποτελείται από 14 πολύ γνωστά τραγούδια του hard rock συγκροτήματος.

Το άλμπουμ περιέχει αγαπημένα τραγούδια όπως τα "Welcome to the Jungle", "Sweet Child O' Mine", "Patience", "Paradise City" και μια διασκευή του γνωστού τραγουδιού των Rolling Stones "Sympathy for the Devil" από το soundtrack της ταινίας "Interview With a Vampire".

Αυτή είναι η τρίτη κυκλοφορία, σχετικά με τους Guns N' Roses από το περασμένο Φθινόπωρο, όταν η Geffen κυκλοφόρησε σε DVD τα home videos "Welcome to the Videos" και το διπλό "Use Your Illusion."

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με πηγές, το συγκρότημα δεν έδωσε την έγκρισή του για την κυκλοφορία του "Greatest Hits" και μπορεί να κινηθεί νομικά για να την σταματήσει.

Το συγκρότημα, που μοναδικό ιδρυτικό μέλος του παραμένει ο Axl Rose, θα επιστρέψει στις live εμφανίσεις στις 30 Μαΐου στο Φεστιβάλ Rock in Rio-Lisbon στην Λισσαβόνα της Πορτογαλίας. Θα είναι η πρώτη εμφάνιση των GN'R μετά την καταστροφική περιοδεία του 2002, που ακυρώθηκε με 13 ακόμη εμφανίσεις που δεν έγιναν ποτέ.

Όσον αφορά το "Chinese Democracy," είναι άγνωστο το αν θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ. Ο μπασίστας Tommy Stinson είπε στο Billboard.com πέρυσι ότι είχαν να τελειώσουν μερικά μικρά σημεία ακόμη πριν το άλμπουμ μπει στο στάδιο της μίξης.

Reuters/Billboard

Σύμφωνα με το Undercover.com.au το Greatest Hits των Guns N' Roses θα κυκλοφορήσει στην Αυστραλία στις 11 Απριλίου (επιβεβαιώθηκε από την Universal Music Αυστραλίας) και δεν θα περιέχει κανένα τραγούδι από το Chinese Democracy. Η λίστα των τραγουδιών θα είναι αυτή που αναφέρθηκε σε προηγούμενο άρθρο.

Σύμφωνα με το www.musictap.net το Greatest Hits των Guns N' Roses θα κυκλοφορήσει κανονικά στις 23 Μαρτίου και θα έχει το εξής εξώφυλλο:

"Το επερχόμενο άλμπουμ των Guns N' Roses με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, "Guns N' Roses' Greatest Hits" θα περιέχει 14 τραγούδια που συμπεριλαμβάνουν και το "Sympathy For The Devil", τραγούδι που αρχικά είχε κυκλοφορήσει για το soundtrack της ταινίας Interview With The Vampire. Τα τραγούδια που θα είναι στην συλλογή είναι τα εξής:

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει από την Geffen Records."

Απ' ότι φαίνεται η Universal έθεσε νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για ένα "Greatest Hits" των Guns N' Roses. Η κυκλοφορία δεν έχει και πάλι την έγκριση του συγκροτήματος ή του management παρ' όλο που η Universal θέλει να το κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου.

Την τελευταία φορά που η Geffen/Universal σχεδίαζε να κυκλοφορήσει το Greatest Hits τον Νοέμβριο, η κυκλοφορία αναβλήθηκε. Το ίδιο προσπαθεί να ξανακάνει η πλευρά του συγκροτήματος και τώρα.

Σύμφωνα με το www.fmqb.com, το πρώτο single των Velvet Revolver, "Slither" άλλαξε ημερομηνία κυκλοφορίας και θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου.

Επίσημη λίστα με τα κορυφαία σε πωλήσεις DVD για την 6η εβδομάδα του 2004 στην Φινλανδία:

Θέση / Προηγούμενη εβδομάδα / εβδομάδες στο chart.

1. 1. 3 Use Your Illusion I GUNS N' ROSES
2. 2. 2 Use Your Illusion II GUNS N' ROSES
3. RE 6 Lichtspielhaus RAMMSTEIN
4. Νέο Live The Doors
5. RE 9 Sekoilun ytimessδ ELΔKELΔISET

Ο Duff, ο Matt και ο Slash ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους στο πάρτι του Clive Davis πριν από τα Grammy το Σαββάτο 7 Φεβρουαρίου στο Beverly Hills Hotel.

Δείτε φωτογραφίες από το Film Magic: Slash, Duff+Matt. Περισσότερες φωτογραφίες στο LFI.

Ο Buckethead εμφανίστηκε στα βραβεία Grammy στις 9 Φεβρουαρίου.

Ήταν με τον Bootsy Collins. Η Joan Rivers τον ρώτησε αν περνάει καλά και εκείνος κούνησε το κεφάλι του.

Ο Bootsy έκανε αναφορά στο γεγονός ότι ο Buckethead είναι μέλος των GN'R και μετά είπε ότι το "Bucketheadland" είναι η καλύτερη του δουλειά.

Ο Bootsy ανέφερε επίσης ότι ο Buckethead θα εμφανίζονταν με τους Parliament Funkadelic.

Η εφημερίδα Las Vegas Sun αναφέρει ότι ο τραγουδιστής των GUNS N' ROSES, Axl Rose αγόρασε ένα ιπτάμενο άλογο (άγαλμα από neon) από το Antiquities στα Forum Shops στο καζίνο Caesars στο Σαββάτο 31 Ιανουαρίου, για το οποίο πλήρωσε 5,500 δολάρια.

Ο Richard Fortus και ο Brain συμμετέχουν στο score για την ταινία Monster. Περισσότερα στο musicfromthemovies.com.

Τα τρία DVD που κυκλοφόρησαν οι GN'R είναι στην λίστα με τα DVD με τις μεγαλύτερες πωλήσεις του Play.com:

1 Guns N' Roses - Welcome To The Videos
2 The Doors - 30 Years Commemorative Edition
3 Guns N' Roses - Vol 1 - Use Your Illusion World Tour 1992 - In Tokyo
4 Dire Straits: Sultans Of Swing
5 Standing In The Shadows Of Motown
6 Guns N' Roses - Vol 2 - Use Your Illusion World Tour 1992 - In Tokyo
7 Robbie Williams - Live At Knebworth 2003
8 Elvis - The Ultimate Collection (2 Discs)
9 Tenacious D: Complete Masterworks (2 Discs) (PA)
10 Eagles - Hell Freezes Over (DTS)

Το Play.com είναι ένα Αγγλικό ηλεκτρονικό κατάστημα με έδρα το Jersey.

To JimDunlop.com έχει μια μικρή συνέντευξη με τον Duff. Σ' αυτήν ο Duff αποκαλύπτει ότι ο Matt ολοκλήρωσε τα κομμάτια του στον δίσκο των Velvet Revolver σε 5 ημέρες. Διαβάστε όλη την συνέντευξη στα αγγλικά εδώ.

Ο κιθαρίστας των GUNS N ROSES, Richard Fortus επέστρεψε στο studio με τους THE COMPULSIONS για να ηχογραφήσει ένα τραγούδι που ονομάζεται "Betrayed." Το τραγούδι συμπεριλαμβάνει επίσης τον Jimmy Grillo (πρώην-Toilet Boys) στο μπάσο, τον Jay Dee Dougherty (Patti Smith Group) στα ντραμς και τον ιδρυτή των Compulsions, Rob Carlyle στα φωνητικά και στην ακουστική κιθάρα.

Ο Fortus εμφανίζεται επίσης στην μπαλάντα των Compulsions, "My Favorite Wine," που ηχογραφήθηκε τον Νοέμβριο του 2003. Το συγκεκριμένο τραγούδι θα υπάρχει στο άλμπουμ "Sounds from the Underground" (Cheap Shot Records), μια συλλογή με 15 συγκροτήματα από την Νέα Υόρκη και την Φιλαδέλφεια που δεν έχουν συμβόλαια με δισκογραφικές. Το "SFTU" θα κυκλοφορήσει σήμερα (10 Φεβρουαρίου).

Μπορείτε να αγοράσετε μπλουζάκια του Tommy Stinson στο Merch.com.

Υπάρχει μια αναφορά στους GN'R στο DVD των Tenacious D "The Complete Master Works". Παίζουν ένα medley στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το "Mr. Brownstone".

Αναφορά στους GN'R στο περιοδικό Metal Hammer, στο τεύχος Ιανουαρίου 2004:

ROCK N' ROLL Μήνες του '03

Ιούλιος: Ο Slash αρνείται την πιθανότητα επανασύνδεσης των Guns N' Roses- για πάντα! - λέγοντας ότι ο Axl Rose έχει μολύνει το όνομα με ένα νέο συγκρότημα.

Στην ίδια σελίδα υπάρχει αυτή η φωτογραφία:

Το Set Me Free των Velvet Revolver ήταν στο Νο. 45 στην λίστα με τα κορυφαία 104 τραγούδια του  WBCN για το 2003. Το "Like A Stone" των Audioslave ήταν στο Νο.1.

Η κυκλοφορία της ανεπίσημης βιογραφίας των GN'R, "The Band That Time Forgot: The Complete Unauthorised Biography of Guns N' Roses", θα καθυστερήσει. Σύμφωνα με το Barnes & Noble, θα κυκλοφορήσει στις 1 Μαΐου και σύμφωνα με το Borders, στις 7 Απριλίου.

Οι Velvet Revolver κέρδισαν το βραβείο στην κατηγορία Ποιανού Συγκροτήματος το Νέο CD περιμένετε περισσότερο? Στα 2003 Sludgeaholic Choice Awards:

1. Velvet Revolver (1776) 29%

[6,055 συνολικές ψήφοι]

"Μια δυνατή νίκη για τους Velvet Revolver καθώς φαίνεται ότι οι οπαδοί των Velvet Revolver ενθουσιάστηκαν με αυτήν την ψηφοφορία και είπαν στους πάντες να ψηφίσουν για αυτούς. Δυστυχώς όμως όταν το CD κυκλοφορήσει, πιθανότατα θα κερδίσουν το βραβείο του πιο υπέρ-εκτιμημένου συγκροτήματος της επόμενης χρονιάς."

Οι Happenin' Harry, μαζί με τον Dizzy, έδωσαν μια συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό 94.7 The Zone στο Chicago, στις 29 Ιανουαρίου στον Pete McMurray και στο "Freak".

Ξεκίνησαν να απαντούν σε ερωτήσεις του τύπου πως κόλλησε το όνομα Happenin' Harry, και μετά παρουσίασαν τον Dizzy ως "ο Dizzy Reed, που ήταν στους Guns N' Roses". Ο Dizzy τους διόρθωσε "ΕΙΝΑΙ στους Guns N' Roses".

Μετά απ' αυτά ξεκίνησαν να κάνουν ερωτήσεις στον Dizzy, όπως πότε θα κυκλοφορήσει ο δίσκος όπου απάντησε "πολύ σύντομα".

Άλλες ερωτήσεις ήταν οι εξής:

- Τι σας καθυστερεί, αν είναι ο Axl.
Η απάντηση του Dizzy: "Δεν είναι ο Axl, υπάρχουν απλά μερικές λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν." Ο Harry αστειεύτηκε ότι η Geffen συγχωνεύεται με την Duncan Hines (μια εταιρεία αρτοποιίας), λέγοντας ότι αυτό είναι το πρόβλημα.

- Οι δύο δημοσιογράφοι είπαν πως ακούνε ότι θα βγει εδώ και καιρό αλλά δεν συμβαίνει ποτέ.
Ο Dizzy, λίγο νευριασμένος, είπε, "θα κυκλοφορήσει σύντομα, ελπίζω την επόμενη φορά που θα είμαι εδώ να το έχω στα χέρια μου."

- Ρώτησαν τον Dizzy αν μιλάει ποτέ στον Axl ή αν ο Axl είναι ερημίτης.
Ο Dizzy απάντησε, "Ο Axl δεν είναι ερημίτης," και είπε ότι μίλησε στον Axl "πριν δύο εβδομάδες, νομίζω."

Έπειτα ρώτησαν αν ο Buckethead είναι φρικιό, ο Dizzy είπε ότι είναι πολύ διασκεδαστικός και ταλαντούχος.

- Το επόμενο θέμα ήταν το Rock In Rio, οι παρουσιαστές ρώτησαν αν θα παίξουν εκεί και ο Dizzy είπε, "έτσι άκουσα," αλλά όχι πολύ πειστικά. Ύστερα μίλησαν για το αν θα πάνε στο Rio αλλά ο Dizzy τους διόρθωσε λέγοντας ότι είναι στην Πορτογαλία και επιβεβαιώνοντας την 30η Μαΐου ως ημερομηνία.

 

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα