Ιούνιος '08

 

Ο Bumblefoot και ο Richard Fortus έδωσαν μια λίστα των αγαπημένων τους δίσκων για το 2007 στο sputnikmusic.com. Μπορείτε να τις δείτε στα ακόλουθα link:

Η λίστα του Bumblefoot: http://www.sputnikmusic.com/list.php?listid=15835&memberid=276798

Η λίστα του Fortus: http://www.sputnikmusic.com/list.php?listid=15833&memberid=276798

Κυκλοφόρησε το trailer του "Repo! The Genetic Opera" στο οποίο έχει γράψει μουσική ο Richard Fortus. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Alexa Vega, Paul Sorvino, Paris Hilton, Nivek Ogre, και η Sarah Brightman και έχουν γράψει μουσική μέλη των Slipknot, Jane's Addiction, Rob Zombie, Ozzy Osbourne.

Δείτε το trailer εδώ: http://www.firstshowing.net/2008/06/27/first-full-trailer-for-darren-lynn-bousmans-repo-the-genetic-opera/

Δείτε το δεύτερο webisode των Loaded. Ο  Duff και οι Loaded μιλάνε, ψωνίζουν στο σούπερ μάρκετ και ηχογραφούνε τον νέο τους δίσκο...

 

Τα μέλη του συγκροτήματος Logan από τη Σκωτία δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους όταν ο κιθαρίστας των Velvet Revolver Slash τους ζήτησε να παίξει στο νέο τους δίσκο.

Το συγκρότημα, που άνοιξε για τους Bon Jovi στο Hampden, έχει μεγάλο κοινό στην Αμερική και έφτασαν στα αυτιά του Slash σε ένα στούντιο ηχογραφήσεων του Los Angeles.

Αγοράστε ένα t-shirt του Bumblefoot για το Rock Against Diabetes και κερδίστε μια Gibson Les Paul BFG και ένα 3ωρο μάθημα κιθάρας με τον Bumblefoot και φυσικά πολλά άλλα δώρα!!! Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και μετά κάντε κλικ στο link κάτω από το βίντεο:

 

http://www.rockagainstdiabetes.org/bfootbfg.htm#BUY%20THE%20SHIRT

Οι καλύτερες διασκευές σύμφωνα με το Αγγλικό περιοδικό Total Guitar:

1. Jimi Hendrix, All Along The Watchtower (Bob Dylan)
2. The Beatles, Twist And Shout (The Top Notes)
3. Guns N' Roses, Live And Let Die (Wings)
4. Nirvana, The Man Who Sold the World (David Bowie)
5. Muse, Feeling Good (Anthony Newley and Leslie Bricuss)

Η λίστα βρίσκεται στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού Total Guitar.

Οι Velvet Revolver μπορεί να κάνουν ένα διάλλειμα ψάχνοντας για νέο τραγουδιστή, αλλά ο μπασίστας Duff McKagan δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Το συγκρότημα του "Loaded" μόλις ανακοίνωσε μια περιοδεία στην Αγγλία τον Σεπτέμβριο και ηχογραφούν τον νέο τους δίσκο. Και αν δεν αγοράσατε τον προηγούμενο τους δίσκο, το Classic Rock και το and Metal Hammer σας το προσφέρουν δωρεάν.

Ο δίσκος δεν κυκλοφορεί πλέον και στο Amazon μπορείτε να το βρείτε για περισσότερα από 20 ευρώ. Κατεβάστε το νόμιμα και χωρίς ενοχές εδώ:

http://www.idolmanagement.com/duffmckagan's/loadeddarkdays.htm

http://www.classicrockmagazine.com/page/classicrock?entry=download_duff_mckagan_s_loaded

Το nuTsie.com ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Duff McKagan, ιδρυτικό μέλος των θρυλικών συγκροτημάτων GUNS N' ROSES και VELVET REVOLVER, έγινε μέλος της επιτροπής συμβούλων της εταιρείας. Ο McKagan έπαιξε ενεργό ρόλο στο μάνατζμεντ των συγκροτημάτων του και θα προσφέρει 25 χρόνια εμπειρίας πάνω στη μουσική βιομηχανία στη δυναμική εταιρεία, της οποίας η έδρα βρίσκεται στο Seattle.

"Πρώτα και πάνω απ' όλα είμαι fan της μουσικής και μουσικός" είπε ο McKagan. "και το nuTsie έχει να κάνει με όσα έχουν σχέση με τη μουσική. Να έχεις την δική σου μουσική οπουδήποτε, οποιαδήποτε μέρα και ώρα. να βρίσκεις καινούργια τραγούδια που σου αρέσουν, κάτι που μου αρέσει πολύ ακόμη και μετά από τόσα χρόνια που ακούω και παίζω μουσική."

"Έχω δει να συμβαίνουν πολλά με τους GN'R και τώρα με τους VELVET REVOLVER," προσθέτει ο McKagan. "Η συνεργασία μου με το nuTsie είναι μια σπουδαία ευκαιρία για μένα να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου για να δουλέψω για ένα από τα πιο νέα βιώσιμα ψηφιακά μουσικά μοντέλα. Αυτή είναι επίσης μια ευκαιρία για μένα να γίνω πιο ενεργός στον επιχειρηματικό κόσμο, κάτι που αποτελεί έναν από τους μακροπρόθεσμους προσωπικούς στόχους μου."

Περισσότερα στο nutsie.com αλλά και στην προσωπική playlist του Duff στο nutsie.com εδώ:
http://www.nutsie.com/playlist/Duff%20McKagan%27s%20Shuffle%20All/3061635

Δείτε τον Duff και τους Loaded να μιλάνε και να ηχογραφούνε τον νέο τους δίσκο...

 

Σύμφωνα με την Bald Freak Music, το νέο άλμπουμ του Bumblefoot, με τίτλο "Abnormal" θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου.

Μπορείτε να ακούσετε samples από τα νέα τραγούδια στο MySpace του Bumblefoot.

Πληροφορίες για το Άλμπουμ:

Abnormal
Catalog: BF14
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1 Ιουλίου, 2008

Λίστα κομματιών:

1. Abnormal
2. Glad To Be Here
3. Objectify
4. Some Other Guy
5. Jenny B
6. Last Time
7. Simple Days
8. Conspiracy
9. Piranha
10. Guitars Still Suck
11. Green
12. Spaghetti
13. Misery
14. Redeye
15. The Day After
16. Dash

Ενώ τα media και οι fans συνεχίζουν τις εικασίες για το ποιος θα είναι ο νέος τραγουδιστής των Velvet Revolver, ο Slash δεν κάθεται να περιμένει αλλά εργάζεται για το προσωπικό του project. "Εργάζομαι πολύ πάνω σ' αυτό τώρα που έχω ελεύθερο χρόνο αφού μόλις βρούνε οι Velvet τον νέο τους τραγουδιστή, θα τρέχουμε γι' αυτό μετά" λέει ο κιθαρίστας στο Spinner. "Χρησιμοποιώ αυτή τη μικρή περίοδο για να κάνω όσα περισσότερα γίνεται για τον προσωπικό μου δίσκο. Δεν είμαι σίγουρος για το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει αλλά ελπίζω να βγει πριν τον δίσκο των Velvet Revolver."

"Θα είναι ο πρώτος μου προσωπικός δίσκος" συνεχίζει. "Σε όλους τους άλλους δίσκους δημιουργούσα συγκροτήματα και βγαίναμε έξω και τζαμάραμε. Αυτός θα είναι λίγο πιο προσωπικός."

Το συγκρότημα του Duff McKagan Loaded ανακοίνωσε συναυλίες στην Ευρώπη για τον Σεπτέμβριο:

06/09/08 Azkena festival, Vittoria, Ισπανία
13/09/08 Pala Sharp Festival, Milan,
Ιταλία
14/09/08 Bristol Academy,
Αγγλία
15/09/08 Liverpool Academy 2,
Αγγλία
16/09/08 Sheffield Academy 2,
Αγγλία
18/09/08 London Islington Academy,
Αγγλία
19/09/08 Wolverhampton Wulfrun Hall,
Αγγλία
20/09/08 Nottingham Rock City
, Αγγλία
21/09/08 Gateshead Sage Club,
Αγγλία
22/09/08 Glasgow Garage,
Αγγλία
23/09/08 Inverness Ironworks,
Σκωτία
25/09/08 Belfast Limelight,
Ιρλανδία
26/09/08 Dublin Academy,
Ιρλανδία

Ο Slash θα παίζει κιθάρα σε ένα τραγούδι στο νέο δίσκο του Alice Cooper. Στο ίδιο τραγούδι θα παίζει φυσαρμόνικα ο Ozzy Osbourne ο οποίος έχει γράψει το τραγούδι μαζί με τον Cooper.

Ο δίσκος θα ονομάζεται Along Came A Spider και θα έχει σαν θέμα ένα μανιακό δολοφόνο που ονομάζεται Spider, ο οποίος τυλίγει τα θύματα του σε ένα μεταξωτό ιστό. "Κάθε τραγούδι θα είναι ένα γράμμα στην αστυνομία." λέει ο Cooper.

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 28 Ιουλίου!

Ο Sebastian Bach έδωσε μια online συνέντευξη σε fans από την Νορβηγία όπου βρίσκεται.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

"Έχω μιλήσει με τον Slash πρόσφατα για μια συνεργασία αλλά δεν έχει να κάνει με τους Velvet Revolver. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τις λεπτομέρειες , αλλά ο Axl Rose έχει βοηθήσει εμένα και το συγκρότημα όσο κάνείς άλλος στη μουσική βιομηχανία. Θα ήταν πολύ περίεργο να τραγουδήσω στους Velvet Revolver ενώ είμαι τόσο καλός φίλος με τον Axl. Μου αρέσει περισσότερο το Angel Down από τη μουσική των VR."

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα