Δεκέμβριος '05

 

Το Amazon.com έβαλε για πρώτη φορά στις επερχόμενες κυκλοφορίες το Chinese Democracy, με ημερομηνία κυκλοφορίας 31 Δεκεμβρίου 2025, ημερομηνία που χρησιμοποιεί το δημοφιλές site για ανεπιβεβαίωτες ημερομηνίες κυκλοφοριών. Στο μεταξύ φαίνεται ότι ακυρώθηκε η κυκλοφορία του Greatest Hits 2 και εκπρόσωποι της Universal το διαψεύδουν όπου βρεθούν και σταθούν. Λέτε??

http://www.amazon.com/gp/product/B000CCBC6W/qid=1133498180/sr=8-16/ref=sr_8_xs_ap_i1_xgl15/103-8515556-8714224?n=507846&s=music&v=glance

Σύμφωνα με το ElectricFactory.com, οι VELVET REVOLVER θα παίξουν στο Borgata Events Center στο Atlantic City στις 30 Δεκεμβρίου. Τα εισιτήρια, που κοστίζουν 100 δολάρια, προπωλούνται από αύριο.

Το συγκρότημα θα παίξει επίσης στο Seminole Hard Rock Casino στο Hollywood, στις 2 Ιανουαρίου 2006. Τα εισιτήρια θα ξεκινήσουν να προπωλούνται στις 9 Δεκεμβρίου από το Ticketmaster.

To "Greatest Hits" των GN'R επέστρεψε στο Top 50 του Billboard την εβδομάδα που μας πέρασε:

46 GUNS N' ROSES GEFFEN 39,662

Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στο Νο 92.

Στην Ελλάδα το άλμπουμ έγινε χρυσό.

Η Cellar Records αναφέρει ότι ο Dizzy Reed επισκέφτηκε πρόσφατα το Cellar Studio για να ηχογραφήσει κομμάτια για το νέο άλμπουμ των Court Jester, που θα κυκλοφορήσει το 2006.

Αναφορά στον Axl και τους GN'R γίνεται σε ένα άρθρο για ταινίες και μουσικούς. Η αναφορά στους GN'R γίνεται στο κομμάτι που αφορά ταινίες που δεν έχουν γίνει ακόμη αλλά ο συγγραφέας θέλει να γίνουν:

---

Ο Axl Rose και οι Guns N' Roses: Η ζωή και τα χρονικά του θρυλικού Rose, η άνοδος του στην φήμη, η διάλυση του συγκροτήματος, η προσπάθεια για επιστροφή το 2002, τα διαβόητα "κραξίματα" επί σκηνής κατά την διάρκεια συναυλιών (σε συγκεκριμένα μέλη ενός fan forum), οι μηνύσεις που τον "κυνηγούν", και τέλος η θριαμβευτική δημόσια επανεμφάνιση του από την μουσική εξορία με την ολοκλήρωση και την κυκλοφορία του πολύ-αναμενόμενου CD “Chinese Democracy” είναι το σχεδόν τέλειο Χολιγουντιανό τέλος για μια ταινία. Αυτή είναι μια αυτοβιογραφία που ικετεύει να γίνει ταινία. Εντελώς τυχαία επικοινώνησε μαζί μου πρόσφατα η Sorelle Saidman, μια συγγραφέας στο Vancouver που με ενημέρωσε ότι γράφει ένα βιβλίο που ονομάζεται “Axl: Η ζωή και τα χρονικά του Axl Rose και των Guns N' Roses.”

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ:

Ο τραγουδιστής των L.A. GUNS Phil Lewis αντικατέστησε τον Joe Leste (BANG TANGO, BEAUTIFUL CREATURES) στο νέο tribute album που θα κυκλοφορήσει για τους GUNS N' ROSES τον Απρίλιο του 2006. Άλλοι μουσικοί που θα συμμετέχουν είναι οι: Marko Pukkila (Altaria), Keri Kelli (Adler's Appetite, Slash's Snakepit, Warrant, Ratt) και Chad Stewart (Faster Pussycat).

Στο Νο 2 της Ευρωπαϊκής λίστας με τις 100 καλύτερες Power Ballads του VH1 βρέθηκε το November Rain.

Απ' ότι φαίνεται το bootleg DVD με την ονομασία "Live in Tokyo" (που κυκλοφορεί και στην Ελλάδα) θα είναι το πρώτο bootleg που θα γίνει χρυσό, μιας και θα ξεπεράσει τις 20,000 πωλήσεις στην Ολλανδία...

Οι ADLER'S APPETITE ανακοίνωσαν τα ακόλουθα live για τους επόμενους μήνες:

31 Δεκ - Las Vegas, NV @ Rainbow Bar & Grill
13 Ιαν. - Tarzana, CA @ Paladinos
14 Ιαν.- Santa Ana, CA @ Galaxy Theater
17 Ιαν. - Barcelona, ΙΣΠΑΝΙΑ @ Bikini
19 Ιαν.- Alicante, ΙΣΠΑΝΙΑ @ Stereo
20 Ιαν.- Madrid, ΙΣΠΑΝΙΑ @ Arena
21 Ιαν.- Bergara, ΙΣΠΑΝΙΑ @ Jam
22 Ιαν.- Ludwigsburg, ΓΕΡΜΑΝΙΑ @ Rockfabrik
23 Ιαν.- Schassemburg, ΓΕΡΜΑΝΙΑ @ Colossal
24 Ιαν.- Bochum, ΓΕΡΜΑΝΙΑ @ Matrix
25 Ιαν.- Hamburg, ΓΕΡΜΑΝΙΑ @ Markthalle
27 μέχρι 29 Ιαν. ΙΤΑΛΙΑ @ Θα ανακοινωθεί σύντομα
01 Φεβρ.- ΑΓΓΛΙΑ @ Θα ανακοινωθεί σύντομα
02 Φεβρ.- ΑΓΓΛΙΑ @ Θα ανακοινωθεί σύντομα
03 Φεβρ.- Belfast, ΙΡΛΑΝΔΙΑ @ Rosetta Bar
04 Φεβρ.- Dublin, ΙΡΛΑΝΔΙΑ @ Whelans
05 μέχρι 09 Φεβρ.- ΑΓΓΛΙΑ @ Θα ανακοινωθεί σύντομα
10 Φεβρ.- Liverpool, ΑΓΓΛΙΑ @ The Cavern
11 Φεβρ.- ΑΓΓΛΙΑ @ Θα ανακοινωθεί σύντομα

Το 2006, οι ADLER'S APPETITE (Keri Kelli, Robbie Crane, Sheldon Tarsha και ο Steven Adler) σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν το νέο τους CD. Ο Adler συζητάει επίσης την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του που σχεδιάζει να γυριστεί σε ταινία στο μέλλον.

 

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα