Ιανουάριος '04

 

Το δεύτερο single των VELVET REVOLVER (το πρώτο θα είναι το Slither) από το επερχόμενο άλμπουμ τους Contraband θα είναι η μπαλάντα Falling To Pieces, σύμφωνα με το Blabbermouth. Λίγες ημέρες πριν είχε διαρρεύσει ότι το δεύτερο single θα ήταν το You Got No Right.

Σύμφωνα με τον Slash, θα γίνει περιοδεία αλλά οι ημερομηνίες που κυκλοφόρησαν δεν ισχύουν και καμία πόλη δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ο δίσκος του Tommy Stinson πέρασε στο στάδιο της μίξης με υπεύθυνο τον Sean Beaven, γνωστό από την συνεργασία του με τους Guns N' Roses.

Σύμφωνα με το Blabbermouth, είναι πολύ πιθανό να παίξουν οι Velvet Revolver στο φετινό Ozzfest.

Μπορείτε να δείτε βίντεο των GN'R από το Rock In Rio 3 στο επίσημο site του Rock In Rio - Lisboa.

O WEILAND ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΩΝ VELVET REVOLVER? (από το MTV)

Ο Scott Weiland εμφανίστηκε σε δύο ξεχωριστά δικαστήρια για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες περί κατοχής ναρκωτικών την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, πριν επιστρέψει πάλι στην απομόνωση. Ο πρώην τραγουδιστής των Stone Temple Pilots και νυν των Velvet Revolver δήλωσε αθώος κατά την διάρκεια της δίκης στο Ανώτατο Δικαστήριο του Los Angeles για τις κατηγορίες περί οδήγησης υπό την επιρροή ναρκωτικών, που προέρχεται από την σύλληψη του τον περασμένο Οκτώβριο. Επειδή όμως ο Weiland άλλαξε από μόνος του κέντρο αποτοξίνωσης, το δικαστήριο του επέβαλλε άλλους έξι μήνες στην απομόνωση σε ξεχωριστό μυστικό κέντρο αποτοξίνωσης συν άλλους έξι μήνες θεραπείας. Αν ο Weiland ξεφύγει αυτήν την φορά από την αποτοξίνωση, ή βγει θετικός σε τεστ ναρκωτικών, θα εκδοθεί ένταλμα για την σύλληψή του. Η επόμενη αναφορά για την πρόοδο της αποτοξίνωσης του έχει προγραμματιστεί για τις 5 Μαρτίου.

Ο GILBY CLARKE έδωσε μια συνέντευξη στην The Las Vegas Mercury. Διαβάστε όλη την συνέντευξη στα αγγλικά εδώ.

Σύμφωνα με το περιοδικό Guitar World ο SLASH ψηφίστηκε 15ος καλύτερος metal κιθαρίστας όλων των εποχών.

Στις 21 Ιανουαρίου έγινε η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου άλμπουμ των Velvet Revolver, με τον τίτλο Contraband. Δείτε φωτογραφίες εδώ.

O Jimmy Page των LED ZEPPELIN, ο Joe Perry των AEROSMITH και ο πρώην κιθαρίστας των GUNS N' ROSES και νυν των VELVET REVOLVER Slash παρευρέθησαν σε μια συναυλία του James Brown στο House of Blues του Los Angeles την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου. Δείτε μια αποκλειστική φωτογραφία εδώ, από το Led-Zeppelin.com.

Σύμφωνα με το περιοδικό Guitar World το Set Me Free των VELVET REVOLVER ψηφίστηκε καλύτερο riff κιθάρας για το 2003.

Οι Adler's Appetite ακύρωσαν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους στην Αγγλία για τον Φεβρουάριο. Το συγκρότημα ελπίζει να παίξει στην Αγγλία τον Μάιο.

Όλο το πρόγραμμα συναυλιών των Adler's Appetite εδώ.

Η Gibson θα κυκλοφορήσει μια νέα κιθάρα με την υπογραφή του Slash. Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφία εδώ.

Ο Tommy Stinson δήλωσε πως το πρώτο του solo άλμπουμ έχει τελειώσει. Έχει υπογράψει στην Sanctuary Records και το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει καλοκαίρι προς φθινόπωρο του 2004. Στο site του σύντομα θα υπάρχουν νέα mp3's καθώς και merchandise από την περιοδεία του 2003.

Τα 3 dvd που κυκλοφόρησαν οι Guns N' Roses (Welcome to The Videos, Use Your Illusion 1 και 2) κυκλοφορούν και στην Ελλάδα σε αρκετά καταστήματα δίσκων και κοστίζουν γύρω στα 25 ευρώ.

Οι VELVET REVOLVER, επέλεξαν το "Slither" για το πρώτο τους single από το επερχόμενο άλμπουμ τους "Contraband", που θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαΐου από την RCA Records. Το "You Got No Right", η μπαλάντα που θυμίζει BEATLES και έπαιξε το συγκρότημα για πρώτη φορά στο Smashbox Fashion show τον Οκτώβριο, θα είναι πιθανότατα το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ. Άλλα τραγούδια που θα υπάρχουν στο άλμπουμ είναι τα "Trainsucker Blues", "Headspace", "Falling to Pieces", "Superhuman", και "Illegal Eye".

Το συγκρότημα, που αυτό το διάστημα δίνει συνεντεύξεις για τον διεθνή τύπο στο Los Angeles, θα ξεκινήσει μια περιοδεία διάρκειας έξι εβδομάδων στις αρχές Μαρτίου.

Πληροφορίες για την περιοδεία εδώ.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές οι GN'R ετοιμάζουν μεγάλη Ευρωπαϊκή περιοδεία. Σύμφωνα με το UK teletext, είναι πιθανό να παίξουν στο φεστιβάλ Leeds/Reading και φέτος.

Ο Axl ψηφίστηκε 4ος καλύτερος frontman όλων των εποχών σύμφωνα με το PowerHour στο Καναδικό μουσικό κανάλι MuchMoreMusic.

Ο Steven Tyler, ο Ozzy Osbourne και ο James Hetfield ήρθαν πριν τον Axl.

Το Αγγλικό δορυφορικό τηλεοπτικό κανάλι Kerrang TV, δήλωσε ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι εβδομάδα GN'R. Θα παίζουν βίντεο των GN'R από την περιοδεία του 1992 στο Tokyo με τραγούδια όπως τα  Don't Cry, November Rain, Civil War, Nightrain, Welcome To The Jungle, Live And Let Die, Knockin' On Heaven's Door, Paradise City και το You Could Be Mine.

Θα έχουν επίσης ένα διαγωνισμό στον οποίο μπορούν οι τηλεθεατές να κερδίσουν DVD. Το μεγάλο βραβείο είναι μια κιθάρα που χρησιμοποίησε ο Slash στην περιοδεία UYI.

Οι Velvet Revolver έχουν υπογράψει συμβόλαιο για 3 άλμπουμ. Ο Weiland άλλαξε και πάλι κέντρο αποτοξίνωσης και τώρα βγήκε από την απομόνωση. Τώρα βρίσκεται στο Genesis, στην California.

Μια νέα φήμη για ημερομηνία κυκλοφορίας του Chinese Democracy μόλις κυκλοφόρησε. Η φήμη λέει ότι η ημερομηνία είναι η 25η Μαΐου 2004 και ότι ένα single θα κυκλοφορήσει πριν το φεστιβάλ Rock In Rio 4.

Μια νέα ανεπίσημη βιογραφία για τους GUNS N' ROSES θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα. Το βιβλίο που έγραψε ο Paul Stenning ονομάζεται "The Band That Time Forgot" και θα περιέχει νέες συνεντεύξεις από πρώην μέλη όπως και σπάνιες φωτογραφίες.

Μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο εδώ.

Σύμφωνα με το περιοδικό Guitar One, το solo του Slash στο Sweet Child O Mine είναι το 9ο καλύτερο όλων των εποχών.

Οι GN'R είχαν τα ακόλουθα τραγούδια στα 500 καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών σύμφωνα με τον Ολλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό Arrow:

457 Guns 'n' Roses Don't Cry
257 Guns 'n' Roses Patience
97 Guns 'n' Roses Knockin' On Heaven's Door
60 Guns 'n' Roses Paradise City
23 Guns 'n' Roses Sweet Child O' Mine
3 Guns 'n' Roses November Rain

Επίσης είχαν τα ακόλουθα τραγούδια στα 1000 καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών για το 2003, σύμφωνα με τον Ολλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό Veronica:

01 Guns N' Roses November Rain
58 Guns N' Roses Sweet Child Of Mine
88 Guns N' Roses Knockin' On Heaven's Door
129 Guns N' Roses Patience
206 Guns N' Roses Yesterdays
352 Guns N' Roses Live And Let Die

Τραγούδια των GN'R που έφτασαν το Νο 1 στο παρελθόν:

1993 - Sweet Child O' Mine
1999 - November Rain
2000 - November Rain
2001 - November Rain
2002 - November Rain
 

O Dizzy έπαιξε μια συναυλία με τους Starfuckers στο The Gig στο Hollywood, την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Όταν κάποιος τον ρώτησε τι θα γίνει με την κυκλοφορία του Chinese Democracy, απάντησε ότι το συγκρότημα προσπαθεί να το κυκλοφορήσει στους επόμενους μήνες...

Οι VELVET REVOLVER επέστρεψαν στο στούντιο αυτό το Σαββατοκύριακο για να ηχογραφήσουν ξανά ένα από τα τραγούδια που θα συμπεριληφθεί στο νέο τους άλμπουμ, σύμφωνα με το BLABBERMOUTH.NET. Αυτό γίνεται λόγω της επιμονής του τραγουδιστή Scott Weiland, ο οποίος δεν είναι ευχαριστημένος με την αρχική ηχογράφηση του τραγουδιού που έγινε το Φθινόπωρο.

Σύμφωνα με το επίσημο site του Rock In Rio - Lisbon, τα εισιτήρια για το φεστιβάλ θα κυκλοφορήσουν την 1η Μαρτίου.

Μετά από δύο μήνες στην απομόνωση, ο Scott Weiland "μετακόμισε" σε άλλο ίδρυμα. Αν και ο πρώην τραγουδιστής των Stone Temple Pilots και νυν των Velvet Revolver ήταν στο ίδρυμα αποτοξίνωσης στο Grandview της Pasadena, στην California, τώρα μετακόμισε στο Las Encinas, πάλι στην Pasadena. Το δικαστήριο αποφάσισε ότι η αλλαγή έπρεπε να γίνει για να δοθεί περισσότερη προσοχή στον τραγουδιστή σε ένα πιο μικρό ίδρυμα.

Κυκλοφόρησε μια συλλογή που ονομάζεται Harder And Heavier. Είναι ένα άλμπουμ με διασκευές σε κλασσικά ροκ τραγούδια και ένα απ' αυτά είναι το "Welcome To The Jungle". Ακολουθεί η λίστα με τα τραγούδια:

1. Back In Black με τον Joe Lynn Turner των Rainbow
2. Welcome To The Jungle με τον Kevin Dubrow των Quiet Riot
3. Living Loving Maid με τους Great White
4. Shout At The Devil με τους The Electric Hellfire Club
5. Tie Your Mother Down με τον Lemmy των Motorhead και τον Ted Nugent
6. Money με τον Tommy Shaw των Styx
7. Bringing On The Heartache με τον Phil Lewis των L.A. Guns
8. Walk All Over You με τον Dee Snider των Twisted Sister
9. Whole Lotta Love με τον Kevin Dubrow των Quiet Riot
10. Highway To Hell με τον Kevin Dubrow των Quiet Riot
11. Sin City με τον Jack Russell των Great White
12. Here I Am με τον Kelly Hanson των Hurricane
13. D'yer Maker με τον Phil Lewis των L.A. Guns
14. Wrathchild με τον Paul Dianno των Iron Maiden
15. Wasted με τον John Corabi απο τους Mφtley Crόe / Scream / Union
16. Jump In The Fire με τον Dee Dee Ramone των Ramones

 

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα