Νοέμβριος '05

 

O Slash έπαιξε ένα τραγούδι με τον Ozzy Osbourne στο 77ο Royal Variety Performance στο Cardiff:

Ο Ozzy Osbourne τραγούδησε μια version του κλασσικού τραγουδιού των Beatles "In My Life", κατά την διάρκεια του οποίου προβάλλονταν οικογενειακές φωτογραφίες στην οθόνη της σκηνής.

Στην σκηνή ανέβηκε μαζί του και ο πρώην κιθαρίστας των Guns N' Roses, και νυν των Velvet Revolver, Slash, ο οποίος φορούσε το κλασσικό καπέλο του.

Οι Velvet Revolver θα παίξουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Starland Ballroom, στο Sayreville.

Τα εισιτήρια κοστίζουν $100 και συμπεριλαμβάνεται κάποιος χρόνος για δωρεάν ποτά στο bar. Η προπώληση ξεκινάει το Σάββατο από το Ticketmaster και το box office του Starland.

Το Starland Ballroom βρίσκεται στην οδό 570 Jernee Mill Road. Το τηλέφωνο του box office 01 (732) 238-5500 και το Web site τους είναι στην διεύθυνση www.starlandballroom.com.

Για να πάρετε εισιτήρια μέσω του Ticketmaster καλείτε τα τηλέφωνα 01 (201) 507-8900, 01 (212) 307-7171 και 01 (609) 520-8383.

Σύμφωνα με το ημερολόγιο του Ross Halfin (rosshalfin.co.uk, γνωστό επίσημο φωτογράφο των Velvet Revolver) βρέθηκε με τον Slash στις 19 Νοεμβρίου και συζήτησαν διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και το νέο Greatest Hits.

"Συζητήσαμε για τις δύο εκδόσεις του Greatest Hits Vol II των Guns N' Roses. Το ένα έγινε από το μάνατζμεντ του Axl. Ο Slash λέει ότι η λίστα των τραγουδιών είναι καλή. Η άλλη είναι της Universal. Ο Slash μου είπε ότι δεν έχει εγκρίνει καμία ακόμη, οπότε δεν ξέρει τι θα κυκλοφορήσει. 'Δεν έχω δει τον Axl από το 1996!' Το θυμάμαι αυτό γιατί ο Slash έμενε στο Sunset Marquis και πέρασε την ημέρα στην πισίνα με τον γιο μου Oliver. Τότε είχε μόλις φύγει από τους Guns N' Roses, λέγοντας 'Γιατί ...Γιατί ...Γιατί...?'"

Σύμφωνα με το Ιταλικό webzine All About Chaos, οι διοργανωτές του Ιταλικού φεστιβάλ Gods Of Metal ζητάνε την βοήθεια του κοινού για να διαλέξουν τον headliner του διημέρου της επόμενης χρονιάς. Το κοινό μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στα ακόλουθα ονόματα:

GUNS N' ROSES
SYSTEM OF A DOWN
MANOWAR (με ορχήστρα)
DEF LEPPARD
MOTΦRHEAD
KORN
AC/DC

Για να ψηφίσετε στείλτε ένα e-mail στο [email protected] και γράψτε τον καλλιτέχνη που προτιμάτε. Μπορείτε να διαλέξετε μόνο δύο συγκροτήματα.

Απ' όλα τα e-mails που θα λάβουν, 10 τυχεροί θα έχουν δωρεάν είσοδο στο φεστιβάλ.

Σύμφωνα με το Blabbermouth θα κυκλοφορήσει νέο tribute cd στους Guns N' Roses στο οποίο συμμετέχουν οι: Marko Pukkila (Altaria), Keri Kelli (Adler's Appetite, Slash's Snakepit, Warrant, Ratt), Joe Leste (Bang Tango, Beautiful Creatures) και Chad Stewart (Faster Pussycat).

Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2006.

Κυκλοφόρησε το 16ο τεύχος του ανεπίσημου GN'R fanzine "Nightrain".

Το νέο τεύχος περιέχει 46 σελίδες γεμάτες από νέα σχετικά με τους GN'R και αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους Teddy "Zig Zag" και Keri Kelli.

Το Nightrain κοστίζει:

Αγγλία - £2
Ευρώπη και Eire - 4€
Για τον υπόλοιπο κόσμο - 5 US$

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες επισκεφτείτε το site του Nightrain: web site.

Σύμφωνα με το Musictap (το site που είχε ανακοινώσει πρώτο την κυκλοφορία του Greatest Hits) η Geffen Records θα κυκλοφορήσει ένα διπλό CD 'best of' από τους Guns Ν' Roses που θα ονομάζεται "Welcome To The Jungle: The Very Best of Guns N' Roses". Το διπλό CD θα κυκλοφορήσει στις 20 Δεκεμβρίου.

Ο Slash, στις 16 Νοεμβρίου, έπαιξε σε ένα tribute για τον Jimi Hendrix στο Αγγλικό Music Hall Of Fame στο Alexandra Palace. 

Επίσης έγραψε τον πρόλογο για το νέο Classic Special Edition (148 σελίδων) των Q & Mojo, που ονομάζεται "LED ZEPPELIN: Classic, Rare & Unseen".

Ο Greg Wallace του Arbiter Online πήρε πρόσφατα μια συνέντευξη από τον Tracii Guns (Brides Of Destruction/πρώην-L.A. Guns). Ακολουθούν τα κομμάτια που αναφέρονται οι GN'R:

---

Arbiter Online: Τι έγινε με τους GUNS N' ROSES REVISITED και την περιοδεία στην Σιγκαπούρη/Ταϊλάνδη που θα κάνατε το καλοκαίρι με τον Steven Adler?

Tracii Guns: "Αρχικά ήταν να γίνει με τον Gilby Clarke. Συμφώνησα να το κάνω γιατί μου τηλεφώνησαν και μου προσέφεραν ένα σωρό χρήματα, αλλά τελικά ακυρώθηκε. "

Arbiter Online: Είχαν καμία σχέση με αυτό οι δικηγόροι του Axl Rose?

Tracii Guns: "Άκουσα πως ναι, επειδή χρησιμοποιήθηκε το logo των GUNS N' ROSES."

---

Arbiter Online: Έχεις μιλήσει με τον Axl Rose τελευταία?

Tracii Guns: "Όχι, ότι θέλω να πω στον Axl το λέω στον Del James. Γράφω στον Del αν θέλω να επικοινωνήσω μαζί του."

Arbiter Online: Α, δηλαδή ο Axl έχει κλειστεί στον εαυτό του, αποκομμένος από τον υπόλοιπο κόσμο?

Tracii Guns: "Ναι, είναι θεότρελος."

Arbiter Online: Έχεις σκεφτεί να ξαναπάς στους GUNS N' ROSES?

Tracii Guns: "Βεβαίως; Όταν ο Nikki έφυγε για να ξανακάνουν τους Motley Crue, πήρα τον Del και του είπα ότι είχα ενάμιση χρόνο ελεύθερο αλλά δεν είχαν τελειώσει με τον δίσκο ακόμη; ο συγχρονισμός δεν ήταν σωστός."

Συγχαρητήρια στον Richard και στην Jen Fortus! Η κόρη τους Paisley Piper γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου.

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο richardfortusonline.com.

Μπορείτε να δείτε μια συνέντευξη-video του Dizzy Reed εδώ.

Οι Guns N' Roses είχαν 3 τραγούδια στην λίστα με τα καλύτερα solos του Ολλανδικού ραδιοφωνικού σταθμού Arrow:

4 November Rain Guns n' Roses Slash
7 Sweet Child O' Mine Guns n' Roses Slash
31 Paradise City Guns n' Roses Slash

Ο κιθαρίστας των VELVET REVOLVER Slash (πρώην-GUNS N' ROSES) ανέβηκε στην σκηνή με τους QUEEN + PAUL RODGERS στο Hollywood Bowl (στις 22 Οκτωβρίου) για να παίξουν μια διασκευή του "Can't Get Enough" των BAD COMPANY.

Ο James Barber που δούλεψε στην Geffen Records έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο Poptones. Μεταφράσαμε το κομμάτι που αναφέρει τους GN'R:

---

Πως αναμιχθήκατε με τους Guns N’ Roses?
"Τίποτε άλλο δεν δούλεψε, οπότε η Geffen σκέφτηκε να στείλει εμένα να μιλήσω με τον Axl αφού μόλις είχα μετακομίσει στο Los Angeles. Θέλαμε απεγνωσμένα το νέο άλμπουμ για τα Χριστούγεννα του 1998 και είχα ένα χρόνο να το παραδώσω τελειωμένο. Όποτε κάποιος με ρωτάει για τους GNR, σκέφτομαι τα λόγια του Rutger Hauer στο Blade Runner: ‘Έχω δει πράγματα που εσείς οι άνθρωποι δεν θα πιστεύατε. Επιτιθέμενα πλοία σε φωτιά κοντά στον Ωριών. Είδα ακτίνες-C να λάμπουν στο σκοτάδι κοντά στην πύλη Tannhauser. Όλες αυτές οι στιγμές θα χαθούν στον χρόνο, σαν δάκρυα στην βροχή."

Δεν τσιγκουνευτήκαμε τίποτα, ήταν η μεγαλύτερη μπάντα στην ιστορία της εταιρείας και αν και είχαν φύγει όλοι εκτός του Axl η Geffen Records ζούσε και ανέπνεε για άλλο ένα άλμπουμ των GNR.

Η μορφή του άλμπουμ με τους The Robin Finck/Josh Freese/Tommy Stinson/Billy Howerdel/Dizzy Reed που υπήρχε το 1998 ήταν απίστευτη. Ακούγονταν ακόμη σαν GNR αλλά υπήρχαν στοιχεία από Zeppelin, Nine Inch Nails και Pink Floyd. Αν ο Axl είχε ηχογραφήσει τα φωνητικά θα ήταν ένας απίστευτος σύγχρονος δίσκος το 1999.

Άνθρωποι που είναι μέσα στο project μου είπαν ότι δεν ξέρω για τι ακριβώς μιλάω, ότι η τωρινή μορφή του δίσκου δεν έχει καμία σχέση με αυτό που άκουσα στις αρχές του 1999. Πολύ κακό.

Πιστεύεις ότι το Chinese Democracy θα κυκλοφορήσει ποτέ?
Δεν έχω ιδέα. 7 χρόνια πριν ο δίσκος ήθελε φωνητικά και ένα μιξάρισμα. Την τελευταία φορά που ήμουν στο στούντιο ήταν δύο μέρες πριν γεννηθεί η κόρη μου. Χθες μου διάβασε ένα παραμύθι μόνη της. Μερικά μυστήρια ξεπερνούν κάθε λογική.

Κάντε κλικ στο link που ακολουθεί (πρόσφατη επίδειξη μόδας) για να δείτε ότι ο Axl Rose είναι ακόμη της μόδας...

http://www.vogue.co.uk/shows/photos/Default.aspx?showID=2610

Σε μια πρόσφατη έρευνα του περιοδικού Kerrang!, που έγινε για να μάθουν ποιο είναι το τραγούδι που άλλαξε τον κόσμο, το "Welcome To The Jungle" βρέθηκε στην πρώτη θέση.

Το νέο άλμπουμ του Izzy Stradlin έγινε διαθέσιμο μέσα από το site http://www.izzy.34sp.com/.

Ο Izzy κυκλοφόρησε μόνο 975 κόπιες για τους fans του στην τιμή των $20. Υπάρχουν ακόμη πολλές κόπιες, μην αγοράσετε το άλμπουμ στις γελοίες τιμές που πωλείται στο Ebay.

Το άλμπουμ περιέχει τα εξής τραγούδια:

1. Bomb
2. Hammerhead
3. Snafu
4. Hell Song
5. Rollin On
6. Just Don't Know
7. Chop Away
8. Win U Loose
9. On The Run
10. Like A Dog

Αγοράστε το άφοβα, είναι ίσως το καλύτερο solo άλμπουμ του Izzy...

Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του Buckethead "Enter The Chicken". Στην παραγωγή του άλμπουμ ο τραγουδιστής των SYSTEM OF A DOWN Serj Tankian.

Το video clip των VELVET REVOLVER για το τραγούδι "Come On, Come In" θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο διπλό DVD της ταινίας "Fantastic Four", που θα κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου.

Το τελευταίο single των Velvet Revolver, "Dirty Little Thing" εμφανίστηκε στην τελευταία διαφήμιση για τα κινητά τηλέφωνα Sony Ericsson Walkman. Το κομμάτι ακούγεται στην αρχή της διαφήμισης που παίχτηκε και στην Ελλάδα.

Σε ένα άρθρο για τις κιθάρες Paul Reed Smith, αναφέρεται και το όνομα του Axl.

"Η Αμερικάνικη εταιρεία Paul Reed Smith δημιουργεί αποκλειστικά όργανα που δεν πωλούνται για λιγότερο από 3,000 λίρες Αγγλίας (καινούργια). Ανάμεσα στους πελάτες είναι ο Axl Rose των Guns N' Roses και ο Fred Durst των Limp Bizkit."

Μια έρευνα έγινε σε 66 διαφορετικές χώρες και μεταφράστηκε σε 20 διαφορετικές γλώσσες και τα αποτελέσματα της έγιναν γνωστά για να μάθουμε την παγκόσμια λίστα των "αγαπημένων".

Οι ψηφοφόροι στην Αγγλία θεωρούν το "Welcome To The Jungle" ως το 10ο καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών. Οι GN'R δεν κατάφεραν να μπουν στο παγκόσμιο Top 10.

Μερικές εμφανίσεις σε λίστες του περιοδικού Hit Parader:

Heavy Metal’s All-time *Top 100* Stars

1. Ozzy Osbourne
2. Steven Tyler
3. Kurt Cobain
4. James Hetfield
5. Jimmy Page
6. Jimi Hendrix
7. Eddie Van Halen
8. Robert Plant
9. Paul Stanley
10. Axl Rose

και πιο κάτω...

23. Slash

----

All-Time Top 10 Most Mysterious Metal Stars

1. Axl Rose, Guns N' Roses
2. Jimmy Page, Led Zeppelin
3. Kurt Cobain, Nirvana
4. Trent Reznor, Nine Inch Nails
5. Eddie Vedder, Pearl Jam
6. Ritchie Blackmore, Deep Purple
7. Chris Cornell, Soundgarden/Audioslave
8. Neil Peart, Rush
9. Robert Plant, Led Zeppelin
10. Aaron Lewis, Staind

----

All-Time Top 10 Metal Stars Of The '80s

1. Axl Rose, Guns N’ Roses
2. David Lee Roth, Van Halen
3. Nikki Sixx, Motley Crue
4. Eddie Van Halen, Van Halen
5. Angus Young, AC/DC
6. Jon Bon Jovi, Bon Jovi
7. David Coverdale, Whitesnake
8. James Hetfield, Metallica
9. Joe Elliott, Def Leppard
10. Bruce Dickinson, Iron Maiden

----

All-Time Top 10 Metal Showmen

1. Ozzy Osbourne, Black Sabbath
2. Axl Rose, Guns N’ Roses
3. Marilyn Manson
4. Freddie Mercury, Queen
5. Alice Cooper
6. Dee Snider, Twisted Sister
7. Tommy Lee, Motley Crue
8. Blackie Lawless, W.A.S.P
9. Scott Weiland, STP
10. Maynard James Keenan, Tool

----

All-Time Top 10 Hair Metal Stars

1. Jon Bon Jovi, Bon Jovi
2. Bret Michaels, Posion
3. Nikki Sixx, Motley Crue
4. David Coverdale, Whitesnake
5. Sebastian Bach, Skid Row
6. Axl Rose, Guns N’ Roses
7. Vince Neil, Motley Crue
8. David Lee Roth, Van Halen
9. Mark Slaughter, Slaughter
10. Stephen Pearcy, Ratt

----

All-Time Top 10 Vocalists

1. Robert Plant, Led Zeppelin
2. Steven Tyler, Aerosmith
3. Rob Halford, Judas Priest
4. Chris Cornell, Soundgarden/Audioslave
5. Ronnie James Dio, Rainbow/Sabbath
6. Bruce Dickinson, Iron Maiden
7. Freddie Mercury, Queen
8. Ozzy Osbourne, Black Sabbath
9. Axl Rose, Guns N’ Roses
10. David Coverdale, Whitesnake, Deep Purple

----

All-Time Top 10 Guitarists

1. Jimi Hendrix
2. Eddie Van Halen, Van Halen
3. Jimmy Page, Led Zeppelin
4. Randy Rhoads, Ozzy Osbourne
5. Angus Young, AC/DC
6. Tony Iommi, Black Sabbath
7. Slash, Guns N’ Roses/Velvet Revolver
8. Ritchie Blackmore, Deep Purple
9. Dimebag Darrell, Pantera
10. George Lynch, Dokken

----

All-Time Top 10 Most Influential Metal Stars

1. Ozzy Osbourne, Black Sabbath
2. Jimmy Page, Led Zeppelin
3. James Hetfield, Metallica
4. Robert Plant, Led Zeppelin
5. Tony Iommi, Black Sabbath
6. Eddie Van Halen, Van Halen
7. Jimi Hendrix
8. Kurt Cobain, Nirvana
9. Nikki Sixx, Motley Crue
10. Slash, Guns N’ Roses/Velvet Revolver

----

All-Time Top 10 Drummers

1. John Bonham, Led Zeppelin
2. Tommy Lee, Motley Crue
3. Alex Van Halen, Van Halen
4. Matt Sorum, Guns N’ Roses/Cult/Velvet Revolver
5. Joey Jordison, Slipknot
6. Neil Peart, Rush
7. Peter Criss, Kiss
8. Keith Moon, The Who
9. Vinnie Paul, Pantera
10. Tommy Aldridge, Whitesnake/Boa

----

All-Time Top 10 Bassists

1. Tom Araya, Slayer
2. Gene Simmons, Kiss
3. Nikki Sixx, Motley Crue
4. John Paul Jones, Led Zeppelin
5. Geezer Butler, Black Sabbath
6. Duff McKagan, Guns N’ Roses/Velvet Revolver
7. Michael Anthony, Van Halen
8. Geddy Lee, Rush
9. Billy Shehan, Mr. Big
10. Fieldy, Korn

----

All-Time Top 10 Most Neglected Metal Stars

1. Malcolm Young, AC/DC
2. John Paul Jones, Led Zeppelin
3. Joseph Hahn, Linkin Park
4. Adrian Smith, Iron Maiden
5. Ian Hill, Judas Priest
6. Daron Malakian, System Of A Down
7. Geezer Butler, Black Sabbath
8. Mick Mars, Motley Crue
9. Michael Anthony, Van Halen
10. Duff McKagan, Guns N’ Roses/Velvet Revolver

Ο Tommy Stinson γράφει τραγούδια και μουσική για την ταινία "Catch and Release" στην οποία πρωταγωνιστεί η Jennifer Garner για την Sony Pictures. Ακούγεται ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει την επόμενη άνοιξη.

Επίσης ανέφερε ότι σύντομα θα υπάρχουν νέα για τους Guns N' Roses αλλά δεν μπορεί να μιλήσει μέχρι να επισημοποιηθούν.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του ο Jizzy Pearl ανέφερε τους Adler's Appetite και ότι ο λόγος που έφυγε ήταν ότι ξεκίνησε σαν δημοκρατία και κατέληξε να είναι κάτι άλλο...

Το περιοδικό Blender έβγαλε μια λίστα με τα "500 Καλύτερα Τραγούδια Από Τότε Που Γεννηθήκατε".

Η λίστα συμπεριλαμβάνει τραγούδια που κυκλοφόρησαν μετά το 1980.

Στο No. 1 βρίσκεται ο Michael Jackson με το "Billie Jean," στο Νο. 2 το "B.O.B" των OutKast και στο Νο. 3 οι GN'R με το "Sweet Child o' Mine".

Ο τραγουδιστής των AC/DC Brian Johnson ανέβηκε στην σκηνή με τους Velvet Revolver για μια διασκευή του "Rock and Roll" των LED ZEPPELIN.

Το γεγονός συνέβη στην συναυλία που έδωσαν οι Velvet Revolver στο Orlando για τα θύματα του τυφώνα Katrina στις 6 Σεπτεμβρίου στο Hard Rock Live.

"Το 'If I Were You ...' το εμπνεύστηκα από την απεργία στο NHL. Όχι κάτι σαν "Θα γράψω ένα τραγούδι για το hockey!" αλλά βλέποντας όλα αυτά και πηγαίνοντας σε περιοδεία με τους Velvet Revolver - βλέπεις αυτούς τους τύπους που έχουν τα πάντα και δεν το εκτιμούν" είπε. "Φαίνεται ότι έχουν ξεχάσει από που προέρχονται. Θα ήθελα να το πω αλλιώς: Οι 4 από αυτούς ήταν οι πιο cool τύποι που υπήρχαν και ο ένας είναι απλά στον κόσμο του. Και θα το αφήσω εδώ το θέμα."

Ο Tommy έπαιξε σε δύο συναυλίες με τους Soul Asylum, σαν tribute για τον αδικοχαμένο μπασιστα τους, Karl Mueller. Δεν σκοπεύει να ηχογραφήσει ή να περιοδεύσει μαζί τους, με λίγα λόγια είναι ακόμη στους Guns N' Roses.

Ο κιθαρίστας των CKY Chad Ginsburg ανέφερε τους Guns N' Roses σε μια συνέντευξη:

---

Πέντε λεπτά πριν την συναυλία μάθαμε ότι ακυρώνεται γιατί δεν ήρθε ο Axl. Μετά ξεκίνησε η φασαρία και μέχρι να πάμε στο λεωφορείο οι οπαδοί άρχισαν να σπάνε τα πάντα και μαζί και το λεωφορείο μας. Φυσικά ήταν εύκολο να καταλάβεις ότι το φτηνό λεωφορείο δεν είναι αυτό των Guns N' Roses αλλά μας πετούσαν μπουκάλια και άλλα διάφορα πράγματα και οι τεχνικοί μας φοβόντουσαν να φορτώσουν τα πράγματα μας μέσα.

Ένα reality φημολογείται ότι θα διαδραματιστεί στο bar που άνοιξαν ο Scott Weiland και ο Duff στην Νέα Υόρκη. Το bar ονομάζεται Snitch και το ίδιο όνομα θα πάρει και το reality που θέμα του θα είναι οι εργαζόμενοι του μαγαζιού.

Το Βρετανικό συγκρότημα Area 54, έκανε μια διασκευή στο (νέο) τραγούδι των Guns N' Roses "Madagascar", ένα τραγούδι που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη. Αξίζει να πούμε ότι ο τραγουδιστής του συγκροτήματος είναι Έλληνας και ονομάζεται Λάκης Κυριακού.

Ο Matt Sorum τραυματίστηκε στο χέρι τον Αύγουστο και τον αντικατέστησαν ο Brian Tichy και στην συνέχεια ο Mark Schulman για τις λίγες συναυλίες που είχαν κλείσει στην Αμερική.

Κυκλοφόρησε το ανεπίσημο DVD "Axl Rose: The Prettiest Star". Αν κάνετε μια βόλτα σε γνωστά καταστήματα δίσκων, θα το βρείτε σε σχετικά καλή τιμή.

Περισσότερες από 2 εκατομμύρια κόπιες πούλησε το Contraband των Velvet Revolver στην Αμερική σύμφωνα με την RIAA (Recording Industry Association of America).

Οι χρήστες του MSNBC ψήφισαν το Appetite For Destruction ως καλύτερο άλμπουμ της 20ετίας.

Μήνυση δέχθηκε ο Slash από την Arlett Vereecke, πρώην υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του διάσημου κιθαρίστα.

Η Arlett ισχυρίζεται ότι ο Slash της χρωστάει αρκετές χιλιάδες δολάρια, καθώς όσο εργάζονταν γι' αυτόν, του κανόνισε πολλές εμφανίσεις στην τηλεόραση και διάφορες άλλες συνεργασίες.

Η Arlett κατηγορεί την γυναίκα του Slash, Perla Hudson, γι' αυτήν την κατάσταση. "Δεν θέλει ο Slash να ασχολείται με κανέναν άλλο εκτός από αυτήν".

Ο Slash ξεκίνησε τους Velvet Revolver και η Vereecke ήταν η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων για το συγκρότημα μέχρι που ήρθε σε κόντρα με τον τραγουδιστή Scott Weiland. Από τότε συνέχισε να συνεργάζεται μόνο με τον Slash.

Αν και ισχυρίζεται ότι ο Slash της χρωστάει ακόμη πολλά χρήματα, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον θρύλο της ροκ, ρίχνοντας τις ευθύνες στην γυναίκα του.

 

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα