Νοέμβριος '07

 

Σύμφωνα με το επίσημο site της Patti Hood, η μουσικός θα παίζει άρπα στον επερχόμενο δίσκο των Guns N' Roses "Chinese Democracy".

Ένας fan της έστειλε email και η Patti του απάντησε ότι γνώρισε τον Chris Pitman από μια περιοδεία με τους Lusk (συγκρότημα του Pitman) και κατέληξε να ηχογραφεί για τους Guns N' Roses.

Η Patti λέει ότι δεν γνώρισε τον Axl μέχρι που ηχογράφησε με την άρπα της για το τραγούδι This I Love, το οποίο αναφέρει ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια μουσικής που έχει ακούσει ποτέ!!!

Διαβάστε το βιογραφικό της εδώ:

http://www.pattihood.net/html/resume.html

Ο Dizzy Reed χρειάζεται την βοήθεια των Gunnerαδων σε μια ψηφοφορία για τα βραβεία Rockies που θα δοθούν σε τοπικά μικρά συγκροτήματα του Los Angeles.

Ο Dizzy και οι Hookers N' Blow πέρασαν στον επόμενο γύρο της ψηφοφορίας και πρέπει όλοι να ψηφίσουμε για να πάρουν την πρώτη θέση:

Ψηφίσουμε για τον Dizzy στην κατηγορία καλύτερου τραγουδιστή εδώ.

Ψηφίσουμε για τον Dizzy στην κατηγορία καλύτερου πληκτρά εδώ.

Ψηφίσουμε για τους Hookers N' Blow στην κατηγορία καλύτερου cover συγκροτήματος εδώ.

Ο πρώην κιθαρίστας των Guns N' Roses Slash αγαπάει τις πόρνες της νοτίου Αμερικής γιατί "θα κάνουν τα πάντα".

Ο άγριος ροκάς αποκάλυψε την αγάπη του για τις πόρνες σε μια γυναίκα που του έκανε παρέα κατά την διάρκεια μιας απογοητευτικής επίσκεψης του στο στριπτιζάδικο Sophisticats του Λονδίνου.

Ο Slash είπε: "Τα έχω δει όλα οπότε αυτό το club (Sophisticats) είναι βαρετό. Αν θέλεις μια αληθινή στριπτιζού, παίρνεις μια πόρνη.

"Τα κορίτσια στην νότιο Αμερική είναι τα καλύτερα γιατί θα κάνουν ότι σου αρέσει!"

Ο Slash αποκάλυψε επίσης ότι φορούσε τα ίδια ρούχα για τρεις συνεχείς μέρες γιατί η Air Canada έχασε τις βαλίτσες του στην πτήση προς την Αγγλία.

Η Αγγλική εφημερίδα Independent γράφει ότι είπε: "Έχει μέσα αρκετά ακριβά κοσμήματα και όλα τα δερμάτινα παντελόνια μου. Είδα μια βαλίτσα στο αεροδρόμιο που έμοιαζε με την δική μου. Δεν την πήρα γιατί θα μπορούσα να γυρνάω στο Λονδίνο μέσα σε ένα φόρεμα!"

Στο μεταξύ οι Velvet Revolver ανακοίνωσαν μια συναυλία την παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Νέα Υόρκη, στο Hammerstein Ballroom και η προπώληση εισιτηρίων θα γίνει αύριο και την Πέμπτη μέσα από το ακόλουθο link:

http://www.livenation.com/event/getEvent/eventId/311180/?c=dm-269619&p=30104558

Οι τεράστιες φωτιές που χτύπησαν το Malibu έφτασαν μέχρι και το σπίτι του Axl, το οποίο ευτυχώς την γλύτωσε με ελάχιστες ζημιές, ενώ λέγεται ότι κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του Flea (μπασίστα των Red Hot Chili Peppers) αξίας άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων και ο διάσημος μπασίστας γλύτωσε την τελευταία στιγμή.

Κάντε κλικ στο video που ακολουθεί (ξεκινάει με διαφημίσεις) για να δείτε ένα ρεπορτάζ στο οποίο μιλάει η Beta (φίλη του Axl) για το πως ο Axl έσβηνε τις φλόγες με μια μάνικα...

 

Οι Trailer Park Boys (χαρακτήρες σε τηλεοπτική σειρά στον Καναδά) έδωσαν μια συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρονται και στον Axl...

Ακολουθούν οι αναφορές στον Axl και τους GN'R:

"Κάναμε πάρτι στο Τόκιο και εκείνη την ώρα έγινε σεισμός. Ο Axl ήταν στην πόρτα με ένα μπουρνούζι στις 10 το πρωί και φώναζε: "Έϊ, Bubbles! Έζησες ποτέ μέσα σε ένα σεισμό, motherfucker?!"

Μιλώντας για το αν θα μπορούσαν να παίξουν με κάποιο γνωστό συγκρότημα, ποιο θα ήταν:

“Ήμουν σχεδόν σε περιοδεία με τους Guns N' Roses και έπαιζα μαζί τους για δυο μήνες” λέει ο Smith, που γνώρισε τον Axl Rose μέσω του Bach. Ο Smith – που υποδύεται τον Bubbles – έπαιζε το τραγούδι "Liquor And Whores" μαζί με τους GN'R την ώρα της συναυλίας τους. “Ήταν απίθανο, τρομερό, απόλυτα σουρεαλιστικό

Μιλώντας για τα "after-show" parties...

“Είναι περίεργο, κάναμε παρέα και βγήκαμε σε περιοδεία με πολλά συγκροτήματα και πάντα ήμασταν εμείς οι τρελοί της παρέαςλέει ο Tremblay. “Όλοι είναι χαλαροί και εμείς φωνάζουμε ‘Παιδιά, είμαστε σε μια γαμημένη rock περιοδεία!'”

“Εκτός από τους Guns N' Roses” λέει ο Smith.

“Ο Axl είναι ο μόνος που μας ξεπέρναγε στα parties” λέει ο Tremblay με θαυμασμό. “Κανένας άλλος

Η νύχτα είχε ξεκινήσει στο Los Angeles στο σπίτι του συν-ιδρυτή της Microsoft Paul Allen. Ο Rose είχε μάλιστα ερμηνεύσει κάποια τραγούδια. Στις 7 το πρωί πήρε τα παιδιά σε ένα άλλο σπίτι για να συνεχιστεί το πάρτι, όπου ζήτησε να "μαυρίσουν" όλα τα παράθυρα για να νοιώθουν ότι είναι ακόμη νύχτα.

“Ο Axl πίνει μόνο ποτά, καμιά άλλη ουσία, μόνο ποτά” λέει ο Smith. “Μπορεί να πίνει για δυο συνεχόμενες μέρες. Είναι μια μηχανή." Το απόγευμα ο Rose ήταν έτοιμος να πάει σε ένα στριπτιζάδικο.

“Του είπαμε ‘Μέχρι εδώ, εμείς τελειώσαμε'", λέει ο Tremblay. Και οι τρεις Trailer Park Boys κοιμήθηκαν μέχρι την επόμενη ημέρα, χάνοντας τα after-parties των βραβείων Όσκαρ, όπου είχαν προσκληθεί.

Δυστυχώς πριν καν ανακοινωθούν επίσημα όλες οι ημερομηνίες της Ευρωπαϊκής περιοδείας των Adler's Appetite, η περιοδεία ακυρώθηκε λόγω προβλημάτων υγείας του Steven Adler.

Ακολουθεί δήλωση του μπασίστα του συγκροτήματος Chip Z'Nuff:

"Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από όλους τους φίλους μας και τους fans για την ακύρωση αυτής της περιοδείας. Φυσικά ο Steven λατρεύει να παίζει και να συναντά τους fans του. Δυστυχώς, έχει κάποια προσωπικά προβλήματα που δεν του επέτρεψαν να ξεκινήσει αυτή τη περιοδεία. Ήταν πολύ αισιόδοξος για τις συναυλίες αλλά όταν έφτασε η στιγμή, απλά δεν μπορούσε να το κάνει. O Steven είναι σαν αδερφός μας και απλά θέλουμε να τον δούμε υγιή. Περιμένουμε με ανυπομονησία να κάνουμε την περιοδεία τον επόμενο χρόνο. Σας παρακαλούμε να μας συγχωρήσετε και σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση που δείχνετε. Peace."

Ο Slash έδωσε μια συνέντευξη στο ραδιόφωνο του BBC για την προώθηση της αυτοβιογραφίας του που κυκλοφόρησε μέσα στον Νοέμβριο.

Μπορείτε να την κατεβάσετε κάνοντας δεξί κλικ και "αποθήκευση ως" στο ακόλουθο link.

http://downloads.bbc.co.uk/podcasts/fivelive/mayo/mayo_20071121-1652.mp3

Ο Slash και ο Scott Weiland εμφανίστηκαν στα American Music Awards που έγιναν στο Los Angeles στις 18 Νοεμβρίου για να δώσουν ένα βραβείο στην Carrie Underwood.

Κάντε κλικ στο ακόλουθο link για να δείτε μια φωτογραφία του Slash και του Weiland από τα βραβεία:

http://www.rollingstone.com/photos/gallery/17371271/daughtry_kid_rock_carrie_underwo/photo/32/large/

Ο Slash και η γυναίκα του κατέθεσαν μήνυση για ένα σπίτι, για το οποίο ισχυρίζονται ότι τους κορόιδεψαν ώστε να το αγοράσουν.

Το ζευγάρι ισχυρίζεται πως νόμιζαν ότι αγόρασαν το σπίτι των ονείρων τους από την εταιρεία "Gregory Holcomb and Sotheby's International Realty" αλλά τελικά κατέληξε να είναι ένας εφιάλτης.

Στην μήνυση αναφέρεται μεταξύ άλλων πως τους είχαν πει ότι το σπίτι ήταν σε ένα ιδιωτικό δρόμο με πόρτα. Το σπίτι, ισχυρίζονται, ότι τελικά ήταν σε δημόσιο δρόμο με πολύ μικρό πάρκινγκ. Επίσης ισχυρίζονται ότι είναι πολύ μικρότερο απ' όσο τους είπαν και ότι υπάρχουν προβλήματα με τους τίτλους κυριότητας του σπιτιού.

Επειδή όπως λένε, η εταιρεία των Holcomb και Sotheby τους απέκρυψε αυτές τις πληροφορίες, οι Hudsons πέρασαν έντονα τα ακόλουθα συναισθήματα: "λύπη, ντροπή, ταπείνωση, αμηχανία, θυμό, ανησυχία, απογοήτευση, νευρικότητα, στομαχικές διαταραχές, πόνους στη μέση, έλλειψη όρεξης και ανικανότητα να συγκεντρωθούν για να δουλέψουν". Κάνουν μήνυση για να πάρουν περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια.

Δείτε την μήνυση σε αρχείο PDF σ' αυτή τη τοποθεσία:
http://www.aolcdn.com/tmz_documents/1115_slash_wm.pdf

Στο επίσημο site των Velvet Revolver μπορείτε τώρα να ψηφίσετε για το επόμενο single των VR.

Οι (περιορισμένες) επιλογές είναι:

  1. Get Out The Door
  2. Let It Roll
  3. She Mine

http://www.velvetrevolver.com

Η Υπηρεσία Μεταναστών της Ιαπωνίας αρνήθηκε να εκδώσει βίζες στα μέλη των Velvet Revolver με αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι 4 προγραμματισμένες συναυλίες του συγκροτήματος.

"Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους fans μας στην Ιαπωνία που δεν θα μπορέσουμε να εμφανιστούμε για τις προγραμματισμένες συναυλίες μας." ανακοίνωσε το συγκρότημα σε μια επίσημη δήλωση. "Δεν καταλαβαίνουμε γιατί οι αρχές δεν εκδίδουν τις βίζες μας αφού αυτό έγινε κανονικά το 2005, για κάτι που κατέληξε να είναι μια επιτυχημένη περιοδεία και μια σπουδαία εμπειρία. Αγαπάμε την Ιαπωνία και προσβλέπουμε στην επιστροφή μας εκεί."

Ήρθε η ώρα για τα 13α ετήσια τοπικά βραβεία της Rock City News και έχετε την δυνατότητα να ψηφίσετε για τον Dizzy και τους Hookers & Blow.

Ο Dizzy είναι υποψήφιος σε 2 κατηγορίες ενώ οι Hookers & Blow σε μια κατηγορία.

Ψηφίστε για τον Dizzy ως καλύτερο άντρα τραγουδιστή εδώ.

Ψηφίστε για τον Dizzy ως αγαπημένο πληκτρά εδώ.

Ψηφίστε για τους Hookers & Blow ως αγαπημένο cover συγκρότημα εδώ.

Τα βραβεία Rockies θα λάβουν μέρος στο B.B. King's (Universal City Walk, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια) στις 6 Δεκεμβρίου.

Δείτε τον Sebastian Bach να μιλάει για τον Axl και το πολυ-αναμενόμενο Chinese Democracy...

Στο νέο τεύχος του Metal Edge (Νοεμβρίου/Δεκεμβρίου ο Sebastian Bach δίνει μια συνέντευξη όπου μιλάει και για το Chinese Democracy. Ακολουθεί η μετάφραση για το κομμάτι της συνέντευξης που μας "αφορά"...

Τον παίρνεις ποτέ τηλέφωνο και του λες "θα κυκλοφορήσεις επιτέλους αυτόν τον γαμημένο δίσκο?"

Bach: Του το είπα μια φορά και ήταν μια από τις ελάχιστες φορές που σηκώθηκε η τρίχα του με κάτι που είπα. Είπε "Εϊ, παιδιά, ο Sebastian έχει μια σπουδαία γαμημένη ιδέα. Εϊ! Θα έπρεπε να κυκλοφορήσω ένα δίσκο! Σ' ευχαριστώ, φίλε μου, τι θα έκανα χωρίς εσένα, αυτό είναι σπουδαίο...". Ήμουν σε φάση "Οκ, το έπιασα, δεν θα το ξαναπώ αυτό ποτέ." Βλέπεις, αυτό που κανείς δεν καταλαβαίνει, και εγώ καταλαβαίνω, είναι ότι έχει 4 άλμπουμ έτοιμα. Τα έχω ακούσει. Γι' αυτό ετοιμαστείτε, όλοι εσείς που νομίζετε ότι δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ ένα δίσκο κάνετε τραγικό λάθος. Απλά θα το κάνει στην ώρα του. Είναι ο δίσκος του, ο Axl κάνει αυτό που θέλει να κάνει, αυτό είναι. Και επειδή δεν το έχετε ακούσει δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.


Λοιπόν, άκουσα τα κομμάτια που διέρρευσαν και είναι σπουδαία

Bach: Μα αυτές δεν είναι οι τελικές versions. Ο Axl γέλασε γι' αυτές. Αυτά τα τραγούδια δεν είναι ο δίσκος. Αυτά είναι μια άλλη έκδοση του δεν ξέρω και γω τι. Ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια - ρώτησα τον Αxl αν μπορούσα να αναφέρω τους τίτλους των τραγουδιών και είπε "fine" - και ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια είναι αυτό το τραγούδι που ονομάζεται "Τhe General" που είναι τόσο, είναι μακράν το πιο heavy metal τραγούδι που νομίζω ότι έχω ακούσει τον Axl να τραγουδάει, αυτό το αργό riff με αυτά τα ψηλά φωνητικά που σπάνε κόκαλα, σαν ουρλιαχτό. Ρώτησα πότε θα κυκλοφορήσει αυτό? Και μου απάντησε "το 2012". Του είπα, "φίλε με σκοτώνεις"! Μου απάντησε, "Λοιπόν, αυτό θα κυκλοφορήσει στον τρίτο δίσκο, έχει σχέση με το τραγούδι, είναι μια τριλογία, ταιριάζει στιχουργικά." Τα έχει όλα οργανωμένα, απλά είναι διαφορετικός από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Κάνει τα πράγματα στον δικό του χρόνο, με τον δικό του τρόπο αλλά ξέρεις... Ο κόσμος δεν είναι προετοιμασμένος για όσα έχω ακούσει από αυτόν τον τύπο. Έχει το μεγαλείο και είναι όσο επικό είναι το November Rain αλλά με τον βρυχηθμό και την "συμπεριφορά" του Appetite. Επειδή στο άλμπουμ που άκουσα, στα περισσότερα κομμάτια παίζει ο Brain drums, ο οποίος παίζει τόσο δυνατά και "κακά" (mean) είναι στα αλήθεια τόσο... μεγαλειώδες είναι η σωστή λέξη, αλλά έχει εκείνη την συμπεριφορά του Appetite. Σας περιμένει σπουδαία μουσική... Στο μεταξύ το άλμπουμ μου θα κυκλοφορήσει 100% στις 20 Νοεμβρίου. 100%, έχει τελειώσει, έχει γίνει το mastering, το έχω στο γαμημένο το iPod μου και είμαι έτοιμος.

Ο Izzy Stradlin σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα ακουστικό δίσκο μέσα στον Νοέμβριο μέσω των iTunes.

Το άλμπουμ θα ονομάζεται Fire και ηχογραφήθηκε στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι που πέρασε.

Πρόκειται για ένα ακουστικό άλμπουμ που θα αποτελείται από δυο κιθάρες, εκ των οποίων η μια θα "παίζει" slide.

O Rick Richards και Taz Bentley παίζουν σε μερικά κομμάτια από το άλμπουμ μαζί με τον JT (μπάσο και κρουστά). Η μίξη του άλμπουμ έγινε στο Dallas, στα Nomad Studios.

Ο Timo Kaltia (ο οποίος είχε συμβάλει στην συγγραφή του Right Next Door To Hell των GN'R) βοήθησε στην συγγραφή δύο τραγουδιών από το άλμπουμ, που ονομάζονται "Box" και "Seems To Me".

Ο Tommy Stinson μαζί με τους Friends For Done To Death διασκευάζουν το κλασσικό τραγούδι των Rolling Stones "You Can't Always Get What You Want" από τον δίσκο Let It Bleed (1969), που θα ακουστεί στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Californication.

Μπορείτε να αγοράσετε το τραγούδι από το iTunes Music Store!

Ο Slash έδωσε δύο συνεντεύξεις (λίγο μεγαλύτερες από 8 λεπτά) σε τηλεοπτικά κανάλια για να προωθήσει τη νέα του αυτοβιογραφία με τίτλο "Slash". Απολαύστε τις...

 

 

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα