Αύγουστος '07

 

Μουσική από την νέα κωμωδία του τηλεοπτικού καναλιού Showtime "Californication", στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός από την σειρά "The X-Files" David Duchovny, θα κυκλοφορήσει σε "πακέτα" των 8 τραγουδιών μέσω του iTunes Music Store.

Τα "πακέτα" που θα ονομάζονται "Temptation: Music From The Showtime Series Californication" θα κυκλοφορήσουν από την Abkco Records και θα είναι μόνο σε digital μορφή, χωρίς να κυκλοφορήσει σε cd.

Το πρώτο "πακέτο" θα κυκλοφορήσει στα iTunes στις 10 Σεπτεμβρίου και θα περιέχει τραγούδια από τους Tommy Stinson, Mindy Smith, Josh Blake, The Country Gentlemen, Arco, My Morning Jacket αλλά και ένα remix του "L.A. Woman" (The Doors) από τον Paul Oakenfold και το τραγούδι "Mojo" από τους Peeping Tom (το νέο project από τον Mike Patton των Faith No More).

Πριν τους Guns N' Roses o Richard Fortus και ο Frank Ferrer ήταν μέλη των Honky Toast.

Στο link που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε τραγούδια τους και να διαβάσετε διάφορες πληροφορίες για το συγκρότημα:

http://www.myspace.com/honkytoastfans

Κυκλοφόρησε το νέο video clip των Velvet Revolver για το τραγούδι The Last Fight. Απολαύστε το:

 

Κυκλοφορεί το νέο τεύχος του Ελληνικού Rock Hard (Νο. 23, Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2007) με δισέλιδο άρθρο του Gunsnroses.gr για την Καίτη Γαρμπή... εεεεεεεε... τους Guns N' Roses...

rock hard august 2007 cover

Ο  Bas μου ζήτησε να τραγουδήσω στον καινούργιο του δίσκο, "Angel Down", και εγώ συμφώνησα και ήρθα στο studio του όπου μου έβαλε και άκουσα τα τραγούδια. Μου άρεσε πολύ το τραγούδι που ανοίγει τον δίσκο, "Angel Down", αλλά δεν ένοιωθα ότι θα ήταν σωστό να τραγουδήσω σ' αυτό αν και θα ήταν πολύ cool γιατί είναι ένα σπουδαίο τραγούδι που "σου ξεριζώνει το κεφάλι"!!

bach_rose

Αφού αυτή η ηχογράφηση ήταν περισσότερο διασκεδαστική, τα τραγούδια στα οποία τραγούδησα μιλάνε από μόνα τους και έγινε περισσότερο από την περιέργεια του Bas, τη δική μου και του παραγωγού του, Roy Z, για να δούμε αν η ανάμειξη μου θα έφερνε κάτι που θα δούλευε για τα τραγούδια.

Ο Bas με ήθελε πολύ στο "Bitchslap", και εγώ δοκίμασα τις δικές μου ιδέες στο τραγούδι. Δεν λέμε πολλά για το δεύτερο τραγούδι, μιας και μπορεί κάποιοι να το προχωρήσουν παραπέρα, και όταν ο Bas έπαιξε το τρίτο κομμάτι, "Stuck Inside", πρότεινε να το κάνουμε "μια αυτός και μια εγώ". Μου επέτρεψαν να γράψω τους δικούς μου στίχους και μελωδίες και παρ'όλο που πρόκειται μόνο για λίγες γραμμές, ένοιωσα σπουδαία. Το τραγούδι έχει ένα τόσο σκληρό riff, και τα "παιδιά" του Bas με υποστήριξαν τόσες φορές στην περιοδεία και περνούσαμε καλά σαν παρέα, οπότε ήταν κάτι σπουδαίο να συμμετέχω σε κάτι δικό τους και πιστεύω ότι βγήκε πολύ δυνατό.

Για μένα τα τρία τραγούδια είναι ένα καλό πακέτο. Είναι όλα διαφορετικά, με διαφορετικές προσεγγίσεις και στυλ το ένα από το άλλο και από το υλικό που έχω στον επερχόμενο δίσκο των Guns N’ Roses. Για μένα το timing δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο και ένοιωσα μεγάλη έκπληξη όταν συμμετείχα σε ένα μόνο τραγούδι, πολύ περισσότερο σε τρία!!!

Ο Bas ήξερε πραγματικά που έβλεπε την ανάμειξη μου στον δίσκο του και είχε διαφορετικές επιλογές στο μυαλό του. Ήξερε τι θα έμοιαζε προφανές, τι θα είχε πλάκα, τι θα δούλευε για το άλμπουμ του και θα άρεσε σε μένα. Μου άρεσε πολύ η ενέργεια των τραγουδιών και μιας και σπάνια μου ζητείται να κάνω οτιδήποτε που θα διασκέδαζα ή να είμαι χαρούμενος που συμμετέχω, είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία και ελπίζω να το γουστάρουν και οι fans.

W. Axl Rose

Πηγή: www.gunsnroses.com

Σύμφωνα με μια συνέντευξη που εδωσε ο Bach στο blabbermouth, ο Axl θα τραγουδήσει σε 2 τραγούδια απο τον νέο δίσκο του Sebastian Bach.

Το πρώτο από τα δυο τραγούδια είναι το "(Love Is) A Bitchslap" και το δεύτερο πιθανότατα το "Back in the Saddle" των Aerosmith.

Έχει επίσης εκδηλώσει ενδιαφέρον και για ένα τρίτο τραγούδι, το "Stuck Inside" που του αρέσει πολύ.

Σύμφωνα με την ιδία συνέντευξη, ο Bach θα κάνει φωνητικά στο τραγούδι Sorry από το επερχόμενο άλμπουμ των Guns N' Roses "Chinese Democracy".

"Βασικά η συνεργασία μας ξεκίνησε όταν τον Δεκέμβρη που πέρασε μου ζήτησε να τραγουδήσω... Ήμουν στο σπίτι του και μου έβαλε να ακούσω το νέο άλμπουμ "Chinese Democracy" - βασικά είναι περισσότερα από ένα, είναι τέσσερα - αλλά έπαιζε ένα τραγούδι που λέγεται "Sorry", που είναι ένα πολύ βαρύ riff και κάναμε ένα πάρτι και ξεκίνησα να τραγουδάω μερικές ψηλές στο ρεφραίν του τραγουδιού και τρελάθηκε. Μου είπε "Αυτό ακούγεται σπουδαία, θέλω να το τραγουδήσεις στον δίσκο". Οπότε τον Ιανουάριο, πήγα στα Electric Lady [studios στην Νέα Υόρκη] και τραγούδησα στο ρεφραίν του "Sorry", και βγήκε απίστευτο. Οπότε τώρα που τελειώνω τον δίσκο μου, έτσι για πλάκα όταν έφτασα στο L.A., έστειλα ένα SMS στον Axl, όπου έλεγα "Hey, φίλε, πότε θα τραγουδήσεις στον δικό μου δίσκο?". Έκανα απλά πλάκα. [Γελάει] Δεν περίμενα ότι θα το κάνει. Αλλά δεν σταματάει ποτέ να με εκπλήσσει. Η απάντηση του ήταν "Πότε? Πού? Τι ώρα? Πού είναι το studio? Τι ώρα θέλεις να είμαι εκεί?". Σκέφτηκα "Πρέπει να μου κάνεις πλάκα." Είπα "Ας με τσιμπήσει κάποιος, ονειρεύομαι." Οπότε ήρθε την Τρίτη το βράδυ, ή την Τετάρτη και τραγούδησε."

Σύμφωνα με το MetalSucks.net (που έχει ως πηγή το Soundscan, που μετράει επίσημα τις πωλήσεις δίσκων στην Αμερική) το Libertad μετά από 6 εβδομάδες κυκλοφορίας, πούλησε 192,840 αντίτυπα.

Πολύ λιγότερα απ' όσα πούλησε το πρώτο album του συγκροτήματος, Contraband, την πρώτη εβδομάδα πωλήσεων.

Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί το δεύτερο single από το album, The Last Fight, που ελπίζουμε να ανεβάσει τις πωλήσεις του άλμπουμ.

Ο διαγωνισμός για την νέα κιθάρα του Bumblefoot συνεχίζεται μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Σχεδιάστε την κιθάρα που θα επιλέξει ο Bumblefoot και κερδίστε την μια από τις δύο κιθάρες που θα αναλάβει να φέρει σε πέρας η εταιρεία Vigier.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.bumblefoot.com

Ο Bumblefoot θα εμφανιστεί σε ένα special guitar clinic στις 9 Σεπτεμβρίου στο φεστιβάλ Locobazooka, όπου εμφανίζονται και οι HEAVEN AND HELL, ALICE COOPER, QUEENSRYCHE, & SHADOWS FALL!

Το φεστιβάλ θα γίνει στο Tweeter Center του Mansfielfd.

Η ταινία The Still Life στην οποία εμφανίζεται ο Dizzy Reed κυκλοφόρησε σε DVD. Δυστυχώς μόνο στο εξωτερικό. Μπορείτε να την αγοράσετε από το Amazon.com και μαζί με την ταινία παίρνετε δωρεάν και το soundtrack στο οποίο έχει γράψει μουσική και ο Dizzy.

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα