Φεβρουάριος '08

 

Ανακοινώθηκαν νέες ημερομηνίες στο myspace του Dizzy και του Jizzy για την περιοδεία (από 26 Μαρτίου έως 20 Απριλίου στην Αμερική) όπως επίσης ότι η περιοδεία θα συνεχιστεί και στην Ευρώπη μετά την Αμερική!!!

Ο Brain κυκλοφορεί άλλο ένα DVD για το πως να παίξετε drums με τίτλο "Το χειρότερο DVD του Brain για το πως να παίξετε drums"!!!

Κάντε κλικ στο ακόλουθο link για να δείτε ένα trailer για το DVD και να το παραγγείλετε:

http://www.dwdrums.com/dwdvd/

Ο Frank Ferrer θα δώσει μια συναυλία με τους Pisser στην Νέα Υόρκη στις 28 Φεβρουαρίου!

Η Gibson Guitars ανακοίνωσε την πρώτη σειρά από κιθάρες "Slash" signature Gibson και Epiphone Les Paul Standard. Τρία αποκλειστικά και περιορισμένης κυκλοφορίας μοντέλα της Slash signature Les Paul κιθάρας θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα παγκοσμίως. Κάθε μοντέλο κιθάρας έχει σχεδιαστεί και παραχθεί σε στενή συνεργασία με τον θρυλικό κιθαρίστα των "Velvet Revolver" Slash. Την 1η Απριλίου 2008 στις 5 μ.μ επιλεγμένοι αντιπρόσωποι θα προσφέρουν συγκεκριμένο αριθμό αυτών των μοντέλων προς πώληση. Από την στιγμή που θα πουληθούν, δεν θα παραχθούν ξανά.

Η Gibson Custom θα κυκλοφορήσει την κιθάρα "Slash Inspired by VOS (Vintage Original Spec)", η Gibson USA θα κυκλοφορήσει την κιθάρα "Slash Signature Les Paul Standard" και θα κυκλοφορήσει και μια "Epiphone Slash Les Paul Standard Plus" μαζί με αποκλειστικά αξεσουάρ εμπνευσμένα από τον Slash.

"Πάντα έπαιζα με Les Paul και είμαι πολύ περήφανος που έχω την δική μου σειρά από την Gibson και την Epiphone, τον κατασκευαστή των καλύτερων κιθαρών στον κόσμο. Εύχομαι οι μουσικοί ανά τον κόσμο να τις ευχαριστηθούν όσο και εγώ" είπε ο Slash.

http://www.gibson.com/

Ορίστε η ευκαιρία για να τραγουδήσετε στον νέο δίσκο του Bumblefoot... αν μπορείτε να τραγουδήσετε όπερα...

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Επισκεφτείτε το Bragster.com για να αφήσετε το βίντεο ή το ηχογραφημένο κομμάτι σας και μπείτε στον διαγωνισμό!!!

Απ'ότι φαίνεται, ο Axl τον Νοέμβριο που έπιασαν οι πυρκαγιές στο Malibu δεν έσβησε μόνο την φωτιά στο δικό του σπίτι αλλά βοήθησε και σε διπλανά σπίτια... Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, στο οποίο μιλάει μια γείτονας του Axl, συγκινημένη που ο Axl βοήθησε με την μάνικα να σβηστεί η φωτιά που είχε πιάσει στο σπίτι της:

http://www.clipsyndicate.com/publish/video/454971/malibu_woman_credits_musician_axl_rose_with_helping_save_her_home?wpid=0

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα