Σεπτέμβριος '06

 

ΟΙ GUNS N' ROSES ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ "CHINESE DEMOCRACY" ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ MAJOR LEAGUE BASEBALL ADVANCED MEDIA

Ζεστοί ακόμη από τις sold out συναυλίες τους την περασμένη εβδομάδα στο Las Vegas, το San Francisco και το Inland Invasion του KROQ στο Los Angeles οι Guns N' Roses ανακοινώνουν το πρώτο κομμάτι της Αμερικάνικης περιοδείας τους με τίτλο "Chinese Democracy North American Tour".

Η περιοδεία που θα ξεκινήσει στις 20 Οκτωβρίου στο Jacksonville της Florida βρίσκει το συγκρότημα στην καλύτερη φόρμα του, έχοντας περάσει το καλοκαίρι στην Ευρώπη, όπου έπαιξαν μπροστά σε περισσότερους από 700,000 ανθρώπους, σε 32 συναυλίες που έγιναν σε 18 χώρες, κάτι που έκανε την περιοδεία μια από τις μεγαλύτερες περιοδείες της χρονιάς στην Ήπειρο και την Αγγλία. Οι θαμώνες των συναυλιών δεν απογοητεύτηκαν καθώς ο Axl Rose και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος Dizzy Reed, Robin Finck, Richard Fortus, Tommy Stinson, Chris Pitman, Brain και Ron "Bumblefoot" Thal ερμήνευσαν με τρομερή ενέργεια κλασσικά τραγούδια όπως τα "Welcome to the Jungle," "Paradise City," "Nightrain," "Mr. Brownstone," "November Rain" και "Sweet Child O' Mine" και ανέδειξαν κάποια τραγούδια που σύντομα θα γίνουν αγαπημένα από τον επερχόμενο δίσκο "Chinese Democracy".

Μόλις αυτήν την εβδομάδα στο άρθρο του Hollywood Reporter για την συναυλία των GN'R στο Inland Invasion του KROQ γράφτηκε, "όταν οι Guns N' Roses, το συγκρότημα που θα έκλεινε την βραδιά, ανέβηκε στην σκηνή οτιδήποτε παλιό έγινε νέο ξανά - και κανένα νέο συγκρότημα που έπαιζε νωρίτερα δεν μπορούσε να συγκριθεί μαζί τους... η νύχτα άνηκε στους Guns N' Roses!"

Ο Axl Rose σχολίασε "Περάσαμε μια εκπληκτική περιοδεία στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι και οι συναυλίες της περασμένης εβδομάδας στην Αμερική ήταν σπουδαίες. Έχει περάσει αρκετός καιρός μέχρι να έρθουμε εδώ αλλά ανυπομονούμε να έρθουμε στην πόλη σας και να περάσουμε πολύ ωραία."

Ο Sebastian Bach που ανεβαίνει στην σκηνή μαζί με τους Guns N' Roses για το "My Michelle" θα ανοίξει όλη την περιοδεία με ένα κενό για Special Guest να καλύπτεται από σπουδαία συγκροτήματα, που ξεκινάνε με τους Papa Roach για τις συναυλίες μέχρι και τις 3 Νοεμβρίου. Οι συναυλίες έχουν σχεδιαστεί για να σας μεταφέρουν σε μια "Guns N' Roses rock n' roll party" ατμόσφαιρα με τον Sebastian να ανεβαίνει στην σκηνή κάθε βράδυ στις 8, να τον ακολουθούν οι Special Guests στις 9 και οι Guns N' Roses λίγο μετά τις 10 με πολύ σπουδαία μουσική στο ενδιάμεσο.

Οι Guns N' Roses ανακοινώνουν επίσης με ιδιαίτερη χαρά την συνεργασία τους με την Major League Baseball Advanced Media (MLB.COM) για να προσφέρουν στους fans πολύτιμες ευκαιρίες για εισιτήρια και όλες τις τελευταίες πληροφορίες για την περιοδεία και για όλες τις άλλες δραστηριότητες του συγκροτήματος μέσω του gunsnroses.com που θα ξεκινήσει την λειτουργία του αύριο (σήμερα, 29/9/2006).

Όσο για το επερχόμενο άλμπουμ των Guns N' Roses, "Chinese Democracy" το μοναδικό σχόλιο γι' αυτήν την ώρα είναι ότι έχουν μείνει μόνο 13 Τρίτες από τώρα μέχρι το τέλος του χρόνου.

Το πρόγραμμα για την Αμερικάνικη "Chinese Democracy" περιοδεία είναι το παρακάτω. Εισιτήρια για τις περισσότερες συναυλίες θα προπωλούνται από τις 30 Σεπτεμβρίου, με όλες τις τελευταίες πληροφορίες και προπωλήσεις στο gunsnroses.com.

Οκτώβριος

20 Οκτωβρίου - Jacksonville, FL @ Veterans Memorial Arena
22 Οκτωβρίου - Nashville, TN @ Gaylord Entertainment Center
24 Οκτωβρίου - Sunrise, FL @ BankAtlantic Center
25 Οκτωβρίου - Tampa, FL @ St. Pete Times Forum
27 Οκτωβρίου - Estero, FL @ Germain Arena
29 Οκτωβρίου - San Juan, Puerto Rico @ Jose Miguel Agrelot Coliseum

Νοέμβριος

2 Νοεμβρίου - Greensboro, NC @ Greensboro Coliseum
3 Νοεμβρίου - Huntington, WV @ Big Sandy Superstore Arena
5 Νοεμβρίου - East Rutherford, NJ @ Continental Airlines Arena
6 Νοεμβρίου - Portland, ME @ Cumber County Civic Center
8 Νοεμβρίου - Worcester, MA @ DCU Center
10 Νοεμβρίου - New York City, NY @ Madison Square Garden
13 Νοεμβρίου - Baltimore, MD @ 1st Mariner Arena
15 Νοεμβρίου - Toronto, ON @ Air Canada Centre
17 Νοεμβρίου - Ottawa, ON @ Scotiabank Place
18 Νοεμβρίου - Quebec City, QC @ Colisιe Pepsi
20 Νοεμβρίου - Halifax, NS @ Halifax Metro Centre
24 Νοεμβρίου - Cleveland, OH @ Quicken Loans Arena
25 Νοεμβρίου - Auburn Hills, MI @ The Palace of Auburn Hills
27 Νοεμβρίου - Chicago, IL @ Allstate Arena
29 Νοεμβρίου - Milwaukee, WI @ Bradley Center

Δεκέμβριος

1 Δεκεμβρίου - Ames, IA @ Hilton Coliseum
2 Δεκεμβρίου - Minneapolis, MN @ Target Center
4 Δεκεμβρίου - Winnipeg, MB @ MTS Centre
6 Δεκεμβρίου - Calgary, AB @ Pengrowth Saddledome
7 Δεκεμβρίου - Edmonton, AB @ Rexall Place
10 Δεκεμβρίου - Everett, WA @ Everett Events Center
11 Δεκεμβρίου - Portland, OR @ The Rose Garden Arena
13 Δεκεμβρίου - Fresno, CA @ Save Mart Center
15 Δεκεμβρίου - Oakland, CA @ Oakland Arena
17 Δεκεμβρίου - Universal City, CA @ Gibson Amphitheatre at Universal CityWalk
19 Δεκεμβρίου - Universal City, CA @ Gibson Amphitheatre at Universal CityWalk

Ιανουάριος

10 Ιανουαρίου - Sacramento, CA @ ARCO Arena
11 Ιανουαρίου - Bakersfield, CA @ Rabobank Arena
13 Ιανουαρίου - Reno, Nevada @ Reno Events Center
16 Ιανουαρίου - San Diego, CA @ iPayOne Center

29 συναυλίες έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής για την Αμερικάνικη περιοδεία των Guns N' Roses μέχρι και τον Ιανουάριο του 2007. Η φήμη, για την οποία είχαμε γράψει πριν λίγες μέρες, επιβεβαιώθηκε και όλες οι συναυλίες μέχρι τις 20 Οκτωβρίου μετατέθηκαν για αργότερα, οπότε η περιοδεία ξεκινάει και επίσημα στις 20 Οκτωβρίου. Απ' ότι φαίνεται το δεύτερο μέρος της φήμης σχετικά με την πρωτοχρονιάτικη συναυλία των GN'R στο Dubai δεν ισχύει.

Αναμένεται ανακοίνωση από το συγκρότημα σύντομα. Λεπτομέρειες για όλες τις συναυλίες εδώ.

Η συναυλία των Guns N' Roses στο Bakersfield μετατέθηκε από τις 29 Σεπτεμβρίου στις 11 Ιανουαρίου. Επίσης κυκλοφορεί η φήμη ότι όλες οι συναυλίες μέχρι τις 20 Οκτωβρίου θα μετατεθούν για αργότερα και η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 20 Οκτωβρίου στο Jacksonville.

Ο λόγος, σύμφωνα με την φήμη πάντα, για την αλλαγή των συναυλιών είναι η επερχόμενη κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Guns N' Roses, Chinese Democracy, που αναμένεται πριν τον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με την ίδια φήμη οι Guns N' Roses θα δώσουν μια συναυλία το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο Dubai.

Οι συναυλίες στο Fresno και στο Sacramento άλλαξαν ημερομηνία. Η συναυλία στο Fresno μετατέθηκε από τις 27 Σεπτεμβρίου στις 13 Δεκεμβρίου και η συναυλία στο Sacramento μετατέθηκε από τις 2 Οκτωβρίου στις 10 Ιανουαρίου 2007. Θα ισχύσουν όσα εισιτήρια έχουν αγοραστεί μέχρι τώρα.

Επίσης προστέθηκαν άλλες δύο συναυλίες στο Los Angeles στις 17 και 19 Δεκεμβρίου στο Gibson Amphitheatre του Universal CityWalk, μέσα στην Universal City και άλλη μια στις 15 Δεκεμβρίου στο Oakland.

Περισσότερα εδώ.

Στη μέση της σημερινής εφημερίδας Sportday θα βρείτε την ακόλουθη φωτογραφία του Axl Rose μαζί με τον Alice Cooper.

Κάντε κλικ στην φωτογραφία για να την δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Η τελευταία προσθήκη στο πρόγραμμα της Αμερικάνικης περιοδείας των Guns N' Roses για το 2006 είναι το Worcester, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στο DCU Center.

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν από $38.25 έως $73.75 και η προπώληση ξεκινάει αύριο στις 10:00.

Δείτε ζωντανά την συναυλία των Guns N' Roses στο Inland Invasion του ραδιοφωνικού σταθμού KROQ, στις 23 Σεπτεμβρίου μέσω internet. Κάντε κλικ στο link που ακολουθεί για να μάθετε το πρόγραμμα του webcast!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Άλλες δύο συναυλίες ανακοινώθηκαν για τους Guns N' Roses. Στις 31 Οκτωβρίου θα παίξουν στο Greensboro Coliseum και στις 24 Νοεμβρίου θα παίξουν στο Quicken Loans Arena, του Cleveland.

Ο Sebastian Bach θα ανοίξει τις συναυλίες των GN'R στο San Francisco.

Σύμφωνα με το blog του Bumblefoot, χρειάζεται την βοήθεια σας στον σχεδιασμό την νέας του Foot Guitar v2.

Η αυθεντική Foot Guitar υπέστη κάποιες ζημιές κατά την διάρκεια της Ευρωπαϊκής περιοδείας.

Ανακοινώθηκαν τα συγκροτήματα που θα ανοίξουν τις συναυλίες των GN'R στο The Joint του Las Vegas. Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν οι Phantom Planet και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν την συναυλία οι Hoobastank.

Όσοι δεν μπορέσατε να δείτε τον Axl Rose στα MTV VMA's μέσω του Ίντερνετ, μπορείτε να ανοίξετε τις τηλεοράσεις σας την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στον Alpha, στις 11 το βράδυ. Για όσους δεν ξέρουν τι έγινε, να σας θυμίσουμε ότι ο Axl παρουσίασε τους Killers λίγο πριν το τέλος της βραδιάς.

Απ' ότι φαίνεται μέχρι να βγει η επίσημη ανακοίνωση με όλες τις ημερομηνίες, θα τις μαθαίνουμε σιγά-σιγά...

Άλλες δύο ημερομηνίες συναυλιών διέρρευσαν.

Οι GN'R θα παίξουν στο Nashville στις 22 Οκτωβρίου και στο Estero στις 27 Οκτωβρίου.

Λεπτομέρειες εδώ.

Άλλες δύο συναυλίες για την Αμερικάνικη περιοδεία "ξεπρόβαλλαν" σήμερα.

Στις 20 Οκτωβρίου οι GN'R θα παίξουν στο Jacksonville και στις 25 Οκτωβρίου στην Tampa.

Περισσότερα εδώ.

Σύμφωνα με το site του BankAtlantic Center στο Sunrise, οι GN'R θα παίξουν εκεί στις 24 Οκτωβρίου.

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν $39.75, $49.75 και $77.75. Περισσότερα σύντομα.

Axl Rose: Η καθυστέρηση του album γίνεται για τους fans.
Του Jada Yuan

Ο Axl Rose ξεκίνησε ουρλιάζοντας ότι είναι “just an urchin livin’ under the street,” αλλά στα 13 χρόνια που εργάζεται πάνω στο συχνά καθυστερημένο album Chinese Democracy (το οποίο έχει ξεπεράσει σε κόστος τα $13 εκατομμύρια), είχε τον χρόνο να σκεφτεί την στάση που κρατούσαν ως μουσικοί του heavy-metal. “Νομίζαμε ότι ήμασταν τόσο τρομεροίείπε στο greenroom στα VMAs. “Και μετά οι N.W.A. ήρθαν και έκαναν ραπ για αυτόν τον κόσμο που βγαίνεις έξω από το σπίτι σου και κάποιος σε πυροβολεί. Ήταν τόσο ξεκάθαρο τι λευκά ποζεράδικα αγόρια ήμασταν. ‘Εντάξει, μπορούμε να σταματήσουμε να υποκρινόμαστεΑν συζητάμε για το ποιος τρόπος ζωής είναι πιο σκληρός, αυτός στον οποίο σε πυροβολούν πάντα κερδίζει". Τι καθυστερεί το Chinese Democracy, Axl? “Δεν είναι επειδή "θέλω να έχω τον απόλυτο έλεγχο". Απλά πρέπει να είσαι αρκετά έξυπνος για να καταλάβεις ότι "αυτό είναι κακή ιδέα". Αυτό είναι - να έχεις την ευφυΐα να έχεις τουλάχιστον μια ευκαιρία σε αντίθεση με κάτι που είναι μια προφανής καταστροφή. Θέλω να κάνω ένα καλό δίσκο. Δεν θέλω να πετάξω ένα τούβλο. Δεν μπορεί να είναι σαν τον Shaq στην γραμμή των ελεύθερων βολώνΟ Rose υπόσχεται ότι το album θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2006.

Σύμφωνα με το hitsdailydouble.com κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Merck Mercuriadis, μάνατζερ των Guns N' Roses και του Axl Rose, θα αποχωρήσει από το management team της Sanctuary Music Group. Σύμφωνα με την ίδια φήμη, ο Elton John θα παραμείνει στην εταιρεία αλλά ο Axl Rose θα ακολουθήσει τον Merck ως πελάτης του.

Ο drummer των GUNS N' ROSES και των PRIMUS Bryan "Brain" Mantia ενώνει τις δυνάμεις του με τον παραγωγό της Audiowarrior, Greg Giametta, για να δημιουργήσουν 2 προγράμματα για drums, "Brain Drum Track Builder Kreator-Plug-In" και "Brain Drum Track Builder Reason Refill", τα οποία θα λειτουργούν σε οποιοδήποτε υπολογιστή που "τρέχει" σε Mac OS X ή Windows XP.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.audiowarrior.com.

Μερικές φωτογραφίες από τα MTV VMA's 2006 (Eyxaristo Justina!!!) (Κάντε κλικ σε κάθε φώτο για να ανοίξει σε μεγαλύτερο παράθυρο)

O Axl εμφανίστηκε πριν λίγες ώρες στα βραβεία MTV VMA's και του πήρε συνέντευξη ο John Norris από τα παρασκήνια. Ο Axl είπε τα εξής:

Η περιοδεία ξεκινάει στις 24 Οκτωβρίου, αλλά το συγκρότημα θα δώσει λίγες συναυλίες πιο νωρίς.

Ο Axl περίγραψε την εμφάνιση στα VMA's του 2002 ως "καταστροφή" γιατί ήταν ένα καινούργιο συγκρότημα και άλλα πολλά. Αλλά νόμιζε ότι είχε πλάκα και το κοινό ήταν σπουδαίο.

Ο Axl παρουσίασε τους The Killers. Αρχικά δεν πίστευε ότι έπρεπε να παρουσιάσει, αλλά τους γνώρισε στο Los Angeles το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και νομίζει ότι είναι σπουδαίοι τύποι.

Επίσης τον ρώτησαν για την κυκλοφορία του Chinese Democracy και τους απάντησε "θα κυκλοφορήσει φέτος".

Όταν βγήκε στην σκηνή για να παρουσιάσει τους The Killers, ξεκίνησε ουρλιάζοντας "Do you know where the fuck you are?!?".

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης του Axl εδώ (αρχίζει με μια διαφήμιση αλλά ακολουθεί η συνέντευξη):

http://www.mtv.com/overdrive/?name=special&id=1539535&vid=104872

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης των The Killers εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=1mEfmrpHfxQ

 

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα