Φεβρουάριος '07

 

Οι Korn, Velvet Revolver, Lamb Of God, Dimmu Borgir, Dragonforce και Devildriver έχουν επιβεβαιώσει την εμφάνισή τους στο Download Festival, που θα λάβει χώρα στο Donington Park στο  Leicestershire της Αγγλίας, 8 με 10 Ιουνίου. Η μορφή του festival έχει προς το παρών διαμορφωθεί ως εξής:

Bring Me The horizion
Devildriver
Dimmu Borgir
Dragonforce

Iron Maiden (10 Ιουνίου headliner)
Killswitch Engage
Korn
Lamb Of God
Linkin Park (9
Ιουνίου headliner)
Marilyn Manson
My Chemical Romance (8
Ιουνίου
headliner)
Slayer
Velvet Revolver
Wolfmother

Το Download Festival είναι μία ετήσια διοργάνωση που διαρκεί τρεις μέρες με rock, metal και punk μουσικη, στο πνευματικό σπίτι της ροκ στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στο Donington Park, το οποίο φιλοξένησε το Monsters of Rock festival απο το 1980 μέχρι και το 1996 και το Ozzfest το 2002. Γίνεται στις αρχές του καλοκαιριού και ανήκει αλλά και διοργανώνεται απο την Live Nation, μια εταιρία της Clear Channel Communications.

Το Download Festival του 2006 στο οποίο headliners ήταν οι Tool, Metallica και Guns N Roses, είχε μεγάλη επιτυχία, με 75.000 κόσμο την κάθε ημέρα.

Ο Richard Fortus παραχώρησε πρόσφατα μία συνέντευξη στο Gnrsource.com . Όταν ρωτήθηκε για τα τελευταία του σχέδια, ανέφερε ότι δουλεύει πάνω στο καινούριο βιντεοπαιχνίδι Spiderman 3. Επίσης γράφει και ηχογραφεί μαζί με τους Puddle of Mudd για το καινούριο τους άλμπουμ.

Επιπρόσθετα, συμμετείχε στο δίσκο ενός νέου καλλιτέχνη ονόματι Kerli και έχει γράψει μουσική για την Apple, τη Red Bull και για διάφορα άλλα διαφημιστικά. Ο Ρίτσαρντ ελπίζει επίσης να συνεργαστεί με τους Crystal Method για τον επόμενο δίσκο τους.

Άλλα νέα σχετικά με τον Ρίτσαρντ είναι ότι ανανεώθηκε η επίσημη ιστοσελίδα του με φωτογραφίες από τον εξοπλισμό του. Απλά επισκεφτείτε το  4tus.com και κάντε κλικ στη λέξη Gear.

Η ιστοσελίδα του γαλλικού ειδησεογραφικού περιοδικού L'Express, φιλοξενεί ένα σύντομο βίντεο των GN'R που ερμηνεύουν το Knockin' On Heaven's Door στην εκδήλωση που έγινε προς τιμή των Gianni και Donatella Versace στο Rodeo Drive Walk of Style Induction, που έλαβε χώρα στις 8 Φεβρουαρίου του 2007.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο εδώ lexpress.fr

Τα καλά νέα είναι ότι ολοκληρώθηκαν όλες οι ηχογραφήσεις για το άλμπουμ. Ο ντράμερ Frank Ferrer και ο κιθαρίστας Ron "Bumblefoot" Thal συμμετείχαν στις ηχογραφήσεις και η παρουσία τους θα γίνει ιδιαιτέρως αισθητή.

Δεν έχει οριστεί ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας καθώς η μπάντα βρίσκεται στο στάδιο του μιξαρίσματος, αλλά έπειτα από κάποιες καθυστερήσεις και μερικές δυσκολίες στο χρονοδιάγραμμα, φαίνεται πως τα πράγματα προχωρούν.

Να είστε καλά,
Del James

Πηγή: http://gunsnroses.com/

Οι πληροφορίες που ακολουθούν προέρχονται από την Creativeman, τον Ιάπωνα promoter:

14 Απριλίου - Chiba @ Makuhari Messe
15 Απριλίου - Chiba @ Makuhari Messe
18 Απριλίου - Nagoya @ Rainbow Hall
21 Απριλίου - Osaka @ Intex
22 Απριλίου - Osaka @
Intex

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από τις 18 Μαρτίου.

Ο Matthew Flamm από την Crain's New York Business έγραψε τον τελευταίο μήνα ότι ο Slash «πούλησε» την αυτοβιογραφία του στην HarperCollins. Ο αγγλικής καταγωγής και μεγαλωμένος στην Καλιφόρνια κιθαρίστας θα δουλέψει μαζί με τον συγγραφέα Anthony Bozza, ο οποίος βοήθησε τον ντράμμερ των Motley Crew, Tommy Lee να γράψει την βιογραφία του με την ονομασία «Tommyland». Το χειρόγραφο είναι προγραμματισμένο να βγει το φθινόπωρο.

Ένας άνθρωπος της HarperCollins επιβεβαίωσε την συνεργασία με τον Slash, πάντα σύμφωνα με την Crain's New York Business.

Ο Slash, γεννημένος ως Saul Hudson, άφησε τους Guns N' Roses το 1996 λογω διαφορών με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Axl Rose. Συνέχισε όμως και δημιούργησε ένα καινούργο συγκρότημα, τους Velvet Revolver, με την συντροφιά των πρώην μελών των GN'R, Duff McKagan (μπάσο) και Matt Sorum (ντραμς).

Επίσης ετοιμάζεται να εκδοθεί και το "W.A.R..: The unauthorized Biography of W. Axl Rose", από την ροκ συγγραφέα, Barbara Zitwer. Το βιβλίο είναι κανονισμένο να βγει το φθινόπωρο στην Αγγλία και τώρα περνάει από χέρια κάποιων εκδοτών της Νέας Υόρκης.

Ο Slash δεν είναι ο μόνος από τους Velvet Revolver που έχει κάνει συμφωνία για την έκδοση της αυτοβογραφίας του. Ένα χρόνο πριν, είχε ανακοινωθεί ότι ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Scott Weiland (πρώην μέλος των Stone Temple Pilots) είχε κλείσει συμφωνία με την Scribner για να εκδόσει την δικιά του βιογραφία, η οποία θα περιέχει και ιστορίες σχετικές με το ανέβασμά του στη ροκ σκηνη, με τους αγώνες του με τα ναρκωτικά και με το πως είναι η ζωή του τώρα που είναι νηφάλιος.

Κυκλοφόρησε το soundtrack που έγραψε ο Tommy με τον BT, για την ταινία Catch And Release.

Ακολουθούν πληροφορίες για το άλμπουμ και η λίστα των τραγουδιών:

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 13 Φεβρουαρίου 2007
Μονό CD
Eταιρεία:
Varese Sarabande

1. Bathroom Intro
2. Mr. Yummy
3. Grady's House
4. Lawyer's Office
5. Maureen's Messages
6. Fritz And Gray Walk the Creek
7. Ski Skates Mellow
8. Gray Removes Ring
9. Gray Overhears Maureen
10. Candlelight Dinner
11. Gray's Confessions
12. River Opening
13. Gray Ties Mattie's Shoe
14. Gray and Fritz Cook
15. Massage Montage
16. Sweet Nothings
17. Dennis and Persephone Date
18. Farmers Market
19. Planer Fight
20. Fritz Leaves
21. Not His Kid
22. Maureen Apologizes
23. Gray's Memorial Speech

Ο Slash έπαιξε με τους Black Eyed Peas στο "Let's Get It Started' στο Avalon του Hollywood. Οι Black Eyed Peas έκαναν μία συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό για το Peapod Foundation, το οποίο βοηθάει άπορα παιδιά του κόσμου. Η προσπάθεια για αυτή τη χρονιά ήταν να αυξηθούν τα αποθέματα για την Peapod Music And Arts Academy, ένα εκπαιδευτικό κέντρο το οποίο βοηθάει θετά παιδιά στην πόλη του Λος Άντζελες. Άλλοι καλεσμένοι ήταν οι Wyclef και John Legend.

Η μηχανή του rock n' roll που είναι γνωστή ως Guns N' Roses ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει νέα περιοδεία τον Απρίλιο. Το πρώτο κομμάτι της Chinese Democracy World Tour 2007 θα βρεί τους GN'R να παίζουν στην Ιαπωνία, την Ταϊλάνδη, την Νότιο Αφρική, την Νότιο Αμερική, το Μεξικό, την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία.

Το 2006 οι Guns N' Roses έδωσαν περισσότερες από 70 συναυλίες σε όλο τον κόσμο και πήραν σπουδαίες κριτικές. Με την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου επερχόμενου άλμπουμ Chinese Democracy, το 2007 υπόσχεται να είναι πιο "γεμάτο" και συναρπαστικό για το συγκρότημα και τους πιστούς οπαδούς τους. Όταν πρόκειται για μια ζωντανή εμφάνιση, ο τραγουδιστής W. Axl Rose, οι κιθαρίστες Robin Finck, Ron "Bumblefoot" Thal και Richard Fortus, ο μπασίστας Tommy Stinson, οι "πληκτράδες" Dizzy Reed και Chris Pitman και ο ντράμερ Frank Ferrer είναι ένα rock υπερθέαμα που πρέπει να το ζήσει κάποιος για να το πιστέψει.

Για πρώτη φορά στην ιστορική καριέρα τους οι Guns N' Roses θα παίξουν στην Νότιο Αφρική. Οι GN'R θα είναι οι headliners του My Coke Festival που θα γίνει στο Johannesburg στις 27 Απριλίου και στο Cape Town την 1η Μαϊου.

"Ήμουν αρκετά τυχερός που έπαιξα σε μερικά από τα πιο ιστορικά κτίρια και στάδια σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά το να παίξω στην Νότιο Αφρική θα είναι πραγματικά μια τιμή" - είπε ο Axl και συνεχίζει - "Δεν μπορώ να περιμένω για να δω την Νότιο Αφρική. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα".

Το βράδυ της Πέμπτης (8 Φεβρουαρίου) έγινε η εισαγωγή της Donatella Versace στο Hall Of Fame των σχεδιαστών μόδας.

Οι GN'R έκαναν μια εμφάνιση έκπληξη στην εκδήλωση και έδωσαν μια μικρή συναυλία για τους καλεσμένους, κάτι που είχε ανακοινώσει δύο μέρες πριν στην εκπομπή του Jimmy Kimmel η Donatella Versace. Μεταξύ άλλων είπε ότι ο Axl είναι ένα πολύ καλόγουστο άτομο και ότι του αρέσει πολύ η μόδα.

Στην συναυλία ο Chris Pitman έπαιξε μπάσο στην θέση του Tommy Stinson (ο Tommy απουσίαζε λόγω προσωπικού προβλήματος). Το συγκρότημα έπαιξε ακουστικές versions του Knockin' On Heaven's Door και του Sweet Child O' Mine.

Καλεσμένοι στο event μεταξύ άλλων ήταν οι Jennifer Lopez, Cindy Crawford, Ashton Kutcher, Sharon Stone, Quincy Jones, Naomi Campbell, Elton John, Demi Moore, Prince, Elizabeth Hurley, Ingrid Sischy, Sebastian Bach, Mischa Barton, Franca Sozzani και Paris Hilton.

Η Donatella ζήτησε από τον Axl αν μπορεί να παίξει και ο Axl δεν αρνήθηκε αυτή τη χάρη στην παλιά καλή του φίλη.

Αμέσως μετά την σύντομη ζωντανή εμφάνιση, ο Axl και τα παιδιά κατέβηκαν από την σκηνή στο κοινό όπου χόρεψαν με τις γυναίκες και τις φίλες τους και συνομίλησαν με τους οπαδούς τους καθώς και με άλλες διασημότητες.

Φωτογραφίες εδώ:
http://filmmagic.com/ItemListing.aspx?cgl=259199&evntI=0

Κλείσαμε τα 4!!!

4 χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο... Και όχι μόνο...

Τι κάναμε μέσα σ' αυτά τα 4 χρόνια? Φέραμε τους Adler's Appetite 2 φορές, τον Gilby Clarke, τον Tommy Stinson... και πολλά πολλά πάρτι (δείτε περισσότερα εδώ)...

Γίναμε μια μεγάλη παρέα το καλοκαίρι που μας πέρασε στο Terravibe, μπροστά στο αγαπημένο μας συγκρότημα (και το 2005 με τους Velvet Revolver).

Μην νομίζετε πως δεν θα το γιορτάσουμε... Απλά λέγαμε να το συνδυάσουμε με την κυκλοφορία του δίσκου, που όπως όλοι γνωρίζουμε πήγε λίγο πίσω, οπότε θα κάνουμε ένα (ή τέλος πάντων 2-3) μεγάλο(-α) πάρτι σύντομα...

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

Ελπίζουμε για (και σχεδιάζουμε...) ακόμη περισσότερα...

YOU KNOW WHERE THE FUCK YOU ARE...!!!

GUNSNROSES.GR...

KEEP ON ROCKING...

GUNS N' FUCKIN' ROSES FOREVER!

Σύμφωνα με διάφορες αναφορές στον Τύπο της Νοτίου Αφρικής, οι GN'R θα παίξουν στο φεστιβάλ My Coke Fest 2007.

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα την Παρασκευή 27 Απριλίου στο New Market Racecourse του Johannesburg και την Τρίτη 1 Μαΐου στο Kenilworth Racetrack του Cape Town.

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν R550.00 και R375.00 (χωρίς την προμήθεια της Computicket) στο www.computicket.com.

 

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα