Ιούνιος '07

 

Ο Bumblefoot έδωσε συνέντευξη στο Asylum TV, η οποία θα μεταδοθεί το Σάββατο στις 12 π.μ. από το Channel 31 της Μελβούρνης.

Μπορείτε να δείτε την συνέντευξη online στο channel31.org.au, όπου θα κάνετε κλικ στο TV NOW και μετά στο Asylum.

Η συνέντευξη δόθηκε κατά την διάρκεια του soundcheck στις 16 Ιουνίου.

Δείτε ολόκληρη την συναυλία των Velvet Revolver από τις 15 Μαΐου στην Washington κάνοντας κλικ στο ακόλουθο link:

Windows Media Player

Το οδοιπορικό των Guns N' Roses για το 2007 στην Αυστραλία τελείωσε με πολύ κέφι σε 2 sold-out συναυλίες στο Sydney στην Acer Arena το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Περισσότεροι από 10,000 fans είδαν την κάθε συναυλία και σαν bonus είδαν τους GN'R να παίζουν το κλασσικό τραγούδι των Rose Tattoo "Nice Boys (Don't Play Rock N' Roll)" με τον Angry Anderson (τραγουδιστής των Rose Tatoo).

Με τον Axl και τον Angry να εναλλάσσουν στροφές και να τραγουδάνε μαζί τα ρεφραίν, ήταν πραγματικά ένα μαγικό jam με πολύ ενέργεια να πηγάζει από την σκηνή -- το κερασάκι στην τούρτα για μια φοβερή σειρά συναυλιών. Για να το γιορτάσουν οι GN'R έκαναν ένα after-show party στο night club Ruby Rabbit (στο Sydney) που τελείωσε αρκετές ώρες αφού είχε ανατείλει  ο ήλιος...

Η επόμενη στάση της περιοδείας είναι το Auckland, στην Νέα Ζηλανδία, με δύο συναυλίες -- Παρασκευή 29 Ιουνίου και Σάββατο 30 Ιουνίου -- στην Vector Arena. Οι Guns N' Roses θα δώσουν μια τελευταία συναυλία στην Νέα Ζηλανδία στις 3 Ιουλίου στο Christchurch, πριν φύγουν για την Ιαπωνία.

Δείτε το Making Of του βίντεο She Builds Quick Machines στο ακόλουθο link:

Making Of "She Builds Quick Machines"

Επίσης δείτε ένα teaser video για την κυκλοφορία του Libertad στο επίσημο site των Velvet Revolver:

http://www.velvetrevolver.com

Είναι το πρώτο βίντεο στο section Media.

Δημοπρασία μέσω του EBay έκαναν οι Guns N' Roses για να μαζέψουν χρήματα, έτσι ώστε να βοηθήσουν μια συγγενή του Tommy Stinson. Η άτυχη Hilary Kruger, της οποίας η οικογένεια διαλύθηκε όταν στις 3 Φεβρουαρίου του 2007 ένας άγνωστος μπήκε στο σπίτι της και πυροβόλησε και σκότωσε τον σύζυγο της και το ένα της παιδί, βρίσκεται ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση καθώς ο δολοφόνος την τραυμάτισε πολύ σοβαρά. Ο άλλος της γιος έζησε αφού έλειπε από το σπίτι εκείνο το βράδι.

Τα αντικείμενα που πουλήθηκαν (η δημοπρασία ίσχυε μόνο για αγοραστές από Αμερική) μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ στα παρακάτω links:

Guns N' Roses Autographed Robin Finck Gibson Guitar

Guns N' Roses Autographed Star Logo Hockey Jersey (μέγεθος L)

Guns N' Roses Autographed Star Logo Hockey Jersey (μέγεθος M)

Guns N' Roses Autographed Star Logo Hockey Jersey (μέγεθος M)

Guns N' Roses Autographed Asian Logo Baseball Jersey (μέγεθος L)

Guns N' Roses Autographed Roses & Pistols B-ball Jersey (μέγεθος L)

Σε περίπτωση που θέλετε να βοηθήσετε μπορείτε να κάνετε μια δωρεά μέσω Paypal στο site http://www.krugeraid.com/.

Σύμφωνα με το Blabermouth ο Slash παραδέχτηκε ότι βρήκε πολύ "συναισθηματικό" το να παρουσιάσει το βραβείο "Hero" του περιοδικού Mojo στον φίλο του Alice Cooper. Είπε: "Τον γνωρίζω τόσο πολύ καιρό και ήταν πάντα ένας πολύ καλός φίλος και μεγάλη επιρροή για μένα, οπότε υπήρξε μια στιγμή που ένοιωσα πολύ περήφανος που ήμουν στην σκηνή και παρουσίαζα το βραβείο".

Ακολουθήστε το παρακάτω link για να δείτε μια συνέντευξη διάρκειας 22 λεπτών με τους Velvet Revolver :

http://music.msn.com/velvetrevolver

Οι GN'R βρέθηκαν στην δεύτερη θέση της λίστας με τα 10 καλύτερα Sports Anthems (τραγούδια που παίζονται στα γήπεδα κατά την διάρκεια αγώνων) σύμφωνα με το Rolling Stone. Ακολουθεί ολόκληρη η λίστα:

1. "We Will Rock You"/"We Are The Champions" - Queen
2. "Welcome to the Jungle" – Guns N' Roses
3. "Blitzkreig Bop" – The Ramones
4. "Song 2" – Blur
5. "Rock & Roll" - Led Zeppelin
6. "Rock and Roll Pt. 2" – Gary Glitter
7. "Unbelievable" - EMF
8. "Start Me Up" – The Rolling Stones
9. "Final Countdown" - Europe
10. "Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)" - C & C Music Factory

"Μυστική" συναυλία θα δώσουν οι Velvet Revolver στις 5 Ιουλίου στο Whisky A Go Go για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ Libertad.

Το μαγικό χαρτάκι για την συναυλία θα πάρουν οι πρώτοι που θα αγοράσουν το Libertad τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη από τα ακόλουθα καταστήματα:

Virgin Megastore on Sunset in West Hollywood
8000 Sunset Blvd, Los Angeles

Virgin Megastore Hollywood & Highland
6801 Hollywood Blvd, Hollywood

Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης του Cardiff ξεκίνησε έρευνα ύστερα από ισχυρισμούς ότι ο Slash και ο Scott Weiland κάπνισαν στην σκηνή της Cardiff International Arena.

Το κάπνισμα έχει απαγορευτεί σε δημόσιους κλειστούς χώρους στην Ουαλία από τις 2 Απριλίου.

Το συγκρότημα βρίσκονταν στο Cardiff στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους για την προώθηση του νέου τους δίσκου Libertad.

Ο Gavin Allen, που έγραψε κριτική για την συγκεκριμένη συναυλία για την εφημερίδα South Wales Echo, είπε: "Δεν νομίζω να ενοχλήθηκε κανείς από το κοινό και δεν άκουσα κανένα να παραπονιέται. Είναι πιθανό οι fans να μην γνωρίζουν καν ότι είναι παράνομο."

Σύμφωνα με τον νόμο όποιος πιάνεται να καπνίζει θα πρέπει να πληρώσει 50 λίρες (περίπου 75 ευρώ) ενώ αν υπάρξει ποινική δίωξη και καταδικαστεί ο κατηγορούμενος, το πρόστιμο μπορεί να φτάσει και τις 200 λίρες (περίπου 300 ευρώ).

Το πρόστιμο όμως μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 2500 λίρες (περίπου 3670 ευρώ) για τον υπεύθυνο του κτιρίου στο οποίο κάπνισε ο κατηγορούμενος, αν δεν κατάφερε να τον σταματήσει.

Το δημοτικό συμβούλιο δήλωσε: "Η απαγόρευση του καπνίσματος στο Cardiff λειτουργεί πολύ καλά, οπότε απογοητευτήκαμε όταν ακούσαμε ότι κάποιος μπορεί να κάπνισε στην σκηνή της Cardiff International Arena".

"Δεν έχουμε δεχθεί ακόμη επίσημη καταγγελία αλλά θα το ψάξουμε το θέμα και θα μιλήσουμε άμεσα με τον υπεύθυνο του χώρου για να του εξηγήσουμε ότι αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και για να πάρουμε διαβεβαιώσεις ότι δεν θα ξανασυμβεί..."

Περισσότεροι από 15,000 fans γέμισαν ασφυκτικά το Burswood Dome στο Perth για να δουν την πρώτη συναυλία των Guns N' Roses για το 2007 στην Αυστραλία. Οι Αυστραλοί fans έδειξαν την εκτίμηση τους για την τεράστια παραγωγή με εκκωφαντικά ουρλιαχτά και πινακίδες που ευχαριστούσαν το συγκρότημα για την επίσκεψη του στο Perth.

Ο Axl μοιράστηκε μια ιστορία για ένα ολονύκτιο μαραθώνιο τεκίλας στο Μεξικό που έκανε τους fans να γελάσουν και να χειροκροτήσουν. Γέλιο επίσης χάρισε στους fans και η εμφάνιση του Bubbles από τους Trailer Park Boys, ο οποίος τραγούδησε το "Liquor and Whores" μαζί με τους GN'R. Οι Rose Tattoo και ο Sebastian Bach, που άνοιξαν την συναυλία, ήταν εκπληκτικοί και το κοινό τους λάτρεψε.

Η επόμενη στάση στην Αυστραλία θα είναι αυτή τη Τετάρτη στο Adelaide Entertainment Center.

Στην πρώτη θέση του Top 50 Rock Anthems του μουσικού καναλιού VH1, βρέθηκε το Sweet Child O' Mine των Guns N' Roses, με δεύτερο το Bohemian Rhapsody των Queen και τρίτο το Smells Like Teen Spirit των Nirvana. Στην λίστα υπάρχουν επίσης τραγούδια των Rolling Stones, των Red Hot Chilι Peppers, των Aerosmith κ.α..

Σύμφωνα με το site της εταιρείας promotion Creativeman, η πρώτη συναυλία στην Chiba της Ιαπωνίας είναι sold-out!!!

Με μήνα κυκλοφορίας τον Νοέμβριο, η Nike θα διαθέσει στο αγοραστικό κοινό ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ως tribute στους Guns N' Roses και το τραγούδι τους “November Rain”. Τα παπούτσια μέσα στην σόλα θα περιέχουν ζωγραφισμένη μια κοπέλα σε ένα φέρετρο (όπως στο video clip του τραγουδιού), και η γλώσσα θα έχει μια ζωγραφιά που θα θυμίζει Guns N' Roses. Ακολουθούν φωτογραφίες. Μόλις κυκλοφορήσουν καλύτερες, θα τις δείτε στα νέα του site.

Σύμφωνα με το αφιέρωμα Top Guitar Solos του VH1, το November Rain βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των τραγουδιών με τα κορυφαία κιθαριστικά solo.

Σύμφωνα με την Ιαπωνική εταιρεία promotion Creativeman, οι GN'R θα δώσουν μια συναυλία στο θρυλικό Nippon Budokan τη Τετάρτη 18 Ιουλίου.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17:00.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 12,000 γιέν και η προπώληση ξεκινάει στις 24 Ιουνίου.

Η συναυλία των Guns N' Roses στο Sports Palace του Mexico City το βράδυ της Τρίτης είχε ασταμάτητη ενέργεια, έτσι όπως θα έπρεπε να παίζεται το rock n' roll. Περισσότεροι από 21,000 fans που ούρλιαζαν συνεχώς, δεν έχασαν καθόλου την ενέργεια τους, κατά την διάρκεια του live (που κράτησε περισσότερο από δύο ώρες) και συχνά τραγουδούσαν τόσο δυνατά που "έπνιγαν" τον ήχο του συγκροτήματος από την σκηνή.

Ακόμη και όταν το encore έφτασε στο τέλος του και άναψαν τα φώτα της αρένας, το κοινό ζητούσε και άλλο. Η συναυλία στο Mexico City ήταν η τελευταία στο Μεξικό πριν οι GN'R πετάξουν για την Αυστραλία.

Η πρώτη συναυλία στην Αυστραλία θα γίνει την Κυριακή 10 Ιουνίου, στο Burswood Dome του Perth.

Πηγή: Gunsnroses.com

Μπορείτε να επισκεφτείτε το chopaway.com για να απολαύσετε μερικά έργα τέχνης του δικού μας Izzy Stradlin!!!

Ο Izzy ζωγραφίζει από τον Ιανουάριο και αποφάσισε να στείλει πέντε πίνακες ζωγραφικής στο chopaway.com μόνο για τους fans του!

Η "Παγκόσμια Περιοδεία Chinese Democracy" για το 2007 ξεκίνησε εκπληκτικά με 2 sold-out συναυλίες στο Monterrey και την Guadalajara, στο Μεξικό.

Από τις πρώτες νότες του "Welcome To The Jungle" μέχρι το τέλος του "Paradise City", οι Guns N' Roses τρέλαναν το μανιώδες κοινό όλο το βράδυ.

Το κοινό ήταν εκκωφαντικό όταν τραγουδούσε αυθόρμητα "Guns N' Roses ... Guns N' Roses" και "Axl, Axl, Axl". Ανάμεσα στα πολλά highlights ήταν και το solo του Ron "Bumblefoot" Thal στην κιθάρα που βρήκε τον "μαέστρο του εξάχορδου" να παίζει πολλά παραδοσιακά Μεξικάνικα τραγούδια.

Οι Guns N' Roses θα εμφανιστούν αυτή την Τρίτη στο Mexico City σε άλλη μια sold-out συναυλία, μπροστά σε περισσότερους από 21,000 fans.

Την επόμενη μέρα οι GN'R θα ταξιδέψουν στην Αυστραλία για μια σειρά συναυλιών που ξεκινάει στην Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία και καταλήγει στην Ιαπωνία.

Πηγή: Gunsnroses.com

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα