Μάιος '08

 

Ο Bumblefoot έδωσε μια συνέντευξη στο live-metal.net. Μιλάει για τις επιρροές του, το νέο του δίσκο Abnormal και την συναυλία του 2008 για το Rock Against Diabetes. Μπορείτε να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη στο live-metal.net.

Ο Del James έδωσε μια συνέντευξη στους Mark Strigl και John Ostronomy για το Talking Metal Podcast. Ο Del μιλάει για το The Language of Fear, για το επερχόμενο βιβλίο του "A Celebration of Pain", για τα τραγούδια που έγραψε με τους Guns N’ Roses και τους Testament, για το περιοδικό RIP, για τον Alice Cooper, τους Humble Pie, τους The Chelsea Smiles και για το πως μεγάλωσε στην Νέα Υόρκη.

Κατεβάστε το επεισόδιο 207 στο talkingmetal.com.

Η Deanna Adler, η μαμά του διάσημου ντράμερ των Guns N' Roses Steven Adler, τελειώνει σύντομα και κυκλοφορεί την βιογραφία του Steven.

Το βιβλίο θα ονομάζεται “No Bed Of Roses”.

Ο κιθαρίστας των Guns N Roses Ron Thal (Bumblefoot) θα εμφανιστεί στο φετινό Rock Against Diabetes με ένα All Star συγκρότημα που θα αποτελείται από κορυφαίους καλλιτέχνες της metal/rock μουσικής σκηνής των τελευταίων δυο δεκαετιών.

"Θέλω να βοηθήσω στο να αποκτήσει ο κόσμος επίγνωση, να προσέξει τι συμβαίνει και ελπίζω να κάνουμε μερικούς ανθρώπους να σκεφτούν τι μπορούν να κάνουν για να προλάβουν τον διαβήτη, ή πως μπορούν να βοηθήσουν κάποιον που ζει μ' αυτό." εξηγεί ο Thal. "Προσπαθώ να δημιουργήσω ένα συγκρότημα που οι μουσικοί του δεν έχουν παίξει ποτέ ξανά μαζί, κάτι πολύ ειδικό μόνο για εκείνη τη βραδιά. Είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός και είναι προνόμιο να συμμετέχω σ' αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το All-Star συγκρότημα κάντε κλικ εδώ:
www.rockagainstdiabetes.org, www.bumblefoot.com, www.deeprockdrive.com

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα