Οκτωβριος '04

 

Αυτήν την Κυριακή το The Rock Radio παρουσιάζει την "Super Sunday". Θα ξεκινήσουν με μια ώρα γεμάτη από Queen, με αρκετά τραγούδια από το νέο live album "Queen on fire at the bowl". Μετά τους Queen θα συνεχίσει ο Ben Connelly με την 2ωρη εκπομπή του "Legends of Rock". Μετά τον Ben ακολουθεί μια ώρα γεμάτη Guns n' Roses. www.therockradio.com

Ώρες ανά τον κόσμο:

                        Guns N' Roses
Los Angeles        08:00-09:00
New York            11:00-12:00
London                16:00-17:00
Tokyo                  01:00-02:00
Αθήνα        
         18:00-19:00

Ο Bumblefoot, ο κιθαρίστας που έγραψε στο site του ότι του έκαναν πρόταση οι Guns N' Roses, έδωσε μια συνέντευξη στο site Nightrain.

Μερικά ενδιαφέροντα σημεία της συνέντευξης είναι τα παρακάτω:

"Άκουσα την studio έκδοση του The Blues."

"Αγαπημένα μου τραγούδια από τους Guns N' Roses είναι τα Rocket Queen, Mr. Brownstone, Don't Cry... δύσκολη ερώτηση, μου αρέσουν όλα τα παλιά τους κομμάτια... Ο SLASH ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ."

"Μου είπαν ότι αν πω καλά λόγια για τον Slash ή τους Velvet Revolver, τότε δύσκολα θα έμπαινα στο συγκρότημα."

Joe Satriani ήταν ο πρώτος που μου είπε ότι θα έρχονταν σε επαφή μαζί μου οι GN'R, τον Ιούλιο."

"Μετάνιωσα που δημιούργησα σύγχυση στους οπαδούς των GN'R - σας ζητάω συγγνώμη."

"Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι κατέστρεψα την σχέση λέγοντας αυτά τα λίγα που είπα. Μερικοί λένε "ευχαριστώ" που βρέθηκε κάποιος που ήθελε να επικοινωνήσει με τους fans. Μερικοί πιστεύουν ότι τα υψηλά στελέχη των GN'R (μάνατζμεντ) υπερέβαλλαν και διέλυσαν την σχέση. Μερικοί πιστεύουν ότι το όλο θέμα δεν ήταν μεγάλη υπόθεση και δεν άξιζε μεγάλης προσοχής. Ήταν απλά κακή επικοινωνία, παρεξήγηση ή δεν μου έδειξαν τον κατάλληλο σεβασμό έχοντας με να περιμένω και μη λέγοντας μου τι συμβαίνει? Δεν θα μάθω ποτέ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εύχομαι να έγραφα στους fans των GN'R υπό καλύτερες συνθήκες και ελπίζω να με συγχωρήσουν για το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε."

"Δεν έχω παρά μόνο σεβασμό για τον Axl και τα υπόλοιπα μέλη. Τα σχέδια δυστυχώς δεν προχώρησαν αρκετά ώστε να μιλήσω με τον Axl. Αν είχαμε μιλήσει, θα τον δεχόμουν όπως είναι και θα ήλπιζα να έκανε και αυτός το ίδιο για μένα."

Διαβάστε όλη την συνέντευξη εδώ.

Ο πρώην μπασίστας των GUNS N' ROSES Duff McKagan ισχυρίζεται πως δεν είπε όσα γράφτηκαν στην εφημερίδα The Times-Picayune που εκδίδεται στην Lousiana, σχετικά με το δημοσίευμα που τον ήθελε να λέει ότι ο Axl Rose δεν έγραψε ποτέ μουσική για τα τραγούδια των GN'R.

Γράφοντας στο Velvet Revolver Forum, ο Duff είπε "Σας παρακαλώ μην πιστεύετε όλα όσα διαβάζετε. Πολλές φορές ξεχωρίζουν λέξεις από μια ολόκληρη συνέντευξη ή απλά γράφουν ψέματα. Αυτό δεν συμβαίνει φυσικά μόνο σε μένα αλλά σε όλα τα παιδιά του συγκροτήματος. Οι συνεντεύξεις γίνονται συχνά από το τηλέφωνο ή σε ένα μέρος γεμάτο κόσμο και γράφονται σε ένα κομμάτι χαρτί και το άρθρο καταλήγει να γράφεται δύο μέρες αργότερα. Όλοι ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί στην μνήμη κάποιου ακόμη και σ' αυτό το μικρό χρονικό διάστημα. Κανείς δεν είναι τέλειος και μερικές φορές τέτοιες συνεντεύξεις μας κάνουν να φαινόμαστε σαν ηλίθιοι. Πιστέψτε με, δεν είμαστε. Οι συνεντεύξεις είναι ένα αναγκαίο κακό που (ελπίζουμε) τις περισσότερες φορές κάνουν καλό στο συγκρότημα και φέρνουν νέο κοινό κοντά στο 'fuck you' rock n' roll" που δημιουργούμε".

Πρώτα ακούσαμε ότι το "Welcome To The Jungle" και το " Sweet Child O' Mine" θα ακούγονται στο παιχνίδι. Τώρα μαθαίνουμε ότι ο Axl δάνεισε την φωνή του σε ένα DJ του επερχόμενου βίντεο-παιχνιδιού GTA: San Andreas. Τι άλλο πρέπει να μάθουμε για να αγοράσουμε το παιχνίδι?

Ο Axl "δάνεισε" την φωνή του στον DJ Tommy "The Nightmare" Smith, του σταθμού K-DST.

Ακούστε το και μόνοι σας στο rockstargames.com:

Κάντε κλικ στο soundtrack και μετά στο πράσινο κουμπί #4 (περιμένετε μέχρι να φορτώσει, ίσως να χρειαστεί να πατήσετε το Stop και μετά το Play για να ξεκινήσει να παίζει).

Σύμφωνα με το Carling Live, αυτές είναι οι συναυλίες που θα δώσουν οι Velvet Revolver στην Αγγλία τον Ιανουάριο:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2005

14 GLASGOW SECC
15 NEWCASTLE Metro Radio Arena
16 MANCHESTER MEN Arena
18 BIRMINGHAM NIA Arena
19 CARDIFF International Arena
22 HAMMERSMITH Carling Apollo
23 HAMMERSMITH Carling Apollo

Τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου.

Επίσης ανακοινώθηκε άλλη μια συναυλία, στις 12 Ιανουαρίου, στο Point Theatre του Δουβλίνου (Ιρλανδία). Εισιτήρια γι' αυτήν την συναυλία θα ξεκινήσουν να προπωλούνται το Σάββατο 30 Οκτωβρίου.

Αν ελπίζατε για Χριστούγεννα γεμάτα Guns N' Roses, υπάρχει ακόμη ελπίδα να συμβεί αλλά το πιθανότερο είναι να δούμε το νέο πολύ-αναμενόμενο άλμπουμ 'Chinese Democracy' το Φεβρουάριο... αν όλα πάνε σύμφωνα με τα σχέδια του συγκροτήματος.

Το antiMUSIC μίλησε με τον πληκτρά των Guns N' Roses Dizzy Reed που πριν από ένα μήνα είχε δηλώσει "Αρχικά θα κυκλοφορούσε Νοέμβριο αλλά μπορεί να πάει για Φεβρουάριο."

Πολλά μπορούν να αλλάξουν μέσα σε ένα μήνα γι' αυτό το antiMUSIC ρώτησε τον Dizzy πως πάνε τα σχέδια τώρα. Η απάντηση ήταν η ίδια. Είπε στο antiMUSIC ότι υπάρχουν ακόμη πιθανότητες να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο αλλά είναι πιθανότερο να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο. Αυτό που είπε με απόλυτη σιγουριά πάντως, είναι ότι "ο δίσκος θα κυκλοφορήσει σύντομα".

Ο Dizzy φαίνεται σίγουρος για το τελικό "προϊόν". Μας είπε ότι άκουσε μερικά από τα τραγούδια στην τελική τους μορφή και είναι φανταστικά.

Στο μεταξύ ο Dizzy δεν κάθεται να περιμένει για την κυκλοφορία. Τους τελευταίους μήνες είναι σε περιοδεία με το συγκρότημα του "Dizzy Reed's Hollywood Bulldozer". Σ' αυτές τις συναυλίες ο Dizzy και η παρέα του παίζουν τραγούδια από συγκροτήματα όπως οι Led Zeppelin, Aerosmith, Cheap Trick, The Who, Bowie, The Stones και φυσικά GNR, με λίγο χιούμορ ανάμεσα στα τραγούδια. Το συγκρότημα ξεκινάει άλλο ένα κομμάτι της περιοδείας αυτήν την εβδομάδα (ημερομηνίες παρακάτω).

Ο Dizzy είναι το δεύτερο μέλος με την μεγαλύτερη θητεία στο συγκρότημα, αφού "μπήκε" κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων των άλμπουμ "Use Your Illusion".

Dizzy Reed's Hollywood Bulldozer Tour Dates:

20/10 Mexicali Blues, Teaneck, NJ
21/10 Northeastern University, Boston, MA
22/10 Washington & Lee University, Lexington, VA
23/10 Lincoln Theatre, Raleigh, NC
29/10 University of Virginia, Charlottesville, VA
30/10 Ned Devine's, Hernden, VA

Πηγή: www.antimusic.com

Το "Fall To Pieces" των Velvet Revolver μπήκε στο Αγγλικό Top 40 στην θέση #32.

Το www.therockradio.com αφιερώνει την σημερινή ημέρα (Κυριακή 24 Οκτωβρίου) στους Guns N' Roses. Θα παίξουν τραγούδια από τα άλμπουμ των GN'R αλλά και από live εμφανίσεις. Συντονιστείτε ΓΡΗΓΟΡΑ...

Το Launch Radio Networks ανέφερε ότι οι VELVET REVOLVER έπαιξαν μια δωρεάν συναυλία για 45 λεπτά μπροστά σε 3,000 fans στις 13 Οκτωβρίου σε ένα πάρκινγκ στο Hollywood, με τον τραγουδιστή Scott Weiland να λέει στο κοινό "αυτή είναι μια γιορτή της ελευθερίας... ελπίζω να έχουμε ελευθερία τον Νοέμβριο."

Το set των 7 τραγουδιών συμπεριλάμβανε το καινούργιο τους single, "Fall to Pieces", όπως και τρεις διασκευές; το "Sex Type Thing" των STONE TEMPLE PILOTS , το "It's So Easy" των GUNS N' ROSES (για το οποίο ο Weiland είπε ότι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια των 20 τελευταίων χρόνων) και το "No More, No More" των AEROSMITH.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου του VH1, το VH1 special για τους VELVET REVOLVER, "(Inside)Out: The Rise of Velvet Revolver", θα προβληθεί την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου. Η εκπομπή, που αρχικά θα προβάλλονταν τον Ιούνιο, είναι ένα behind-the-scenes για το πως δημιουργήθηκαν οι VELVET REVOLVER, από την συγγραφή τραγουδιών μέχρι την έρευνα για τραγουδιστή και τις πρόβες στο studio.

Σε μια καινούργια συνέντευξη στην The Times-Picayune, ο πρώην μπασίστας των GUNS N' ROSES και νυν των VELVET REVOLVER Duff McKagan εξήγησε ότι παρ' όλο που επικρατεί άλλη γνώμη, ο Axl Rose δεν ήταν η μοναδική δημιουργική δύναμη πίσω από τους GUNS N' ROSES.

"Ο Axl το έκανε να μοιάζει ότι όλα γίνονται από τον ίδιο, αλλά δεν ήταν έτσι," είπε ο McKagan. "Ποτέ δεν έγραψε μουσική. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που διαλυθήκαμε, γιατί όταν παίζαμε σε συναυλίες έλεγε 'Αυτό είναι ένα τραγούδι που έγραψα . . .' και ήταν ένα από τα τραγούδια με τα οποία δεν είχε καμία σχέση."

Ο Rose δεν έχει τελειώσει ακόμη το άλμπουμ που περιμένουν υπομονετικά οι fans των GUNS N' ROSES εδώ και χρόνια, με μια lineup που αλλάζει συνέχεια μουσικούς, ακόμη και τώρα που οι πρώην φίλοι του κυκλοφόρησαν επιτυχώς ένα νέο άλμπουμ.

"Δεν προσπαθώ να τον χτυπήσω," είπε ο McKagan. "Περάσαμε πολλά μαζί, και καταφέραμε πολλά μαζί"

"Αλλά αυτό είναι τώρα. Και περνάμε φανταστικά. Ελπίζουμε να το κάνουμε αυτό ώσπου να μην μπορούμε άλλο πια."

Έφτασε τα 10.000 αντίτυπα το Greatest Hits των Guns Ν' Roses στη χώρα μας! Το album που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο σε συνεργασία με το MAD TV, είχε εξαιρετικές πωλήσεις από την αρχή και διατήρησε σταθερή πορεία όλο αυτό τον καιρό ώστε να γίνει χρυσό χωρίς να καταφύγει σε τεχνάσματα και "βοήθειες". Οι fans της rock μουσικής και του group απέδειξαν και πάλι ότι το rock αποτελεί ακόμα κραταιό είδος στη χώρα μας! Σύντομα θα απονεμηθεί ο χρυσός δίσκος στο MAD TV για τη συμβολή του στο να γίνει χρυσό το "Greatest Hits" των Guns Ν' Roses.

Οι VELVET REVOLVER θα εμφανίζονταν σε μια ειδική συναυλία σε χώρο parking που βρίσκεται στην νοτιοδυτική γωνία των οδών Selma και Ivar, στο Hollywood σήμερα (13Οκτωβρίου) στις 8:00 μ.μ., σύμφωνα με το BLABBERMOUTH.NET.

Το συγκρότημα αρχικά σχεδίαζε να κάνει την συναυλία στην ταράτσα του καταστήματος Hustler Hollywood, το κατάστημα του Larry Flynt που εμπορεύεται ερωτικά είδη στην Sunset Strip, την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, αλλά το ακύρωσε καθώς ο Δήμος της πόλης δεν έδωσε την σχετική άδεια.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-(BUSINESS WIRE)-- 12 Οκτ. 2004-- Υπήρξαν αρκετές αναφορές τις τελευταίες εβδομάδες από διάφορες πηγές ότι κλήθηκαν διάφορα άτομα για να μπουν στους Guns N' Roses. Για να μπουν όλα σε μια τάξη κανένας - επαναλαμβάνουμε κανένας - δεν κλήθηκε για να μπει στο συγκρότημα. Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα απαντούσαμε στις φήμες αλλά είναι λάθος να αφήνουμε κάποιους που θέλουν να αυτοδιαφημιστούν να κοροϊδέψουν τον Τύπο και τους οπαδούς των Guns N' Roses. Θα σας ενημερώσουμε όταν θα υπάρχουν έγκυρα στοιχεία που να αφορούν το συγκεκριμένο θέμα.

Σύμφωνα με μια εκπομπή του MuchMoreMusic, ο Slash είναι στην 13η θέση της λίστας με τα πιο τρελά μαλλιά στην μουσική βιομηχανία. Άλλοι καλλιτέχνες που υπάρχουν στην λίστα είναι οι Kid n Play, The Prodigy, Cindy Lauper και οι Poison.

Οι GN'R θα είναι πιθανότατα υποψήφιοι για το Αγγλικό Hall of Fame μουσικής στο Channel 4. Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες της δεκαετίας του '80 θα παρουσιαστούν σε μια εκπομπή την Κυριακή στις 9 μ.μ. και ο σταυρός από το Appetite For Destruction των GN'R είναι στην διαφήμιση της εκπομπής.

Αν οι GN'R είναι υποψήφιοι θα μπορείτε να τους ψηφίσετε εδώ.

Ο Tommy Stinson έδωσε μια συνέντευξη στο www.rockklassiker.se σήμερα και φυσικά ανέφερε και την Ελλάδα...

Έπαιξε το 'Light of day' και το 'Someday' απ' το Village Gorilla Head και είπε ότι θα παίξει μόνο 2 τραγούδια γιατί ήταν λιγάκι άρρωστος και η φωνή του ήταν λίγο χάλια. Είπε επίσης ότι περιμένει να έρθει και να παίξει στην Ελλάδα γιατί ο "κώλος του πάγωσε" στην Σουηδία!!!

Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου στην εκπομπή MAD WAR με τον Χάκο Περβανίδη, στις 12 τα μεσάνυχτα, θα προβληθεί ένα 20λεπτο αφιέρωμα στους Guns N' Roses, στους Velvet Revolver και στο Ελληνικό Fan Club των Guns N' Roses. Κατά την διάρκεια της εκπομπής θα γίνει διαγωνισμός με δώρα σπάνια t-shirts Velvet Revolver και t-shirts από το Gunsnroses.gr! Όσοι είστε εκτός Αθήνας παρακολουθήστε την εκπομπή μέσω Nova.

Το παρακάτω μήνυμα είναι από το επίσημο web site του Tommy:


Πέρασα τα γενέθλια μου στις Βρυξέλλες. Εξέλαβα πολύ αγάπη από τον κόσμο που ήρθε στην συναυλία. Σας ευχαριστώ Βρυξέλλες.Σήμερα στην Κοπενχάγη. Πρώτη φορά εδώ. Τι όμορφο μέρος! Γυρνούσα ψάχνοντας να βρω ένα ίντερνετ καφέ και κοιτούσα τα αξιοθέατα.

Οι συναυλίες στην Αγγλία με τον  Jesse και τους ACS πήγαν σπουδαία. Πέρασα πολύ καλύτερα απ' όσο επιτρέπεται και πληρώνομαι κιόλας. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια συγκεκριμένη συναυλία γιατί όλες πήγαν τέλεια, αλλά θα πω ότι το Εδιμβούργο ήταν το πιο μαγικό μέρος που έχω δει.

Ο Joe και εγώ κάναμε το ακουστικό σετ για μερικές μέρες τώρα και δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Ίσως θα πρέπει να το κάνουμε και στην Αμερική για μερικές συναυλίες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους αγόρασαν τον δίσκο μου. Έπρεπε να ξανά-παραγγείλω cd's από την δισκογραφική τρεις φορές από τότε που ήρθα στην Ευρώπη. Περισσότερα απ' όσα έχουν στείλει συνολικά στην Αγγλία νομίζω. Δεν μπορώ να περιμένω για να ξαναγυρίσω εδώ. Ίσως τον Φεβρουάριο. Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Πολλοί fans των Guns N' Roses έρχονται να με υποστηρίξουν - είναι ένα τέλειο συναίσθημα! Τους ευχαριστώ. Τέλος πάντων, πρέπει να κοιμηθώ λίγο πριν τα μάτια μου αρχίσουν να αιμορραγούν.

Αυτά για τώρα.
Tommy

O Tommy Stinson θα εμφανιστεί στην Ελλάδα στις 14 (Dizzy - Θεσσαλονίκη) & 15 Οκτωβρίου (On Stage - Αλεξανδρούπολη).

Οι VELVET REVOLVER σχεδιάζουν να κάνουν μια δωρεάν συναυλία σε ταράτσα στο West Hollywood Sunset Strip γύρω στις 8 το βράδυ την Τρίτη 12 Οκτωβρίου. Η ακριβής τοποθεσία της συναυλίας αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Σε άλλα νέα, οι VELVET REVOLVER θέλουν τους οπαδούς τους να ψηφίσουν για το επόμενο single του συγκροτήματος. Μπορείτε τώρα να διαλέξετε όποιο τραγούδι δεν έχει κυκλοφορήσει σαν single ακόμη στο επίσημο web site του συγκροτήματος.

Επόμενες συναυλίες των VELVET REVOLVER:

Οκτώβριος:

16 - Buzzfest @ Starwood Amph - Nashville, TN
17 - Voodoo Music Experience '04 - New Orleans, LA
19 - Edgefest @ Downtown Tulsa - Tulsa, OK
20 - Zoo Amphitheatre - Oklahoma City, OK
24 - Freakers Ball @ Smirnoff Music Centre - Dallas, TX
25 - Rocktoberfest @ Dodge Arena - Hidalgo, TX
28 - Verizon Wireless Amphitheatre - San Antonio, TX
30 - Buzzfest @ Woodlands Pavilion - Houston, TX
31 - Rocktoberfest 2004 @ Alltel Arena North - Little Rock, AR

Νοέμβριος:

01 - Austin Music Hall - Austin, TX
05 - Boutwell Auditorium - Birmingham, AL
06 - Desoto Civic Center - Southaven, MS
07 - Cricket - Charlotte, NC
09 - The Worcester Centrum Centre - Worcester, MA
10 - Dunkin' Donuts Arena - Providence, RI
11 - Spectrum - Philadelphia, PA
13 - Bell Centre - Montreal, QUE, Canada
14 - Cumberland County Civic Center - Portland, ME
16 - Air Canada Centre - Toronto, ONT, Canada
17 - Schottenstein Center - Columbus, OH
19 - Target Center - Minneapolis, MN
20 - Dane County Coliseum - Madison, WI
21 - Allstate Arena - Chicago, IL
23 - Emerald Theatre - Mt. Clemens, MI

(Πηγή: Velvet-Revolver.com)

Σύμφωνα με το allcharts.com, το Greatest Hits των Guns N' Roses ήταν το 10ο καλύτερο άλμπουμ σε πωλήσεις στον κόσμο (!!!) για την εβδομάδα που τελείωσε στις 28 Αυγούστου 2004.

Το άλμπουμ έχει γίνει μια από τις κυκλοφορίες της Universal Vivendi με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για το 2004.

Το τελευταίο άλμπουμ των Guns N' Roses, "Guns N' Roses: Greatest Hits", που κυκλοφόρησε παγκοσμίως στις 15 Μαρτίου, και στην Αμερική στις 23 Μαρτίου, έχει πουλήσει 2-3 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως στις πρώτες 6 εβδομάδες κυκλοφορίας του.

Έως τις 25 Αυγούστου 2004, το άλμπουμ είχε πουλήσει 5-7 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και οι "ειδικοί" της μουσικής περιμένουν να πουλήσει κοντά στα 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως έως τον Μάρτιο του 2005.

Το άλμπουμ κρατήθηκε στο Top 40 του Billboard και στο top 15 του παγκοσμίου album chart από την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Πηγή: ALLCHARTS.ORG

Το άλμπουμ βρίσκεται ακόμη στο Top 50 chart των ξένων άλμπουμ της IFPI. Συγκεκριμένα, για την εβδομάδα 03/10 - 9/10 βρίσκεται στην θέση 25.

Το Ελληνικό Fan Club των Guns N' Roses και η Kazan dB Productions παρουσιάζουν τον Tommy Stinson για πρώτη φορά στην Ελλάδα!!!!

Ο Tommy Stinson, μέλος των Guns N' Roses και πρώην μέλος των Replacements, θα παίξει ένα ακουστικό σετ από τον εκπληκτικό καινούργιο του δίσκο Village Gorilla Head όπως και κάποιες διασκευές.

Μετά το Live θα ακολουθήσει ένα πάρτι οργανωμένο από το Gunsnroses.gr με πολύ σπάνιο υλικό (και αυτήν την φορά θα γίνει όπως το λέμε...) σε video και audio!!! Κατά την διάρκεια του πάρτι ο Tommy θα υπογράψει αυτόγραφα.

Θα μπορείτε να αγοράσετε τον δίσκο του Tommy Stinson, Village Gorilla Head, στον χώρο που θα γίνει το Live.

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ DIZZY ROCK BAR, ΛΑΔΑΔΙΚΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ON STAGE, ΜΑΛΓΑΡΩΝ 3, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Μια συνέντευξη που έδωσε ο Slash στην Σκότια, όταν οι Velvet Revolver έπαιξαν στην Γλασκόβη, μπορείτε να δείτε online στα φορμάτ RealPlayer, Quicktime και Windows Media. Μπορείτε να την δείτε εδώ.

Η κυκλοφορία του δίσκου των Hollywood Rose - που περιλαμβάνει τα demos από το συγκρότημα που μέλη του αργότερα δημιούργησαν τους LA Guns και τους Guns N Roses - παίρνει μεγαλύτερη αξία στην Ιαπωνία. Αυτή η έκδοση θα συμπεριλαμβάνει και ένα DVD (περιοχής 2) που θα έχει ακυκλοφόρητο υλικό!!! Αυτή η περιορισμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου.

Δείτε ένα cartoon με τον Axl Rose, από το Camp Chaos, εδώ (χρειάζεστε το πρόγραμμα Quicktime για να δείτε το video).

Μια φωτογραφία του Richard Fortus και του Dizzy Reed στην συναυλία των Hookers N' Blow στην Νέα Υόρκη μπορείτε να δείτε εδώ.

Ο κιθαρίστας Ron Thal των BUMBLEFOOT είναι ο τυχερός που δέχθηκε πρόταση από τους GUNS N' ROSES για να αντικαταστήσει τον Buckethead, σύμφωνα με το www.bumblefoot.com. "Αφού οι φήμες κυκλοφορούν ήδη πρέπει να το παραδεχτώ," γράφει ο Ron στο site. "Μου ζητήθηκε να πάω στους GUNS N' ROSES πριν δύο μήνες. Δεν είναι κάτι σίγουρο, έγιναν συζητήσεις και όταν παρθούν οι αποφάσεις θα σας ενημερώσω."

Ο Ron Thal ξεκίνησε σαν solo καλλιτέχνης στην Shrapnel/Roadrunner Records με το instrumental CD "The Adventures Of Bumblefoot" τον Μάιο του 1995 (ψηφίστηκε ως ένας από τους καλύτερους νέους κιθαρίστες στο περιοδικό Young Guitar μετά από έρευνα στους αναγνώστες του περιοδικού, τον Ιανουάριο του 1996) και το cd "Hermit" τον Ιανουάριο του 1997. Ο Thal (a.k.a. Bumblefoot) κυκλοφόρησε δική του μουσική από την εταιρεία παραγωγής που του ανήκει, Hermit Inc., και έχει δουλέψει ως παραγωγός, στιχουργός και μουσικός. Έχει εμφανιστεί: CNN, MTV, Jessica Simpson, Cher, LeAnn Rimes και σε πολλά άλλα.

Οι VELVET REVOLVER φαίνεται ότι έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα μετά την απόφαση του συγκροτήματος να απολύσει το μάνατζμεντ τους, την Immortal Entertainment, στις 17 Σεπτεμβρίου. Τον κιθαρίστα των VELVET REVOLVER Slash θα μανατζάρει η HK Management (Howard Kaufman) ενώ το υπόλοιπο συγκρότημα θα μανατζάρει ο Irvin Azoff (VAN HALEN, CHRISTINA AGUILERA), σύμφωνα με το BLABBERMOUTH.NET. Η Dana Millman-Dufine και ο David Codicow, που εκπροσωπούσαν το συγκρότημα στην Immortal, φαίνεται να προσπαθούν να κάνουν μια συμφωνία με τον Azoff για να τους αναλάβουν αυτοί. Αφού η Dana Millman-Dufine είναι υπεύθυνη κυρίως για τον Scott, θα προσληφθεί από τον Azoff έστω και για λίγο, αφού ο Azoff, σύμφωνα με φήμες, δεν θέλει ή δεν χρειάζεται τον David Codicow.

To trailer του επερχόμενου παιχνιδιού GTA: San Andreas συμπεριλαμβάνει το τραγούδι των GN'R "Welcome To The Jungle". Μέσα στο παιχνίδι ακούγεται το Sweet Child O' Mine.

Οκτώβριος 2004
16 - Nashville, TN - Starwood Amphitheatre
17 - New Orleans, LA - Voodoo Music Festival
19 - Tulsa, OK - Edgefest
23 - Phoenix, AZ - Veteran's Memorial Coliseum
24 - Dallas, TX - Smirnoff Music Centre
25 - Hidalgo, TX - Dodge Arena
26 - Selma, TX - Verizon Wireless Amphitheatre
30 - Woodlands, TX - Woodlands Pavilion
31 - Little Rock, AR - Alltel Arena

Νοέμβριος 2004
23 - Mt. Clemens, MI - Emerald Theatre

Το νέο single των Velvet Revolver "Fall to Pieces" βρέθηκε στο #13 της εκπομπής του VH1 Top 20 Countdown.

Το single ντεμπουντάρισε στο #26 του Ολλανδικού chart για τα singles.

Από το Billboard.com:

Οι Velvet Revolver καταλαμβάνουν την κορυφαία θέση του Mainstream Rock Tracks chart του Billboard αυτήν την εβδομάδα με το δεύτερο τους single, "Fall to Pieces." Το συγκρότημα είναι γνώριμο με αυτήν την θέση του chart, αφού το ντεμπούτο τους single "Slither" πέρασε 9 εβδομάδες εκεί. Το "Fall" σήμανε και το τέλος της κατάληψης της θέσης για 3 εβδομάδες από τους Linkin Park και το "Breaking the Habit" που έπεσε στο No. 4.

Οι VELVET REVOLVER απέλυσαν το μάνατζμεντ τους, Immortal Entertainment, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το Hits Daily Double. Ο David Codikow και η Dana Millman, που έφυγαν από την εταιρεία μάνατζμεντ είναι οι υποψήφιοι για να αναλάβουν την εκπροσώπηση του συγκροτήματος.

Ο πρώην κιθαρίστας των GUNS N' ROSES Buckethead ξεκίνησε ένα download site με ολόκληρες συναυλίες και ένα δωρεάν download του "Enter the Dragon" (ηχογραφημένο ζωντανά στο The Catalyst στο Santa Cruz, στις 3 Ιουλίου 2004). Δείτε το site εδώ.

Σύμφωνα με τον Stinson που άκουσε τα τελικά mix των τραγουδιών (αυτό σημαίνει ότι ο δίσκος τελείωσε) πριν φύγει για την Ευρωπαϊκή του περιοδεία "κάποια τραγούδια είναι μεγάλα και επικά αλλά σου παίρνουν το μυαλό!!!".

"To mastering θα ξεκινήσει κάπου μέσα στον Οκτώβριο, Νοέμβριο". Για να μην ανησυχείτε, το mastering είναι μια διαδικασία που συνήθως παίρνει 1 ημέρα, οπότε στην χειρότερη των περιπτώσεων που μας έχει συνηθίσει ο Axl, θα πάρει ένα μήνα...

Ο Izzy Stradlin ανέβηκε στην σκηνή μαζί με τους VELVET REVOLVER στην Βαρκελώνη, στην Μπολόνια και στο Παρίσι για τα τραγούδια "I Used To Love Her" και "It's So Easy". Χαρά στους fans που ήταν εκεί...

H McFarlane Toys θα κυκλοφορήσει μια κούκλα βασισμένη στον Slash, πρώην μέλος μιας από τις μεγαλύτερε μπάντες όλων των εποχών, τους Guns N' Roses.

"Είναι εξαιρετικά κολακευτικό να γίνεσαι αθάνατος σε πλαστικό," είπε ο Slash.

Η κούκλα θα έχει τον Slash με το ψηλό του καπέλο και ένα δερμάτινο jacket παίζοντας κιθάρα. Θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2005 και θα κοστίζει $10 - $12.

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα