Ιούλιος '06

 

Απίστευτο... Τους είδαμε ξανά μετά από 13 χρόνια!

Με όση διαφήμιση θα μπορούσε να κάνει κάποιος μέσα σε δυο εβδομάδες, οι Guns N' Roses τράβηξαν ΠΑΡΑ πολύ κόσμο στο Terra Vibe (ακριβή αριθμό θα έχουμε σύντομα).

Πολλές φωτογραφίες και μια σελίδα αφιερωμένη στην 10η Ιουλίου θα δείτε σύντομα στο site. Για τώρα ας αναφέρουμε το setlist:

Setlist: Welcome To The Jungle, It's So Easy, Mr. Brownstone, Live And Let Die, Robin Finck Guitar Solo, Sweet Child O' Mine, Knockin' On Heaven's Door, Moving The Piano Jam, Dizzy Reed Piano Solo, The Blues, Piano Jam, You Could Be Mine, "Light My Fire", Richard Fortus Guitar Solo, Ντουέτο κιθάρες από Richard Fortus και Robin Finck (Beautiful), Out Ta Get Me, Piano Jam, The Asshole Song, November Rain, Better, Band Introductions, Bumblefoot Guitar Solo (Don't Cry), Madagascar, My Michelle, Patience (με τον Izzy Stradlin), Nightrain (με τον Izzy Stradlin)

Encore: Robin Guitar Solo, Paradise City (με τον Izzy Stradlin)

Σύμφωνα με όσα έχουν φτάσει στα αυτάκια μου ο Izzy θα εμφανιστεί σήμερα στο Rockwave Festival μαζί με τους GN'R... Όσοι είχατε έστω και μια αμφιβολία για το αν θα περάσετε καλά, μπορείτε να μην το σκέφτεστε πλέον και όσοι δεν ήσασταν σίγουροι για το αν θα πάτε, τρέξτε να προλάβετε γιατί θα δείτε ξανά Izzy και Axl στην ίδια σκηνή...

Παρ' όλες τις φήμες που μπορεί να ακούσατε, η συναυλία των Guns N' Roses στο Rockwave Festival ΔΕΝ ακυρώθηκε και θα γίνει κανονικά.

Να είστε όλοι εκεί και όσοι δεν πήρατε εισιτήρια ΤΡΕΞΤΕ!!!!

Περισσότερες πληροφόριες εδώ.

Όπως είχαμε γράψει πριν λίγες μέρες, ο Brain επέστρεψε στο San Francisco για να είναι κοντά στην έγγυο γυναίκα του.

Στις 4 Ιουλίου, η γυναίκα του Brain γέννησε ένα κοριτσάκι.

Τις καλύτερες ευχές μας λοιπόν στην οικογένεια Mantia και "να σας ζήσει"...

Τρομερά νέα έφτασαν χθες το βράδυ από την Ολλανδία, όπου ο Izzy Stradlin επανεμφανίστηκε με τους GN'R στην σκηνή του Goffertpark για τα ακόλουθα 5 τραγούδια:

My Michelle
Patience
Think About You
Nightrain
Paradise City

Λέτε να τον δούμε και στην Ελλάδα την επόμενη Δευτέρα? Την πρώτη και τελευταία φορά που έπαιξαν οι GN'R στην Ελλάδα πάντως, ήταν Δευτέρα (24 Μαΐου 1993) και εμφανίστηκε μαζί τους ο Izzy, ο οποίος είχε φύγει απο το συγκρότημα από το 1991!!!

Ακολουθεί φωτογραφία από την χθεσινή εμφάνιση:

Στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Rock Hard (τεύχος 11) θα βρείτε τον Axl Rose και το νέο σήμα των Guns N' Roses.

Στο νέο τεύχος του ROCK HARD που κυκλοφορεί  στα περίπτερα όλης της χώρας μπορείτε να διαβάσετε μεταξύ των άλλων :

και πάρα πολλά άλλα θέματα... Δώρο, postcard NIGHTWISH.

 

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα