Φεβρουάριος '03

 

Ο Izzy Stradlin, πρώην μέλος των GN'R, κατέθεσε μήνυση εναντίον της Big FD/Sanctuary και των δικηγόρων που εκπροσωπούν τους GN'R αλλά και τον Stradlin, στο ανώτατο δικαστήριο του Los Angeles στις 10 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το Launch.

Η διαφορά του Stradlin με το μάνατζμεντ και τους δικηγόρους ξεκινάει το 1991, όταν οι GN'R έκαναν συμφωνία με την Big FD (η οποία αργότερα εξαγοράστηκε απο την Sanctuary). Ο Stradlin έφυγε απ' το συγκρότημα λίγους μήνες μετά την συμφωνία για να ακολουθήσει solo καριέρα. Παρ' όλα αυτά, συμφώνησε να συνεχίσει να πληρώνει την Big FD για υπηρεσίες μάνατζμεντ όσο τα μέλη των GN'R Axl Rose, Slash, Duff McKagan συνέχιζαν να πληρώνουν.

Οι GN'R σήμερα αποτελούνται απο νέα μέλη και τα δικαιώματα του ονόματος τα έχει ο Axl Rose. Η Big FD, μαζί με την Sanctuary, συνέχισε να μανατζάρει και τα παλιά μέλη των GN'R αλλά και τα καινούργια.

Ο Slash και ο Duff, τα παλιά μέλη των GN'R που έκαναν την αρχική συμφωνία με την Big FD, συνέχισαν να πληρώνουν μέχρι το 2000, όταν και έγινε ένας διακανονισμός μεταξύ τους και της εταιρίας.

Ο Stradlin ισχυρίζεται ότι δεν ήταν γνώστης αυτού του διακανονισμού απο τους νομικούς του συμβούλους - αν και στάλθηκε ένα γράμμα απο τους δικηγόρους του Slash και του Duff, που τον ενημέρωνε για τα τεκταινόμενα - και έτσι συνέχιζε να πληρώνει την Big FD, νομίζοντας ότι είναι υποχρεωμένος να το κάνει.

Ο Stradlin ισχυρίζεται ότι απο μόνος του ανακάλυψε πως οι δικηγόροι του υπερασπίζονταν και αυτόν αλλά και την Big FD/Sanctuary, γεγονός που συνιστούσε σύγκρουση συμφερόντων.

Ισχυρίστηκε ότι τον εξαπάτησαν ώστε να πληρώσει $231.575 σε προμήθειες που το μάνατζμεντ δεν είχε δικαίωμα να λαμβάνει, λόγω της συμφωνίας που είχαν κάνει. Αφού τα παλιά μέλη του συγκροτήματος είχαν σταματήσει να πληρώνουν δεν ήταν υποχρεωμένος αυτός να συνεχίσει. Ο Stradlin ζητάει την επιστροφή του ποσού που πλήρωσε, όπως και αποζημίωση για άλλες ζημίες.

Η μήνυση αναφέρει ότι, όχι απλά, το μάνατζμεντ αρνείται να επιστρέψει το ποσό στον Stradlin, αλλά συνεχίζουν να απαιτούν περαιτέρω προμήθειες για ένα χρονικό διάστημα που δεν είχε συμφωνηθεί ποτέ απο τον Stradlin και την Big FD/Sanctuary. 
 

O Slash δεν κέρδισε το Grammy για την καλύτερη Rock Instrumental εκτέλεση. Το Grammy κέρδισαν οι Flaming Lips.

Μαζί με τους Slash, Matt και Duff εμφανίστηκαν: η Melissa Etheridge, ο Billy Duffy, οι Public Enemy, ο Moby, ο Gavin Rosdale, ο Dee Snider, η τραγουδίστρια των 4 Non Blondes, ο Kid Rock και άλλοι...

O Matt έπαιξε ντράμς καθ' όλη την διάρκεια της συναυλίας αφού ήταν ο μοναδικός ντράμερ εκεί. Ο Duff βγήκε νωρίς και έπαιξε κιθάρα και τραγούδησε το "New Rose". Μόλις βγήκε όμως ο Slash έγινε χαμός. Ήταν ξεκάθαρο ότι τράβηξε τον περισσότερο κόσμο. Έπαιξε ένα κομμάτι με την Gina Gershon, ένα κομμάτι των Zeppelin με την Linda Perry (4 Non Blondes). Μετά έπαιξε ο Kid Rock με την Melissa Etheridge το "Feel Like Making Love", στο οποίο ο Slash έπαιξε ένα φανταστικό σόλο.

Ο Duff άρχισε να αφήνει ξανά μακρύ μαλλί και μαζί με τον Matt ήταν σε φανταστική φυσική κατάσταση. Ο Slash ήταν ο κλασσικός Slash.

Οι πρώην Gunners έπαιξαν το It's So Easy και έκλεισαν με το Paradise City, με τον Kid Rock στα φωνητικάΌταν ο Slash, ο Sorum και ο Duff υποκλίθηκαν στο κοινό, ο Billy Duffy των The Cult φώναξε "Αυτοί είναι οι αληθινοί γαμημένοι Guns n Roses - τώρα άντε γαμηθείτε και πάτε σπίτια σας!"

Η συναυλία ήταν διάρκειας 2μιση ωρών και έπαιξαν τραγούδια των Zeppelin, Iggy Pop, The Clash και άλλα πολλάΉταν και άλλες "διασημότητες" εκεί όπως οι Jack και Kelly Osbourne, η Giselle, η Alanis Morisette και άλλοι.

"Ξύπνησα σήμερα το πρωί και βρήκα πολλά μηνύματα στον τηλεφωνητή μου--
"ΆΝΟΙΞΕ ΤΟ CNN--ΆΝΟΙΞΕ ΤΟ CNN" ---και βλέπω μια τεράστια γαμημένη τραγωδία να συμβαίνει. Μετά μαθαίνω
ότι φεύγω σε "παγκόσμια περιοδεία" ....κάποιος παρεξήγησε κάτι εδώ φίλοι μου. Αυτό ήταν απλά μια πρόβα,
μαζευτήκαμε όλοι και παίξαμε λίγα τραγούδια των G 'n' R, λίγα των AC/DC, είχε πλάκα...αλλά
μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει "συγκρότημα", δεν υπάρχει "περιοδεία", δεν υπάρχει "νέος δίσκος", δεν ξέρω
από που βγήκαν όλα αυτά. Κάποιος έπρεπε να με ρωτήσει πρώτα πριν βγάλει ανακοίνωση στον τύπο".
 

Από το www.jizzypearl.com

Τελικά "Adler’s Appetite" θα λέγεται η περιοδεία που θα κάνει το συγκρότημα του Adler και όχι το συγκρότημα.
Το όνομα θα ανακοινωθεί αφού πρώτα κατοχυρωθεί νομικά. Θα παίξουν αρκετά κομμάτια απο το AFD αλλά όχι όλα. Τις συναυλίες θα ανοίγουν οι The White Stars οι οποίοι έγιναν γνωστοί μέσω της εκπομπής The Osbournes.
Ο webmaster του STEVENADLERONLINE.COM,  BILL LONG, ήταν μέλος του προσωπικού της περιοδείας των
GREAT WHITE. Υπέστη εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού στην τραγωδία που έγινε πριν χθες.
Σχεδιάζεται μια εμφάνιση στο The Tailspin Club του Las Vegas σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν χρήματα
για την ιατρική περίθαλψη του.
 

Για περιορισμένο αριθμό συναυλιών, το νέο συγκρότημα του Steven Adler θα περιοδεύσει στην Αμερική με το όνομα "Adler's Appetite". Θα παίζουν ολόκληρο το άλμπουμ των Guns N' Roses "Appetite For Destruction"! Μετά την περιοδεία θα μπούνε σε στούντιο για να ηχογραφήσουν ένα νέο άλμπουμ και θα ακολουθήσει παγκόσμια περιοδεία για να το υποστηρίξουν.

Τα μέλη είναι:

Steven "Popcorn" Adler - Ντραμς
Keri Kelli - Κιθάρα
Brent Muscat - Κιθάρα
Robbie Crane - Μπάσο
Jizzy Pearl -
Φωνητικά/Ουρλιαχτά

Ο Jizzy Pearl είναι απο το συγκρότημα Love/Hate. Ο Keri Kelli έπαιζε 2η κιθάρα στους Slash’s Snakepit. Ο Brent Muscat ήταν στους Faster Pussycat. Ο Robbie Crane έχει παίξει με τους Vince Neil, Black N’ Blue, και πιο πρόσφατα με τους RATT.

Συναυλίες:

21 Μαρτίου 2003
The Alamo
2925 Northern Avenue
Kingman, AZ 86401
Τηλ.: (520) 692-7888

22 Μαρτίου 2003
The Railhead (Boulder Station)
4111 Boulder Hwy
Las Vegas, NV 89121
Τηλ.: (702) 432-7777

Η αστυνομία θα απαγγείλει κατηγορίες εναντίον 9 συλληφθέντων, μεταξύ των οποίων και 6 ανήλικοι, για τις φασαρίες μετά την ακύρωση της συναυλίας των Guns N' Roses πέρυσι που είχε ως αποτέλεσμα ζημιές αξίας 264,000 δολαρίων στο GM Place stadium όπου θα γίνονταν η συναυλία.

Οι περισσότεροι απο τους ανήλικους είναι απ' το Chilliwack, περίπου 100 χιλιόμετρα ανατολικά του Vancouver, και οι τρεις ενήλικες είναι απ' τα προάστια του βόρειου Vancouver.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα απαγγελθούν κατηγορίες και σε άλλους υπόπτους.

Η φασαρία ξεκίνησε αφού ο τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος, Axl Rose, δεν εμφανίστηκε για την συναυλία.

Τον Ιανουάριο, η αστυνομία έβγαλε τις φωτογραφίες 47 υπόπτων σε μια σελίδα στο ίντερνετ και έλαβε 100 e-mails με πληροφορίες για τους υπόπτους.

Οι αρχές ερευνούν επίσης καταγγελίες για περιττή χρήση βίας απο αστυνομικούς.

Ο Taz Bentley, ο ντράμερ στο συγκρότημα του Izzy, ξεκίνησε ένα νέο συγκρότημα που λέγεται Burden Brothers. Ο Izzy και ο Duff παίζουν σε ένα τραγούδι που λέγεται "Walk Away" στο cd "Queen O' Spades". Το άλλο μέλος των Burden Brothers είναι ο πρώην τραγουδιστής των Toadies, Vaden Todd Lewis.

Πολλές "πηγές" στο internet (cdnow.com, amazon.com και σύμφωνα με το gunsnroses.us και την Interscope) δηλώνουν πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του Chinese Democracy είναι η 1η Ιουλίου. Για να δούμε...

Την περασμένη εβδομάδα ο Slash εμφανίστηκε στο Peace at the Beach εναντίον του πολέμου στο Iraq που έγινε στην Santa Monica, CA, μαζί με τον Ray Manzarek (The Doors) και άλλους.
 

Νέο DVD με θέμα τους Guns N' Roses θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό. Το DVD αυτό είναι ανεπίσημο και ονομάζεται "Sex N' Drugs N' Rock N' Roll". Έχει διάρκεια 60 λεπτών και θα κυκλοφορήσει και σε βιντεοκασέτα. Επίσης θα περιέχει φωτογραφίες, ένα screensaver και διάφορες πληροφορίες για τους GN'R. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι: για την Ευρώπη 3/3/2003 (PAL) και για την Αμερική 8/4/2003 (NTSC). Μπορείτε να κάνετε προ-παραγγελία σε on-line καταστήματα που πουλάνε DVD (amazon.com, blackstar.co.uk κ.α.)
 

Το Project (Slash, Duff, Matt και Izzy) θα ψάξει να βρει νέο τραγουδιστή μέσα απο ένα Reality Show που θα μεταδώσει το VH-1.

Οι CKY συνεχίζουν χωρίς τους GN'R

Η αναβληθείσα περιοδεία των GUNS N' ROSES ανάγκασε τους CKΥ (άνοιγαν τις συναυλίες της Chinese Democracy Tour στην Αμερική) να σταματήσουν τις συναυλίες. Το συγκρότημα ξεκίνησε την δική του περιοδεία χθές το βράδυ στο Dallas. Παρ' όλο το γεγονός ότι έχασαν μια ευκαιρία να παίξουν για μεγαλύτερα κοινά, τα μέλη του συγκροτήματος δεν μετάνοιωσαν για τίποτα. "Παίξαμε στο Madison Square Garden με τους Guns n' Roses," λέει ο κιθαρίστας CHAD GINSBERG, "και πήγαμε σε ένα strip club στο Toronto με τον Axl. Μια στρίπερ χόρεψε με το 'November Rain' και ο Axl κατέβασε το κεφάλι του ντροπιασμένος."

Πηγή: Rolling Stone
 

Ο Steven Adler ξεκινάει καινούργιο συγκρότημα και θα παίζει τα "παλιά" των GNR. Έτσι δήλωσε στο νέο του website www.stevenadleronline.com . Επίσης δήλωσε ότι θα παίξει όπου ακύρωσε o Axl. Το νέο συγκρότημα θα παρουσιαστεί κατά την άνοιξη.

Νέο merchandise στο επίσημο online "μαγαζί" των GN'R. Σχεδόν όλα τα προϊόντα που πουλούσαν στην Chinese Democracy World Tour 2002. Σε καλύτερες τιμές... http://store.merch.com/gnr/index.html

Το site λειτουργεί!!! Όχι όλα τα μέρη του αλλά θα γίνει και αυτό σύντομα...

Λυπάμαι που δεν πρόλαβα να το έχω όλο έτοιμο αλλά ένα ατύχημα με το αμάξι με πήγε λίγο πίσω...

 

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα