Φεβρουάριος '06

 

Τα εισιτήρια για το Ιταλικό φεστιβάλ Gods Of Metal που θα γίνει τελικά στο Μιλάνο θα ξεκινήσουν να προπωλούνται σήμερα (28 Φεβρουαρίου)  εδώ.

Το επίσημο site του Richard Fortus έχει επανασχεδιαστεί και μπορείτε να το δείτε εδώ.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο Axl πήγε σε ένα πάρτι στο Xenii (Hollywood). Η DJ μίλησε μαζί του αρκετές φορές και έπαιξε το τραγούδι που της ζήτησε ο Axl, το "Magic Stick" του 50 Cent. Μπορείτε να δείτε μια φωτογραφία του Axl με την DJ από το πάρτι εδώ (προχωρήστε προς τα κάτω στην προτελευταία σειρά φωτογραφιών).

Οι Ιρλανδοί promoters Aiken Promotions επιβεβαίωσαν ότι οι MÖTLEY CRÜE δεν θα ανοίξουν την συναυλία για τους GUNS N' ROSES στις 9 Ιουνίου στην RDS Arena στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, παρ' όλα τα προηγούμενα δημοσιεύματα που έλεγαν το αντίθετο. "Φοβάμαι ότι οι διαφημίσεις στο ραδιόφωνο θα συμπεριλαμβάνουν ακόμη τους MÖTLEY CRÜE, αφού ηχογραφήθηκαν πριν το συγκρότημα αποφασίσει να ακυρώσει την εμφάνιση του," αναφέρει ένα νέο e-mail που έστειλε ένας εκπρόσωπος της Aiken. "Σύντομα θα κυκλοφορήσουν οι νέες διαφημίσεις που δεν συμπεριλαμβάνουν τους MÖTLEY CRÜE. Ελπίζω να καταλάβει ο κόσμος καθώς η ακύρωση έγινε χθες και η προώθηση της συναυλίας είναι ακόμη σε εξέλιξη. Συγγνώμη αν δημιουργήσαμε κάποιο πρόβλημα."

Οι Guns N' Roses θα εμφανιστούν μαζί με τους Motley Crue, που θα ανοίξουν την συναυλία, στην Ιρλανδία, στις 9 Ιουνίου, στην RDS Arena. Τα εισιτήρια, που θα αρχίσουν να προπωλούνται στις 25 Φεβρουαρίου, θα ξεκινάνε από €54.50.

Έχει επιβεβαιωθεί ότι οι Guns N' Roses θα εμφανιστούν ως headliners στο φεστιβάλ Download 2006.

Το συγκρότημα θα προστεθεί μαζί με τους Metallica στην κορυφή της λίστας των ονομάτων που θα εμφανιστούν για το καλοκαιρινό γεγονός, που θα γίνει στο Πάρκο Donington από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου.

Το φεστιβάλ θα αποτελέσει την μόνη εμφάνιση των δύο συγκροτημάτων στην Αγγλία.

Οι Guns N' Roses θα ανέβουν στην σκηνή την Κυριακή (11 Ιουνίου), ενώ οι Metallica θα παίξουν το προηγούμενο βράδυ.

Την τελευταία φορά που ο Axl Rose και η παρέα του εμφανίστηκαν στο Donington ήταν το 1988, όταν έπαιξαν μπροστά σε 100,000 fans μετά την κυκλοφορία του 'Appetite for Destruction'.

Ο Rose σχολίασε την εμφάνιση: "Η Αγγλία και η Ευρώπη ήταν πάντα κάτι το σημαντικό για μένα. Μετά τις τελευταίες εμφανίσεις μας εκεί, ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι και περιμέναμε να γυρίσουμε για να παίξουμε ξανά για το σπουδαίο κοινό της χώρας."

Προσθέτει: "Το Donington πάντα σήμαινε πολλά για μένα προσωπικά, πολύ καιρό πριν παίξω ακόμη εκεί. Το να μας ζητηθεί να είμαστε οι πρωταγωνιστές του φεστιβάλ είναι τιμή και προνόμιο για μένα που κανείς δεν παίρνει σαν δεδομένο. Περιμένουμε να σας δούμε όλους στο Download!"

Οι Guns N' Roses αναμένεται να παρουσιάσουν νέα τραγούδια από το πολύ-αναμενόμενο άλμπουμ τους 'Chinese Democracy', το οποίο χρειάστηκε 10 χρόνια για να γίνει.

Μαζί με τα δύο μεγάλα ονόματα στο Download 2006 θα εμφανιστούν επίσης οι Korn, The Prodigy, Deftones, Clutch, Trivium, Bullet For My Valentine, Lucuna Coil, InMe, Hatebreed και οι Within Temptation.

Πηγή: NME.com

Άλλη μια επιβεβαίωση για συναυλία και απ' ότι φαίνεται σύντομα θα έχουμε επίσημη ανακοίνωση για μια ολοκληρωμένη περιοδεία στην Ευρώπη και άλλα. Οι Guns θα παίξουν και στην Ιταλία στις 4 Ιουνίου, πιο συγκεκριμένα στο φεστιβάλ Gods Of Metal που γίνεται στην Bologna.

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, οι GN'R θα εμφανιστούν και στο φεστιβάλ Rock Am Ring που γίνεται στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Και οι αποκαλύψεις συνεχίζονται. Σύντομα περισσότερα...

Άλλη μια επιβεβαίωση για συναυλία ήρθε από την Αγγλία. Αυτή την φορά από το Download Festival, που γίνεται στο Donington. Μετά από 18 χρόνια λοιπόν, οι GN'R ξανά στο Donington...

Το συγκρότημα του Axl Rose θα είναι οι πρωταγωνιστές της δεύτερης μέρας του μεγαλύτερου μουσικού φεστιβάλ στον κόσμο.

Έχει επιβεβαιωθεί: Οι Guns N' Roses επιστρέφουν στο Rock in Rio-Lisboa ως το βασικό συγκρότημα της δεύτερης μέρας, της 27ης Μαΐου. Και με αυτήν την επιβεβαίωση όλοι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές είναι πλέον γνωστοί.

Το συγκρότημα που ηγείται ο Axl Rose ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις χιλιάδων οπαδών που ζήτησαν από το συγκρότημα να παίξει, μέσα από το επίσημο site του φεστιβάλ.

Αυτό υπόσχεται μια σπουδαία μέρα για όσους επισκεφθούν το Bela Vista Park και πιο συγκεκριμένα για όλους όσους περίμεναν την ημέρα που θα έρθουν οι Guns.

Οι Guns N' Roses ήταν το συγκρότημα που είχε την μεγαλύτερη ζήτηση από τους χρήστες του επίσημου site, σε σχέση με τα άλλα συγκροτήματα, απ' όλους τους fans, Πορτογάλους ή όχι. Αναμένεται ότι πολλοί fans από το εξωτερικό θα ταξιδέψουν στην Λισσαβόνα για να ακούσουν για πρώτη φορά ζωντανά το υλικό από το νέο άλμπουμ "Chinese Democracy".

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Rolling Stone τον Ιανουάριο, ο Axl Rose επιβεβαίωσε ότι το άλμπουμ των Guns N' Roses είναι πολύπλοκο και θα είναι μια έκπληξη για όλους τους fans.

Ο Axl συνέχισε λέγοντας ότι προσπαθεί να κάνει κάτι πολύ διαφορετικό και ότι θα θυμίζει λίγο Queen. Το "Better", το "There Was A Time" και το "The Blues" είναι μερικοί από τους τίτλους των 26 νέων τραγουδιών.

Το 2001, η νέα μορφή των Guns N' Roses έπαιξε στο 3ο Rock in Rio. Περισσότεροι από 200.000 οπαδοί έγιναν μάρτυρες της επιστροφής των Guns N' Roses, μετά από 7 χρόνια μακριά από την σκηνή.

Ο Axl Rose παρουσίασε το νέο συγκρότημα κατά την διάρκεια μιας συναυλίας που κράτησε περισσότερο από 2 ώρες και θεωρήθηκε η καλύτερη όλου του φεστιβάλ. Σήμερα, 5 χρόνια αργότερα, η συναυλία των Guns N' Roses στο City of Rock υπόσχεται ότι θα είναι ιστορική, για το Rock in Rio και για την Πορτογαλία.

Σύμφωνα με το site του φεστιβάλ Nova Rock, οι GN'R θα παίξουν εκεί.

Το φεστιβάλ γίνεται από την Πέμπτη 15 Ιουνίου μέχρι το Σάββατο 17 Ιουνίου στο Pannonia Fields II, το οποίο βρίσκεται στο Burgenland, στην Αυστρία.

O Scott Weiland βρήκε άλλο συγκρότημα. Μιλώντας στο ABC News Radio ο Matt Sorum είπε ότι ο τραγουδιστής θα τραγουδήσει μαζί με τους CAMP FREDDY. Άλλα μέλη των CAMP FREDDY είναι οι Dave Navarro, Donovan Leitch, Billy Morrison και Chris Chaney.

Sorum: Ο [Weiland] το αγαπάει. Έρχεται και παίζει μαζί μας και παίζουμε BOWIE, και τραγουδάει λίγο IGGY POP, ότι έχει όρεξη να κάνει. Και περνάει τέλεια γιατί δεν έχει άγχος. Δεν κρύβεται καμία εταιρεία από πίσω. Και δεν χρειάζεται να παραδώσεις κανένα δίσκο, απλά το κάνεις."

Ο Sorum λέει ότι το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ το επόμενο καλοκαίρι. Η Macy Gray, ο Steve Jones (SEX PISTOLS) και ο Jerry Cantrell (ALICE IN CHAINS) έχουν ηχογραφήσει ήδη κομμάτια για τον δίσκο και ζητήθηκε επίσης η συμβολή του Steven Tyler (AEROSMITH).

Στην ίδια συνέντευξη ο Sorum αποκάλυψε ότι οι VELVET REVOLVER σχεδιάζουν να κινηθούν σε διαφορετική γραμμή με το νέο τους άλμπουμ, που προς στιγμήν ονομάζουν "Libertad".

"Το πρώτο μας άλμπουμ ήταν πολύ επιθετικό και in-your-face και το κάναμε πολύ γρήγορα," εξηγεί ο Sorum. "Και αυτό το άλμπουμ θέλουμε να το δουλέψουμε λίγο παραπάνω, να το κάνουμε πιο χορευτικό. Συζητήσαμε για να δουλέψουμε με ανθρώπους σαν τον [superstar της pop] Pharrell Williams έτσι απλά για να δούμε πως είναι. Εννοώ ότι δεν είναι rock and roll, αλλά μπορεί να είναι διαφορετικό. Ποιος ξέρει?! Εγώ πάντως όχι."

Αρκετές αναφορές έγιναν τις τελευταίες μέρες στον Axl και στην παραμονή του στην Νέα Υόρκη. Δύο απ' αυτές σχετικά με την προτίμηση του σε εστιατόρια της πόλης. Πάντως για όσους αναρωτιούνται τι προτιμάει, η απάντηση είναι μπριζόλες και μύδια... Σε διαφορετικές μέρες φυσικά...

Οι ιδιοκτήτες του STEREO nightclub, Barry Mullineaux και ο Mike Satsky έκλειναν το μαγαζί τους στις 5.30 το πρωί όταν είδαν στην πόρτα τον τραγουδιστή των Guns N' Roses Axl Rose. Ο Axl ήταν μαζί με το συγκρότημα του και με μερικές ωραίες παρουσίες θέλοντας να συνεχίσει το πάρτι για τα 44α γενέθλια του. Ο Rose ήθελε τόσο πολύ να μπει στο club που προσέφερε στους ιδιοκτήτες μια μικρή δωροδοκία, ένα αποκλειστικό πάρτι όπου θα άκουγαν το άλμπουμ "Chinese Democracy." Ο Axl έστειλε τον οδηγό του να φέρει το CD και οι ιδιοκτήτες έγιναν οικοδεσπότες, barmen και DJ για την παρέα μέχρι τις 8 το πρωί.

Το πολύ-αναμενόμενο άλμπουμ των Guns N' Roses 'Chinese Democracy' θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, σύμφωνα με τον πρώην κιθαρίστα Slash.

Τα νέα έρχονται μόλις λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη του τραγουδιστή Axl Rose ότι το υλικό για το άλμπουμ είναι σχεδόν έτοιμο.

Μιλώντας για την κυκλοφορία στο show του Christian O'Connell "Virgin breakfast show", ο Slash επιβεβαίωσε ότι ο δίσκος είναι έτοιμος και είπε ότι μια "πολύ επίσημη πηγή" το άκουσε.

Προσθέτει: "Ναι, θα συμβεί, γνωρίζω ότι το έχουν ακούσει."

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, περιμένω εδώ και πολύ καιρό να δω ποιο θα είναι το επόμενο βήμα για τον Axl, ξέρουμε που είναι όλοι οι άλλοι, αλλά αναρωτιόμασταν τι θα έκανε αυτός. Κυκλοφορεί τον Μάρτιο και μαθαίνω ότι είναι σπουδαίο."

Μερικά από τα 13 τραγούδια που θα υπάρχουν στον δίσκο είναι τα 'Better', 'There Was A Time' και 'The Blues'.

Αν και ο Axl και ο Slash δεν έχουν μιλήσει εδώ και 10 χρόνια, ο κιθαρίστας των velvet revolver είπε ότι είναι χαρούμενος που επιτέλους ο δίσκος θα δει το φως της ημέρας.

Προσθέτει: "Πάντα υποστήριζα την κυκλοφορία του δίσκου, αν και οι δημοσιογράφοι το έκαναν να φαίνεται σαν μια μεγάλη κόντρα".

"Όταν έφυγα ήμουν πολύ τσατισμένος που έπρεπε να φύγω. Μετά από λίγο καιρό όλα τα σχόλια και ο αρνητικός τύπος στράφηκε εναντίον του, οπότε απλά περιμένω να κυκλοφορήσει ο δίσκος, και χαίρομαι που φτάσαμε επιτέλους σ' αυτό το σημείο."

Το Getty Images πρόσθεσε κάποιες φωτογραφίες του Axl σε ένα πάρτι για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου από τα Victoria's Secret στην Νέα Υόρκη.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - 09 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Ο Axl Rose των Guns N' Roses παρίσταται σε ένα πρώιμο πάρτι για τον Άγιο Βαλεντίνο που διοργάνωσαν τα Victoria's Secret στο Show Nightclub στις 9 Φεβρουαρίου, 2006 στην Νέα Υόρκη.

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ.

Η δίκη του Axl με τον Duff και τον Slash μεταφέρθηκε για τον Μάιο.

Πολλές φορές εντοπίστηκε ο Axl στο Las Vegas στις αρχές Φεβρουαρίου, κυρίως σε στριπτηζάδικα...

Τα τραγούδια των Rapidfire (ένα πολύ παλιό συγκρότημα του Axl) μιξάρονται ακόμη στο Los Angeles και σχεδιάζεται το εξώφυλλο του CD.

Απ' ότι φαίνεται ο Axl θέλει να σταματήσει την κυκλοφορία του.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο ο Axl ακούγεται περισσότερο σαν τον Rob Halford σε σχέση με το Appetite For Destruction.

Οι HOOKERS N' BLOW, με τον Dizzy Reed (πλήκτρα) των GUNS N' ROSES θα παίζουν στο Sandestin της Florida, στο Rum Runners Resort (από τις 13 Μαρτίου μέχρι τις 27) και μετά θα ακολουθήσουν και άλλα live.

Άλλα μέλη των HOOKERS N' BLOW είναι οι John Corabi (πρώην-MΦTLEY CRάE, RATT), Alex Grossi (πρώην-QUIET RIOT, BEAUTIFUL CREATURES), Troy Patrick Farrell (WHITE LION) και ο Scottie Griffin (DOG DAYS).

Το email που έστειλε ο Robbie Crane (πρώην μπασίστας των Adler's Appetite):

Sludge,

Λυπάμαι που ακούω ότι η περιοδεία δεν πήγε όπως είχε σχεδιαστεί για τους Chip, Michael, Armando και τον Rikk, είναι όλοι φίλοι και σπουδαίοι τύποι. Ευτυχώς επέστρεψαν σπίτι με ασφάλεια. Νομίζω ότι τώρα όλοι καταλαβαίνουν τι τραβούσαμε (ο Keri, ο Jizzy και εγώ) τα τελευταία 3 χρόνια και γιατί δεν ήμασταν πολύ πρόθυμοι να δεσμευθούμε ολοκληρωτικά με τους A.A. Αναγκαζόμασταν να απειλούμε συνεχώς τον Steven όταν προσπαθούσε να "την βγάλει" με τους ναρκομανείς "φίλους" του για να τον συγκρατήσουμε μην πέσει στον "γκρεμό". Εμείς σαν σύνολο (ο Keri, ο Jizzy, ο Craig, ο Thomas, ο Armando, ο Rikk και εγώ) δουλεύαμε μέρα και νύχτα όταν κάναμε περιοδεία με τον Steven για να τον κρατήσουμε μακριά από τέτοιες καταστάσεις και ανθρώπους. Δεν ήταν εύκολο αλλά το κάναμε. Όταν τα σκάτωνε (και τα σκάτωνε) το κρύβαμε από τον κόσμο όσο καλύτερα γίνονταν για να μην τον κρίνουν. Εύχομαι απλά να καθαρίσει και να βρει την βοήθεια που χρειάζεται.

Robbie Crane

Υ.Γ. σε απάντηση στις 20 ερωτήσεις με τον Steven. Δεν υπήρχε ποτέ χρηματικό πρόβλημα ανάμεσα στον Steven και το συγκρότημα. Ο Steven δεν έχει πρόσβαση στα χρήματα που παίρνει από τους GN'R. Τα ελέγχει η οικογένεια του και του επιτρέπουν να αναμιχθεί ελάχιστα. Έτσι σε κάθε περιοδεία δεν είχε καθόλου λεφτά και έπαιρνε προκαταβολές από τα έσοδα που είχαμε. Στο τέλος κάθε περιοδείας, ήταν "μέσα" και χρωστούσε χρήματα στο συγκρότημα. Όταν επέστρεφε σπίτι, κάθονταν στον καναπέ του, "ανέβαινε" και αναρωτιόνταν που πήγαν όλα τα χρήματα. Ευτυχώς ο Craig τον έβαζε να υπογράφει κάθε φορά που έπαιρνε χρήματα!! Και ΟΧΙ, στο τέλος δεν σεβόμασταν τον Steven. Αφού περάσαμε όλα αυτά τα σκατά για 3 χρόνια δεν άξιζε τον σεβασμό μας. Εύχομαι να γυρίσεις πίσω ασφαλής Steven.

Κάποιες ημερομηνίες για live του Richard Fortus από το επίσημο site του.

Θα εμφανιστεί με την Nena:

18.03.2006 Haus, Ennstal / Kaibling-Zielstation (A)
19.03.2006 Zell, Zillertal / Zillertal Arena, OpenAir (A)

Απ' ότι φαίνεται ο Gilby Clarke θα παίξει στην θέση του Izzy Stradlin στην κρουαζιέρα Rock The Boat ανάμεσα στην Νορβηγία και την Δανία στις 29 Απριλίου. Κατά τα φαινόμενα, ο Gilby θα κάνει μια μίνι Ευρωπαϊκή περιοδεία...

Επίσης αναμένεται να εμφανιστούν και οι Adler's Appetite αλλά είναι άγνωστο αν τελικά θα γίνει γιατί ο Adler διέλυσε το συγκρότημα και γυρνάει με tribute μπάντες.

Οι GN'R βρίσκονται ανάμεσα στα 100 καλύτερα σόλο κιθάρας του about.com. Το November Rain είναι στο νούμερο #6 και το Sweet Child O' Mine στο νούμερο #37.

 

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα