Ιούλιος '04

 

Στο site των The Village Recording Studios υπάρχουν δύο φωτογραφίες σχετικά με τους GN'R.

Η μία είναι με τον Axl που στέκεται μπροστά σε μια Ferrari και η άλλη είναι με τον Buckethead. Μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Το "Slither" των Velvet Revolver κυκλοφόρησε και στην Αγγλία στις εξής τρεις versions:

Ένα διπλό cd set και ένα 12ιντσο βινύλιο picture disc.

Το CD1 περιέχει τα "Slither", "Negative Creep", "Bodies (live)"
Το CD2 περιέχει τα "Slither", "Money", "Set Me Free (live)"
Το 12ιντσο single περιέχει τα "Slither" στην πρώτη πλευρά (που έχει μια φωτογραφία του συγκροτήματος σε όλο τον δίσκο) και στην δεύτερη πλευρά περιέχει το "Set Me Free" (και έχει μια φωτογραφία του εξωφύλλου του Contraband).

Το Contraband των Velvet Revolver ξεπέρασε σε πωλήσεις τους 500 χιλιάδες δίσκους και έγινε χρυσό. Στο μεταξύ, ο Scott Weiland βρέθηκε και πάλι ενώπιον του δικαστηρίου για να ενημερωθεί ο/η δικαστής για την πρόοδο του σχετικά με το πρόβλημα που έχει με τα ναρκωτικά. Ο Weiland καταδικάστηκε σε 3 χρόνια επιτήρησης με συχνά τεστ για χρήση ναρκωτικών. Είναι άγνωστο ακόμη κατά πόσο θα επηρεάσει αυτή η απόφαση την Ευρωπαϊκή περιοδεία των Velvet Revolver.

Την Τρίτη 6 Ιουλίου, ο δικαστής Gary A. Fees δεν έκανε δεκτό το αίτημα του W. Axl Rose και της εταιρίας GUNS N' ROSES για προσωρινά μέτρα εναντίον της ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρίας Cleopatra Records που εδρεύει στο Los Angeles. Ο Rose ζήτησε να ασκηθούν προσωρινά μέτρα κατά της κυκλοφορίας του άλμπουμ "Hollywood Rose: The Roots Of Guns N' Roses". Στις αρχές Ιουνίου ο Rose έκανε μήνυση στην Cleopatra Records για παράνομη χρήση εμπορικού σήματος, παραβίασης δικαιωμάτων του ονόματος του και για αθέμιτο ανταγωνισμό. Ο τραγουδιστής προσπαθούσε να σταματήσει την κυκλοφορία των ηχογραφήσεων του συγκροτήματος HOLLYWOOD ROSE που έγιναν το 1984.

Οι HOLLYWOOD ROSE είναι το συγκρότημα που ο Rose δημιούργησε με τον Izzy Stradlin, τον Chris Weber και τον Johnny Kreis πριν ο Rose και ο Stradlin γίνουν μέρος του μεγαλύτερου rock 'n' roll συγκροτήματος στον κόσμο, των GUNS N' ROSES. Τα πέντε τραγούδια τα αγόρασε η Cleopatra από τον κιθαρίστα Chris Weber, ο οποίος έπαιζε στο στον δίσκο και είχε πληρώσει για τις ηχογραφήσεις το 1984. Στις 22 Ιουνίου του 2004, η Deadline Music, μια εταιρία της Cleopatra Records, κυκλοφόρησε τα πέντε τραγούδια μαζί με remix από τον πρώην κιθαρίστα των GUNS N' ROSES Gilby Clarke και τον ντράμερ των CINDERELLA Fred Coury.

Αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Dizzy Reed στο Rock Journal. Μίλησε για το πως ήρθε στο συγκρότημα, για τα πρώην μέλη και τους Velvet Revolver, για το Chinese Democracy (είπε πως πιστεύει ότι θα κυκλοφορήσει φέτος, ότι τα τραγούδια έχουν επιλεχθεί), είπε πως το άλμπουμ θα ξεπεράσει τις προσδοκίες (από το στόμα του και στου Θεού το αυτί...) και πως είναι ακόμη στα δικαστήρια για την περιοδεία του 2002 που σταμάτησε πρόωρα. Διαβάστε όλη την συνέντευξη εδώ.

Το μάνατζμεντ των GN'R διαψεύδει ότι το Chinese Democracy θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Υπεύθυνοι του VH1 δηλώνουν ότι συναντήθηκαν με το μάνατζμεντ των GN'R στην Νέα Υόρκη για να συζητήσουν για το Behind The Music και τους ζητήθηκε να το καθυστερήσουν μέχρι τον Νοέμβριο που θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ. Αν το έκαναν αυτό τότε ο Axl δέχονταν να μιλήσει στην εκπομπή. Τα νέα δημοσίευσαν πολλά sites στο ίντερνετ, συμπεριλαμβανομένου και του CNN.com.

Μια φήμη που κυκλοφορεί εδώ και μέρες (αλλά δεν γράφαμε γιατί δεν είχε επιβεβαιωθεί από κανέναν επίσημα) επιβεβαίωσε χθες το VH1 μέσω της εκπομπής BEHIND THE MUSIC: GUNS N' ROSES. Το Chinese Democracy έχει προγραμματιστεί για να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το συγκρότημα θα μαζευτεί ξανά μετά το τέλος της περιοδείας του Tommy Stinson τον Οκτώβριο. Τα συμπεράσματα δικά σας... ;-)

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα