Μαϊος '05

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: VELVET REVOLVER PRE-SHOW PARTIES


Το Ελληνικό Fan Club των Velvet Revolver, Velvetrevolver.gr, παρουσιάζει 2 pre-show parties σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αφιερωμένα στην συναυλία των Velvet Revolver στο Rockwave Festival στις 25 Ιουνίου.

Οι Velvet Revolver, το βραβευμένο με Grammy συγκρότημα που γεννήθηκε από τις στάχτες των Guns N’ Roses και των Stone Temple Pilots, θα επισκεφτεί την χώρα μας για μια συναυλία στα πλαίσια του Rockwave Festival στις 25 Ιουνίου, στο Terravibe (Μαλακάσα) και εμείς θα το γιορτάσουμε λίγες μέρες πρίν με τον καλύτερο τρόπο.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς θα απολαύσετε:

• Διαρκείς προβολές σπάνιου υλικού απο το αρχείο του Fan Club.
• Μουσική και videos από το παρελθόν των μελών του συγκροτήματος (Guns N’ Roses, Stone Temple Pilots).
• Διαγωνισμούς και κληρώσεις με πολλά επίσημα αλλά και ανεπίσημα δώρα (προσφορά της Sony/BMG και του Fan Club).


ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ
SILVER DOLLAR (Εθνικής Αμύνης 19, Θεσσαλονίκη)
Ώρα έναρξης: 22:30
www.silverdollar.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: Rock Radio 104.7 (Θεσσαλονίκη)


ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ
REVENGE OF ROCK (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 34, Αθήνα)
Ώρα έναρξης: 22:30

Τα δύο pre-show parties διοργανώνονται με την επίσημη συνεργασία και υποστήριξη της Didi Music/Big Star Promotion και της Sony/BMG.

Ο Axl βρέθηκε στην λίστα με τα 20 Κακά παιδιά της μουσικής, σύμφωνα με το MuchMoreMusic. Ολόκληρη η λίστα:

01. Tommy Lee
02. Eminem
03. Gene Simmons
04. 50 Cent
05. Liam Gallagher
06. Jim Morrison
07. Axl Rose
08. Keith Richards
09. Johnny Rotten
10. Snoop Dogg
11. Ozzy Osbourne
12. Iggy Pop
13. Bobby Brown
14. Scott Weiland
15. Kid Rock
16. David Lee Roth
17. Jerry Lee Lewis
18. Robbie Williams
19. Rick James
20. Billy Idol

Σύμφωνα με το Rolling Stone o Serj δουλεύει σε ένα CD για τον Buckethead, τον μασκοφόρο κιθαρίστα που έπαιξε στους Guns n' Roses. O Buckethead έστειλε στον Serj κάποια instrumentals, τα οποία ο Serj έχει δοκιμάσει με μια σειρά από τραγουδιστές, από τον ποιητή Saul Williams μέχρι μια γειτόνισσα που τραγουδάει όπερα.

Σύμφωνα με τον Rick Richards, υπάρχει ένα καινούργιο project του Izzy στην φάση της μίξης. Ηχογραφήθηκε στα Criteria Studios του Miami.

O Duff και ο Slash εμφανίστηκαν στην συναυλία του Gilby Clarke στο Cleveland.

Έπαιξαν μαζί με τον Gilby τα Dead Flowers, Knockin' On Heaven's Door, It's So Easy και Helter Skelter. Ο Matt Sorum ήταν επίσης στο club, αλλά δεν ανέβηκε στην σκηνή.

Σύμφωνα με το ABC ePrep ο κιθαρίστας των VELVET REVOLVER Slash θα εμφανιστεί σε επερχόμενες διαφημίσεις για το X Games 11, που θα παρουσιαστούν από τις 4 έως τις 7 Αυγούστου στο Los Angeles. Σύμφωνα με το MTV News, ο Slash θα είναι μέλος μια χορωδίας που θα συμπεριλαμβάνει και αστέρια των Extreme Sports όπως οι Danny May και Dave Mirra.

Από το site των Dog Days:

06/05/2005: Χθες ήταν μια τρελή μέρα. Μετά από κάποια τηλεφωνήματα ο Steven Adler των Guns n Roses και οι Adler's Appetite ήρθαν στο studio και έπαιξαν με τα παιδιά μέχρι αργά το πρωί, όλοι ήταν ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι που είχαν την ευκαιρία να παίξουν με τον Steven, ήταν πολύ καλός, ευγενικός και η παρουσία του ήταν άψογη. Έπαιξαν τραγούδια από Rolling Stones μέχρι GNR και δεν θα πιστέψετε πόσο καλοί ακούγονταν, μπορείτε να περιμένετε κάποια από αυτά τα τραγούδια στον επερχόμενο δίσκο!!!

Αναφορά στον Axl έγινε σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό του Toronto στις 10 Μαρτίου.

Ο Chris Martin των Coldplay, ο οποίος ήταν στο studio, ανέφερε πως περιμένει υπομονετικά την επιστροφή του Axl και το νέο CD.

Επίσημο site άνοιξε ο Richard Fortus στην διεύθυνση richardfortusonline.com

Στο site μπορείτε να βρείτε κάποιες νέες φωτογραφίες από την περιοδεία του 2002.

Σύμφωνα με τον Matt Sorum, οι VR έχουν ηχογραφήσει ένα νέο τραγούδι για την ταινία Fantastic Four.

O Dizzy Reed και ο τραγουδιστής των BUCKCHERRY Josh Todd ηχογράφησαν νέο υλικό για το soundtrack της ταινίας "Still Life". Ο σκηνοθέτης Joel Miller είπε στο Sp1at.com, "Ο Dizzy και ο Josh Todd θα ετοιμάσουν το soundtrack. Θα είναι καινούργιο υλικό." Ο Joel Miller πρόσθεσε, "Ο Dizzy παίζει στην ταινία ένα τραγούδι με την Louise Post [VERUCA SALT]."

Ακολουθεί κείμενο από το site της McFarlane Toys:

Επιτέλους, θα προσθέσουμε 2 αντικείμενα σχετικά με μουσική στον online κατάλογο παιχνιδιών, σε μορφή τρισδιάστατης αναπαράστασης εξώφυλλων θρυλικών άλμπουμ. Θα πάρουμε κάποια εξώφυλλα από κλασσικά άλμπουμ και θα τα επανα-δημιουργήσουμε, όπως μόνο η McFarlane Toys μπορεί, ξεκινώντας με τα...

Appetite For Destruction (Guns 'n' Roses)

Led Zeppelin 1 (Led Zeppelin)

Έχουμε σχέδια για περισσότερα απ' αυτά στο μέλλον.

Ο Dizzy Reed κάνει μια μικρή εμφάνιση στην ταινία Charlie's Death Wish που κυκλοφόρησε στις 10 Μαΐου 2005. Στην ταινία παίζει και ο Lemmy (Motorhead). Ο Dizzy εμφανίζεται επίσης και στην ταινία Still Life.

Η COURTNEY LOVE ζήτησε συγγνώμη από τον μπασιστα DUFF McKAGAN για όσα είχε πει ο μακαρίτης άντρας της KURT COBAIN, για το πρώην συγκρότημα του μπασιστα GUNS N' ROSES.

Ο σταρ των NIRVANA έβριζε δημόσια τους GN'R όταν έγινε γνωστός στην διεθνή μουσική σκηνή.

Παρ' όλα αυτά, ο McKagan - ο οποίος ήταν ένας από τους τελευταίους, αν όχι ο τελευταίος, ανθρώπους που μίλησαν με τον Cobain πριν αυτοκτονήσει τον Απρίλιο του 1994 - είπε στην Love να μην απολογηθεί για τα σκληρά λόγια του Cobain γιατί ποτέ δεν τα πήρε κατάκαρδα.

Λέει, "Μίλησα μαζί της κάνα δύο φορές από τότε που βγήκα από την αποτοξίνωση. Αυτή την φορά ήταν γλυκιά και πολύ καλή, πολύ υγιής. Άρχισε να απολογείται για τα όσα είχε πει ο Kurt (Cobain), που έκανε κριτική στους Guns N' Roses και της είπα ότι δεν χρειάζεται να απολογηθεί για τίποτα. Έτσι είναι το rock 'n' roll."

Ο McKagan και ο Cobain κάθισαν δίπλα ο ένας στον άλλον, σε μια πτήση από το Los Angeles προς το Seattle. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Cobain βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι του, στο γκαράζ του σπιτιού του.

 

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα