Απρίλιος '07

 

Περισσότερα από 12,000 εισιτήρια πουλήθηκαν για την συναυλία των Guns N' Roses στο Auckland σήμερα το πρωί, κάνοντας sold out σε λιγότερο από μια ώρα.

Μια δεύτερη συναυλία ανακοινώθηκε και θα γίνει στη Vector Arena το Σάββατο 30 Ιουνίου.

Εισιτήρια προπωλούνται στο Ticketmaster.

Τα εισιτήρια για την συναυλία στο Sydney της επερχόμενης Chinese Democracy World Tour των Guns N' Roses τελείωσαν σε 30 λεπτά από την ώρα που ξεκίνησαν να πωλούνται το πρωί. Με 14,000 εισιτήρια να έχουν κάνει φτερά μέσα σε μισή ώρα, άλλη μια συναυλία προστέθηκε λίγο αργότερα για τις 24 Ιουνίου στην Acer Arena.

"Το ενδιαφέρον είναι φαινομενικό,'' λέει ο promoter Paul Dainty, πρόεδρος της Dainty Entertainment, προσθέτοντας ότι και οι συναυλίες στην Μελβούρνη και το Brisbane έκαναν sold out.

"Πιστεύουμε ότι όταν θα κοιτάμε πίσω στο 2007 θα είναι ένα αληθινό rock n' roll highlight.''

Μετά από 14 χρόνια απουσίας από την Αυστραλία, οι Gunners θα επιστρέψουν στην χώρα όταν φτάσουν στο Perth στις 10 Ιουνίου και θα ταξιδεύουν στην χώρα μέχρι τις 25 Ιουνίου, όταν και θα φύγουν για την Νέα Ζηλανδία.

Οι Guns N' Roses ανακοίνωσαν ότι η παγκόσμια περιοδεία τους για το 2007 θα ξεκινήσει στις 2 Ιουνίου στο Monterrey, στο Μεξικό.

Η περιοδεία είχε καθυστερήσει λόγω ενός τραυματισμού του μπασίστα Tommy Stinson, του οποίου το διάστρεμμα πάει καλύτερα και το συγκρότημα θα επιστρέψει στη δράση σύντομα. Δυστυχώς οι GN'R δεν θα μπορέσουν να εμφανιστούν στο MyCoke Festival στην Νότιο Αφρική.

Ο Ιούνιος θα βρει τους GN'R να δίνουν 3 συναυλίες στο Μεξικό πριν ξεκινήσουν για την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία. Έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε που οι GN'R έπαιξαν για τελευταία φορά στο Μεξικό, την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία και οι fans περιμένουν σαν τρελοί.

Τον Ιούλιο οι GN'R θα ταξιδέψουν στην Ιαπωνία για μια σειρά από επανασχεδιασμένες συναυλίες. Οι fans θα πρέπει να περιμένουν να ακούσουν κλασσικά τραγούδια των GN'R όπως τα "Welcome To the Jungle," "November Rain," "Patience" και "Sweet Child O' Mine" μαζί με μερικά εκπληκτικά νέα τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος Chinese Democracy, όπως τα "Madagascar," "IRS," και "Better."

2 Ιουνίου: Arena Monterrey, Monterrey, Mexico
3 Ιουνίου: VFG Arena, Guadalajara, Mexico
5 Ιουνίου: City Sports Palace, Mexico City, Mexico
10 Ιουνίου: Burswood, Perth, Australia
13 Ιουνίου: Adelaide Entertainment Centre, Adelaide, Australia
15 Ιουνίου: Rod Laver Arena, Melbourne, Australia
20 Ιουνίου: Brisbane Entertainment Centre, Brisbane, Australia
23 Ιουνίου: Acer Arena, Sydney, Australia
29 Ιουνίου: Vector Arena, Auckland, New Zealand
14 Ιουλίου: Makuhari Messe, Tokyo, Japan
15 Ιουλίου: Makuhari Messe, Tokyo, Japan
18 Ιουλίου: Rainbow Hall, Nagoya, Japan
21 Ιουλίου: Osaka Jo-Hall, Osaka, Japan

* Θα ανακοινωθούν και άλλες συναυλίες.

Σύμφωνα με το FMQB, το πρώτο single από το Libertad, She Builds Quick Machines θα κυκλοφορήσει στο ραδιόφωνο στις 21/22 Μαΐου.

Το TalkingMetal.com αναφέρει ότι η δημοπρασία Music Rising “Icons of Music” που έγινε στις 21 Απριλίου στην Νέα Υόρκη και μάζεψε 2,4 εκατομμύρια δολάρια για μουσικούς που έχασαν τον εξοπλισμό τους λόγω του τυφώνα Katrina, έκλεισε με μια εμφάνιση του θρύλου της R&B από την Νέα Ορλεάνη Allen Toussaint και του κιθαρίστα των Guns N’ Roses Ron “Bumblefoot” Thal.

Το κομμάτι που ξεχώρισε στη δημοπρασία ήταν η 1966 Red Fender Mustang του Jimi Hendrix που πουλήθηκε για $410,000. Άλλα κομμάτια που ξεχώρισαν στη δημοπρασία ήταν η 1975 Cream Gibson Les Paul Custom του The Edge (U2), μια Gibson Music Rising Les Paul υπογεγραμμένη από τους Rolling Stones, και το υπογεγραμμένο από τον Emeril Lagasse πράσινο Baldwin R1 Artists Grand πιάνο.

To Sweet Child O' Mine έχει επιλεχτεί ως ένα από τα "40 τραγούδια που άλλαξαν τον κόσμο" από το περιοδικό Rolling Stone.

Μερικά άλλα τραγούδια στην λίστα είναι τα "Satisfaction" των Rolling Stones, "I Want To Hold Your Hand" των Beatles, "Whole Lotta Love" των Led Zeppelin και "Bohemian Rhapsody" των Queen.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα εδώ

Σε μια μικρή συνέντευξη με το Billboard ο Duff ανέφερε ότι το Libertad θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουλίου και το πρώτο single, το She Builds Quick Machines, θα κυκλοφορήσει μέσα Μαΐου.

Οι Guns N' Roses ανακοίνωσαν ότι αναβάλλεται το ξεκίνημα της περιοδείας που θα ξεκινούσε στην Ιαπωνία.

Οι συναυλίες στην Ιαπωνία θα γίνουν σε διαφορετικές ημερομηνίες. Οι Guns N' Roses θα καταφέρουν να δώσουν τις δύο συναυλίες στα MyCoke festivals στην Νότιο Αφρική στο τέλος του μήνα.

"Νοιώθω τόσο άσχημα αυτή τη στιγμή," εξηγεί ο μπασίστας Tommy Stinson. "Έπεσα κατά λάθος από σκάλες. Έβαλα το χέρι μου για να σταματήσω την πτώση και άκουσα ένα δυνατό 'pop.' Το επόμενο πρωινό το χέρι μου έμοιαζε με ένα μπαλόνι. Πήγα στον γιατρό μου και ενώ τα καλά νέα ήταν ότι δεν έχει σπάσει τα κακά νέα είναι ότι πρόκειται για άσχημο διάστρεμμα και μπορεί να έχω κάνει ζημιά σε κάποιο σύνδεσμο. Κάναμε την τελευταία μας πρόβα λίγες μέρες πριν και στείλαμε τον εξοπλισμό στην Ιαπωνία και τώρα έγινε αυτό. Νοιώθω απαίσια.

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη στους φίλους από την Ιαπωνία που περίμεναν να μας δουν και να γνωρίζετε ότι θα σας δούμε όλους σύντομα. Ξάνα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους fans μας σε ολόκληρο τον κόσμο για την υπομονή τους και την υποστήριξη."

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με το Rock&Pop της Χιλής, ο Slash ανακοίνωσε ότι το εξώφυλλο του 'Libertad' θα έχει το αμφιλεγόμενο νόμισμα των 10 πέσος της Χιλής  που απεικονίζει έναν άγγελο να σπάει τα δεσμά του. Επίσης ανέφερε ότι στο μέλλον οι Velvet Revolver θα σταματήσουν να παίζουν τραγούδια των Guns N' Roses και των Stone Temple Pilots.

Το Launch Radio Networks αναφέρει ότι η κυκλοφορία του 'Libertad' μεταφέρθηκε στο τέλος Ιουνίου, αν και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα. Το Rolling Stone αναφέρει ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι η 29η Μαΐου...

Οι Guns N' Roses θα ροκάρουν την Vector Arena στο Auckland τον Ιούνιο για μια και μόνο βραδιά.

Οι διάσημοι rockers θα επισκεφτούν την Νέα Ζηλανδία για πρώτη φορά από το 1993, ως σταθμό της Παγκόσμιας Περιοδείας με τίτλο Chinese Democracy.

Θα παίξουν στο στάδιο χωρητικότητας 12,200 θέσεων την Παρασκευή 29 Ιουνίου.

Εισιτήρια προπωλούνται από το TicketMaster.

Special guests για την συναυλία θα είναι ο Sebastian Bach και οι θρύλοι της ροκ από την Αυστραλία Rose Tattoo.

Οι Gun N' Roses έπαιξαν τελευταία φορά στην Νέα Ζηλανδία μπροστά σε 52,000 fans στο Mt Smart Stadium.

Οι GN'R θα επισκεφτούν την Αυστραλία τον Ιούνιο. Το συγκρότημα θα δώσει συναυλίες εκεί τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Κυριακή 10 Ιουνίου – Perth @ Burswood Dome
Τετάρτη 13 Ιουνίου – Adelaide @ Entertainment Centre
Παρασκευή 15 Ιουνίου – Melbourne @ Rod Laver Arena
Τετάρτη 20 Ιουνίου – Brisbane @ Entertainment Centre
Σάββατο 23 Ιουνίου – Sydney @ Acer Arena

Special guests στην περιοδεία στην Αυστραλία θα είναι ο Sebastian Bach και οι θρύλοι της ροκ από την Αυστραλία Rose Tattoo.

Εισιτήρια προπωλούνται.

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα