Απρίλιος '05

 

Μια αναφορά στον Axl μπορούμε να δούμε στην ταινία κινουμένων σχεδίων Robots:

Όταν ο ήρωας της ταινίας φτάνει στην πόλη και του προσφέρεται ένας χάρτης με σπίτι διασημοτήτων, ένα από τα ονόματα που φαίνονται στον χάρτη είναι του Axl Rose (γραμμένο σαν Axel Rose)

Άλλα δύο clips από το IRS διέρρευσαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες 2 μέρες. Το δεύτερο είναι 43" και το τρίτο είναι 54" και αποτελεί το τελευταίο κομμάτι του τραγουδιού.

Εφ' όσον το management δεν επιθυμεί την κυκλοφορία αυτών των clips στο Internet, δεν θα βρείτε το mp3 ή links προς αυτό στο site ή στο forum.

O Craig Duswalt, πρώην βοηθός του Axl Rose, μίλησε στο Sp1at.com για το πως πέρασε με τον Rose και τους GUNS N' ROSES.

Για τον Rose, ο Craig είπε, "Ο Axl είναι ένας από τους καλύτερους τύπους στον κόσμο. Δεν είναι τόσο καλός έξω αλλά νομίζω ότι έχει να κάνει με το ότι δεν είναι και τόσο άνετος με την φήμη του και το γεγονός ότι εισβάλλουν στην ζωή του συνέχεια. Ένας προς ένα είναι σπουδαίος - του αρέσει να συζητάει... για τα πάντα. Ναι έχει προβλήματα, αλλά όλοι έχουμε. Κατά την διάρκεια της περιοδείας ήταν πολύ καλός φίλος σε μένα και στην γυναίκα μου. Τον σέβομαι απόλυτα."

Για το "Chinese Democracy", ο Craig αποκάλυψε, "Άκουσα τα περισσότερα τραγούδια το 1999 σε ένα δείπνο στο σπίτι του Axl με τον Brian May των QUEEN - ο οποίος προσέθετε μερικά κομμάτια στην κιθάρα. Τα τραγούδια ήταν φαινομενικά. Δεν γνωρίζω τον ακριβή λόγο που το άλμπουμ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, αλλά ξέρω ότι ο Axl θα κυκλοφορήσει κάτι με το οποίο θα είναι απόλυτα ευχαριστημένος - δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο."

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο Sp1at.com.

Μπορείτε να διαβάσετε μια συνέντευξη του Keri Kelli στο:

www.stevenadler.net

Σύμφωνα με το Launch Radio Networks οι Velvet Revolver δεν ήθελαν να κυκλοφορήσουν το Dirty Little Thing για τρίτο single. Το σχέδιο του συγκροτήματος ήταν να κυκλοφορήσουν σαν τρίτο single το Sucker Train Blues. Ο Matt Sorum λέει "Για αυτό το τραγούδι είχε σχεδιαστεί το συγκεκριμένο video". Αλλά όταν η δισκογραφική αποφάσισε να κυκλοφορήσει το Dirty Little Thing ο Scott είπε "Ας γυρίσουμε το ίδιο video clip απλά με άλλο τραγούδι".

Σύμφωνα με τον Sorum, το συγκρότημα δεν γνωρίζει αν θα κυκλοφορήσει τελικά το Sucker Train Blues σαν single.

Σύμφωνα με το περιοδικό Guitar One, το Appetite For Destruction είναι ένα από τα καλύτερα κιθαριστικά άλμπουμ όλων των εποχών. Οι συντάκτες του περιοδικού χώρισαν την λίστα σε δέκα είδη: classic rock, modern rock, metal, soul, jazz, blues, country, acoustic, shred και instrumental.

Μαζί με κάθε άλμπουμ υπάρχει και ένα σχόλιο για τους καλλιτέχνες.

Classic Rock #1: GUNS N' ROSES - "Appetite for Destruction" (1987, Geffen)
Γεγονός: Ο Saul Hudson, aka Slash, και η παρέα του παρ' ολίγον να ονόμαζαν το συγκρότημα τους HEADS OF AMAZON. Όταν έμαθαν ότι υπέγραψαν με δισκογραφική ήταν ξαπλωμένοι, μαστουρωμένοι και δεν είχαν καθόλου έτοιμο υλικό για ραδιοφωνικά single.

Ένα clip 32 δευτερολέπτων με τον τίτλο "IRS" κυκλοφόρησε στο ίντερνετ την 1η Απριλίου. Το χαμηλής ποιότητας κομμάτι, φημολογούνταν ότι είναι το ακυκλοφόρητο τραγούδι των GN'R "IRS".

Το "IRS" είχε παιχτεί στην ραδιοφωνική εκπομπή του Eddie Trunk στις 30 Αυγούστου 2003 και είχε αναφερθεί επίσης σε ένα άρθρο του Rolling Stone τον Ιανουάριο του 2000.

Τελικά το μικρής διάρκειας clip είναι πραγματικά ένα demo του κομματιού. Με λίγα λόγια, είναι ένα τραγούδι των GN'R, αλλά μια μη τελειωμένη έκδοση.

(Το mp3 ή links προς αυτό δεν θα γραφτούν στο site μετά από εντολή του management).

Οι VR θα εμφανιστούν στο The Travel Channel στις 25 Απριλίου στην εκπομπή Dreaming Big. Η εκπομπή θα δείξει μια ιδιωτική τσάρτερ πτήση με τους Velvet Revolver στην πρώτη θέση.

O Slash βρίσκεται στο εξώφυλλο του Αγγλικού περιοδικού Guitarist. Επίσης το περιοδικό έχει και συνέντευξη με τον κιθαρίστα.

To "November Rain" βρέθηκε στο Νο. 3 στο Top 1000 του Δανέζικου ραδιοφώνου Scala FM . Το "Knockin' On Heaven's Door" βρέθηκε στο Νο. #47.

Το "Welcome To The Jungle" παίχτηκε για 3η φορά στους Simpsons. Το τραγούδι παίχτηκε στο επεισόδιο με τον τίτλο Mobile Homer που παίχτηκε πρόσφατα.

Το Launch Radio Networks μας ενημερώνει ότι οι VELVET REVOLVER σχεδιάζουν να πάρουν μέρος στο φετινό Ozzfest. Ο ντραμερ Matt Sorum είπε ότι το συγκρότημα θα παίξει για 10 μέρες στο Ozzfest, που ξεκινάνε στις 15 Αυγούστου στο West Valley City, της Utah. Τις τελευταίες 7 ημέρες θα αντικαταστήσουν τους IRON MAIDEN, που τελειώνουν στις 20 Αυγούστου. Ο Sorum είπε ότι το συγκρότημα του περιμένει με ανυπομονησία την περιοδεία. "Μας ζήτησαν να είμαστε οι δεύτεροι στην σειρά, δηλαδή εννοώ ότι θα βγαίνουμε ακριβώς πριν τους [BLACK] SABBATH," είπε. "Θα είναι πολύ cool. Και υπάρχουν πολλά heavy συγκροτήματα στην λίστα. Υπολογίζουν σε μας για να τραβήξουμε πολλούς fans. Εννοώ, νομίζω ότι νομίζουν πως θα είναι cool να μας έχουν μαζί τους, και γι' αυτό μας κάλεσαν."

Το Ozzfest τελειώνει στις 4 Σεπτεμβρίου στο West Palm Beach, της Florida. Οι VELVET REVOLVER πρόσφατα ξεκίνησαν την περιοδεία τους στην βόρειο Αμερική που κρατάει μέχρι τις 25 Μαΐου. Μετά το συγκρότημα θα πάει στην Ευρώπη μέχρι και αρχές Ιουλίου.

Οι ημερομηνίες του Ozzfest 2005 που θα παίξουν και οι VELVET REVOLVER:

16 Αυγούστου - Salt Lake City, UT - USANA Pavilion *
18 Αυγούστου - Phoenix, AZ - Cricket *
20 Αυγούστου- Los Angeles, CA - Hyundai Pavilion at Glen Helen *
23 Αυγούστου- Albuquerque, NM - Journal Pavilion
25 Αυγούστου- Dallas, TX - Smirnoff
27 Αυγούστου- Houston, TX - Cynthia J. Woods Pavilion
28 Αυγούστου- San Antonio, TX - Verizon Wireless Amphitheatre
31 Αυγούστου- Nashville, TN - Starwood Amphitheatre
02 Σεπτεμβρίου- Charlotte, NC - Verizon
04 Σεπτεμβρίου- West Palm Beach - Sound Advice

* μαζί με τους IRON MAIDEN

Ο Steven Adler θα παίξει στο φεστιβάλ U.S. Indie Band & Film Expo στις 20 Αυγούστου 2005, που γίνεται από τις 19 έως τις 23 στο Beaumont, του Texas. Οι Adler's Appetite θα είναι επικεφαλείς της βραδιάς. Άλλοι που θα παίξουν είναι οι Element 80, Kevin Martin και οι The Hiwatts.

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν στις 22 Απριλίου από τα www.inhousetickets.com και το www.usindie.com.

 

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα