Μάιος '06

 

Στο τελευταίο τεύχος του MAX μπορείτε να διαβάσετε ένα τρισέλιδο αφιέρωμα στους GN'R . Επίσης στην τελευταία Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία βρήκαμε το εξής σχόλιο από τον Βασίλη Καραγεώργο:

"Έπειτα από 10 χρόνια αποχή από τη δισκογραφία, οι Guns and Roses επιστρέφουν με καινούριο δίσκο και μια πανευρωπαϊκή τουρνέ. Κάποιοι, βλέπετε, εμφανίζονται μόνο όταν έχουν κάτι να πουν, ενώ άλλοι κάθε χρόνο και με cd το οποίο ακούμε 100 φορές τη μέρα για να το εμπεδώσουμε."

Τέλος οι GN'R θα είναι στο εξώφυλλο του Ισπανικού περιοδικού THIS IS ROCK, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου, την ίδια ημέρα που οι GN'R παίζουν στην Μαδρίτη και ξεκινούν την πανευρωπαϊκή τους περιοδεία. Το άρθρο θα είναι ένα ολοκληρωμένο ταξίδι στον χρόνο από τις προ-GN'R μέρες με αποκλειστικές συνεντεύξεις με μέλη των Hollywood Rose, τις πρώτες μέρες των Guns N Roses μέχρι και σήμερα, με μια κριτική μιας συναυλίας στην Νέα Υόρκη.

Ακολουθεί κομμάτι από το blog του Eddie Trunk:

Η επιστροφή του Axl στο ραδιοφωνικό show?

Την Κυριακή έλαβα ένα τηλεφώνημα από το management των GN'R και μου ζήτησαν να ξαναεμφανιστεί ο Axl στην εκπομπή. Είναι στ' αλήθεια μεγάλη τιμή που ο Axl νοιώθει άνετα να εμφανιστεί στην εκπομπή μου και την χρησιμοποιεί για να έρθει σε επαφή με τους οπαδούς του σε όλο τον κόσμο. Ο Axl ήταν σε ένα αεροδρόμιο στην Νέα Υόρκη και έφευγε για την Ευρώπη για μερικά φεστιβάλ, αλλά μπορεί να τηλεφωνήσει από την Ευρώπη αυτή τη Παρασκευή (26/5) ζωντανά στον Q104.3. Λόγω όμως της διαφοράς ώρας δεν υπόσχομαι ότι θα συμβεί 100%, αλλά ο Axl και η ομάδα του το ζήτησαν και εγώ φυσικά θα δεχθώ με χαρά το τηλεφώνημα του, αν θα είναι διαθέσιμος. Συντονιστείτε αυτή τη Παρασκευή, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί μετά!

Δελτίο Τύπου

ΟΙ GUNS N' ROSES ΣΥΝΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

SOLD OUT ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ, GUEST STARS & ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Επέστρεψαν!!!

Οι Guns N' Roses - των οποίων οι συναυλίες στο Hammerstein Ballroom της Νέας Υόρκης έγιναν sold out σε τρία λεπτά - ξαναπήραν τον θρόνο που ήταν πάντα δικός τους. Από τις θαυμάσιες κριτικές ως την αποθέωση από το κοινό, οι συναυλίες των Guns N' Roses στην Νέα Υόρκη απέδειξαν ότι επέστρεψαν δυναμικά.

Οι θαμώνες των συναυλιών δεν απογοητεύτηκαν καθώς ο Axl Rose και οι φίλοι του στο συγκρότημα Tommy Stinson (μπάσο), Richard Fortus (κιθάρα), Robin Finck (κιθάρα), Chris Pitman (πλήκτρα), Dizzy Reed (πλήκτρα), Brain (drums) και ο νέος κιθαρίστας Ron "Bumblefoot" Thal (ο οποίος είναι στο συγκρότημα μόνο για δύο εβδομάδες!) έπαιξαν κλασσικά τραγούδια των Guns N' Roses όπως "Welcome to the Jungle," "Paradise City," "My Michelle," "Mr. Brownstone," "November Rain" και "Sweet Child O' Mine." Η τελευταία συναυλία στο Hammerstein βρήκε το συγκρότημα να μοιράζεται την ίδια σκηνή με τον πάλαι πότε κιθαρίστα των Guns Izzy Stradlin για τα τραγούδια "Think About You," "Patience" και "Night Train," στο οποίο συμμετείχε και ένας ενθουσιώδης Kid Rock.

Κατά την διάρκεια των τεσσάρων συναυλιών, το κοινό απόλαυσε επίσης σχεδόν το μισό επερχόμενο νέο άλμπουμ του συγκροτήματος, Chinese Democracy, με ζωντανές εκτελέσεις των "Chinese Democracy," "Better," "There was a Time," "Madagascar," "IRS" και "The Blues."

Οι τέσσερεις συναυλίες, που έγιναν στις 12, 14, 15 & 17 Μαΐου, ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεων στην Νέα Υόρκη, με οπαδούς και διάσημα πρόσωπα όπως οι Matthew Perry, Mickey Rourke, Drea De Matteo, Lenny Kravitz, Jamie Lynn Sigler, Fred Durst, Sebastian Bach, Ethan Hawke, Jay Z, Jimmy Fallon, Maxwell και Sean Penn, να αποτίουν φόρο τιμής σε ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα της Rock n' Roll. Η κάθε βραδιά ήταν μια γιορτή επί σκηνής, που συνεχίζονταν με πάρτι στα Sixes and Eights, Bungalow 8, Butter, G Spa, The Marquee Lounge και το The SoHo House.

Το συγκρότημα τελείωσε την "εκδρομή" του στην Νέα Υόρκη με μια ακουστική εμφάνιση-έκπληξη στο The Plumm για τα γενέθλια της ηθοποιού Rosario Dawson. Η εμφάνιση του συγκροτήματος, που άφησε το κοινό, που ήταν πολύ περισσότερο απ' όσο χωρούσε το μαγαζί, να ουρλιάζει για περισσότερο και να αγωνίζεται να αναπνεύσει τις πρώτες πρωινές ώρες έκανε την εορτάζουσα Dawson να πει για τον Rose: "Δεν έχουν παίξει ποτέ ακουστικά, έτσι γράφεται η ιστορία, πόσο πολύ ροκάρει αυτός ο άνθρωπος?!"

Οι συναυλίες στην Νέα Υόρκη ήταν ένα "ζέσταμα" για το Ευρωπαϊκό κομμάτι της επερχόμενης περιοδείας του συγκροτήματος, που ξεκινάει στις 25 Μαΐου στην Μαδρίτη, στην Juan Carlos Arena.

Για την επερχόμενη περιοδεία οι Guns N' Roses θα παίξουν σε ένα μείγμα από εμφανίσεις σαν επικεφαλής σε φεστιβάλ (όπως το Rock In Rio στην Πορτογαλία, το Download στο διάσημο κάστρο Donington της Αγγλίας, το Rock Am Ring στην Γερμανία, το Gods Of Metal στην Ιταλία, το Novarock στην Αυστρία, το Graspop στο Βέλγιο, το Roskilde στην Δανία, το A Heavy Day In The Park στην Ολλανδία) και από δικές τους headlining συναυλίες σε Μαδρίτη, Βουδαπέστη, Πράγα, Βαρσοβία, Παρίσι, Ζυρίχη, Στοκχόλμη, Όσλο και Ελσίνκι, στις περισσότερες εκ των οποίων τα εισιτήρια ξεπούλησαν αμέσως.

Τίποτα όμως δεν είναι καλύτερο από τα "χωράφια" τους στην Αμερική ή την Νέα Υόρκη. Ο W. Axl Rose σχολίασε, "Μόλις τελειώσαμε τις 4 συναυλίες στην Νέα Υόρκη και περάσαμε τέλεια. Η Νέα Υόρκη ήταν πάντα κάτι το ιδιαίτερο και νοιώθω τέλεια που το κάνω ξανά ειδικά μπροστά σε τόσους πολλούς φίλους. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την Ευρώπη επιστρέφουμε εδώ τον Σεπτέμβριο."

Δελτίο Τύπου

Ο Tommy Hilfiger εκδιώχθηκε από το δικό του προσωπικό ασφαλείας φωνάζοντας και κλοτσώντας αφού προσπάθησε να ξεκινήσει καυγά με τον τραγουδιστή των Guns N' Roses Axl Rose στο Plumm το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του The Plumm, Noel Ashman, ο Hilfiger που προσπάθησε να χτυπήσει τον Rose δύο φορές, ήταν αρκετά τυχερός που πέτυχε τον Rose σε κέφια και σε διάθεση να τον συγχωρήσει. Ο Ashman είπε "Ο Axl ήταν gentleman και φέρθηκε αρκετά έξυπνα που δεν ανταπέδωσε, γιατί θα είχε κάνει σοβαρή ζημιά στον Hilfiger."

Ο Rose, που ήταν στο club για να παίξει ένα ακουστικό set έκπληξη με το συγκρότημα του Guns N' Roses για τα γενέθλια της ηθοποιού Rosario Dawson, συμπλήρωσε μια αναφορά για την αστυνομία και αργότερα αφιέρωσε το τραγούδι "You're Crazy" στον "Καλό μου φίλο Tommy Hilfiger" κατά την διάρκεια της εμφάνισης του συγκροτήματος, που άφησε το κοινό, που ήταν πολύ περισσότερο απ' όσο χωρούσε το μαγαζί, να ουρλιάζει για περισσότερο και να αγωνίζεται να αναπνεύσει τις πρώτες πρωινές ώρες. Η εορτάζουσα Dawson είπε για τον Rose: "Δεν έχουν παίξει ποτέ ακουστικά, έτσι γράφεται η ιστορία, πόσο πολύ ροκάρει αυτός ο άνθρωπος?!"

Οι GN'R έπαιξαν ένα ακουστικό set, στα γενέθλια της ηθοποιού Rosario Dawson, στο club Plum, χωρίς καμιά ανακοίνωση.

Πριν ανέβουν στην σκηνή, ο Tommy Hilfiger προκάλεσε τον Axl σε καυγά γιατί ο Axl μετακίνησε το ποτό της κοπελιάς του Hilfiger για να μην χυθεί. Ο Axl παρέμεινε ψύχραιμος και η ασφάλεια του ίδιου του σχεδιαστή τον έβγαλε από το μαγαζί.

Ο Axl παρουσίασε το show σαν μια karaoke version των GN'R, αφού υπήρχε ένα πανί από πίσω τους όπου εμφανίζονταν όλοι οι στίχοι μέσω ενός προβολέα.

Ήταν όλοι εκεί πλην του Brain. Όλοι έπαιξαν ακουστικά εκτός του Tommy που είχε το κλασσικό του μπάσο.

Πριν το IRS ο Axl ρώτησε το συγκρότημα αν ήθελαν να το δοκιμάσουν μια και δεν το είχαν κάνει ποτέ πρόβα ακουστικά. Ο Tommy Stinson φώναξε "I'm fucking fearless, I'll try anything!" (Δεν φοβάμαι τίποτα, θα δοκιμάσω τα πάντα).

Πριν παίξουν το You're Crazy, ο Axl το αφιέρωσε "στον καλό μου φίλο Tommy Hilfiger".

Τα τραγούδια που έπαιξαν:

01. Used To Love Her
02. Mr. Brownstone
03. Welcome To The Jungle
04. You're Crazy (η έκδοση που υπάρχει στο 'Lies')
05. Patience
06. Knockin' On Heaven's Door
07. The Blues
08. I.R.S.
09. Sweet Child O' Mine
10. November Rain (με τον Axl στα πλήκτρα)
11. Paradise City

Μετά το τέλος του live ο Axl ξαναβγήκε έξω και είπε "Ξέχασα να κάνω κάτι γιατί είμαι ένας ηλίθιος!". Ανέβασε την Rosario Dawson στην σκηνή και τραγούδησε με ολόκληρο το μαγαζί το Happy Birthday!

Αφού έγινε αυτό η Rosario είπε "THEY'VE NEVER PLAYED ALL ACOUSTIC, THIS IS HISTORY IN THE MAKING, HOW MUCH DOES THIS MAN FUCKING ROCK"!!!

Δείτε ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες εδώ.

Τελείωσαν και οι 4 SOLD OUT συναυλίες στην Νέα Υόρκη και οι εκπλήξεις ήταν πολλές!

Πρώτα απ' όλα ο ίδιος ο Axl. Εμφανώς αδυνατισμένος και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση τρέλανε όσους Gunners βρέθηκαν στο Hammerstein στα μέσα Μαΐου.

Δεύτερη έκπληξη ο Ron Thal (Bumblefoot). Ο νέος κιθαρίστας των Guns N' Roses. Με ένα look σαφώς πιο ταιριαστό στους Guns N' Roses απ' ότι του Buckethead και με πολύ ταλέντο στην κιθάρα, ο νέος κιθαρίστας έκλεψε τις καρδιές των οπαδών όχι μόνο με το στυλ και τις γνώσεις του στην κιθάρα, αλλά και με την καλοσύνη του καθώς ήταν φιλικός με όλους τους fans που τον συνάντησαν.

Τρίτη έκπληξη, ο Robin Finck. Με ένα Jesus Christ look, έκανε τους gunners να τον αγαπήσουν ακόμη περισσότερο, και όσους δεν τον συμπαθούσαν να αλλάξουν άποψη.

Τέταρτη έκπληξη, ο Sebastian Bach που εμφανίστηκε και τις τρεις βραδιές και συμμετείχε στο My Michelle!!!

Πέμπτη έκπληξη, η εμφάνιση του Kid Rock την τέταρτη βραδιά στο τραγούδι Nightrain.

Έκτη και μεγαλύτερη έκπληξη όμως ήταν η επανεμφάνιση του Izzy Stradlin στην ίδια σκηνή με τον Axl Rose, την τέταρτη και τελευταία βραδιά στο Hammerstein. Λίγο πριν ξεκινήσει το Think About You, ο Axl παρουσίασε τον Izzy και η φωνή του χάθηκε μέσα στις κραυγές των ξαφνιασμένων οπαδών!!! Οι δύο φίλοι αγκαλιάστηκαν και ξεκίνησε το τραγούδι (ή το πάρτι)!!!

Ο Izzy συμμετείχε στα Think About You, Patience και Nightrain. Ένας αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι ο Izzy δάκρυσε όταν έπαιζαν το Patience.

Η setlist είχε πολλά παλιά κλασσικά των GN'R αλλά και τα καινούργια Better, There Was A Time, The Blues, IRS, Madagascar, Chinese Democracy.

Επίσης στις συναυλίες εμφανίστηκαν πολλοί διάσημοι όπως Lenny Kravitz, Mickey Rourke, Fred Durst, Lindsay Lohan και άλλοι...

Δείτε ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες εδώ.

Ένα all-star συγκρότημα που αποτελείται από τους Rob Zombie (φωνή), Slash (κιθάρα; VELVET REVOLVER, πρώην-GUNS N' ROSES), Tommy Lee (ντράμς; MΦTLEY CRάE), και τον Scott Ian (μπάσο, ANTHRAX) μαζί με έναν δεύτερο κιθαρίστα έκπληξη, θα τιμήσουν τους KISS παίζοντας τραγούδια τους στο πρώτο ετήσιο "VH1 Rock Honors". Η εκπομπή θα μεταδοθεί στις 31 Μαΐου.

Ο κιθαρίστας των VELVET REVOLVER Slash θα είναι ο καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Alice Cooper "Nights with Alice Cooper" που θα μεταδοθεί σήμερα. Επισκεφτείτε το NightsWithAliceCooper.com για περισσότερες πληροφορίες.

Οι Guns N' Roses ανακοίνωσαν μια συναυλία-ζέσταμα στο Λονδίνο, πριν την εμφάνιση τους στο φεστιβάλ Download.

Το συγκρότημα θα επιστρέψει στο London Hammersmith Apollo στις 7 Ιουνίου μετά από σχεδόν 20 χρόνια.

Η τελευταία φορά που έπαιξαν στον συγκεκριμένο συναυλιακό χώρο ήταν κατά την διάρκεια της περιοδείας για την προώθηση του άλμπουμ τους 'Appetite For Destruction' το 1987.

Η συναυλία θα είναι η πρώτη των Guns N' Roses στην Αγγλία μετά την εμφάνιση τους στην London Arena στις 26 Αυγούστου 2002.

Τα εισιτήρια έχουν ήδη τελειώσει και το συγκρότημα που θα ανοίξει την συναυλία είναι οι Avenged Sevenfold.

Ένα νέο άρθρο για τις συναυλίες της Νέας Υόρκης υπάρχει στο επίσημο site του φεστιβάλ Rock In Rio. Υπάρχει επίσης και ένα φωνητικό μήνυμα του Axl όπως και μερικές φωτογραφίες. Μπορείτε να το δείτε εδώ.

Η Last Tour International, ο promoter του Bilbao Live Festival στην Ισπανία Spain, επιβεβαίωσε ότι οι Guns N' Roses θα είναι οι επικεφαλής του φεστιβάλ στις 14 Ιουλίου.

Άλλα συγκροτήματα που θα εμφανιστούν είναι οι Placebo και ο Ben Harper.

Ο νέος κιθαρίστας των Guns N' Roses είναι ο Bumblefoot, γνωστός και ως Ron Thal.

Δείτε το web site του.

Από το Blabbermouth:

Ο κιθαρίστας Ron Thal από την Νέα Υόρκη, που επίσης συμμετέχει στο alternative-rap-metal project BUMBLEFOOT, είναι πλέον μέλος των GUNS N' ROSES ως αντικαταστάτης του Buckethead.

Ο Ron Thal ξεκίνησε σαν solo καλλιτέχνης στην Shrapnel/Roadrunner Records με το ορχηστρικό-κιθαριστικό CD "The Adventures Of Bumblefoot" τον Μάιο του 1995 (ψηφίστηκε ως ένας από τους καλύτερους νέους κιθαρίστες από τους αναγνώστες του περιοδικού Young Guitar τον Ιανουάριο του 1996) και το CD "Hermit"  τον Ιανουάριο του 1997. Ο Thal (Bumblefoot) έχει κυκλοφορήσει μέσα από την προσωπική του εταιρεία παραγωγής "Hermit Inc." τις προσωπικές του δουλειές και έχει δουλέψει σαν παραγωγός, τραγουδοποιός και μουσικός. Έχει δουλέψει για το CNN, το MTV, την Jessica Simpson, την Cher, την LeAnn Rimes και πολλούς άλλους.

Ανακοινώθηκαν τα support για την συναυλία στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Μαζί με τους Guns N' Roses θα εμφανιστούν οι Funeral for A Friend, Bullet for my Valentine και οι To My Surprise.

Την επόμενη μέρα από την συνέντευξη του Axl στην εκπομπή του Eddie Trunk, ο Eddie έγραψε ένα μήνυμα στο site του στο οποίο μιλούσε για το προηγούμενο βράδυ και όλα όσα συνέβησαν μετά την συνέντευξη.

Τα πιο σημαντικά σημεία:

  1. Λέει ότι ήταν μια από τις καλύτερες νύχτες του στο ραδιόφωνο σε μια καριέρα 23 χρόνων.

  2. Αναφέρει ότι μετά την συνέντευξη γύριζαν στην πόλη μέχρι τις 6 το πρωί

  3. Ο Axl ήταν πολύ cool και ότι η μόνη χάρη που ζήτησε ήταν να μην βγάλουν φωτογραφίες.

Ο Axl εμφανίστηκε χθές το βράδυ στην ραδιοφωνική εκπομπή Eddie Trunk.

Είναι στην Νέα Υόρκη με το συγκρότημα και κάνουν πρόβες και χθές το βράδυ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Trunk o Sebastian Bach ο οποίος πήρε τον Axl τηλέφωνο και τον κάλεσε να πάει στον σταθμό για να μιλήσουν.

Ο Axl πήγε στον σταθμό όπου μαζί με τον Sebastian, τον Eddie, τον Scott Ian και τον Chris Jerricho και μίλησαν για τους WASP, τις αναμνήσεις από τις περιοδείες (όταν οι Skid Row άνοιγαν τις συναυλίες για τους GN'R στην Νέα Υόρκη το 1991 και ο Axl αργούσε), για την συνάντηση του με τον David Lee Roth, έπαιξαν τραγούδια και μίλησαν λίγο για τα μελλοντικά πλάνα των GN'R.

Τα πιο σημαντικά σημεία:

Ο Axl ανέφερε ότι οι GN'R δουλεύουν πάνω σε ένα καινούργιο τραγούδι, που δεν έχει ηχογραφηθεί ακόμη, όσο κάνουν πρόβες στην Νέα Υόρκη.

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο, ίσως αργά το Φθινόπωρο αλλά σίγουρα φέτος και θα είναι ένα cd. Έχει ηχογραφηθεί υλικό για δύο δίσκους και υπάρχει υλικό για το πρώτο μισό του τρίτου δίσκου.

Θα υπάρχει τρίτος κιθαρίστας αλλά δεν αποκάλυψε το όνομα του (δεν θα έχει όμως καμιά σχέση με το παρελθόν) και ο Izzy μπορεί να εμφανιστεί στις συναυλίες.

Ο Brian May έπαιξε στο Catcher In The Rye, αλλά μπορεί να μην είναι στον δίσκο.

Δεν υπάρχει επανένωση, ο Brain είναι ακόμη στο συγκρότημα όπως και ο Tommy Stinson.

Θα ακολουθήσει Αμερικάνικη περιοδεία το Φθινόπωρο.

Η Ευρωπαϊκή περιοδεία θα αποτελείται από "30 και κάτι συναυλίες", που σημαίνει ότι οι φήμες για συναυλίες στην Αγγλία μάλλον θα επιβεβαιωθούν.

Μπορείτε να κατεβάσετε όλη την συνέντευξη εδώ.

Οι GN'R θα δώσουν μια συναυλία στο Hallenstadion της Ζυρίχης, στην Ελβετία.

Εισιτήρια θα ξεκινήσουν να πωλούνται την Δευτέρα 8 Μαΐου στις 8 το πρωί.

ΝΈΑ ΥΟΡΚΗ--(BUSINESS WIRE)--4 ΜΑΪΟΥ 2006--Επέστρεψαν!!!

Οι 4 συναυλίες των Guns N' Roses στο Hammerstein Ballroom της Νέας Υόρκης έκαναν sold out σε λιγότερο από 3 λεπτά.

Οι 4 συναυλίες στις 12, 14, 15 και 17 Μαΐου είναι το "ζέσταμα" για το Ευρωπαϊκό κομμάτι της επερχόμενης περιοδείας του συγκροτήματος, που ξεκινάει στις 25 Μαΐου στη Μαδρίτη, στο Juan Carlos Arena.

Ο Axl Rose σχολίασε, "Η Νέα Υόρκη ήταν πάντα σπουδαία απέναντι στους Guns και σε μένα. Η ανταπόκριση στην τελευταία συναυλία που κάναμε στο Madison Square Garden δεν ήταν τίποτα λιγότερο από εκπληκτική. Πέρασα τους τελευταίους δύο μήνες εδώ στην Νέα Υόρκη. Πέρασα σπουδαία, γνώρισα πολλούς σπουδαίους ανθρώπους και το συγκρότημα και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε στην Νέα Υόρκη και θα παίξουμε για φίλους - παλιούς και καινούργιους - που κάναμε πριν ξεκινήσουμε για την Ευρώπη."

Το συγκρότημα θα παίξει σε διάφορα φεστιβάλ ως headliners όπως το Rock In Rio στην Πορτογαλία, το Download στο φημισμένο κάστρο Donington της Αγγλίας, το Rock Am Ring στην Γερμανία, το Gods Of Metal στην Ιταλία, το Novarock στην Αυστρία, το Graspop Βέλγιο, το Roskilde στην Δανία, και το A Heavy Day In The Park στην Ολλανδία αλλά και σε δικές τους solo συναυλίες στην Μαδρίτη, στην Βουδαπέστη, στην Πράγα, στην Βαρσοβία, στο Παρίσι, στην Ζυρίχη, στην Στοκχόλμη, στο Όσλο και στο Ελσίνκι, συναυλίες εκ των οποίων αρκετές έκαναν sold out αμέσως.

Μετά τις καλύτερες πωλήσεις εισιτηρίων όλων των εποχών για το event, ο Stuart Galbraith της Live Nation, promoter του Download, είπε ενθουσιασμένος "Η επιστροφή των GN'R στην Αγγλία ήταν φαινομενική. Οι GN'R μαζί με τους Metallica και τους Tool θα είναι οι headliners του μεγαλύτερου Download festival όλων των εποχών στο Donington, που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα ξεπουλήσει όλα τα εισιτήρια και θα παίξουν και στο Download Dublin όπου επίσης θα τελειώσουν όλα τα εισιτήρια - ήταν πολύ μεγάλη η αναμονή αλλά σίγουρα άξιζε - Οι GN'R επέστρεψαν!"

Οι Guns N' Roses έχουν πουλήσει περισσότερα από 65,000 εισιτήρια στην Στοκχόλμη, στο Όσλο και στο Ελσίνκι μέσα σε λίγες ώρες. Ο promoter Thomas Johannson της Live Nation σχολίασε, "Οι Guns N' Roses, ο ακρογωνιαίος λίθος της Rock, θα κάνουν sold out shows για πάντα."

Ο promoter Randi Henner της Live Nation σχολίασε από την Νέα Υόρκη, "Οι GN'R είναι το πιο καυτό εισιτήριο στην Νέα Υόρκη απ' όσα έχω δει στο πρόσφατο παρελθόν. Ξεπουλήθηκαν τα εισιτήρια τους σε 3 λεπτά."

Σαν μέρος της Ευρωπαϊκής περιοδείας, οι Guns N' Roses θα επανενωθούν με τους Rolling Stones για δύο πολύ special συναυλίες στην Γερμανία. Οι Guns N' Roses θα είναι οι ειδικοί καλεσμένοι των Stones στις 10 Ιουλίου στην Νυρεμβέργη και στις 12 Ιουλίου στο Leipzig. Η τελευταία φορά που έπαιξαν μαζί ήταν το 1989 στο Memorial Coliseum του Los Angeles .

Θα ανακοινωθούν περισσότερες ημερομηνίες σύντομα.

THE ROLLING STONES
A BIGGER BANG - ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ
GUNS N' ROSES
ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ - NURNBERG - FRANKENSTADION
ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ - LEIPZIG - ZENTRALSTADION

Ξεκινάει σε 4 εβδομάδες, το πιο συναρπαστικό και δυναμικό rock 'n' roll show στον κόσμο έρχεται στα στάδια της Ευρώπης. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 27 Μαΐου 2006 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης, οι Rolling Stones - στα πλαίσια της περιοδείας A Bigger Bang European Tour - θα παίξουν σε περισσότερες από 20 χώρες στα πιο φημισμένα στάδια και συναυλιακούς χώρους στον κόσμο. Θα δοθούν 36 συναυλίες το 2006 σε χώρες όπως Ισπανία, Βέλγιο, Γαλλία,  Ολλανδία, Πολωνία, Αυστρία, Ιταλία, Ελλάδα, Κροατία, Σερβία, Γερμανία, Ελβετία, Πορτογαλία και Αγγλία. Οι Rolling Stones θα επισκεφτούν επίσης την Ρωσία, η πρώτη τους επίσκεψη μετά την περιοδεία Bridges To Babylon το 1998.

Συνεχίζοντας την παράδοση που τους θέλει να επιλέγουν μερικά από τα πιο καυτά ονόματα, θρυλικά αλλά και νέα, για να παίξουν για τους fans τους, ανακοίνωσαν ότι οι πολύ-πλατινένιοι rockers GUNS N' ROSES θα εμφανιστούν στις 10 Ιουλίου στην Νυρεμβέργη στο Frankenstadion και στις 12 Ιουλίου στο Leipzig, στο Zentralstadion.

Είναι γνωστοί ως ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα και δημοφιλή Αμερικάνικα συγκροτήματα όλων των εποχών. Έχουν πουλήσει περισσότερους από 85 εκατομμύρια δίσκους. Είναι το μοναδικό συγκρότημα που "έπιασε" τις δύο κορυφαίες θέσεις στα charts της Αγγλίας και της Αμερικής την εβδομάδα που κυκλοφόρησαν οι δίσκοι Use Your Illusion I και Use Your Illusion II. Το άλμπουμ τους, "Appetite for Destruction" έχει τον τίτλο του καλύτερου κιθαριστικού άλμπουμ όλων των εποχών (Total Guitar, Ιούνιος 2003), του καλύτερου Metal άλμπουμ (Spin, Ιούλιος 2003), του #1 Essential Hard Rock άλμπουμ (Kerrang! Μάρτιος 2004), και το rock-anthem November Rain κρατάει την πρώτη θέση στον Ολλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό Veronica για το καλύτερο τραγούδι (Δεκέμβριος 2004). Είναι οι Guns N' Roses και θα εμφανιστούν σε μόνο δύο συναυλίες σαν μέρος την περιοδείας The Rolling Stones A Bigger Bang αυτό το καλοκαίρι.

Εισιτήρια για τις δύο συναυλίες πωλούνται τώρα!
Εισιτήρια μέσω τηλεφώνου:
0044-1805 - 57 00 00.
Εισιτήρια μέσω Internet unter www.eventim.de

Η συναυλία των GN'R στην Μαδρίτη στις 28 Μαΐου, μετατέθηκε στις 25 Μαΐου, που σημαίνει ότι η Ευρωπαϊκή περιοδεία θα ξεκινήσει από την Ισπανία.

Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί για τις 28 Μαΐου θα ισχύουν και για την νέα ημερομηνία.

Σύμφωνα με το site της Live Nation οι Bullet For My Valentine θα ανοίξουν τις συναυλίες των GN'R στο Hammerstein Ballroom στις 12, 14, 15 και 17 Μαΐου.

Ο Slash χωρίζει την δεύτερη γυναίκα του, Perla.

Το ζευγάρι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στο Los Angeles την Πέμπτη 27 Απριλίου.

Ο Slash γνώρισε την Perla μετά το διαζύγιο που πήρε από την πρώτη γυναίκα του Renee το 1997. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2000 και παντρεύτηκε στο Maui αργότερα την ίδια χρονιά. Το πρώτο τους παιδί, ό London Hudson, ήρθε στον κόσμο το 2002 και το δεύτερο, ο Cash Anthony Hudson, το 2004.

Όσοι ενδιαφέρονται να πάνε στο Download Festival για να δούνε τους Guns N' Roses και δεν έχουν προμηθευτεί ακόμη τα εισιτήρια τους, μπορούν να αγοράσουν πλέον τα "φτηνά" εισιτήρια για την ημέρα που θα θέλουν να πάνε, και όχι τα εισιτήρια τριημέρου.

Αγοράστε εισιτήρια εδώ.

Ο Duff θα εμφανιστεί σε επιλεγμένες συναυλίες των Alice In Chains και μια απ' αυτές θα είναι στο Download Festival όπου θα εμφανιστούν και οι Guns N' Roses.

"Είναι ένα συγκρότημα στο οποίο πάντα ήθελα να παίξω," είπε. "Έπαιξα στην πρώτη τους συναυλία στο L.A. Ανέβηκα στην σκηνή και έπαιξα το 'Man in a Box.'"

Το επίσημο web site του Download Festival πρόσθεσε τα συγκροτήματα με την σειρά που θα παίξουν στις 11 Ιουνίου.

Μαζί με τους GN'R θα εμφανιστούν οι Bullet For My Valentine, Cradle Of Filth, Lacuna Coil, In Flames, 36 Crazyfists, Dragonforce και οι Hatebreed.

ΟΙ The Prodigy θα είναι οι headliners της σκηνής Snickers.

 

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα