Απρίλιος '03

 

Τα παρακάτω είναι απ' το site του Music Midtown:

THE LES CLAYPOOL FROG BRIGADE
Ο Les Claypool δημιούργησε ένα συγκρότημα από θρύλους για λίγες εμφανίσεις που περιλαμβάνει: τον Les Claypool στο μπάσο, τον Buckethead στην κιθάρα, τον Brain στα ντράμς και τον ένα και μοναδικό Bernie Worrell στα πλήκτρα (των Bernie Worrell and the Woo Warriors, πρώην μέλος των αυθεντικών Parliament/Funkadelic, Talking Heads και Praxis). Αυτό το συγκρότημα έκανε το ντεμπούτο του στο επικό Bonnaroo Festival στις 22 Ιουνίου στο Tennessee προς γενική αποδοχή και μετά έκαναν μερικές αποκλειστικές εμφανίσεις στο Bay Area club, που ηχογραφήθηκαν για ένα ζωντανό άλμπουμ.

http://www.lesclaypool.com/frog/lofi.shtml

Σκηνή: BellSouth / Z93 Stage
Ημερομηνία: 2/5/2003
Ώρα έναρξης: 7:00 μ.μ.
Ώρα τέλους : 8:00 μ.μ.

Ο Slash θα εμφανιστεί στην εκπομπή του MTV, mtvICON: Metallica.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί για πρώτη φορά την Τρίτη 6 Μαΐου.

Η αστυνομία του Vancouver δέχθηκε μήνυση για τον ξυλοδαρμό δύο ανθρώπων έξω απ' την συναυλία (που ακυρώθηκε) των Guns N' Roses στις 7 Νοεμβρίου.

Ο δικηγόρος Phil Rankin σχεδίαζε να καταθέσει την μήνυση σήμερα στο Ανώτατο Δικαστήριο υπέρ των Robert Parent, 40 χρονών, και Detlef Schroeder, 52 χρονών.

Τον Νοέμβριο, και οι δύο άντρες συμπλήρωσαν την τυπική αναφορά της αστυνομίας για παράπονα λέγοντας ότι ήταν αθώοι περαστικοί που προσπαθούσαν να φύγουν απ' το GM Place όταν τους επιτέθηκε η αστυνομία. Οι ξυλοδαρμοί έχουν γυριστεί σε βίντεο και έχουν παιχτεί σε διάφορα δελτία ειδήσεων.

Ο Rankin δεν έκανε σχόλια χθες αλλά έχει πει στο παρελθόν ότι ένας αστυνομικός χτύπησε τους δύο άντρες.

Πολλά παράθυρα έσπασαν όταν ακυρώθηκε η συναυλία στο GM Place στις 7:30 μ.μ. καθώς 8,000 οπαδοί περίμεναν έξω απ' τις πόρτες για να ανοίξουν. Ο τραγουδιστής Axl Rose είπε ότι η συναυλία ακυρώθηκε χωρίς λόγο και ότι δεν ενημερώθηκε το συγκρότημα..

Ο Parent, ένας σχεδιαστής βιντεοπαιχνιδιών, έχασε αρκετά δόντια και χρειάστηκε άμεσα την επέμβαση οδοντιάτρου στο γενικό νοσοκομείο του Vancouver αφού χτυπήθηκε απ' τον αστυνομικό. Ο Schroeder, 52 χρονών, είπε ότι αυτός και η κόρη του, 22 χρονών, προσπαθούσαν να φύγουν απ' την περιοχή όταν τον χτύπησε και τον έριξε κάτω αστυνομικός. Είχε μώλωπες και πήρε άδεια απ' την δουλειά του στην Air Canada.

Στις 8 Μαΐου στην εκπομπή Much More Music θα παιχτεί το "MMM Opens The Vault". Ο Duff και ο Slash είναι δύο απ' τους ανθρώπους που θα εμφανιστούν στην εκπομπή:

"Μουσικοί θα εμφανιστούν στο Hard Rock Cafe για να γιορτάσουν τα εγκαίνια του "The Vault" - το πρώτο rock & roll μουσείο τους στο Orlando"

Πέμπτη 15 Μαΐου, 2003
Θα ανακοινωθεί

Παρασκευή, 16 Μαΐου, 2003
ANTHRAX / MOTORHEAD Aftershow Party!!
@ DUKE'S ROADHOUSE
6319 Roosevelt Road.
(Μεταξύ Harlem Ave. & Austin Blvd.)
Berwyn, IL 60402 - 1164

Σάββατο, 17 Μαΐου, 2003
ANTHRAX / MOTORHEAD Aftershow Party!!
Nite Cap Lounge Room
5007 West Irving Park Road
(Δύο τετράγωνα δυτικά των Cicero Ave / Six Corners)
Chicago, IL 60634
(773) 794 1317

 

Η εφημερίδα Pittsburgh Post-Gazette είχε ένα άρθρο για την συναυλία των Flaming Lips εκεί και υπήρχε μια μικρή αναφορά στον Slash:

Μετά, τον Φεβρουάριο ήρθε ένα σημάδι ότι τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πολύ περίεργα.

Κέρδισαν ένα Grammy -- συγκεκριμένα το Grammy για Best Rock Instrumental Performance  για το "Approaching Pavonis Mons By Balloon (Utopia Planitia)," το τελευταίο κομμάτι στο "Yoshimi Battles the Pink Robots."

Η νίκη ήρθε σαν έκπληξη στους Flaming Lips αλλά και στο πρώην μέλος των Gun N' Roses Slash, έναν συνυποψήφιο.

Ο Steven Drozd, θυμάται την τελετή, "Ο Slash κάθεται, δύο σειρές μπροστά από μας και πρόσεξα ότι καθώς ξεκίνησαν να ανακοινώνουν το βραβείο, ανακοίνωσαν την κατηγορία, αλλά δεν είχαν ανακοινώσει ακόμη τους υποψηφίους και άρχισε να κουνιέται σαν να πήγαινε να σηκωθεί και να πάει προς τον διάδρομο, σαν να ετοιμάζονταν να πάει εκεί πάνω. Τότε σκέφτηκα, 'Αν κερδίζεις στο λένε από πριν για να είσαι έτοιμος.' Μετά, φωνάζουν το δικό μας όνομα. Οπότε τρέχουμε εκεί πάνω, παίρνουμε το Grammy, λέμε ευχαριστώ πολύ γρήγορα και φεύγουμε. Και σκέφτομαι 'Slash?! Τι στο διάολο σκέφτονταν ο τύπος?!'"

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Οι GN'R βρέθηκαν στο νούμερο 6 της λίστας του MTV με τους καλύτερους Video Stars. Παρακάτω θα μεταφραστεί το κομμάτι του άρθρου που αφορά τους GN'R.

"To MTV έχει ακόμη στην λίστα του ένα ροκ συγκρότημα των '90s, τους Guns N' Roses στο No. 6, αν και το συγκρότημα δεν έχει κάποιο βίντεο που να παίζεται στο MTV σχεδόν για μια δεκαετία. Οι θεατές του MTV έχουν μεγάλη μνήμη, λέει η Dix. "Αυτά τα βίντεο ήταν επικά," λέει για την συμμετοχή των Guns N Roses στην λίστα. "ένοιωθες σαν να παρακολουθούσες ένα ροκ συγκρότημα στο πραγματικό του στοιχείο."

Η λίστα αναλυτικά:

1. Madonna
2. Eminem
3. Janet Jackson
4. Britney Spears
5. No Doubt
6. Guns N Roses
7. Michael Jackson
8. TLC
9. 'N SYNC
10. Mariah Carey
11. Red Hot Chili Peppers
12. Aerosmith
13. Missy Elliott
14. Nirvana
15. Bjork
16. Jennifer Lopez
17. Foo Fighters
18. Beastie Boys
19. Nine Inch Nails
20. Dr. Dre
21. U2
22. Beck
23. Busta Rhymes
24. P. Diddy
25. Limp Bizkit

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Ο Steven Adler οργανώνει περιοδεία στην Ευρώπη. Το πότε θα γίνει αυτή η περιοδεία, άγνωστο.

Ο Duff και ο Slash θα είναι οι οικοδεσπότες της εκπομπής "Power Hour" στο Much More Music γι' αυτήν την εβδομάδα, στον Καναδά.

O Marco Beltrami, συνθέτης του sountrack του Terminator 3: Rise of the Machines (Εξολοθρευτής 3), είχε γράψει στο επίσημο site του τον Οκτώβριο ότι του ζητήθηκε να γράψει τα ορχηστρικά κομμάτια για 4 τραγούδια του Chinese Democracy των Guns N' Roses. Τα τραγούδια αυτά είναι τα εξής: "Seven", "Leave Me Alone", "General", "Thyme". "Νέα" που ανακαλύφθηκαν μόλις χθες, αρκετούς μήνες μετά την δημοσίευσή τους.

Λέτε τελικά να ακούσουμε Guns N' Roses στο Terminator 3?

Πηγή: http://www.marcobeltrami.com

Ο Fortus έδωσε μια συνέντευξη για το site της Anderson Guitars στην οποία μας "δίνει" μερικά νέα για τους Guns. Αναφέρει ότι στην κιθάρα που έγινε ειδικά γι' αυτόν απ' την εταιρία (Baritom) θα παίξει το Oh My God και το Silkworms.

Επίσης λέει ότι η περιοδεία θα ξεκινήσει το Φθινόπωρο, όταν θα κυκλοφορήσει και ο δίσκος. Μιλάει με πολύ κολακευτικά σχόλια για τα (νέα) μέλη των Guns N' Roses και λέει ότι κάνει φωνητικά μόνο στα ρεφρέν.

Στην ερώτηση "Αν μπορούσες να κάνεις ένα δώρο στον κόσμο (world), τι θα ήταν αυτό?" απάντησε "Να τελειώσουμε και να κυκλοφορήσουμε το Chinese Democracy". Το τελευταίο σχόλιο λέει πολλά...

Πηγή: http://www.andersonguitars.com/weekly.html

Μια νέα ταινία που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο και ονομάζεται "The Italian Job" θα περιέχει ένα τραγούδι απ' το Project.

Το τραγούδι είναι μια διασκευή του "Money" των Pink Floyd. Στα φωνητικά θα είναι ο Scott Weiland και θα συμμετέχει ο "δικός μας" Teddy Andreadis.

Πιθανότατα θα γυριστεί και video clip.

Ο Axl ψηφίστηκε 4ος καλύτερος frontman όλων των εποχών σε μια έρευνα που έκανε το muchmoremusic.com, αδερφικός σταθμός με τον Much Music στο Toronto. Ο Steven Tyler ψηφίστηκε Νο 1.

Οι Camp Freddy θα εμφανιστούν στην TV άλλη μια φορά, στην εκπομπή Last Call με τον Carson Daly. Η εκπομπή θα γυριστεί το Σαββάτο 10 Μαΐου στο Las Vegas, στο Hard Rock Hotel. Τα εισιτήρια είναι δωρεάν αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, οπότε αν θέλετε να πάτε πρέπει να κάνετε το εξής:

Στείλτε ένα email στην διεύθυνση [email protected] και γράψτε 'Camp Freddy' στο θέμα, δώστε τους το όνομά σας, το τηλέφωνό σας και τον αριθμό εισιτηρίων που θέλετε και ένα email θα έρθει σύντομα για να επιβεβαιώσει την κράτησή σας. Και φυσικά πρέπει να είστε πάνω απο 16...

Ένα όμορφο βράδυ έζησαν όλοι οι οπαδοί των GNR που βρέθηκαν χθες το βράδυ στο Άδυτο (Λαδάδικα Θεσσαλονίκης). Η βραδιά (όσον αφορά τραγούδια των GNR, γιατί ακούστηκαν τραγούδια και άλλων συγκροτημάτων όπως είναι λογικό) ξεκίνησε με το November Rain και συνεχίστηκε με όλες τις επιτυχίες των GNR. Το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο και η πλειοψηφία ήταν οπαδοί των GNR οι οποίοι ήρθαν φορώντας μπλουζάκια του αγαπημένου μας συγκροτήματος.

Μοιράστηκαν τα flyers του site μας, τα οποία έγιναν αποδεκτά με μεγάλη χαρά απ' τον κόσμο που δεν γνώριζε την ύπαρξή του. Γνωρίσαμε καινούργιους φίλους και με έκπληξη μάθαμε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το Fan-Club. Όπως έχουμε υποσχεθεί, είναι κάτι για το οποίο δουλεύουμε πυρετωδώς μαζί με τον Φώτη Ζγουρή, έτσι ώστε να είναι έτοιμο πριν την κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Πρέπει να ευχαριστήσουμε την διεύθυνση του μαγαζιού (φανατικός Gunneras...) για ένα υπέροχο βράδυ. Δεν είμαστε συνηθισμένοι να βγαίνουμε έξω και να ακούμε τόσο πολύ Guns N' Roses... :-)

Μόλις τρεις εβδομάδες μετά την τηλεοπτική τους εμφάνιση στο "Jimmy Kimmel Live", διάφορα metal και fan sites στο Internet ασχολούνται με το ποίος θα είναι ο τραγουδιστής του "The Project" - ενός συγκροτήματος που αποτελείται απο πρώην μέλη των Guns N' Roses που δεν έχουν βρει ακόμη όνομα. Στην λίστα? Οι Sebastian Bach και Scott Weiland.

Το συγκρότημα -που αποτελείται απ' τους Slash, Duff McKagan και Matt Sorum - έπαιξε πρόσφατα το "Paradise City" με guest φωνητικά τους B Real και Sen Dog απ' τους Cypress Hill στο τέλος του Μάρτη και επίσης έπαιξαν ένα μικρό set με guest στα φωνητικά την ηθοποιό Gina Gershon σε ένα πάρτι στο Sundance Festival τον Ιανουάριο, αλλά οι φήμες μιλάνε για έναν μόνιμο τραγουδιστή που θα είναι ένας απο τους δύο υποψήφιους.

Ο Bach συγκεντρώνει τον πιο πολύ θόρυβο, αφού έγραψε μερικά "πλάγια" σχόλια στις αρχές Απριλίου στο Web site του που έλεγαν ότι θα πάει σε ένα καινούργιο συγκρότημα. Συνεχίζοντας με μια εξήγηση γιατί δεν συνεχίζει στην παραγωγή "Jesus Christ Superstar," ο πρώην τραγουδιστής των Skid Row έγραψε ότι "δουλεύει με ένα απ' τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στον κόσμο και τώρα θα "κυνηγήσει" αυτήν την συνεργασία με όλες του τις δυνάμεις." Αργότερα επανήλθε με μια ανακοίνωση που έλεγε λιγότερα αλλά αποκάλυπτε περισσότερα. "Κάνω πρόβες με κάποιους πολύ γνωστούς φίλους μου," έγραψε, "αλλά δεν ξέρω τι θα βγει απ' αυτό. Θα δούμε."

Ο Bach δεν ήταν συγκεκριμένος, αλλά πρόσφατα νέα απο την οντισιόν του με το Project αφήνουν στοιχεία ότι το "μεγάλο συγκρότημα" του Bach και οι "πολύ καλοί του φίλοι" απο τους Guns N' Roses είναι ένα και το αυτό. Η φήμη επίσης επιβεβαιώθηκε απο ένα fan site του Izzy Stradlin, ο οποίος δεν είναι επίσημο μέλος του Project αλλά συνεργάστηκε μαζί τους στην συγγραφή τραγουδιών. Μετά τις ανακοινώσεις στο Web site του Bach, ο Stradlin σε μια ανακοίνωση στο www.izzy-stradlin.com, είπε, "ο Sebastian Bach ανακοίνωσε στο επίσημο web site του ότι δουλεύει με το Project!"

Καθώς δεν ανέφερε ποτέ το όνομα του συγκροτήματος, οι ανακοινώσεις του Bach τον έκαναν ευάλωτο σε σαρκαστικά σχόλια για τις υπερβολές του. "Δουλεύεις με τους Metallica? Τους Linkin Park? Τους Aerosmith? Τους Rolling Stones? Τους Kiss?," έγραψε ο κυνικός αρθρογράφος του Metal Sludge, "Ozzy Stillbourne". "Α! - θα αναφέρεσαι στους Slash's Snakepit "μέρος δεύτερον"? Ναι, ξέρω ότι όταν σκέφτομαι ένα απ' τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στον κόσμο μου έρχεται στο μυαλό το συγκρότημα του Slash που δεν έχει ακόμη τραγουδιστή".

Παρ' όλες τις αντιδράσεις στα υποτιθέμενα νέα, ο περίγυρος του Slash απαντά γρήγορα λέγοντας ότι το συγκρότημα ψάχνει ακόμη και ότι κανένας δεν έχει επιλεγεί ακόμη. Ένας εκπρόσωπος του Slash επιβεβαίωσε ότι "ο Sebastian Bach είναι υποψήφιος, μαζί με άλλους 500 τραγουδιστές που ελπίζουν". Μια άλλη πηγή κοντά στον Slash είπε ότι ο Bach βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν είναι οριστικό και ότι πολλοί άλλοι τραγουδιστές είναι στην κορυφή της λίστας.

Σύμφωνα με μια πηγή κοντά στο Project, το όνομα στην κορυφή της λίστας είναι αυτό του Scott Weiland. Τα νέα που φέρουν τον τραγουδιστή των Stone Temple Pilots να περνάει απο οντισιόν έγιναν γνωστά την προηγούμενη εβδομάδα. Πριν την οντισιόν, λέγονταν ότι ο Weiland είχε ξεκινήσει να δουλεύει για το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ με παραγωγό τον Josh Abraham. Κάτι που μάλλον θα περιμένει αν πιάσει την δουλειά. "Δεν φέρνεις τον Weiland αν δεν υπάρχει περίπτωση να επιλεχθεί", λέει μια πηγή κοντά στον Slash.

Ένα πρόβλημα - πέρα απο τις υποχρεώσεις του Weiland με το συγκρότημα και την προσωπική του δουλειά - θα μπορούσε να εμποδίσει την ανάμιξη του Weiland στο Project. Πηγές κοντά στο Project και στον Weiland λένε ότι ο τραγουδιστής είναι έτοιμος να μπει για 30 ημέρες σε ένα πρόγραμμα αποκατάστασης (το άρθρο δεν διευκρινίζει αν πρόκειται για ναρκωτικά, ποτό ή κάτι άλλο). "Τραβάνε προς τον Weiland", λέει η πηγή, "δεδομένου του ότι θέλει να το κάνει μόλις τελειώσει με το πρόγραμμα". Θέλουν να τον βοηθήσουν με την απεξάρτηση του". Ο εκπρόσωπος του Weiland δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει ή να αρνηθεί, μέχρι την ώρα της έκδοσης του άρθρου, αν ο τραγουδιστής ξανάπεσε στον εθισμό του.

Τι γίνεται όμως με τους άλλους τραγουδιστές που περιμένουν τηλεφώνημα? Πέρα απο αυτούς που αναφέρθηκαν πριν, ο Travis Meeks (Days of the New), ο Mike Matijevic (φωνή για τον χαρακτήρα του Mark Wahlberg στην ταινία "Rock Star," Steelheart, Steel Dragon), και ο Todd Kerns (Age of Electric, Static in Stereo, Todd Kerns Oddity) είναι τώρα στην λίστα. Υπήρχε φήμη ότι ο Mike Patton των Faith No More και ο Butch Walker των Marvelous 3 ζητήθηκαν για να δοκιμαστούν, αλλά μάλλον αρνήθηκαν.

-Jennifer Vineyard

Πηγή: http://www.mtv.com

Το μπαρ Άδυτο στα Λαδάδικα διοργανώνει βραδιά Guns N' Roses την Τετάρτη 16 Απριλίου. Να είστε όλοι εκεί για να ακούσουμε πολλά τραγούδια του αγαπημένου μας συγκροτήματος.

Ένα νέο μιούζικαλ που ονομάζεται Paradise City ανοίγει στο Edmonton απόψε, στο Varscona Theatre. Θα περιλαμβάνει τραγούδια των GNR σε διασκευές με ελαφρώς αλλαγμένη την μουσική.

Η υπόθεση είναι μια εκμοντερνισμένη έκδοση μιας κλασσικής μαφιόζικης ταινίας στην δεκαετία του 30.

Το Paradise City θα παίζεται μέχρι τις 20 Απριλίου.

Πηγή: www.canoe.ca

Ήρθε η ώρα να ψηφίσετε για το ποίοι θέλετε να παίξουν στο φετινό φεστιβάλ Pukkelpop που γίνεται στο Βέλγιο. Ψηφίστε για τους Guns N' Roses εδώ.

O Axl ανακηρύχθηκε ο χαμένος της εβδομάδας απο το Entertaiment Weekly. Υπάρχει ένα σκίτσο που τον δείχνει να κοιμάται και απο κάτω γράφει "Loser of the week". Το κείμενο όπως εμφανίζεται στο περιοδικό:

"AXL ROSE

Οι Offspring ονομάζουν το επόμενο τους άλμπουμ Chinese Democracy - ο Rose σχεδίαζε να το χρησιμοποιήσει για το πολύ-αναμενόμενο δίσκο της επανένωσης των Guns N' Roses. Όπως δήλωσε ο τραγουδιστής των Οffspring, Dexter Holland, "You snoze, you lose" (όταν κοιμάσαι, χάνεις).

Πηγή: Entertainment Weekly

O Slash εμφανίστηκε σαν κινούμενο σχέδιο στο 100ό επεισόδιο του South Park που παίχτηκε στις 7 Απριλίου. Εμφανίστηκε στην "Rock 'N' Roll/Peace" μεριά μιας αντιπολεμικής διαδήλωσης των κατοίκων του South Park. Δείτε μια φωτογραφία.

Σύμφωνα με το επίσημο site του Slash (www.snakepit.org), ο τραγουδιστής των STONE TEMPLE PILOTS Scott Weiland είναι ένας απο τους τραγουδιστές που περνάνε απο οντισιόν για την θέση του τραγουδιστή στο Project. Άλλοι τραγουδιστές που δοκίμασαν είναι οι Sebastian Bach (SKID ROW), Kelly Shaefer (NEUROTICA, ATHEIST), Travis Meeks (DAYS OF THE NEW), Mike Matijevic (STEELHEART), Pat Briggs (PSYCHOTICA), A. Jay Popoff (LIT), και Joshua Todd (ex-BUCKCHERRY).

Πηγή: http://www.roadrun.com/blabbermouth.net/

O Mike Patton (Faith No More, Mr. Bungle, Fantomas) είναι ο τραγουδιστής των Tomahawk. Τον Patton πλησίασε ο Slash για να του ζητήσει να τραγουδήσει για το Project (προφανώς αρνήθηκε). Οι Tomahawk ετοιμάζονται για την διάρκειας 6 εβδομάδων περιοδεία τους με ονομασία "long Ipecac Geek Show", που ξεκινάει στις 28 Απριλίου στο San Diego.

Πηγή: www.billboard.com

Τα παρακάτω γράφτηκαν στο site του Sebastian Bach.

"Αυτήν την στιγμή δουλεύω για το πρώτο μου DVD "FOREVER WILD" το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα! Μαζί με αυτό αρχίζω να ηχογραφώ κάποια demos για το δεύτερο προσωπικό μου CD και επίσης κάνω πρόβες με κάποιους πολύ γνωστούς φίλους μου, αλλά δεν ξέρω τι θα βγει απ' αυτό. Θα δούμε."

Πηγές: http://www.sebastianbach.com/ , www.snakepit.org

Ο Gilby Clarke θα εμφανιστεί με την Nancy Sinatra τις παρακάτω ημερομηνίες:

13/5/2003 Cambridge, MA, House Of Blues
15/5/2003 Hoboken, NJ, Maxwells
16/5/2003 Ortly Beach, NJ, Surf Club
17/5/2003 Washington, DC, 930 Club
18/5/2003 Essington, PA, The Lagoon

Ο Dizzy θα εμφανιστεί σε τρεις συναυλίες των Happenin' Harry & The Haptones στην περιοχή του Chicago.

ΟΙ HAPPENIN' HARRY & THE HAPTONES ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ CHICAGO ΓΙΑ 3 ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ!!

HAPPENIN' HARRY & THE HAPTONES
Συμπεριλαμβάνουν τους:
HAPPENIN' HARRY
DIZZY REED των GUNS -n- ROSES
TONY FRANKLIN των THE FIRM, BLUE MURDER & WHITESNAKE
JEFF DUNCAN των ARMORED SAINT & ODIN
ANTHONY FOCX των BEAUTIFUL CREATURES
VIKK FOXX των ENUFF Z'NUFF & VINCE NEIL

Πέμπτη 10 Απριλίου 2003
Penny Road Pub
28W705 Penny Road
Barrington, IL 60010-9278
(847) 428 0562
www.pennyroadpub.com

Παρασκευή 11 Απριλίου 2003
O'Malley's Nightclub
11957 South Pulaski
Alsip, IL 60803-1114
(708) 293 1837
www.omalleyslive.com

Σαββάτο 12 Απριλίου 2003
The U.S. Beer Co.
1801 North Clybourn
Chicago, IL 60614-4901
(773) 871 7799
www.usbeerco.com

 

Ο Buckethead έχει κανονίσει μια νέα συναυλία με τους Deli Creeps στις 25 Μαΐου. Τα εισιτήρια κυκλοφορούν την Κυριακή για την συναυλία που θα γίνει στο Slims, στην California.

Τα παρακάτω είναι απόσπασμα απο το ημερολόγιο του Noodles απ' το offspring.com

Ο Josh Freeze παίζει μαζί μας σε όλο το υλικό του νέου δίσκου. Ο Josh είναι ένας καλός ντράμερ (μπορεί να τον έχετε ακούσει) και ένας παλιός μας φίλος. Τον υπέρ-ευχαριστούμε που μας βοήθησε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το παίξιμο του ακούγεται φανταστικό και ξέρω πως θα τα αγαπήσετε αυτά τα τραγούδια. Δεν έχουμε ένα (αληθινό) τίτλο για τον δίσκο ακόμη, αλλά σκεφτόμαστε κάποιες ιδέες. Τα δύο νέα τραγούδια δεν έχουν ακόμη στίχους, οπότε ένα απ' αυτά, κρατώντας την παράδοση, θα έχει μάλλον τον τίτλο όλου του δίσκου.

 

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα