Αύγουστος '06

 

Διαβάστε την νέα συνέντευξη του Gilby Clarke στο Gunsnroses.gr εδώ:

http://www.gunsnroses.gr/interviews/gilby2006.htm

Ο Axl Rose θα παρουσιάσει ένα βραβείο στα MTV Video Music Awards 2006.

Τα βραβεία θα μεταδοθούν ζωντανά από το Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης την Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 20:00.

Ανανεώθηκε (ελαφρώς) το επίσημο site των GN'R (www.gnronline.com) με τις μέχρι τώρα γνωστές ημερομηνίες συναυλιών των GN'R στην Αμερική. Απ' ότι φαίνεται το νέο άλμπουμ είναι πιο κοντά απ' ότι φαντάζονται οι περισσότεροι!!!

Απ' ότι φαίνεται ολόκληρη η περιοδεία θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα καθώς κάθε μέρα βγαίνουν στην επιφάνεια και νέες συναυλίες στην Δυτική Ακτή των ΗΠΑ. Στις 27 και στις 29 Σεπτεμβρίου οι GN'R θα παίξουν στο Fresno και στο Bakersfield, αντίστοιχα.

Άλλες 3 συναυλίες επί αμερικανικού εδάφους ανακοινώθηκαν για τους GN'R. Στις 30 Σεπτεμβρίου στο Reno, στις 2 Οκτωβρίου στο Sacramento και στις 3 Οκτωβρίου στο San Diego. Στο μεταξύ, οι δύο συναυλίες στο San Francisco είναι ήδη Sold Out!!!!

Ο Axl έδωσε συνέντευξη στον KROQ στις 18 Αυγούστου.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήσανε ήταν η επερχόμενη συναυλία στο Inland Invasion, η Ευρωπαϊκή περιοδεία, και τα τραγούδια που παίζει το συγκρότημα.

Μπορείτε να ακούσετε την συνέντευξη εδώ.

Σύμφωνα με το Livenation.com, οι GN'R θα παίξουν στο The Warfield του San Francisco, στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Κυριακή 20 Αυγούστου.

Άλλο ένα μέλος των GN'R που θα κάνει μια μικρή περιοδεία όσο οι GN'R κάνουν ένα μικρό διάλλειμα. Ο Tommy θα παίξει με τους Soul Asylum για τις ακόλουθες ημερομηνίες:

17 Αυγούστου - Pike Market Place (12:00pm show) Seattle, WA
18 Αυγούστου - Mid-America Center Concil Bluff's, IA
19 Αυγούστου - Austin Rockin' Blues Festival Austin, TX
23 Αυγούστου - Great American Music Hall San Francisco, CA
24 Αυγούστου - Plaza deCesar Chavez San Jose, CA
09 Σεπτεμβρίου - Deadwood Jam Deadwood, SD

Το άλλο συγκρότημα του Dizzy, οι Hookers & Blow, θα εμφανιστούν στο Catclub στο West Hollywood το Σάββατο 19 Αυγούστου.

Άλλες συναυλίες των HN'B:

25 Αυγούστου - New Orleans, LA @ Southport Hall
26 Αυγούστου - New Orleans-Baton Rouge, LA @ TBA
28 Αυγούστου - Baton Rouge, LA @ Tequila's (frat show)
29 Αυγούστου - Baton Rouge, LA @ Bogie's
31 Αυγούστου - Southbridge, MA @ Mill St Brews
01 Σεπτεμβρίου - Mashantucket, CT @ Hard Rock Cafe
02 Σεπτεμβρίου - Fitchburg, MA @ The Compound
03 Σεπτεμβρίου - Philadelphia, PA @ The Trocadero
09 Σεπτεμβρίου - Reseda, CA @ Paladinos

Σύμφωνα με το web site του Hard Rock Hotel & Casino στο Las Vegas, οι GN'R θα παίξουν στο The Joint στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά το Σάββατο 19 Αυγούστου.

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου @ Hyundai Pavilion

Guns n' Roses
Alice in Chains
Muse
Papa Roach
Avenged Sevenfold
30 Seconds to Mars
Rise Against
Atreyu
Buckcherry

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά το Σάββατο 19 Αυγούστου στις 10 το πρωί σε όλα τα Ticketmaster. Το Hyundai box office θα πουλάει εισιτήρια εκείνη την ημέρα.

Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό εισιτηρίων που μπορεί να αγοράσει κάποιος.

Τα εισιτήρια κοστίζουν $75, $55 και $35.

Επίσκεψη έκπληξη στο Ίδρυμα Ανηλίκων με Καρκίνο

Ο τραγουδιστής των Guns N' Roses Axl Rose έκανε μια επίσκεψη-έκπληξη στο θάλαμο του νοσοκομείου του Ιδρύματος Ανηλίκων με Καρκίνο, στο University College Hospital του Λονδίνου.

Ο τραγουδιστής μόλις ολοκλήρωσε μια αμφιλεγόμενη Ευρωπαϊκή περιοδεία με τους Guns N' Roses, με αποκορύφωμα την τελική συναυλία στο Wembley Arena την Κυριακή 30 Ιουλίου.

Ο Simon Davies, CEO του ιδρύματος είπε: "Συγκινηθήκαμε πάρα πολύ που Axl ήθελε να μας επισκεφτεί"

"Ο Axl πέρασε αρκετή ώρα μιλώντας με κάθε νοσηλευόμενο ξεχωριστά, ρωτώντας τους για την διάγνωση και την θεραπεία τους, και τι τους άρεσε να κάνουν όταν δεν ήταν στο νοσοκομείο. Αφού έφυγε ο Axl μίλησα με τους ασθενείς και κατάλαβα πόσο ενθουσιασμένοι ήταν που τον γνώρισαν και πόσο πολύ τους ανέβασε την διάθεση."

Το Ίδρυμα Ανηλίκων με Καρκίνο είναι γνωστό για τους δυνατούς δεσμούς του με την ροκ μουσική. Κάθε χρόνο ο τραγουδιστής των The Who, Roger Daltrey, διοργανώνει μια εβδομάδα συναυλιών για το ίδρυμα στο Royal Albert Hall, που αυτήν την χρονιά συμπεριελάμβανε τους Bloc Party και τους Razorlight.

Οι GUNS N' ROSES έδωσαν μια ημι-ακουστική συναυλία έκπληξη στο club Cuckoo's το Σάββατο 29 Ιουλίου στο Λονδίνο (Αγγλία). Δείτε φωτογραφίες στο WENN (άφιξη / αποχώριση), στο Intertopics και στο Wire Image.

Δελτίο Τύπου

Οι Guns N' Roses ολοκλήρωσαν την Ευρωπαϊκή τους περιοδεία με την δεύτερη συνεχή sold out συναυλία στο Wembley Arena του Λονδίνου. Το συγκρότημα, του οποίου η περιοδεία ξεκίνησε στις 25 Μαΐου στην Μαδρίτη της Ισπανίας, έπαιξε για περισσότερους από 700,000 ανθρώπους σε περισσότερες από 32 συναυλίες σε 18 χώρες, κάνοντας την μια από τις μεγαλύτερες περιοδείες της χρονιάς στην Ηπειρωτική Ευρώπη και στην Αγγλία.

Η τελευταία συναυλία στο Wembley παρ' ολίγον να μην γίνει καθώς ο τραγουδιστής Axl Rose το πρωί της Κυριακής είχε χαμηλή πίεση και χαμηλό ζάχαρο στο αίμα. Αρρώστησε αφού έδωσε δύο συναυλίες το βράδι του Σαββάτου - η πρώτη ήταν η προγραμματισμένη sold out συναυλία του συγκροτήματος στο Wembley Arena που κράτησε 2.30 ώρες - και η δεύτερη ήταν μια ημι-ακουστική συναυλία-έκπληξη που συγκλόνισε όσους οπαδούς μπορούσαν να χωρέσουν Cuckoo Club του Λονδίνου στις 4 το πρωί της Κυριακής, με εκατοντάδες άλλους να μένουν απ' έξω. Ο Rose αρρώστησε λίγες ώρες μετά την 75λεπτη συναυλία, και ένας γιατρός τον επισκέφτηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Ο γιατρός συμβούλεψε τον Rose να μπει στο νοσοκομείο και να μην δώσει την συναυλία της Κυριακής. Η απάντηση του Rose ήταν - "γάμα το, έχω συναυλία να δώσω και δεν την χάνω." Κατάφερε να βγάλει 2 ώρες συναυλίας μέχρι και το τελευταίο τραγούδι της βραδιάς - Nighttrain - πριν καταρρεύσει. Το μικρόφωνο πήρε ο φίλος του, Sebastian Bach, που ολοκλήρωσε την συναυλία με το Paradise City.

Ο Axl Rose σχολίασε, "Κάναμε μια απίστευτη περιοδεία και ήταν κάτι το φανταστικό για το συγκρότημα και για μένα να ζήσουμε μια τέτοια εμπειρία. Προσέγγισα την τελευταία αυτή συναυλία με την ίδια αποφασιστικότητα, δέσμευση, ευθύνη και τρέλα. Ήταν μια εκπληκτική νύχτα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην Ευρώπη και την Αγγλία που μας ενέπνευσαν και μας έδωσαν την ευκαιρία να παίξουμε γι' αυτούς. Τώρα περιμένουμε τις συναυλίες στην Αμερική τον Σεπτέμβριο."

Guns N' Roses/Axl Rose, Καλοκαίρι 2006
Φωτογραφία: George Chin

"Απ' όσο γνωρίζω, δεν πετάχτηκε ποτέ κάποιο μπουκάλι όσο ήμασταν εμείς στην σκηνή. Το Newcastle (για μένα), ήταν μια από (αν όχι η καλύτερη), τις καλύτερες συναυλίες της περιοδείας. Ήταν επίσης η πιο ζεστή! Ήταν μια σάουνα! Οι οπαδοί ήταν καταπληκτικοί, και φαίνονταν να είναι μαζί μας 100% για όλη την συναυλία. Ήταν μια πραγματικά μαγική συναυλία για μένα, μέχρι το τέλος. Κατά την διάρκεια του Night Train, κάποιος πέταξε ένα κέρμα και πέτυχε τον Axl που μας σταμάτησε και φύγαμε από την σκηνή. Ανακοινώσαμε ότι δεν θα παίζαμε αν ρίχνονταν κάτι ακόμη στην σκηνή. Δυστυχώς επιστρέψαμε, αρχίσαμε το τραγούδι και έγινε ακριβώς το ίδιο. Έτσι φύγαμε. Αυτό έκανε αυτό το συγκρότημα ανέκαθεν, όταν ο κόσμος πετούσε μαλακίες. Ίσως ο κόσμος να γιουχάριζε πίσω. Αν το κάνανε, εγώ δεν το άκουσα ούτε το είδα. Εκτός από κάποιον μαλάκα που κατάστρεψε την συναυλία για όλους, ήταν μια από τις καλύτερες συναυλίες της ζωής μου. Το κοινό του Newcastle ήταν εκπληκτικό. Οι αναφορές που διάβασα στον Τύπο, το έκαναν να φαίνεται σαν να φύγαμε γιατί μας γιουχάριζαν και μας πετούσαν μπουκάλια, αλλά ως συνήθως λένε μόνο μαλακίεςt. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την ιστορία που φέρει τον Axl να αρνείται να βγει στην σκηνή αν δεν του έφερναν ψητή πάπια για βραδινό. Απλά μαλακία. Γνωρίζω, ήμουν μαζί του. Ασύστολα ψέματα. Μην πιστεύετε ότι διαβάζετε παιδιά! Οι οπαδοί ήταν καταπληκτικοί εδώ στην Ευρώπη. Ήταν συγκλονιστικό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους οπαδούς που ήρθαν να μας δουν στις συναυλίες. Ειδικά αυτούς που δεν ήρθαν σαν οπαδοί, αλλά έφυγαν σαν οπαδοί. Τα emails σας και όλα τα μηνύματα στα websites σημαίνουν στ' αλήθεια πολλά για μας. Αν ναι, και κάτι ακόμη. Ο Izzy Stradlin είναι ένας από τους πιο cool ανθρώπους που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω στην ζωή μου. Είναι απόλαυση να παίζω μαζί του και να κάνουμε παρέα. Ξανά, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, όλους όσους βοηθήσατε να περάσουμε τόσο καλά σ' αυτήν την περιοδεία."

Guns N' Roses Heat Wave (Επίσημο Δελτίο Τύπου)

Οι Guns N' Roses θέλουν οι άνθρωποι του Newcastle να γνωρίζουν ότι το κοινό στην sold out συναυλία τους την Τετάρτη (19 Ιουλίου) ήταν τρομερό. Το συγκρότημα έπαιξε δύο "ιδρωμένες" ώρες συναυλίας στην πιο ζεστή νύχτα της ζωής τους, με την υποστήριξη ενός απίστευτου κοινού. Δυστυχώς, το συγκρότημα δεν μπόρεσε να δώσει το τέλος που άξιζε σ' αυτό το κοινό εξ' αιτίας της συμπεριφοράς δύο δειλών μέσα στο κοινό.

Ο πληκτράς των Guns N' Roses Dizzy Reed εξήγησε "Η συναυλία στο Newcastle ήταν μια από τις καλύτερες της περιοδείας. Είχα μια μικρή λίμνη ιδρώτα κάτω από τα πλήκτρα μου και μου άρεσε κάθε δευτερόλεπτο αυτής της συναυλίας μέχρι που κάποιοι ηλίθιοι αποφάσισαν να πετάξουν αντικείμενα στην σκηνή. Όταν ο Axl χτυπήθηκε την πρώτη, το κοινό έδειξε ποιος πέταξε το αντικείμενο και η ασφάλεια τον πέταξε έξω, έτσι επιστρέψαμε. Μετά ο Axl χτυπήθηκε στο στόμα με ένα άλλο αντικείμενο, έτσι χάρη στην συμπεριφορά δύο ηλιθίων που προφανώς δεν ξέρουν πως να συμπεριφερθούν σε μια ροκ συναυλία, η συναυλία τελείωσε χωρίς encores. Είμαι σ' αυτό το συγκρότημα για 16 χρόνια και δεν ανεχόμαστε μαλακίες όπως να πετάνε αντικείμενα στην σκηνή. Δεν είμαστε στόχοι, είμαστε μουσικοί."

Ο κιθαρίστας Robin Finck δήλωσε, "Περνούσαμε τέλεια το βράδυ της Τετάρτης και ο Axl τραγούδησε όσο καλύτερα γίνεται αλλά δεν κάθεσαι να περιμένεις να χτυπηθείς στο στόμα για τρίτη φορά."

Ο τραγουδιστής των Guns N' Roses Axl Rose είχε να πει τα ακόλουθα, "Το να με χτυπήσει κάτι δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Σταματήσαμε το τραγούδι και προειδοποιήσαμε. Βγήκαμε ξανά και αρχίσαμε το τραγούδι από την αρχή και το τελειώσαμε. Είπαμε καληνύχτα και τα φώτα έσβησαν. Τότε ήταν που δέχτηκα ένα αντικείμενο στο στόμα για δεύτερη φορά από κάποιον μέσα από το κοινό. Αφού είχαμε προειδοποιήσει το κοινό ότι θα φεύγαμε και αφού είχαμε παίξει για περισσότερο από δύο ώρες φύγαμε από την σκηνή και αποφασίσαμε να μην ξαναβγούμε, με την πλήρη υποστήριξη κάθε μέλους του συγκροτήματος, των καλεσμένων μας και του Management. Ο Izzy ήταν ο πρώτος που υποστήριξε την απόφαση αυτή, μιλώντας μου προσωπικά πριν ακόμη φύγουμε από την σκηνή. Ο Tommy και ο Frank ήρθαν στο καμαρίνι μου και μου είπαν πόσο εκτιμούν την απόφαση να μην συνεχίσουν υπό αυτές τις συνθήκες και εξέφρασαν την υποστήριξη τους στο να μην ανεχόμαστε την ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου στην σκηνή, με αρνητική πρόθεση. Αυτή είναι η αρχή των GN'R από τότε που παίξαμε στο Donnington το 1988. Ευχαριστούμε όλους όσους ήρθαν, ελπίζουμε να έφτασαν όλοι με ασφάλεια στο σπίτι και ελπίζουμε να παίξουμε στο Newcastle ξανά - χωρίς αυτούς που ψάχνουν την διασκέδαση και καταστρέφουν την διασκέδαση των άλλων. Cheers!"

 

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα