Δεκέμβριος '07

 

Ακολουθεί το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Ron "Bumblefoot" Thal προς τους fans (δεν έχουμε αλλάξει ή προσθέσει τίποτα)...

"Γειά σας!!!

Ήθελα απλά να σας ευχηθώ χαρούμενες γιορτές και να σας ευχαριστήσω για όλα.

Την περσινή χρονιά, κατά την διάρκεια της περιοδείας μας στην Αμερική και στον Καναδά, έκανα ένα μικρό tourblog. Έφτασαν οι γιορτές και πρέπει να μοιραζόμαστε οπότε μπορείτε να το διαβάσετε...

http://www.bumblefoot.com/tour/tourblog/bumblefoot-tourblog-2006.htm

Μπορεί να μην είναι αυτό που θέλατε για τα Χριστούγεννα (α, νομίζεις???), αλλά είναι σίγουρα καλύτερο από ένα καλικάντζαρο που χορεύει με την γαμημένη φάτσα σου πάνω του.

Χαρούμενες γιορτές, σας αγαπάω, θα σας είμαι πάντα ευγνώμων για την υποστήριξη σας. Δεν βλέπω την ώρα μέχρι να σας δω ξανά.

Ron"

Σύμφωνα με έναν παραγωγό του Hard Drive Radio που μίλησε με τον Billy Howerdel (μέλος των A Perfect Circle), ο μουσικός ξεκίνησε βοηθώντας τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Robin Finck και κατέληξε να δουλεύει με τον Axl και να γίνει ο "τύπος για τους υπολογιστές" του συγκροτήματος!!!

Διαβάστε το εδώ:

http://www.harddriveradio.com/pages/dirt.asp?dirtid=221

Σε κάποια πολιτεία της Αμερικής (μόνο εκεί συμβαίνουν αυτά) μετά το τέλος του σχολείου και καθώς μια καθηγήτρια έμεινε στην τάξη της για να διορθώσει τα γραπτά των μαθητών, 3 μαθητές έβαλαν το Welcome To The Jungle στα ηχεία του σχολείου και έκαναν καραόκε.

Η καθηγήτρια όμως νόμιζε ότι ήταν μόνη της στο σχολείο και όταν άκουσε τους στίχους του τραγουδιού που λένε "You're in the jungle baby, You're gonna die" τρόμαξε νομίζοντας ότι κάποιοι ήθελαν να την σκοτώσουν και κάλεσε την αστυνομία.

Σε χρόνο ρεκόρ κατέφτασαν στο σχολείο οι ειδικές δυνάμεις (έμαθαν οι Αμερικανοί από τις επιθέσεις με όπλα στα σχολεία) με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και εντόπισαν τους τρεις νεαρούς να τραγουδάνε καραόκε το Welcome To The Jungle. Αμέσως τους έδεσαν χειροπόδαρα και τους είχαν κολλημένους στο πάτωμα για 15 λεπτά μέχρι να λυθεί η παρεξήγηση...

Ο αξιωματικός της αστυνομίας Brian Ness ανέφερε ότι οι 3 νεαροί δεν γνώριζαν πως η καθηγήτρια ήταν ακόμη στο σχολείο και ότι η καθηγήτρια δεν θα κάνει μήνυση!!!

Στην 75η θέση της λίστας με τα 100 πιο πετυχημένα συγκροτήματα στην Αγγλία βρέθηκαν οι GN'R, σύμφωνα με το site του rock ραδιοφωνικού σταθμού XFM.

Κάντε κλικ στο ακόλουθο link για να δείτε όλη την λίστα:

http://www.xfm.co.uk/Article.asp?id=153173

Οι Richard Fortus (GUNS N' ROSES), Rob "Blasko" Nicholson (OZZY OSBOURNE), Shawn "Clown" Crahan (SLIPKNOT), Richard Patrick (FILTER), Stephen Perkins (JANE'S ADDICTION), Ray Luzier (ARMY OF ANYONE, KORN) και ο Tommy Clufetos (ROB ZOMBIE) είναι μερικοί από τους μουσικούς που στρατολογήθηκαν για την μουσική του soundtrack της επερχόμενης ταινίας "Repo! The Genetic Opera".

Παραγωγοί την ταινίας είναι οι Daniel Heffner, Carl Mazzocone, Mark Burg και Oren Koules και σκηνοθέτης της ο Darren Bousman, των "Twisted Pictures" και "Lionsgate Families".

Πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, έγινε μια 2μηνη προετοιμασία για το soundtrack της ταινίας στα Extasy Studios, στο Los Angeles. Παραγωγοί του soundtrack είναι ο Ιάπωνας μουσικός Yoshiki Haysahi , μέλος του θρυλικού συγκροτήματος  X-JAPAN , και οι Joe Bishara και Jonathan McHugh.

Περισσότερα για την ταινία και το cast μπορείτε να βρείτε στο
http://www.imdb.com/title/tt0963194/

Ευχαριστώ τον Φώτη Νασόπουλο για την συγκεκριμένη είδηση.

Στην λίστα με τα 10 καλύτερα τραγούδια για χωρισμούς βρέθηκε ένα τραγούδι των GN'R που δεν κυκλοφόρησε ποτέ σαν single, το Back Off Bitch.

Κάντε κλικ στο ακόλουθο link για να δείτε όλη την λίστα:

http://www.askmen.com/dating/dating_top_ten_150/183c_dating_list.html

Ο πληκτράς των GN'R Dizzy Reed ανακοίνωσε 2 νέες σελίδες στο MySpace, μια προσωπική και μια για την νέα περιοδεία του μαζί με τον Jizzy Pearl (γνωστό στους Έλληνες από την παρουσία του στους Adler's Appetite). Στην προσωπική σελίδα του Dizzy μπορείτε να ακούσετε και νέα τραγούδια.

http://myspace.com/dizzyreedmusic

http://www.myspace.com/dizzynjizzytour2008

Στην 5η θέση της λίστας με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις συγκροτημάτων της μηχανής αναζήτησης Lycos βρέθηκαν οι GN'R για το 2007, με τους Rolling Stones να βρίσκονται στην 6η θέση!!!

Κάντε κλικ στο ακόλουθο link για να δείτε όλη την λίστα:

http://50.lycos.com/

Το Estranged βρέθηκε στην λίστα του Rolling Stone με τα 50 καλύτερα τραγούδια που διαρκούν πάνω από 7 λεπτά!!!

Κάντε κλικ στο ακόλουθο link για να δείτε όλη την λίστα:

http://www.rollingstone.com/news/story/17504918/rock_list_the_fifty_best_songs_over_seven_minutes_long/4

Τα τραγούδια είναι με αλφαβητική σειρά.

Τα 3 βραβεία που ακολουθούν κέρδισαν τελικά οι Hookers N' Blow στα Rockies:

Αγαπημένος Drummer.  Ron

Αγαπημένος Πληκτράς.  Dizzy Reed!!

Αγαπημένο Cover ΣυγκρότημαΟι Hookers N' Blow κέρδισαν αυτό το βραβείο μαζί με τους Happenin Harry and the Haptones.

Κids of The Underground

The Official Greek Hanoi Rocks Street Team, supported by Black N' Rose (Solwmou 16 Exarheia), invites you to its first event, a rock n' roll glam night at Kavatza, Hard N' Heavy cafe (Aharnwn 164 & Eytixias 12 Athens) on Thursday December 13th (22:00). Audio n video of the best sleaze - glam - punk n' roll bands of the past & present, double dj set and lots of official giveaways (Hanoi Rocks, Crash Diet, Hardcore Superstar...). More info coming up!

All night rockin' with:

Hanoi Rocks, Michael Monroe, Suicide Twins, Guns N' Roses, Hardcore Superstar, Backyard Babies, Jetboy, Crash Diet, New York Dolls, Babylon Bombs, Joan Jett , Vains of Jenna, Loud n' Nasty, Skid Row, Velvet Revolver, Billy Idol, Suzi Quatro, Pretty Boy Floyd, Aerosmith, Lita Ford, Cinderella, Motley Crue, The Dogs D' Amour, W.A.S.P, L.A. Guns, Star Star, Dangerous Toys, Izzy Stradlin, Kristy Majors, Nasty Idols, Crazy Lixx, Johnny Thunders, Vain, Soho Roses, Starlet Suicide, Scarlet Rose, LOVE/HATE, The Runaways, Faster Pussycat, Adam Bomb and much much more...

Doors 22:00
Free entrance

http://www.texasclub.gr/kavatza.htm
http://www.myspace.com/blacknroseshop



poster by studiodepress.com
KIDS OF THE UNDERGROUND supported by Black N' Rose (Solwmou 16), Rocking.gr, Gunsnroses.gr

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου η αστυνομία του Los Angeles συνέλλαβε τον Scott Weiland για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών.

Ο τραγουδιστής των Velvet Revolver οδηγούσε το αμάξι του σε κάποιον αυτοκινητόδρομο του Los Angeles, γύρω στις 6 το απόγευμα, όταν και τράκαρε το αυτοκίνητο του. Η αστυνομία έφτασε στο μέρος και καθώς έκανε τυπικό έλεγχο στο σκηνικό, διαπίστωσε ότι ο Weiland δεν ήταν σε καλή πνευματική κατάσταση. Αφού του έκαναν αλκοτέστ στο οποίο δεν τα πήγε και τόσο καλά, του ζήτησαν να του κάνουν εξετάσεις ούρων ή αίματος για να διαπιστωθεί αν έκανε χρήση ναρκωτικών, κάτι το οποίο αρνήθηκε. Τότε η αστυνομία αναγκάστηκε να τον συλλάβει.

Αφέθηκε ελεύθερος αφού πλήρωσε εγγύηση 40,000 δολαρίων και θα πρέπει να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 13 Δεκεμβρίου. Αυτό εξηγεί και την ακύρωση της περιοδείας στην Αυστραλία.

Ο Weiland ήταν υπό επιτήρηση από τον Ιούλιο του 2004 για χρήση ναρκωτικών...

Οι Velvet Revolver ακύρωσαν την περιοδεία στην Αυστραλία λόγω προβλημάτων υγείας χωρίς να διευκρινίσουν ποιο μέλος του συγκροτήματος έχει προβλήματα υγείας.

Πριν από λίγο καιρό το συγκρότημα ακύρωσε την περιοδεία στην Ιαπωνία όταν η Υπηρεσία Μεταναστών της Ιαπωνίας αρνήθηκε να εκδώσει βίζες στα μέλη των VR.

Το συγκρότημα θα ανακοινώσει νέες ημερομηνίες σύντομα...

 

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα