Ιούλιος '07

 

Κάντε κλικ στο ακόλουθο link και αφού μπείτε στην σελίδα, προχωρήστε προς τα κάτω μέχρι να δείτε το πρόσωπο του Duff. Κάντε κλικ πάνω του για να δείτε μια συνέντευξη του Duff για το χρηματιστήριο και τις επενδύσεις του...

http://www.foxnews.com/yourworld/index.html

Το Welcome To The Jungle επιβεβαιώθηκε ως ένα από τα τραγούδια που θα υπάρχουν στο επερχόμενο video-παιχνίδι Guitar Hero 3.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αργότερα στο 2007.

Το τελευταίο άλμπουμ του Izzy Stradlin, Miami, είναι τώρα διαθέσιμο στο Itunes σε μια καινούργια remixed έκδοση.

Όπως λέει ο Izzy: "Ο JT Longoria και εγώ μόλις ξαναμιξάραμε 10 τραγούδια από τις ηχογραφήσεις του "Miami" και είναι πολύ πιο δυνατό τώρα. Έγινε στα Nomad Studios στο Dallas. Ο Gary Long έκανε το mastering. Πολλά ευχαριστώ σ' αυτούς τους τύπους. Μόλις ξαναβγήκε  στο I-Tunes σήμερα. Θα ακούσετε την διαφορά...... Cheers! Izzy".

Ο Steven Adler, μαζί με τους Adler's Appetite, έδωσαν μια συναυλία στο Key Club, στο Los Angeles, για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του Appetite For Destruction χθες το βράδυ.

Στην σκηνή μαζί με το συγκρότημα ανέβηκε ο Izzy Stradlin για τα "Tijuana", "Mama Kin" και "Paradise City" ενώ μαζί τους ανέβηκε και ο Duff McKagan για το "Mr. Brownstone". Στο Key Club βρέθηκαν και ο Slash με τον Gilby Clarke.

 Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Την Τρίτη 31 Ιουλίου, στις 9 μ.μ. (ώρα Νέας Υόρκης / 6 μ.μ. Λός Άντζελες / 04:00 π.μ. ώρα Αθήνας), οι Velvet Revolver θα χρησιμοποιήσουν τον MySpace Instant Messenger για να δεχθούν παραγγελίες τραγουδιών απ' ευθείας απ' τους fans, ζωντανά από το στούντιο, σαν μέρος της "Hey Play This...!" εμφάνισης τους. Το MySpace θα δείξει ζωντανά το stream της μοναδικής εμφάνισης των Velvet Revolver στο myspace.com/velvetrevolver και θα το δείξει επίσης στο MySpaceTV για τους fans. To MySpaceTV είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του MySpace Video.

Για να συμμετέχετε στο MySpace Velvet Revolver All-Request LIVE Webcast, απλά προσθέστε το username "velvetrevolver" στην λίστα επαφών σας στο MySpaceIM και στείλτε την αίτηση σας.

Σύμφωνα με το Blabbermouth το επόμενο single των Velvet Revolver θα είναι το The Last Fight και θα κυκλοφορήσει στα ραδιόφωνα στις 20 Αυγούστου.

Στις 10 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με ανέκδοτες φωτογραφίες των GN'R από την περίοδο ' 83-'89 από τον φίλο του συγκροτήματος Marc Canter. Στο site του βιβλίου μπορείτε να δείτε μερικές από τις φωτογραφίες, σπανιότατα βίντεο όπως και να προ-παραγγείλετε το βιβλίο με ειδικά εξώφυλλα! Ρίξτε και μια ματιά στο φόρουμ μας, σχεδιάζουμε μια μαζική προ-παραγγελία...

http://www.recklessroad.com

Το γνωστό περιοδικό Rolling Stone έχει εξώφυλλο τους παλιούς GN'R για τα 20 χρόνια του Appetite For Destruction. Επίσης περιέχει άρθρο σχετικά με τους GN'R και τους VR.

rollingstone

Η περιοδεία των Guns N' Roses για το 2007 στην Ιαπωνία έκλεισε θριαμβευτικά το βράδυ του Σαββάτου, στο Intex της Οσάκα. Για άλλη μια φορά το κοινό γέμισε τον συναυλιακό χώρο για την πιο μεγάλη και χωρίς αντίρρηση καλύτερη συναυλία της περιοδείας στην Ιαπωνία.

Το εκπληκτικό σετ που κράτησε περισσότερο από δύο ώρες, περιείχε τα εξής τραγούδια: "Welcome to The Jungle", "It's So Easy", "Mr. Brownstone", "Live and Let Die", Robin Finck solo, "Sweet Child O' Mine", "Better", "Knockin' On Heaven's Door", "You Could Be Mine", Dizzy Reed πιάνο solo, "The Blues", Richard Fortus solo, "Out Ta Get Me", "November Rain", "IRS", Bumblefoot solo και "Don't Cry" με τον Axl να τραγουδάει, "Rocket Queen", "Used To Love Her", "My Michelle", "Patience", "Nightrain", "Chinese Democracy", "Madagascar" και "Paradise City."

Ανάμεσα στα πολλά highlights ήταν όταν ο κιθαρίστας Finck πήδηξε από την σκηνή κατά την διάρκεια του "Nightrain" και έτρεξε μέχρι την κονσόλα των φωτορυθμικών στην άκρη του συναυλιακού χώρου. Ο ντράμερ Frank Ferrer είχε για άλλη μια φορά το look του Bun E. Carlos (Cheap Trick).

Καθώς το συγκρότημα υποκλίθηκε για τελευταία φορά, ο Axl Rose ευχαρίστησε τους Ιάπωνες επειδή ήταν τόσο ευπρόσδεκτοι και γιατί έκαναν τις συναυλίες κάτι το εξαιρετικό. Από τις δύο συναυλίες στο Makuhari Messe Hall της Chiba City, ως το Nippon Gaishi Hall της Nagoya, στο Budokan Hall του Tokyo και αυτή τη τελευταία συναυλία στο Intex της Osaka, κάθε συναυλία ήταν μοναδική και καυτή.

Περίπου 9,000 fans γέμισαν το παγκοσμίου φήμης Budokan Hall την περασμένη Τετάρτη για να δουν από κοντά τους Guns N' Roses ζωντανά. Για δύο ώρες, οι GN'R έδωσαν ένα τέλειο live, χαρίζοντας στους Γιαπωνέζους fans μια συναυλία που θα αργήσουν να ξεχάσουν.

Ο Axl και ο κιθαρίστας Ron "Bumblefoot" Thal έπαιξαν ξανά το "Don't Cry", κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα το κοινό. Ο ντράμερ Frank Ferrer είναι μεγάλος fan των Cheap Trick και αφιέρωσε την συναυλία στο είδωλο του Bun E. Carlos, ντυμένος σαν αυτόν με λευκό μπλουζάκι, μαύρη γραβάτα και φυσικά ένα τσιγάρο πίσω απ' το αυτί. Επίσης, ο Bubbles από τους Trailer Park Boys ανέβηκε στην σκηνή μαζί με τους Guns και είπαν το "Liquor and Whores."

Το συγκρότημα ήταν περήφανο που συνέχισε την παράδοση του Budokan, όπου το πρώτο ροκ συγκρότημα που έπαιξε ήταν οι Beatles το 1966. Επίσης στο Budokan ηχογραφήθηκαν πολλά live albums όπως αυτά του Bob Dylan, των Cheap Trick το 1978 και το "Unleashed In The East" των Judas Priest το 1979. Μπορείτε να προσθέσετε τον Bubbles σ' αυτή την ένδοξη λίστα για το 2007.

Οι GN'R μετά το "Liquor and Whores" έπαιξαν το "Used To Love Her" και το κοινό τραγούδησε και χειροκροτούσε συνεχώς. Μέχρι τα κομφετί και τα πυροτεχνήματα να δείξουν ότι το Paradise City είχε φτάσει στο τέλος του, οι GN'R είχαν αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι στο Tokyo.

Η τελευταία συναυλία στην Ιαπωνία θα γίνει σήμερα το βράδυ στο Osaka-Jo Hall

Πηγή: Gunsnroses.com

Ούτε τυφώνας, ούτε σεισμός 6,2 ρίχτερ μπορεί να σταματήσει τη φόρα που έχουν πάρει οι Guns N' Roses στην Ιαπωνία για το 2007.

Μετα από δύο πετυχημένες συναυλίες στο Makuhari Messe Hall στην Chiba City, η περιοδεία συνεχίστηκε σήμερα στην Nagoya, με μια σούπερ συναυλία στο Nippon Gaishi Hall, και αύριο Τετάρτη στο Budokan Hall στο Tokyo. Η τελευταία συναυλία θα γίνει το Σάββατο 21 Ιουλίου, στο Osaka-Jo Hall της Osaka.

"Α, φίλε, δεν μπορώ να ξεκινήσω να περιγράφω πόσο ανεβασμένοι νοιώθουμε (what a fuckin' high it's been) από τότε που ήρθαμε εδώ", λέει ο κιθαρίστας Ron "Bumblefoot" Thal. "Όλη η ενέργεια της Ιαπωνίας, το λατρεύω. Πολλές αλησμόνητες στιγμές σ' αυτές τις συναυλίες, πολλή αγάπη ανάμεσα στο κοινό και εμάς, ξέρεις? Ήταν πολύ έντονο. Δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε αρκετά τους fans γι' αυτό και ελπίζουμε οι επόμενες δύο συναυλίες να είναι όσο απίθανες ήταν οι πρώτες τρεις".

Πηγή: Gunsnroses.com

Περισσότεροι από 17,000 fans αψήφησαν ένα τυφώνα και γέμισαν το Makuhari Messe Hall στην Chiba City για να δουν την πρώτη συναυλία των Guns N' Roses στην Ιαπωνία μέσα σε 5 χρόνια.

Από τις πρώτες νότες του "Welcome to the Jungle" μέχρι την τελευταία έκρηξη του τελευταίου encore, "Paradise City", οι GN'R έκαναν το κοινό, που ήταν sold-out, να ουρλιάζει για περισσότερο. Και ο Axl τους έδωσε αυτό που ήθελαν. Αφού το συγκρότημα, που έσταζε από ιδρώτα, έκανε την τελευταία του υπόκλιση και πήγε στα παρασκήνια, ο Axl έκανε κάτι πολύ αυθόρμητο. Μαζί με τον κιθαρίστα Ron "Bumblefoot" Thal επέστρεψαν στην σκηνή και έκαναν ένα σπάνιο ντουέτο στο "Don't Cry". Παρά τον απαίσιο καιρό, η δίωρη συναυλία ήταν μια τεράστια επιτυχία.

Οι Γιαπωνέζοι fans του συγκροτήματος περίμεναν υπομονετικά την επιστροφή των Guns N' Roses στην Ιαπωνία, για τις συναυλίες που είχαν επανασχεδιαστεί νωρίτερα φέτος, λόγω του τραυματισμού του μπασίστα Tommy Stinson.

Άλλη μια συναυλία είναι προγραμματισμένη στο Makuhari Messe στο βράδυ της Κυριακής. Η περιοδεία συνεχίζεται στην Nagoya την Τρίτη 17 Ιουλίου, για μια συναυλία στο Nippon Gaishi Hall, την Τετάρτη στο Budokan Hall στο Tokyo και η τελευταία συναυλία θα γίνει το Σάββατο 21 Ιουλίου στο Osaka-Jo Hall της Osaka.

Ακούστε το Don't Cry εδώ:

Πηγή: Gunsnroses.com

Ένα σύντομο μήνυμα από τον Tommy Stinson σε όλους τους fans των GN'R...

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους fans των GN'R που έκαναν την δημοπρασία μας στο eBay μια τεράστια επιτυχία. Η κιθάρα και οι μπλούζες μάζεψαν περισσότερα από $13,000!!!!!!

Η οικογένεια μου θα σας ευχαριστεί για πάντα για την αγάπη και την υποστήριξη που μας δείξατε. Τα χρήματα από τις δημοπρασίες θα βοηθήσουν πολύ την Hilary και τον Zack να ξαναφτιάξουν την ζωή τους.

Σας ευχαριστώ ξανά. Θα σας δω σύντομα.

T.S."

Πηγή: Gunsnroses.com

Το νέο άλμπουμ των Velvet Revolver "Libertad" έκανε την είσοδο του στο Top 10 στην 4η θέση, σύμφωνα με το Hits Daily Double. Το άλμπουμ πούλησε 98,121 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας.

Οι Guns N' Roses ή εγώ δεν θα εμφανιστούμε στο Rio Live Earth ή στο Live Earth για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι δεν μας το ζήτησαν μέχρι τις τελευταίες δύο εβδομάδες, όταν ήμασταν σε περιοδεία στην Αυστραλία και είχαμε 5 επανα-σχεδιασμένες sold-out συναυλίες στην Ιαπωνία. Ο εξοπλισμός μας ήταν ήδη στον δρόμο για την Ιαπωνία γι' αυτές τις συναυλίες. Προσπαθήσαμε να βρούμε μια λύση για να καταφέρουμε να εμφανιστούμε στο Rio, αλλά δυστυχώς καμιά δεν προτάθηκε.

Μου ζητήθηκε να εμφανιστώ μόνος μου με τον Lenny Kravitz από τους promoters και τον κύριο Gore. Καθώς δουλεύαμε γι' αυτό, ο Lenny δυστυχώς τραυματίστηκε και ακύρωσε προσωρινά την εμφάνιση του στο event. Σύμφωνα με τους promoters, όταν είχαν επιβεβαιώσει ξανά την εμφάνιση του Lenny, δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να κανονιστούν πτήσεις για μένα προς την Βραζιλία και μετά προς την Ιαπωνία για τις επερχόμενες συναυλίες μας. Δυστυχώς, δεν είχα ενημερωθεί ότι ο Lenny επιβεβαίωσε ξανά την εμφάνιση του μέχρι που αρχίσαμε να διαβάζουμε τον Τύπο που σχολιάζει το event σήμερα, που είναι Σάββατο εδώ στην Αυστραλία και Παρασκευή στην Βραζιλία.

Δεν ζητήθηκε από τους Guns N' Roses ή από εμένα να παίξουμε σε άλλα μέρη του κόσμου, όπως στην Ιαπωνία ή την Αυστραλία (αφού ήμασταν ήδη στην περιοχή σε περιοδεία) και όπου έχουμε ήδη επίσημα προσφερθεί να εμφανιστούμε αλλά πήραμε αρνητική απάντηση.

Ευχόμαστε σε όλους όσους εμπλέκονται, τους καλλιτέχνες, τους διοργανωτές, τους fans και το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο ότι καλύτερο και ένα πολύ πετυχημένο event.

Σας ευχαριστώ,
Axl Rose

Ακολουθήστε το παρακάτω link στο site του διεθνούς πρακτορείου Reuters για να διαβάσετε ένα άρθρο για τον businessman Duff McKagan... Στο άρθρο που ακολουθεί ο Duff μιλάει για τις επενδύσεις του (ήταν από τους πρώτους επενδυτές του Google!!!), για τις "δουλειές" που κανονίζει για τους Velvet Revolver και τις εκτιμήσεις του για την αγορά μουσικών οργάνων...

Reuters

Ο promoter των συναυλιών στην Ιαπωνία Creativeman ανακοίνωσε ότι το τοπικό συγκρότημα Mucc θα ανοίξει όλες τις συναυλίες των Guns N' Roses στην Ιαπωνία.

Ένα promo βίντεο από επίσημο ντοκιμαντέρ για τον Axl και τους GN'R που γυρίστηκε πέρσι κατά την διάρκεια της Ευρωπαϊκής και της Αμερικάνικης περιοδείας των GN'R, διέρρευσε σήμερα.

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα