Ιούλιος '05

 

Οι GN'R βρέθηκαν σε υψηλή θέση στην λίστα με τα καλύτερα Αμερικάνικα συγκροτήματα σύμφωνα με την USA Today:

6. Guns N' Roses. "Πολλοί άνθρωποι είπαν ότι είναι απίστευτο πως τραγούδια όπως τα Welcome to the Jungle, Sweet Child O' Mine και Patience μπορούν να προέρχονται από το ίδιο συγκρότημα," έγραψε η Laurie Hamilton από το Bennington. Ο αναγνώστης της εφημερίδας Matthew Sychantha είπε : "Αυτοί οι τύποι κορόιδεψαν τον κόσμο, συνδυάζοντας punk, thrash metal και hair metal σε ένα ενδιαφέρον, διεστραμμένο στυλ."

Επίσης το πρώην συγκρότημα του Tommy Stinson, οι Replacements, βρέθηκαν στην 19η θέση.

Σύμφωνα με ψηφοφορία που έγινε ανάμεσα στους τηλεθεατές του BBC (www.bbc.co.uk) οι Velvet Revolver έκαναν την δεύτερη καλύτερη εμφάνιση της βραδιάς πίσω μόνο από τους Pink Floyd (απολύτως λογικό) και με μεγάλη διαφορά από την τρίτη Madonna.

Συγχαρητήρια λοιπόν στο Mega Channel που έδειξε όλους τους ανύπαρκτους του κόσμου εκτός από το 2ο καλύτερο συγκρότημα που έπαιξε στο Λονδίνο...

Οι Velvet Revolver εμφανίστηκαν όπως ήταν προγραμματισμένο στο Live 8 που έγινε στο Hyde Park του Λονδίνου. Τα τραγούδια που έπαιξαν:

Do It For The Kids
Fall To Pieces
Slither

2 μέρες πριν ο Scott χτύπησε άσχημα το πόδι στο τελευταίο τραγούδι που έπαιξαν στο Roskilde Festival. Παρ' όλα αυτά, κατάφερε να "τα βγάλει πέρα" σήμερα...

Δείτε φωτογραφίες εδώ:

http://www.bbc.co.uk/music/thelive8event/pics/

 

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα