Ιανουάριος '06

 

Για πρώτη φορά μετά από καιρό ο Axl μιλάει σε δημοσιογράφο του περιοδικού Rolling Stone. Η συνέντευξη έγινε στο Los Angeles (στο πάρτι των Korn) την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου και δημοσιεύθηκε σήμερα. Ακολουθεί η μετάφραση:

Ο εγκέφαλος των GN'R μιλάει για την "Δημοκρατία" σε πάρτι στο L.A.

"Ο κόσμος θα ακούσει μουσική φέτος," λέει ο Axl Rose, καπνίζοντας το πούρο του τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο Hollywood Forever Cemetery.

Ο πασίγνωστος μοναχικός rocker μιλάει φυσικά για το νέο άλμπουμ των Guns N' Roses (που χρειάστηκε 10 χρόνια για να γίνει) Chinese Democracy, χωρίς αμφισβήτηση το πιο πολύ-αναμενόμενο άλμπουμ στην ιστορία του rock & roll. "Είναι ένας πολυσύνθετος δίσκος," λέει ο Rose, ο καλεσμένος-έκπληξη στο πάρτι για την πρεμιέρα της περιοδείας "See You on the Other Side" των Korn. (Άλλοι καλεσμένοι στο πάρτι: Jessica Alba, μέλη των Linkin Park, των Good Charlotte και των Used.) "Προσπαθώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Μερικά τραγούδια θυμίζουν λίγο Queen. Κάποιοι θα πουν ότι δεν ακούγεται σαν Axl Rose, δεν ακούγεται σαν Guns N' Roses.'" Γελάει και προσθέτει, "Αλλά θα σας αρέσουν σίγουρα κάποια τραγούδια."

Φορώντας μια μπλούζα των Toronto Maple Leafs, με ένα σταυρό να κρέμεται από τον λαιμό του, τα μαλλιά του όπως ήταν το 2002 και με μούσι, ο Rose εμφανίστηκε στο πάρτι γύρω στις 1 π.μ., ακριβώς την ώρα που DJ εντελώς τυχαία έπαιζε μερικά παλιά τραγούδια των GN'R. Τον πλησίασε ένας μεγάλος αριθμός γυναικών και "γνωστών" της hard-rock -- ανάμεσα τους ο Wes Scantlin των Puddle of Mudd και ο Dave Buckner των Papa Roach -- ο Rose ήταν "θερμός" και ομιλητικός απέναντι τους καθώς έβγαινε την μια φωτογραφία μετά την άλλη. Μοιάζει περισσότερο με οποιονδήποτε τύπο που περνάει μια βραδιά με φίλους παρά με τον πιο μυθικό rock star στον πλανήτη το 2006.

Και υποστηρίζει ότι είναι ακριβώς αυτό. "Ο κόσμος γράφει για μένα μόνο όταν πάω σε στριπτηζαδικα γιατί δεν κυνηγάω τους paparazzi," λέει. Και όταν είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο Rose, λέει, θα τον βρούμε να κάνει διάφορα πράγματα που θα έκανε κάθε συνηθισμένος τύπος: διαβάζει βιβλία και βλέπει ταινίες. Το αγαπημένο του βιβλίο είναι το A Scanner Darkly του Philip K. Dick. "Φοβήθηκα λίγο όταν έμαθα ότι θα γυριστεί σε ταινία με πρωταγωνιστή τον Keanu [Reeves]," λέει. "Αλλά υποθέτω ότι αφού τα κατάφερε στο The Matrix, μπορεί να το κάνει και αυτό".

Ενώ ο Rose και τα μέλη των GN'R δουλεύουν στο Chinese Democracy, οι Papa Roach έγιναν πλατινένιοι. Αλλά απόψε ο drummer τους θυμήθηκε τις εφηβικές του ημέρες και ζήτησε από τον Rose μια φωτογραφία και να είναι guest στο επόμενο άλμπουμ των Papa Roach. Ο Rose βγαίνει μαζί του μια φωτογραφία και μετά τον παραπέμπει ευγενικά στο μάνατζμεντ του.

Σε τελική ανάλυση, πριν "δανείσει" το ταλέντο του σε projects άλλων, ο Rose έχει να τελειώσει το δικό του, και λέει ότι πλησιάζει. "Δουλεύουμε πάνω σε 32 τραγούδια, και τα 26 έχουν σχεδόν τελειώσει," λέει. Από αυτά τα 13 θα είναι στον δίσκο. Ανάμεσα στα αγαπημένα του Rose είναι τα "Better," "There Was a Time" και το "The Blues." (που μπορείτε να βρείτε στα downloads του site μας).

Όσο για μια επανένωση με τα πρώην μέλη των GN'R, αυτό μοιάζει απίθανο. "Δεν έχω μιλήσει με τον Slash εδώ και 10 χρόνια," λέει ο Rose. "Τον αγαπάω, και πάντα ήθελα να γνωρίζει ο κόσμος πόσο σπουδαίος είναι, αλλά.... Πάντως μιλούσα με τον Izzy τις προάλλες."

Παρ' όλα αυτά υπονοεί ότι οι "τωρινοί" GN'R θα βγουν σύντομα σε περιοδεία. "Κάθε φορά που ανακοινώνεται ένα μεγάλο φεστιβάλ, οι φήμες μας θέλουν να είμαστε εκεί," λέει. "Αλλά θα δούμε τι θα γίνει."

Ένα είναι σίγουρο: Όλοι θα παρακολουθούν.

To Metal Sludge πήρε συνέντευξη από τον Steven στις 13 Ιανουαρίου και μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο κομμάτι της συνέντευξης στο metalsludge.tv.

Στο πρώτο κομμάτι της συνέντευξης ο Steven μιλάει για τους Adler's Appetite, τους GN'R, πως περνάει τα πρωινά του και άλλα. Το δεύτερο κομμάτι θα βγει την επόμενη εβδομάδα.

Ο Dizzy Reed και το συγκρότημα του θα παίξουν στην δεύτερη συναυλία για το ίδρυμα Raven's Heart αυτήν την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στο Fais Do-Do στο Los Angeles.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα Raven's Heart, που εργάζεται για την συγκέντρωση χρημάτων για την εγχείριση την μικρής Raven Nicole Robinson, ένα κοριτσάκι ενός έτους που γεννήθηκε με μια μεγάλη τρύπα στην καρδιά.

Και πάνω που αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι οι εμφανίσεις εξωγήινων είναι λιγότερο σπάνιες από εκείνες του Axl, το Wire Image έβγαλε νέες φωτογραφίες του από το πάρτι για την πρεμιέρα της περιοδείας "See You on the Other Side" των Korn, στο Hollywood Forever Cemetery την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου (τι σύμπτωση, Παρασκευή και 13...).

Στις φωτογραφίες μπορείτε να τον δείτε με τους Korn, με τους Good Charlotte και με τον παραγωγό του Contraband (Velvet Revolver) Josh Abraham!!!!

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες εδώ.

Associated Press

Λος Άντζελες - Δεν φταίνε οι Gun N' Roses αλλά αμάξια και μετρητά που έκαναν τον Axl Rose να μηνύσει έναν έμπορο αυτοκινήτων στο Beverly Hills.

Σύμφωνα με την μήνυση που κατατέθηκε την Πέμπτη στο Ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες, ισχυρίζεται ότι ο έμπορος αυτοκινήτων δεν κατάφερε να παραδώσει δυο πολυτελή αυτοκίνητα αφού έλαβε προκαταβολή $20,000 και ότι επίσης δεν κατέβαλλε χρήματα στον τραγουδιστή των Guns N' Roses αφού πούλησε την Ferrari του.

Ο Rose υποστηρίζει ότι η Beverly Hills Classic Cars πήρε την προκαταβολή αλλά αθέτησε την προφορική συμφωνία τους να του παραδώσει μια Lamborghini Gallardo του 2004 και μια Porsche GT3 του 2005.

Σύμφωνα με την μήνυση, ισχυρίζεται επίσης ότι η εταιρεία πούλησε την Ferrari Marinello του 1999 που τους παρέδωσε αλλά δεν τον πλήρωσαν ποτέ τα $135,000 που του υποσχέθηκαν από τα έσοδα.

Η εταιρεία και ο ιδιοκτήτης της δεν απάντησαν στα τηλεφωνήματα μας το βράδυ της Πέμπτης.

Αν και ο πρώην κιθαρίστας των GUNS N' ROSES Slash είπε σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό στην Philadelphia 2 εβδομάδες πριν ότι το πολυ-αναμενόμενο νέο άλμπουμ των GUNS θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, το μάνατζμεντ του συγκροτήματος είπε στο Launch ότι δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας. Ο Slash είπε ότι έμαθε για την κυκλοφορία του δίσκου τον Μάρτιο από το περιβάλλον του συγκροτήματος. Εκπρόσωπος του μάνατζμεντ δήλωσε ότι το νέο άλμπουμ, με τίτλο "Chinese Democracy", "έρχεται," αλλά δεν έχει οριστεί ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου.

Ο Slash είπε επίσης ότι δεν έχει καμία διαμάχη ή σχέση με τον τραγουδιστή των GUNS Axl Rose. Ο Slash εξηγεί, "Δεν έχω μιλήσει μαζί του, αλλά δεν έχουμε κάποια διαμάχη μεταξύ μας, και το λέω αυτό για να τελειώνουν οι κακές φήμες που κυκλοφορούν πολλά χρόνια τώρα. Θεέ μου, το ίδιο πράγμα συνεχίζεται για 10 χρόνια τώρα. Δεν έχουμε μιλήσει ή μαλώσει για 10 χρόνια τώρα και διάφοροι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι υπάρχει αυτή η έχθρα. Σ' αυτό το σημείο δεν υπάρχει καμία τριβή."

Η τελευταία στούντιο κυκλοφορία των GUNS N' ROSES ήταν το 1993, το "The Spaghetti Incident?". Το συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα live άλμπουμ το 1999 και ένα "Greatest Hits" το 2004.

Οι STARFUCKERS, το συγκρότημα που αποτελείται από τον Gilby Clarke (πρώην-GUNS N' ROSES), τον ντραμερ Slim Jim Phantom (THE STRAY CATS) και τον μπασίστα Muddy Stardust (πρώην-L.A. GUNS), θα δώσουν 3 συναυλίες (22-23-24 Ιανουαρίου) στο Oneida Casino Lounge στο Green Bay του Wisconsin. Όλες οι συναυλίες θα έχουν δωρεάν είσοδο και θα ξεκινάνε στις 19:30.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.gilbyclarke.com.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε μια συνέντευξη του Gilby στο t-boner.com.

Η κόρη του Gilby, Frankie, έχει το δικό της συγκρότημα που ονομάζεται Sweet Gone Sour.

Ο Slash έδωσε μια συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό WMMR (Philadelphia) και ανέφερε το Chinese Democracy. Ακολουθεί το κομμάτι της συνέντευξης:

---

Slash: Ο Axl βγάζει ένα δίσκο, υποθέτω τους λες Guns, νομίζω τον Μάρτιο.

Κάτι που είναι cool, θα έχει ενδιαφέρον να το ακούσω. Μετά από τόσο καιρό και μετά από όσα ακούγονται γι' αυτόν.

DJ: Δηλαδή το Chinese Democracy θα κυκλοφορήσει?
Slash: Ναι, θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο...

DJ: OK..
Slash: Έχω ακούσει πολλά κατά καιρούς, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

DJ: Περιμένουμε εδώ και πολύ καιρό.
Slash: Που σημαίνει ότι ο δίσκος των Velvet Revolver θα κυκλοφορήσει πιθανότατα Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο. Κάπου εκεί, θα έχει ενδιαφέρον.

DJ: Ναι, θα σε ρωτούσα ποιος δίσκος θα κυκλοφορήσει πρώτος.
Slash: Σίγουρα τα πάντα μπορούν να συμβούν, αλλά απ' όσα γνωρίζω ο δίσκος του Axl έχει τελειώσει.

Το MTV αναφέρει τους GN'R σε όσα περιμένουν το 2006:

"Αλλά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και τα άλλα άλμπουμ, αυτά που μπαίνουν σ' αυτή την στήλη κάθε χρόνο για σχεδόν 5 χρόνια τώρα, και τα οποία ελπίζουμε να είναι πιο κοντά στην κυκλοφορία τους από την τελευταία φορά που τα αναφέραμε. Μιλάμε για το Detox του Dr. Dre, το άλμπουμ των Guns N' Roses, που ετοιμάζεται εδώ και μια δεκαετία, Chinese Democracy και το σόλο άλμπουμ του πρώην τραγουδιστή των Rage Against the Machine Zack de la Rocha. Οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων αυτών των καλλιτεχνών μα λένε ότι υπάρχει κάποια νέα πληροφορία αλλά εμείς ελπίζουμε ακόμη"

Σύμφωνα με την μεγαλύτερη σε κυκλοφορία Σουηδική εφημερίδα Aftonbladet ο Axl μπήκε σε μια αντιπροσωπεία BMW στην Santa Monica πριν λίγες μέρες και αγόρασε μια πολυτελέστατη μαύρη BMW Z8 Roadster. Η τιμή ήταν σχεδόν 130,000 ευρώ.

Πρέπει να ομολογήσω ότι όλη αυτή η διαφωνία για τους Adler's Appetite είναι άκρως διασκεδαστική. Έμεινα σιωπηλός σχετικά με την ανάμειξη μου στο συγκρότημα για αρκετό διάστημα.

Είναι γεγονός ότι περνούσαμε καλά για ένα διάστημα και κατά την γνώμη μου αυτό διαλύθηκε από την απληστία. Τα περισσότερα εγκλήματα και φόνοι γίνονται λόγω απληστίας. Είχαμε μια συμφωνία για δίσκο με την Shrapnel που διέλυσαν λόγω απληστίας.

Αποφάσισαν να διαλύσουν την συμφωνία για να με διώξουν από το συγκρότημα. Μερικά μέλη ζήλευαν όσα είχα καταφέρει στην μουσική στο παρελθόν και θεώρησαν ότι δεν χρειαζόμουν αυτό το project όσο κάποιοι άλλοι.

Προσωπικά δεν νομίζω ότι ήταν σπουδαία επιχειρηματική κίνηση να με διώξουν, αν σκεφτούν ότι πούλησα περισσότερους δίσκους απ' όλους τους, εκτός του Steven. Εγώ ποτέ δεν είδα το συγκρότημα σαν σταθερό μισθό, απλά ήταν ωραίο να παίζεις τραγούδια των Guns N Roses για λίγα έξτρα μετρητά.

Πιστεύω ότι τα άλλα μέλη θεωρούσαν ότι ήταν οι δικοί τους Velvet Revolver. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι οι Velvet Revolver έχουν τον Slash, τον Duff και ένα καλό drummer που ήταν στους Guns N Roses ενώ αυτοί είχαν μόνο τον Steven που εκδιώχθηκε από τους Guns N Roses και ακόμη και σήμερα μας δείχνει το γιατί.

Στο τέλος τα μέλη κατάλαβαν το λάθος τους και μου ζήτησαν να παίξω ξανά μαζί τους στην Ιαπωνία, κάτι για το οποίο τους αρνήθηκα ευγενικά. Για να το πω απλά, με γάμησαν βγάζοντας με εκτός μια περιοδείας, μιας συμφωνίας για δίσκο και τώρα κλαίνε γιατί συνέβη το ίδιο και σ' αυτούς. "Karma is a bitch".

Όσον αφορά την ηλίθια "συμφωνία" τους, γνωρίζω ότι η μητέρα του Steven Adler έχει το δικαίωμα του δικηγόρου. Αν δεν είναι παρούσα η μητέρα του και δεν υπογράψει το συμβόλαιο, οποιαδήποτε συμφωνία δεν ισχύει. Μακροπρόθεσμα δεν αξίζει ούτε το χαρτί στο οποίο τυπώθηκε, εκτός και αν μαζεύεις αυτόγραφα του Steven Adler ή έχεις ξεμείνει από χαρτί υγείας.

Η συμβουλή μου είναι να προχωρήσουν στην ζωή τους. Υπάρχουν πολλά συγκροτήματα που παίζουν διασκευές εκεί έξω. Ο Steven έχει το συγκρότημα του που διασκευάζει GN'R, ο Jizzy και ο  Robbie έχουν ένα συγκρότημα που διασκευάζει Ratt και ο Kerry είναι σε ένα καινούργιο συγκρότημα που διασκευάζει άλλους κάθε μια εβδομάδα.

Μην ξεχνάμε τι είπε ο Slash για τους Adler's Appetite αφού τους άκουσε:

Ο μόνος που παίζει σε συγκρότημα με διασκευές είναι ο Steven Adler. Απλά παίζει παλιά τραγούδια των Guns N' Roses, υπό το όνομα Adler's Appetite.

Εμείς (ο Izzy και ο Slash) πήγαμε σε μια συναυλία τους και ακούσαμε όλο το set. Με μουσικούς από διάφορες μπάντες του L.A., και είχε πολύ χαβαλέ. Μόνο γιατί τα τραγούδια των Guns N' Roses ήταν πραγματικά καλά - γιατί οι διασκευές ακούγονταν σκατά.

Τάδε έφη Slash.

Εγώ συνέρχομαι από τον γαμημένο τον καρκίνο και αυτοί οι κλόουν κλαίνε για ένα συγκρότημα που παίζει διασκευές στους Guns N Roses,

get a life!

Η ακόλουθη δήλωση καταχωρήθηκε στο επίσημο web site του πρώην τραγουδιστή των Adler's Appetite Jizzy Pearl:

Αναφορικά με την πρόσφατη αποχώρηση των μελών των Adler's Appetite, ο Keri, ο Robbie και ο Jizzy θα κάνουν τις ακόλουθες δηλώσεις. Η αλήθεια είναι ότι κανένα μέλος δεν παραιτήθηκε από τους Adler's Appetite. Τον Φεβρουάριο του 2003 ο Keri Kelli και ο Ryan Johnson (πρώην μάνατζερ των A.A.) "στρατολόγησαν" κάθε μέλος και ο Johnson αργότερα σκέφτηκε το όνομα Adler's Appetite. Στις 19 Οκτωβρίου του 2004 στην Καλιφόρνια ο Jizzy Pearl, ο Keri Kelli, ο Robbie Crane και ο Steven Adler υπέγραψαν μια συμφωνία που ανέφερε ότι οι τέσσερις τους είναι ίσα μέλη στους Adler's Appetite. Οι 4 συνεργάτες έχουν τον απόλυτο έλεγχο του ονόματος Adler's Appetite, των Masters του EP , του Website των A.A., των εσόδων και των μελλοντικών κερδών από πωλήσεις δίσκων, εμπορευμάτων και περιοδειών υπό το όνομα Adler's Appetite. Το όνομα και το logo των Adler's Appetite είναι νομικά κατοχυρωμένα και ανήκουν στα τέσσερα μέλη της "εταιρείας". Σύμφωνα με το συμβόλαιο κανένα μέλος δεν έχει το δικαίωμα να προσλάβει ή να απολύσει κάποιος μέλος χωρίς την σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των τεσσάρων συνεργατών. Ο Steven Adler έχει παραβιάσει αυτήν την συμφωνία και ρισκάρει να χάσει το μέρος που του ανήκει από την "εταιρεία" και από το όνομα Adler's Appetite. Οι ατζέντηδες, οι promoters, οι ιδιοκτήτες των club, οι δισκογραφικές εταιρείες και όλα τα πληρωμένα μέλη θα πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχει συμφωνία κατοχυρωμένη από τον νόμο που απαγορεύει σε οποιονδήποτε τρίτο να χρησιμοποιήσει κατ' οποιονδήποτε τρόπο το όνομα Adler's Appetite χωρίς την γραπτή άδεια των τεσσάρων μελών της "εταιρείας". Ο Keri Kelli, ο Jizzy Pearl και ο Robbie Crane θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους fans για την υποστήριξη και ζητούν συγγνώμη για οποιαδήποτε παρεξήγηση.

The Adler's Appetite Partners

Το επίσημο Steven Adler Fansite ανανεώθηκε με το ακόλουθο μήνυμα:

Το message board των ADLER'S APPETITE έχει μετακομίσει! Τσεκάρετε το και γραφτείτε στο νέο "Rock 'N' Roll Destruction" board! Υπάρχουν ήδη μερικά αποκλειστικά μηνύματα για σας!

Μιλήσαμε με τον Sheldon [Tarsha, τραγουδιστής των ADLER'S APPETITE] χθες και ήταν φανερό ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος με τα όσα συμβαίνουν στο συγκρότημα. "Είμαστε σε φοβερή άνοδο αυτή τη στιγμή," είπε. "Ξεκινάμε μια τεράστια περιοδεία, που έχει κλειστεί 4 μήνες πριν, υπάρχουν σχεδόν 50 επιβεβαιωμένες συναυλίες. Έχουμε σχεδιάσει πολλά για το 2006!" Όταν του ζητήσαμε να αναπτύξει το θέμα ο Sheldon το έκανε με χαρά. "Πρώτα απ' όλα θα κυκλοφορήσουμε ένα DVD από μια συναυλία που δώσαμε στην Αργεντινή. Ήταν στ' αλήθεια ένα απίστευτο show με μερικές πραγματικά μαγικές στιγμές. Θα το πουλάμε αυτό στην Ευρώπη και μετά πιθανότατα στην Αμερική κάποια στιγμή. Έχουμε ήδη αρχίσει να γράφουμε με τον Michael [Thomas; κιθαρίστας των ADLER'S APPETITE]. Να περιμένετε σίγουρα ένα νέο CD το '06!"

Ρωτήσαμε και για όλη την φασαρία που έγινε με την αλλαγή μελών και ο Sheldon απάντησε απλά, "Θέλω απλά να επικεντρωθώ στα θετικά. Βλέπω ένα κομμάτι του εαυτού μου σε όλα τα παιδιά και με τρελαίνει. Δεν μας ενδιαφερόμαστε για άλλες μαλακίες, δεν θέλουμε να κλειδωθούμε σε ένα κουτί. Θέλουμε απλά να βγούμε εκεί έξω και να κάνουμε ότι μας αρέσει. Δεν υπάρχουν ενδοιασμοί για το όνομα. Ο Steven λέει συνέχεια ότι αυτό είναι το συγκρότημά "μας" αλλά όλοι ξέρουμε ότι αυτός είναι η αληθινή ενέργεια από πίσω. Εμείς είμαστε απλά οι καταλύτες που το κάνουν να συμβεί. Ο Steven έχει ανέβει στην κορυφή και εμείς είμαστε πεινασμένοι για να φτάσουμε εκεί. Ζούμε το όνειρο του μαζί του και θέλουμε να κάνουμε όσο περισσότερα γίνεται παίζοντας rock 'n' roll. Μου δίνει αυτήν την ευκαιρία να γυρίσω τον κόσμο. Είναι ο καπετάνιος αυτού του πλοίου και εγώ τον βοηθάω να σχεδιάσει την πορεία. Μας αρέσει να περνάμε καλά μαζί.  Κατά βάθος ο Steven είναι ένας πολύ καλός τύπος. Αγαπάει τον Keri [Kelli, πρώην κιθαρίστας των ADLER'S APPETITE], και ελπίζει ότι θα μπορέσουν να συνεργαστούν ξανά στο μέλλον. Εύχεται πραγματικά τα καλύτερα στα παιδιά. Ξέρεις, όταν λέει ότι κάποιος είναι μαλάκας δεν το εννοεί από μίσος. Στ' αλήθεια, όποιος ξέρει τον Steven ξέρει ότι είναι καλός άνθρωπος."

Ο τραγουδιστής των RATT και πρώην των LOVE/HATE Jizzy Pearl απάντησε στα σχόλια του πρώην drummer των GUNS N' ROSES Steven Adler σχετικά με την αποχώρηση του Pearl από το συγκρότημα του Steven ADLER'S APPETITE.

Σε μήνυμα στο επίσημο message board του, ο Pearl είπε τα ακόλουθα:

"Ναι, αστείο. Μου αρέσει το τελευταίο κομμάτι που λέει o Adler ότι είναι περισσότερο επαγγελματίες. Μόνο να ξέρατε... Νομίζει ότι είχα σχέση με την γυναίκα του. Νομίζει επίσης ότι ο Craig [Bedford, πρώην κιθαρίστας των ADLER'S APPETITE] είχε σχέση με την γυναίκα του, γι' αυτό και απολύθηκε. Νομίζει επίσης ότι η γυναίκα του ταξίδεψε μαζί μας στο λεωφορείο των RATT το καλοκαίρι που πέρασε. Ο δικηγόρος του Adler ήταν μαζί μας στο Houston στο λεωφορείο και μπορούσε να το επιβεβαιώσει, αλλά δεν το έκανε. Γιατί? Δεν είναι δική μου ευθύνη να πω στον κόσμο γιατί ο Robbie [Crane, πρώην μπασιστα των ADLER'S APPETITE] και ο Keri [Kelli, πρώην κιθαρίστας των ADLER'S APPETITE] απολύθηκαν αλλά το ψέμα ότι "έφυγαν φιλικά" είναι ακριβώς αυτό, ένα ψέμα. Ο Keri περίμενε να πάει στην Ευρώπη. Για την ακρίβεια δούλεψε πολλές ώρες για να οργανώσει αυτήν την περιοδεία. Ο Robbie κατηγορήθηκε για μερικά απαίσια πράγματα και μάλλον θα κινηθεί νομικά εναντίον του "κυρίου Επαγγελματία". Διχάζομαι για το αν θα πρέπει να αποκαλύψω όλα τα μικρά βρώμικα μυστικά των οποίων έγινα μάρτυρας όσο ήμασταν σε περιοδεία αλλά και όσο ήμασταν στο σπίτι. Υποθέτω ότι οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα.

"Hey, νέοι τύποι, σας εύχομαι καλή τύχη... θα ζήσετε μια "συναρπαστική εμπειρία"."

Ο Juan Pablo Dominguez του περιοδικού Jedbangers μίλησε με τον πρώην drummer των GUNS N' ROSES και νυν των ADLER'S APPETITE Adler κατά την διάρκεια της τριήμερης περιοδείας του συγκροτήματος στην Αργεντινή στις αρχές Νοεμβρίου. Ακολουθεί η σύντομη συζήτηση:

Jedbangers: Αυτή είναι η δεύτερη φορά που έρχεσαι στην Αργεντινή. Την πρώτη φορά που ήρθες μου είχες πει ότι ετοίμαζες όλο αυτό το πράγμα, ένα συγκρότημα που να παίζει τα παλιά τραγούδια των GUNS N' ROSES.

Steven: "Το κάνω αυτό για περίπου 3 χρόνια τώρα. Ένα χρόνο μετά την τελευταία φορά που ήρθα εδώ με τον Gilby, έκανα το συγκρότημα και άρχισα τις περιοδείες ανά τον κόσμο. Πήγαμε στην Ευρώπη 3 φορές, πήγαμε στην Ιαπωνία, στην Νότιο Αμερική, στο Μεξικό. Ήταν υπέροχα. Περάσαμε πολύ καλά, δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο μου είχε λείψει μέχρι που είχα έρθει εδώ με τον Gilby. Μου είχε λείψει πολύ."

Jedbangers: Απ' όσο γνωρίζω έπαιζες με άλλους μουσικούς. Για παράδειγμα ο Brent Muscat.

Steven: "Ναι, ο Brent Muscat ήταν στο συγκρότημα, ο Robbie Crane, ο Keri Kelli και επίσης ένα μαλάκας τραγουδιστής που δεν θυμάμαι το όνομα του. Δεν μου άρεσε και πολύ, δεν ήταν καλός τραγουδιστής."

Jedbangers: Μιλάς για τον τύπο με τον οποίο ηχογράφησες το EP [Jizzy Pearl; πρώην-LOVE/HATE, RATT]?

Steven: "Ναι, αν ήξερα ότι θα τραγουδούσε έτσι, θα έπαιρνα κάποιον άλλον πριν να ηχογραφήσουμε το EP. Μιλάω σοβαρά. Δεν μου άρεσε πολύ. Δεν είναι καλός τραγουδιστής, δεν είναι καλός άνθρωπος και μπορεί να μου φιλήσει τον κώλο. Δεν μου άρεσε αυτός ο τύπος."

Jedbangers: Πως είναι τώρα με το συγκρότημα?

Steven: "Περνάμε πολύ καλύτερα. Είμαστε περισσότερο επαγγελματίες."

Η συνέντευξη του Steven Adler στο περιοδικό Jedbangers θα υπάρχει στο περιοδικό που κυκλοφορεί τον Ιανουάριο.

Οι Pink Floyd θεωρούνται το καλύτερο rock συγκρότημα στον κόσμο όλων των εποχών. Οι GN'R ήρθαν έβδομοι στην λίστα.

Οι Led Zeppelin ήρθαν δεύτεροι και τους ακολούθησαν οι The Rolling Stones, σε μια έρευνα που πήραν μέρος 60,000 rock fans.

Η έρευνα διεξήχθη από τον ψηφιακό ραδιοφωνικό σταθμό Planet Rock. Σύμφωνα με την έρευνα η δεκαετία του '70 ονομάστηκαν τα χρυσά χρόνια της rock, ακολουθούν οι δεκαετίες του 1960, του 1980 και του 1990.

Top 10 Rock Συγκροτήματα:

1. Pink Floyd
2. Led Zeppelin
3. The Rolling Stones
4. The Who
5. AC/DC
6. U2
7. Guns N� Roses
8. Nirvana
9. Bon Jovi
10. Jimi Hendrix

Διάφορα online καταστήματα πρόσθεσαν στους καταλόγους τους ένα νέο DVD για τους Guns N' Roses. Ονομάζεται "Guns N' Roses - Greatest Albums - Appetite For Destruction" και η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τις 13 Φεβρουαρίου 2006.

Είναι το δεύτερο ανεπίσημο DVD που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο. Το "Guns 'N' Roses: Broadcasting Live" θα κυκλοφορήσει επίσης τον ίδιο μήνα.

Είναι καλό να προσέχετε όταν αγοράζετε ανεπίσημα DVDs. Πολλοί fans έχουν απογοητευτεί στο παρελθόν από την ποιότητα αυτών των DVD. Συνήθως δεν περιέχουν καθόλου μουσική από GN'R.

O Al Mancini της εκπομπής ePrep του ABC Radio αναφέρει ότι οι VELVET REVOLVER έχουν διαλέξει την λέξη "Libertad" (Ισπανική λέξη που σημαίνει "ελευθερία" ως προσωρινό τίτλο για το νέο τους CD.

Ο Scott Weiland εξηγεί "ο τίτλος που σκέφτομαι είναι 'Libertad'," πριν προσθέσει "αυτό έχει πολλές εξηγήσεις."

"Οι σπουδαίοι rock and roll δίσκοι ήταν ολοκληρωμένα albums," είπε στο ePrep. "Δεν ήταν 10 με 12 τραγούδια που έμπαιναν στον δίσκο για να υποστηρίξουν 3 singles, κάτι που είναι όλοι οι δίσκοι σήμερα."

Ο τραγουδιστής είπε ότι θα προσπαθήσει να φτάσει τους σπουδαίους δίσκους του χθες όπως το "Exile On Main Street" των THE ROLLING STONES  και το "Dark Side of the Moon" των PINK FLOYD.

"Αυτό το συγκρότημα και τα συγκροτήματα από τα οποία προερχόμαστε, έχουμε πολλές επιτυχίες και μπορούμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να γράψουμε επιτυχίες," εξηγεί ο Weiland. "Σ' αυτό το άλμπουμ έχω βάλει τον πήχη πολύ ψηλά. Έχω μια ιδέα στο μυαλό μου."

Σύμφωνα με το stevenadler.net η νέα σύνθεση των Adler's Appetite είναι η εξής:

Chip Z'Nuff (Enuff Z'Nuff) - μπάσο
Sheldon Tarsha - φωνητικά
Michael Thomas (Beautiful Creatures) - κιθάρα
JT Longoria (Izzy Stradlin) - κιθάρα
Steven Adler - drums

Το ακόλουθο είναι από το stevenadler.net:

---

Ο Steven εύχεται στους Keri, Robbie, και Craig ότι καλύτερο! Δεν θα μπορούσε να γυρίσει στην δράση χωρίς την βοήθεια τους. Παρ' όλα αυτά είναι πολύ ενθουσιασμένος με το νέο μέλλον του συγκροτήματος! Μετά τον ερχομό του Sheldon, ήταν φανερό ότι οι δύο τους τα πήγαν τέλεια. Έγιναν γρήγορα πολύ καλοί φίλοι με όμοιους στόχους. Ο Steven ζήτησε προσωπικά από τον παλιό φίλο του Chip Z' Nuff να μπει στο συγκρότημα και είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Chip δέχθηκε. Ο Izzy Stradlin γνώρισε στον Steven τον JT Longoria και ο Michael Thomas έχει εκείνο τον κλασσικό ήχο που κάνει τον Steven να θυμηθεί γιατί ασχολήθηκε με το rock n' roll. Αυτοί οι τύποι τα πάνε τέλεια και αυτή η χημεία φάνηκε στις τελευταίες εμφανίσεις τους.

Σύμφωνα με το site της Νορβηγικής Rock The Boat rock κρουαζιέρας, ο Izzy Stradlin θα παίξει εκεί το Σάββατο 29 Απριλίου 2006. Την ίδια νύχτα θα παίξουν μαζί του ο Glenn Hughes και οι Dust N' Bones (Νορβηγικό tribute συγκρότημα στους GN'R ).

Το Rafabasa.com, ένα Ισπανικό heavy metal portal, αναφέρει ότι κυκλοφορεί η φήμη ότι οι GN'R σχεδιάζουν συναυλίες στην Ισπανία στις αρχές του καλοκαιριού του 2006.

Το site υπενθυμίζει επίσης στους επισκέπτες του ότι σ' αυτό το σημείο θεωρείται απλά μια φήμη.

Σύμφωνα με δηλώσεις μελών του συγκροτήματος, οι Velvet Revolver θα μπουν στο στούντιο τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο με σκοπό να κυκλοφορήσουν τον 2ο δίσκο τους γύρω στον Ιούλιο.

"Έχουμε 10 με 12 ιδέες" λέει ο McKagan. "Έχουμε πολύ υλικό από τις περιοδείες μας, από τα soundchecks και από τα παρασκήνια. Ο Matt έχει στούντιο στο σπίτι του και δουλεύουμε εκεί."

"Γράφω συνέχεια -- όλη την ώρα," λέει ο Weiland. "Τελειώσαμε με την περιοδεία μας πριν 3 μήνες και για μένα το να γράφω δεν είναι αγγαρεία. Έχω δικό μου στούντιο και είναι σαν παιδική χαρά για μένα. Έχω δύο παιδιά και μια γυναίκα. Μόλις ετοιμάσω τα παιδιά μου για το σχολείο και τους πάω τρώω πρωινό με την γυναίκα μου και οδηγάω για 5 λεπτά μέχρι το στούντιο για να γράψω εκεί."

"Φαίνεται ότι αυτό το συγκρότημα -- η μετενσάρκωση των εαυτών μας σε κάτι άλλο -- έχει γίνει αποδεκτό σε ένα άλλο ανώτερο επίπεδο," λέει . "Παίξαμε με τον Elton John και τον Stevie Wonder. Μα ζήτησαν να παίξουμε στα Grammies και σε όλα τα άλλα υπέροχα γεγονότα. Επιτέλους μας σέβονται σαν μουσικούς."

"Αυτό το άλμπουμ πρέπει να κάνει μια δήλωση," λέει ο Duff McKagan. "Ήμασταν σε περιοδεία για 18 μήνες. Έχουμε χτίσει ένα όνομα, τώρα ξέρουμε ο ένας τον άλλον σαν ένα συγκρότημα. Το πρώτο άλμπουμ ήταν απλά οι 5 μας στο σπίτι, κάτι το αυθόρμητο. Τώρα ήρθε η ώρα για να κάνουμε αυτό τον δίσκο."

Η εφημερίδα Herald Sun (Αυστραλία) αναφέρει πως ο Ozzy Osbourne παραδέχθηκε ότι ήθελε λίγες ακόμη μπύρες για να δείξει τον πισινό του στην Βασίλισσα, και δεν καταλαβαίνει γιατί θα ήθελε να γνωρίσει έναν τρελό με τατουάζ.

Είπε ότι ο πρώην κιθαρίστας των GUNS N' ROSES Slash του προσέφερε $9,000 για να δείξει τον πισινό του στο Royal Variety Performance τον προηγούμενο μήνα, και αν δεν είχε παρατήσει τις τρελές ημέρες που έπινε μέχρι να μεθύσει θα το είχε κάνει.

"Αν είχα πιει λίγες μπύρες παραπάνω, θα το είχα κάνει".

Ο drummer των VELVET REVOLVER Matt Sorum (πρώην-GUNS N' ROSES, THE CULT) ανέβηκε στην σκηνή μαζί με τους AEROSMITH στις 2 Δεκεμβρίου στο Borgata Casino στο Atlantic City. Έπαιξε μαζί τους το "No More No More".

Οι VELVET REVOLVER είχαν ηχογραφήσει μια έκδοση αυτού του τραγουδιού και το έπαιζαν σε κάποιες συναυλίες τους το 2004 και το 2005.

Οι VELVET REVOLVER έδωσαν μια συναυλία-έκπληξη στις 7 Δεκεμβρίου στο Las Vegas. Το συγκρότημα έπαιξε 11 τραγούδια στο Hard Rock Hotel & Casino, όπου το Maxim διοργάνωσε ένα πάρτι μετά τα Billboard Music Awards. Νωρίτερα το βράδυ το συγκρότημα έδωσε ένα βραβείο στην Mariah Carey κατά την διάρκεια των βραβείων.

Το setlist της συναυλίας ήταν το εξής:

01. Sucker Train Blues
02. Do it for the Kids
03. Headspace
04. Superhuman
05. Fall To Pieces
06. Dirty Little Thing
07. It's So Easy
08. Sex Type Thing
09. Set Me Free
10. Wish You Were Here
11. Slither.

Δείτε φωτογραφίες εδώ: Wire Image.

 

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα