Ιούνιος '06

 

Οι Guns N' Roses συνεχίζουν την περιοδεία τους στην Ευρώπη!

Ο manager των Guns N' Roses Merck Mercuriadis (που σημειωτέων είναι και Έλληνας) εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση μετά την sold out συναυλία του συγκροτήματος στο Oslo της Νορβηγίας προχθές το βράδυ. Την πρώτη συναυλία από τότε που ο Axl Rose αφέθη ελεύθερος από την Σουηδική αστυνομία στην Στοκχόλμη την Τρίτη.

"Είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι με όσα συνέβησαν στην Στοκχόλμη το βράδυ της Τρίτης. Για να δούμε το γεγονός μέσα σε ένα γενικότερο πλαίσιο, είμαστε στην μέση μιας περιοδείας, με sold out συναυλίες όπως αυτή χθες το βράδυ στο Oslo, αύριο στην Κοπεγχάγη και το Σάββατο στην Ζυρίχη, μόνο για αυτήν την εβδομάδα και συνεχίζουμε μέχρι τις αρχές Αυγούστου.

Οι Σουηδικές αρχές το γνώριζαν πολύ καλά αυτό, παρ' όλα αυτά συνέχιζαν να μας απειλούν για 12 ώρες με φυλάκιση απο 5 έως 12 ημέρες χωρίς εγγύηση αν ο Axl δεν "συνεργάζονταν". Γνώριζαν πολύ καλά ότι παίζονται εκατομμύρια δολάρια, χωρίς φυσικά να λαμβάνουν υπόψη τους τις ελπίδες δεκάδων χιλιάδων οπαδών που έχουν πληρώσει εισιτήρια για να δουν τους Guns N' Roses.

Το νόημα είναι ότι η αναφορά της αστυνομίας δεν είναι ακριβής, και αν θέλουμε να είμαστε σαφείς η εμπειρία ήταν ισοδύναμη με το να σε κρατάει κάποιος όμηρο. Αν η κατάσταση ήταν διαφορετική, ο Axl πιθανότατα θα διάλεγε να μείνει στην φυλακή για ξεκαθαρίσει η κατάσταση για όλους.

Επίσης, δεν είμαστε καθόλου χαρούμενοι με την μεταχείριση που είχε. Συνελήφθη αφού του φέρθηκε άσχημα ένας υπάλληλος ασφαλείας στο ξενοδοχείο, κάτι που συνεχίστηκε με την κακομεταχείριση του από τον αστυνομικό που τον συνέλαβε και κατά την διάρκεια της σύλληψης χάθηκε ένα πολύτιμο μπρασελέ που δεν επεστράφη ποτέ. Κατά την διάρκεια της προφυλάκισης, τον κρατούσαν κάτω 5 αστυνομικοί ενώ ένας γιατρός προσπάθησε να του πάρει αίμα για τεστ ναρκωτικών 3 φορές. Αυτό αντικατοπτρίζει όχι μόνο το επίπεδο της ανικανότητας, αλλά και την κακόβουλη πρόθεση από πλευράς τους. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν αρνητικά, αλλά η άσκηση εξουσίας ήταν ένα ξεκάθαρο παράδειγμα αυταρχικής προσέγγισης. Αυτή είναι η ίδια δρακόντεια προσέγγιση που είχε ασκήσει και ο υπάλληλος ασφαλείας και τον πιστεύουν όλοι απλά επειδή έχει ένα σήμα.

Εδώ έχουμε μια κατάσταση όπου οι αρχές διαστρεβλώνουν τις πληροφορίες όπως θέλουν αυτοί, με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έτοιμα να αναφέρουν το γεγονός βασισμένα σε μια προκατάληψη. Δεν δέχθηκα ούτε ένα τηλεφώνημα την Τρίτη για να επιβεβαιώσω ή να σχολιάσω οποιοδήποτε από τα γεγονότα που αναφέρθηκαν στον Τύπο. Υπάρχει μια μακρά ιστορία ισχυρισμών από την αστυνομία, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και άλλους εναντίον του Axl που δεν δικαιώθηκαν μετά από εξονυχιστική έρευνα, νόμιμη ή μη. Δέχθηκε αμέτρητες αβάσιμες μηνύσεις από πάρα πολλούς δικηγόρους και κανένας δεν δικαιώθηκε.

Αυτό δεν είναι κριτική που αφορά τους ανθρώπους της Στοκχόλμης. Οι 15,000 άνθρωποι που βρέθηκαν στην συναυλία την Δευτέρα το βράδυ ήταν εκπληκτικοί, και όλοι όσοι γνωρίσαμε πριν και μετά ήταν θαυμάσιοι, μέχρι την συνάντηση με τον υπεύθυνο ασφαλείας που είχε πληθωρική φαντασία. Εκεί είναι που σταματούν οι συναντήσεις με τους κανονικούς ανθρώπους και οι αρχές επιχειρούν να αναλάβουν δράση. Υπήρχε ένας αριθμός ανθρώπων που φέρθηκαν καλά στον Axl, ενώ η συμπεριφορά κάποιων αφήνει ερωτηματικά και κάποιων άλλων ήταν ελεεινή. Παρ' όλα αυτά, οι Guns N' Roses θα επιστρέψουν στην Σουηδία για να δώσουν άλλη μια συναυλία για τους ανθρώπους της, όχι για τις αρχές.

Είτε τον αγαπάτε είτε τον μισείτε, μην διαστρεβλώνετε τα γεγονότα."

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: GUNS N' ROSES PRE-SHOW PARTY  - 06/07/2006 - WIZARD Club 

 

Το Ελληνικό Fan Club των Guns N' Roses, Gunsnroses.gr, παρουσιάζει ένα pre-show party στο rock club WIZARD, αφιερωμένo στην συναυλία των Guns N' Roses στο Rockwave Festival στις 10 Ιουλίου.
 
Οι Guns N' Roses επιστρέφουν μετά από 13 χρόνια στην Ελλάδα και μας ετοιμάζουν μια απίστευτη βραδιά με νέα τραγούδια, όλες τις χρυσές τους επιτυχίες και υπόσχονται ότι θα δούμε μία από τις καλύτερες rock συναυλίες.
 
Οι Guns N' Roses θα επισκεφτούν την χώρα μας για μια και μοναδική συναυλία στο Rockwave Festival στις 10 Ιουλίου, στα πλαίσια της τεράστιας Ευρωπαϊκής περιοδείας τους, στο Terravibe (Μαλακάσα) και εμείς θα το γιορτάσουμε λίγες μέρες πριν με τον καλύτερο τρόπο.
 
 Κατά την διάρκεια της βραδιάς θα απολαύσετε:
 
 • Διαρκείς προβολές βίντεο απο το αρχείο του Fan Club.
 • Σπάνια και ΝΕΑ τραγούδια των Guns N' Roses.
 • Διαγωνισμούς και κληρώσεις με ΠΟΛΛΑ επίσημα αλλά και ανεπίσημα δώρα (προσφορά της Universal Music και του Fan Club).
 
 
 ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ
 WIZARD (Λ. Κηφισίας 119, Μαρούσι, τηλ. 210 6141877)
 Ώρα έναρξης: 23:00
 Χορηγός Επικοινωνίας: Rocking.gr, Black N' Rose
 
 Το preshow party διοργανώνεται με την επίσημη συνεργασία και υποστήριξη της Didi Music/Big Star Promotion και της Universal Music.







Guns N' Roses Knock Out Stockholm

O W. Axl Rose των Guns N' Roses αφέθηκε ελεύθερος χθες το απόγευμα αφού συνελήφθη χθες το πρωί στις 8 στο lobby του ξενοδοχείου του στην Στοκχόλμη. Η σύλληψη έγινε ύστερα από μια λογομαχία με ένα υπεύθυνο ασφαλείας του ξενοδοχείου. Οι Guns N' Roses είχαν μόλις δώσει μια θριαμβευτική συναυλία μπροστά σε ένα κοινό 15,000, με όλα τα εισιτήρια πουλημένα στην Globen Arena και απολάμβαναν την φιλοξενία της πόλης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όταν συνέβη το γεγονός.

Ο Axl Rose σχολίασε, "Είχαμε μια φανταστική συναυλία στην Στοκχόλμη και δεν θα αφήσω αυτό το γεγονός να την χαλάσει. Η βοηθός μου Beta και εγώ συζητούσαμε στο lobby του ξενοδοχείου όταν ένας υπεύθυνος ασφαλείας άρχισε να μας κάνει τον δύσκολο. Η μοναδική μου έννοια ήταν να σιγουρευτώ ότι η Beta δεν θα πάθαινε τίποτα."

Ο Axl Rose είναι τώρα στο Oslo της Νορβηγίας και οι Σουηδικές αρχές δεν ασχολούνται άλλο με το συμβάν.

Μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου, αυτό δεν είναι μια επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματος, απλά το δικό μου προσωπικό σχόλιο...

Θα κάνουμε πάρτυ "όλη τη νύχτα" ? Το μόνο πράγμα που είπα, αν είπα κάτι σε κάποιον, ήταν "θα κοιμάμαι στο λεωφορείο για το Oslo όλη τη νύχτα" - lol - που είναι αυτό ακριβώς που έκανα εγώ και οι άλλοι.

Όσο για το *συγκρότημα* "που ζήτησε να συναντήσει Σουηδέζες ξανθιές..." - Δεν ήξερα τίποτα γι' αυτό. Σταματήσαμε σε ένα club για λίγες ώρες και κάναμε παρέα με ανθρώπους που ήταν στην συναυλία, μετά μπήκαμε στο λεωφορείο και ξυπνήσαμε στο Oslo. Αυτό είναι όλο. Όποιος με γνωρίζει, που έχει περάσει λίγο χρόνο ή που έχει δουλέψει μαζί μου, ξέρει ότι δεν μεθάω, δεν κάνω ναρκωτικά, και δεν κάνω μαλακίες στο κορίτσι μου - απλά δεν είναι ο τρόπος μου. Και δεν ζητάω για άλλες γυναίκες. Ρωτήστε.

Πολύ συχνά, ο κόσμος γράφει ιστορίες και προσπαθεί να τις κάνει πιο ενδιαφέρουσες και πικάντικες απ' όσο είναι, χωρίς να σκέφτονται τις παράπλευρες απώλειες των ανθρώπων που πληγώνουν έμμεσα "ενισχύοντας" τις ιστορίες. Δεν υπάρχει κάποιος που να αγαπάω και να σέβομαι περισσότερο σ' αυτόν τον κόσμο από την γυναίκα μου, Jen - είναι το καλύτερο άτομο που γνωρίζω, και η καλύτερη μου φίλη. Ας είναι αυτό το μόνο αληθινό πράγμα που θα διαβάσετε στο ιντερνετ.

bbf

Σήμερα τα ξημερώματα συνελήφθη ο Axl στην Στοκχόλμη από την Σουηδική αστυνομία για καταστροφή ιδιοκτησίας και επίθεση σε έναν υπάλληλο εταιρείας security.

Πολλά γράφτηκαν σε τοπική εφημερίδα της Σουηδίας αλλά πρόκειται απλά για μια παρεξήγηση αφού ο Axl αφέθηκε ελεύθερος λίγες ώρες αργότερα.

Μετά την συναυλία το συγκρότημα (χωρίς τον Axl) πήγε στο Night club Cafe Opera γύρω στις 1 π.μ. για το after show party. Ο Axl έφτασε γύρω στις 2.20 και αμέσως μαζεύτηκαν γύρω του πολλές ξανθιές Σουηδέζες, ντυμένες με δερμάτινα ρούχα καθώς και κάποιοι διάσημοι Σουηδοί, μέλη των Ace Of Base, Backyard Babies και των The Poodles.

Ο Axl σχολίασε για την συναυλία "Ήταν ένα φανταστικό show, οι Σουηδοί fans ήταν απίθανοι" και ξεκίνησε να πίνει ένα Jack Daniel's.

"Θα κάνουμε πάρτυ μέχρι το πρωί" φέρεται να είπε ο Ron "Bumblefoot" Thal λίγο πιο νωρίς.

Το συγκρότημα είχε ζητήσει να υπάρχουν στο πάρτυ πολλές ξανθιές Σουηδέζες, κάτι που είχε βγει στον Σουηδικό τύπο την προηγούμενη μέρα.

"Ναι, μου αρέσει" είπε ο Axl ανάμεσα σε δύο ξανθιές Σουηδέζες και ανάβοντας ένα τσιγάρο, αν και είναι κάτι που απαγορεύεται στα εστιατόρια και στα bars της Σουηδίας.

Το πάρτυ συνεχίστηκε μέχρι το πρωί όταν και το συγκρότημα επέστρεψε στο ξενοδοχείο του όπου κάτι πήγε στραβά.

Στις 7.47 ο Axl συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή της Σουηδικής τηλεόρασης Gry Forssell, ο Axl είχε πολύ καλή διάθεση όταν έφυγε από το πάρτυ.

Πριν την συναυλία υπήρξε μια παρεξήγηση με τους φωτογράφους, όταν τους ζητήθηκε να υπογράψουν πως τα δικαιώματα των φωτογραφιών θα ανήκουν αποκλειστικά στο management του συγκροτήματος. Οι φωτογράφοι αποφάσισαν να μην βγάλουν καθόλου φωτογραφίες στην συναυλία.

Όχι, δεν θα πάτε backstage να γνωρίσετε τους GN'R, αν και μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε, απλά θα διαβάσετε λίγες πληροφορίες για την συναυλία στην Αθήνα και μια μικρή λίστα από το rider (απαιτήσεις) των GN'R.

Πηγή: Mad.tv

Οι Guns N' Roses μετά την συναυλία στην Ελλάδα θα εμφανιστούν στην Κωνσταντινούπολη, την Τετάρτη 12 Ιουλίου στην Kurucesme Arena.

Επίσημο Δελτίο Τύπου:

To  Rockwave Festival μας υποσχέθηκε “εκπλήξεις” για φέτος !

Και ένας θεσμός που γιορτάζει τα δέκατα του γενέθλια δεν μπορεί παρά να τηρεί τις υποσχέσεις του.

Kυρίες και κύριοι...

...drum roll...

H μεγάλη στιγμή του Rockwave Festival 2006 έφτασε !

Τη Δευτέρα  10 Ιουλίου, στο αγαπημένο Τerra Vibe “city”...

Where the grass is green and the girls are pretty …

 

Την κορδέλα της μεγαλύτερης

και φωτεινότερης γιορτής του καλοκαιριού κόβουν οι .....

THE RETURN OF GUNS N’ ROSES

 

Οι  θρυλικοί  γίγαντες του ροκ Guns N’ Roses, ένα από τα μεγαλύτερα  γκρουπ όλων των εποχών, επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στο Rockwave Festival  καταλαμβάνοντας το headline slot στις 10 Ιουλίου !

 

Οι συναυλίες των Guns N’ Roses, τη τελευταία δεκαετία, υπήρξαν εξαιρετικά σπάνιες. Η Di Di Music – Big Star promotion με μεγάλη υπερηφάνια  ανακοινώνει   τη μία και φυσικά ... μοναδική εμφάνιση των  Guns N’ Roses στην Ελλάδα στα πλαίσια του εορτασμού των δέκα χρόνων του Rockwave Festival.

 

Με  αυτά τα νέα αλλά  και με την προσμονή της  κυκλοφορίας του νέου τους άλμπουμ , είναι φανερό ότι αυτή η χρονιά ανήκει στους Guns N’ Roses και στους πιστούς fans τους!

 

Ο Axl Rose, τραγουδιστής των Guns N’ Roses, δήλωσε : “Η  Ευρώπη ήταν πάντα πολύ ιδιαίτερη για εμένα. Μετά από τα τελευταία μεγάλα shows μας εκεί, είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε  για να παίξουμε μπροστά σε ένα τόσο σπουδαίο κοινό. Είναι   τιμή και προνόμιο που κανένας από εμάς δεν έχει θεωρήσει αυτονόητο. Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους αυτό το καλοκαίρι

 

Take me down to the Terra Vibe city, where the grass is green and the girls are pretty….

ΝΕW DATE

ROCKWAVE DATE

Δευτέρα 10 Ιουλίου

GUNS N’ ROSES 

+special guests

Doors open 17.30,  Προπώληση  45  euro, Tαμείο 50 euro

Η προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 23 Ιουνίου

 

Yπενθυμίζουμε ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τις 11 και 12 Ιουλίου είναι 39 euro στην προπώληση και 45 euro στο ταμείο ενώ το εισιτήριο του διημέρου πωλείται προς 70 euro. Aντίστοιχα οι πόρτες για τις δύο αυτές μέρες του festival θα ανοίξουν στις 15.30

 

10-11 και 12  ΙΟΥΛΙΟΥ  ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ – ΕΝΑ FESTIVAL

ROCKWAVE FESTIVAL

ΣΤΟ TERRA VIBE ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑ

 

10 Iουλίου MAIN STAGE

Guns N’ Roses + special guests

 

11 Iουλίου MAIN STAGE

Franz Ferdinand,The Dandy Warhols,Editors,Green on Red,Mecano

The Sunday Drivers

+ SILENT DISCO «a true Festival Experience»

 

12 Iουλίου MAIN STAGE

Twisted Sister, W.a.s.p., Celtic Frost, Crimson Glory, Moonspell

+ SILENT DISCO «a true Festival Experience»

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΙCKET HOUSE Aθήνα 

Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς) Τηλ: 210 3608366

Δευτ έως Παρ.: 10:30 – 21:00,  Σάββ.: 10:30 – 16:00

 

ΤΙCKET HOUSE Θεσσαλονίκη

Εθν. Aμύνης 20 Τηλ: 2310 253630

Δευτ  και Τετ. 10:30 – 16:00 Tρ.,Πέμ.,Παρ.: 10:30 – 15:00 / 17:30 – 20:30, Σάββ.: 10:30 – 15:00

 

TICKET HOUSE @ PMW

PMW

Αθήνα: Πανεπιστημίου 66 & 28ης Οκτωβρίου 2 τηλ: 210 3803030 Ώρες Λειτ.: Δευτ. - Παρ.: 08.30 - 21.30 & Σάβ: 08.30 - 20:00

Μαρούσι: Λεωφ. Κηφισίας 73 (εντός ψυχαγωγικού κέντρου Cosmopolis) τηλ :210 6197690 Ώρες Λειτ.: Δευτ. - Κυρ.: 14.00 - 24.00

 

ΤΙCKETPRO.GR

 www.ticketpro.gr 24 ώρες το 24ωρο

 

ΤΙCKETPRO.GR CALL CENTER

00800 10700 2730135 ( χωρίς χρέωση )

12.00-22.00 καθημερινά

 

www.didimusic.gr

www.rockwavefestival.gr

 

Αύριο (Παρασκευή 23 Ιουνίου), σύμφωνα με τις φήμες, αναμένεται να ανακοινώσει η Didi Music την τρίτη ημέρα του Rockwave Festival που θα γίνει Δευτέρα 10 Ιουλίου στο Terravibe με ένα πολύ μεγάλο όνομα.

Τα μεγάλα ονόματα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη εκείνο το διάστημα και δεν έχουν συναυλία στις 10 Ιουλίου (μετά από μια μικρή έρευνα) είναι οι Guns N' Roses και οι Tool...

Για να δούμε...

Η χθεσινή συναυλία στην Ζυρίχη αναβλήθηκε, ακολουθεί επίσημη ανακοίνωση:

Guns N' Babies!

Οι Guns N' Roses αναγκάστηκαν να αναβάλλουν την συναυλία στο Hallenstadion της Ζυρίχης, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει χθες, 21 Ιουνίου 2006. Ο drummer Brain (Bryan Mantia) έπρεπε να επιστρέψει στο San Francisco πιο νωρίς απ' το αναμενόμενο για να βρεθεί κοντά στην έγκυο γυναίκα του. Το συγκρότημα ταξιδεύει με τον αντικαταστάτη drummer Frank Ferrer ο οποίος θα είναι έτοιμος να παίξει στην επόμενη προγραμματισμένη στάση της περιοδείας, το Σάββατο στο Graspop Festival του Βελγίου.

Ο Brain αναμένεται να επιστρέψει στην περιοδεία σε περίπου 2 εβδομάδες. Το συγκρότημα έδωσε μια εκπληκτική συναυλία στο Bercy του Παρισιού προχθές το βράδυ, μια συναυλία που θεωρούν την καλύτερη της περιοδείας μέχρι τώρα. Μέσα στην ασυγκράτητη χαρά του, ο κιθαρίστας Robin Finck ένοιωσε ένα τράβηγμα στον ιγνυακό τένοντα, αλλά θα επωφεληθεί από μια εξτρα μέρα χωρίς συναυλία και θα είναι έτοιμος το Σάββατο. Η συναυλία στο Hallenstadion της Ζυρίχης θα γίνει την 1η Ιουλίου και θα ισχύσουν τα ίδια εισιτήρια.

Οι Guns N' Roses ζητούν συγγνώμη από τους Ελβετούς fans για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκάλεσε αυτή η αναβολή και περιμένουν να τους δουν σε δύο εβδομάδες.

Ο Ed από το Beenafix.com (site για τον Izzy Stradlin), έστειλε στον Izzy ένα e-mail με φωτογραφίες της συναυλίας των GN'R στην Πράγα και έλαβε απάντηση στην οποία ο Izzy αναφέρει ότι το Παρίσι (20 Ιουνίου) είναι η τελευταία συναυλία για την οποία έχει δεσμευθεί να εμφανιστεί μέχρι τώρα.

Απόψε το βράδυ (μπορεί να θεωρηθεί Δευτέρα από κάποιους αφού είναι μετά τα μεσάνυχτα) στις 01:05 (03:05 ώρα Ελλάδος) το Αγγλικό τηλεοπτικό κανάλι Channel 4, θα μεταδώσει highlights από το Donnington Festival όπου συμμετείχαν οι Guns N' Roses.

Εκτός από τους Guns N' Roses θα μεταδοθούν σκηνές από τα ακόλουθα συγκροτήματα:

Coheed and Cambria, Funeral for a Friend και Lacuna Coil.

http://www.channel4.com/

Με το Paradise City άνοιξαν τα Mad Video Music Awards, στις 14/06/2006 στο Θέατρο Βράχων Βύρωνα. Το τραγούδι ερμήνευσαν η Αποστολία Ζώη και ο Νίκος Μίχας.

Μπορείτε να δείτε τα Mad Video Music Awards αύριο (19/06/2006) στις 21:00 στον ALPHA.

Οι VELVET REVOLVER έκλεισαν τις ακόλουθες συναυλίες για τον Ιούλιο:

21 Ιουλίου - Hard Rock Hotel - Las Vegas, NV
22 Ιουλίου - The Pacific Amphitheatre - Costa Mesa, CA
29 Ιουλίου - Konocti Harbor Resort & Spa - Kelseyville, CA
30 Ιουλίου - California Mid State Fair @ Paso Robles Events Center - Paso Robles, CA

Οι VELVET REVOLVER ηχογράφησαν πρόσφατα ένα νέο τραγούδι για την επερχόμενη κυκλοφορία ταινίας κινουμένων σχεδίων "Monster House". Το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος "Contraband" (2004), έγινε διπλά πλατινένιο για πωλήσεις μεγαλύτερες των 2 εκατομμυρίων αντιτύπων στην Αμερική.

Ο Brian May σχολίασε την εμφάνιση των GN'R στο Hammersmith Apollo, στο Λονδίνο στις 7 Ιουνίου στο επίσημο site του. Δείτε τις εγγραφές στις 8 και 9 Ιουνίου με τίτλους "G N' R HAMMERSMITH" και "AXL IS MAGIC".

Το Roskilde Festival στην Δανία έκανε επισήμως sold out. Και τα 75,000 εισιτήρια πουλήθηκαν.

Οι GN'R παίζουν στην πορτοκαλί σκηνή του festival την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2006 στις 22:00.

Ο Axl έδωσε συνέντευξη στον Martin Brundle του ITV, στο Αγγλικό Grand Prix, στο Silverstone, πριν τον αγώνα της Φόρμουλα 1της προηγούμενης Κυριακής.

Μπορείτε να δείτε το video εδώ.

Επίσης μπορείτε να δείτε μια φωτογραφία του Axl με τον Kimi Raikkonen εδώ.

Μεγάλο άρθρο για τους Guns N' Roses και την εμφάνιση τους στο Download Festival, μπορείτε να βρείτε στο site του BBC στο ακόλουθο link:

http://www.bbc.co.uk/derby/content/articles/2006/06/12/download_2006_review_john_atkin_feature.shtml

Ο συγγραφέας γράφει τα καλύτερα για την εμφάνιση των GN'R στο φεστιβάλ και ιδίως για το πως ο Axl απόφυγε την καταστροφή μετά από τις προκλήσεις μερικών ανεγκέφαλων. Το άρθρο κλείνει με την εξής φράση:

"Λέγεται ότι το νέο άλμπουμ, Chinese Democracy, είναι έτοιμο για να κυκλοφορήσει. Αν θα φτάνει ότι είδαμε απόψε, τότε οι Guns N' Roses θα γίνουν για μια ακόμη φορά το μεγαλύτερο συγκρότημα στον κόσμο."

Όπως ολοι γνωρίζαμε ο Izzy εμφανίστηκε με τους GN'R στην τελευταία συναυλία στην Νέα Υόρκη. Τελικά αποφάσισε να έρθει και στην Ευρώπη και εμφανίστηκε με τους GN'R στο Download festival, στην Τσεχία, στην Πολωνία, στην Αυστρία και θα εμφανιστεί μαζί τους και στις επόμενες δύο συναυλίες:

20 Ιουνίου - Παρίσι, ΓΑΛΛΙΑ @ P.O.P. Bercy
21 Ιουνίου - Ζυρίχη, ΕΛΒΕΤΙΑ @ Hallenstadion

Το συγκρότημα του Sebastian Bach θα ανοίξει τις συναυλίες των GN'R για τις ακόλουθες ημερομηνίες:

18 Ιουλίου - Sheffield, ΑΓΓΛΙΑ @ Hallam FM Arena
19 Ιουλίου - Newcastle, ΑΓΓΛΙΑ @ Metro Radio Arena
21 Ιουλίου - Glasgow, ΑΓΓΛΙΑ @ SECC
23 Ιουλίου - Manchester, ΑΓΓΛΙΑ @ MEN Arena
25 Ιουλίου - Birmingham, ΑΓΓΛΙΑ @ NEC
27 Ιουλίου - Nottingham, ΑΓΓΛΙΑ @ Nottingham Arena
29 Ιουλίου - Λονδίνο, ΑΓΓΛΙΑ @ Wembley Arena
30 Ιουλίου - Λονδίνο, ΑΓΓΛΙΑ @ Wembley Arena

Διαβάστε το μήνυμα του Sebastian στο επίσημο site του.

Σύμφωνα με το επίσημο site των Rolling Stones ακυρώθηκαν οι 2 συναυλίες των Guns N' Roses με τους Stones στην Γερμανία.

Οι Guns N' Roses ευχαρίστησαν, με ολοσέλιδη καταχώριση στο Village Voice, τον κόσμο της Νέας Υόρκης για την υποστήριξη στις 4 συναυλίες που έδωσαν στο Hammerstein Ballroom.

Η καταχώρηση λέει:

ΟΙ GUNS N' ROSES
ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ
ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ
ΓΙΑ 4 ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΝΥΧΤΕΣ!
12, 14, 15 & 17 ΜΑΪΟΥ
HAMMERSTEIN BALLROOM.

Οι GN'R θα εμφανιστούν στην Αγγλία τον Ιούλιο στις ακόλουθες πόλεις:

18 Ιουλίου - Sheffield, ΑΓΓΛΙΑ @ Hallam FM Arena
19 Ιουλίου - Newcastle, ΑΓΓΛΙΑ @ Metro Radio Arena
21 Ιουλίου - Glasgow, ΑΓΓΛΙΑ @ SECC
23 Ιουλίου - Manchester, ΑΓΓΛΙΑ @ MEN Arena
25 Ιουλίου - Birmingham, ΑΓΓΛΙΑ @ NEC
27 Ιουλίου - Nottingham, ΑΓΓΛΙΑ @ Nottingham Arena
29 Ιουλίου - Λονδίνο, ΑΓΓΛΙΑ @ Wembley Arena
30 Ιουλίου - Λονδίνο, ΑΓΓΛΙΑ @ Wembley Arena

Για εισιτήρια κάντε κλικ εδώ.

 

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα