Μάρτιος '08

 

Ο Slash μίλησε στην Daily Star και έχρισε την Βρετανίδα τραγουδίστρια της soul Amy Winehouse νέα βασίλισσα του rock n’ roll.

Ο πρώην κιθαρίστας των Guns N’ Roses πιστεύει ότι η Amy, είναι πολύ πιο επικίνδυνη από οποιαδήποτε σημερινή "hard rock" μπάντα.

Ο Slash, 42 χρονών, είπε: “Η Amy είναι cool, κρατάει αναμμένη την φωτιά του rock ’n’ roll. Πιστεύω ότι είναι σπουδαία, όχι τόσο για τις προσωπικές της επιλογές, αλλά γιατί είναι σπουδαία τραγουδίστρια με ένα μοναδικό ήχο και στυλ. Και δεν ανέχεται μαλακίες.

Αλλά το είδωλο με το κλασσικό καπέλο - που είναι πρώην αλκοολικός και χρήστης ναρκωτικών - προειδοποιεί την Amy, 24 χρονών, να μείνει μακριά από τις επικίνδυνες ουσίες αν θέλει να γίνει ένας πραγματικός θρύλος.

Είπε: “Είναι στα πρόθυρα του μεγαλείου, αλλά θα ήταν λυπηρό αν το ταλέντο της επισκιαστεί από τις "άλλες" δραστηριότητές της."

Είναι σε ένα σταυροδρόμι, ελπίζω να πάρει την σωστή απόφαση.”

Μαζί με τον Jimi Hendrix, τον Eric Clapton, 63 χρονών, και τον Eddie Van Halen, 53 χρονών, o Slash είναι από τους σπουδαιότερους κιθαρίστες όλων των εποχών.

Αλλά δεν του αρέσουν καθόλου οι κιθαρίστες της σημερινής γενιάς.

Είναι λυπηρό,” λέει. “Δεν υπάρχει κάποιος κιθαρίστας με χαρακτηριστικό ήχο στο rock ’n’ roll πλέον."

Με εξαίρεση τον Jack White – ο οποίος είναι σπουδαίος η νέα γενιά συγκροτημάτων δεν έχει βγάλει σπουδαίους κιθαρίστες. Το Rock ’n’ roll έχει μετριαστεί τόσο πολύ αυτή τη χιλιετία, που απλά δεν ακούς πλέον καλά solos. Και μισώ τους EMO.”

Αλλά υπάρχει τουλάχιστον ένα συγκρότημα για το οποίο ο Slash έχει λίγο χρόνο.

Είπε: “Έκανα ένα gig με τους Muse πρόσφατα και αυτοί οι τύποι μπορούν πραγματικά να παίξουν.

Δεν είναι αυτό που θα αποκαλούσα σωστό rock ’n’ roll, αλλά κάνουν πραγματικά κάτι το ιδιαίτερο. Και το θαυμάζω αυτό.”

Ο κιθαρίστας ελπίζει ότι οι νέες κιθάρες της Gibson και της Epiphone Les Paul με την υπογραφή του θα εμπνεύσουν μια νέα γενιά να πιάσει το όργανο στα χέρια της.

Είπε: "Η νέα κιθάρα είναι εκπληκτική. Είχα άμεση ανάμειξη στην δημιουργία της."

Συνήθως, κάνω ειδικές αλλαγές στις Gibsons γιατί είμαι πολύ εκλεκτικός με τον λαιμό. Αλλά αυτή είναι έτοιμη. Είναι ένα όμορφο πράγμα και υπάρχει ακόμη και ειδική έκδοση με καψίματα από τσιγάρα για να έχεις μια πλήρη ιδέα.”

Οι ειδικές εκδόσεις της Slash Gibson και Epiphone Les Paul θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως αύριο.

"Ο Axl Rose και οι Guns N' Roses είναι και θα είναι για πάντα ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της εποχής μας και μια από τις σπουδαίες rock n roll φωνές της γενιάς του. Είναι τιμή μας που ο Axl μας εμπιστεύτηκε."

Irving/Andy

"Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι οι Guns N’ Roses και εγώ εκπροσωπούμαστε πλέον από την ομάδα management των Irving Azoff και Andy Gould. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και περιμένουμε να συνεργαστούμε μαζί τους και ελπίζουμε η σχέση μας να αποδειχθεί ωφέλιμη για όλους, ιδιαίτερα για τους fans.

Axl Rose"
27 Μαρτίου, 2008

Νοιώθουμε έκπληκτοι αλλά και πολύ χαρούμενοι που έχουμε την υποστήριξη του Dr. Pepper για το άλμπουμ μας Chinese Democracy, καθώς μας ήρθε πολύ ξαφνικό. Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποια ανάμιξη σχετικά με αυτή τη διαφήμιση από την δισκογραφική μας εταιρεία αυτή τη στιγμή. Και καθώς μερικές ερμηνείες του Buckethead θα είναι στο άλμπουμ μας, θα μοιραστώ το Dr. Pepper μου μαζί του.

Axl Rose

Ο Dr Pepper Θα Δώσει Σε Όλους* Στην Αμερική ένα Δωρεάν Αναψυκτικό Αν ο Axl Rose Κυκλοφορήσει το Νέο Άλμπουμ των Guns N' Roses, Chinese Democracy, το 2008
*Οι Κιθαρίστες Slash και Buckethead Δεν Δικαιούνται Δωρεάν Αναψυκτικό

PRNewswire
PLANO, Texas
(NYSE:CSG)

PLANO, Texas, 26 Μαρτίου /PRNewswire/ -- Κουρασμένος από ένα κόσμο όπου οι Αμερικάνοι λατρεύουν wannabe (αυτούς που θέλουν να γίνουν) τραγουδιστές και μιούζικαλ για μαθητές λυκείου που προσπαθούν να περάσουν σαν rock 'n roll μουσική, ο Dr Pepper ενθαρρύνει (οκ, ικετεύει) τον Axl Rose να κυκλοφορήσει επιτέλους το αριστούργημα το οποίο δημιουργεί εδώ και 17 χρόνια, το Chinese Democracy, μέσα στο 2008.

Με μια πρωτάκουστη ενέργεια αλληλεγγύης προς τον Axl, όλοι στην Αμερική, εκτός των πρώην μελών των GNR Slash και Buckethead, θα λάβουν ένα δωρεάν κουτί του Dr Pepper αν το άλμπουμ κυκλοφορήσει κάποια στιγμή -- οποιαδήποτε στιγμή! -- μέσα στο 2008. Ο Dr Pepper υποστηρίζει τον Axl, και καταλαβαίνει απόλυτα ότι μερικές φορές πρέπει να διασχίσεις την ζούγκλα πριν τα καταφέρεις.

"Χρειάστηκε λίγη υπομονή για να τελειοποιήσουμε το ειδικό μίγμα του Dr Pepper που αποτελείται από 23 συστατικά, που γνωρίζουν και αγαπάνε οι οπαδοί του," είπε ο Jaxie Alt, διευθυντής Μάρκετινγκ του Dr Pepper. "Οπότε καταλαβαίνουμε απόλυτα και συμφωνούμε με την αναζήτηση του Axl για την τελειότητα -- για κάτι παραπάνω από ένα μέτριο άλμπουμ. Γνωρίζουμε ότι μόλις κυκλοφορήσει, ο κόσμος θα αναφέρεται σ' αυτό σαν το "Dr Pepper για τα αυτιά" γιατί θα είναι μια ανανεωτική γεύση πλούσιων και τολμηρών ήχων -- ένα άλμπουμ που θα γίνει αμέσως κλασσικό."

Δείξτε την υποστήριξη σας στον Axl και ανεβείτε στο "NightTrain" της ενθάρρυνσης στο http://www.chinesedemocracywhen.blogspot.com/ -

Για το Dr Pepper:

Το Dr Pepper είναι ένα ηγετικό brand στο portfolio αναψυκτικών της Cadbury Schweppes Americas Beverages (CSAB), που εδρεύει στο Plano, Texas, θυγατρική εταιρεία της Cadbury Schweppes plc (NYSE: CSG). Η CSAB είναι από τους μεγαλύτερους παραγωγούς αναψυκτικών και άλλων ποτών στην Αμερική. Άλλα προϊόντα της CSAB είναι τα 7UP, Snapple, Accelerade, Mott's Apple Juice and Sauce, RC Cola, A&W Root Beer, Sunkist Soda, Canada Dry, Hawaiian Punch, Schweppes, Diet Rite, Clamato, Mr & Mrs T Mixers, Holland House Mixers, Rose's, Mistic, Yoo-hoo, Orangina, IBC, Stewart's, Nantucket Nectars και άλλα πολύ γνωστά καταναλωτικά προϊόντα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την CSAB και τα προϊόντα της, επισκεφτείτε το http://www.brandspeoplelove.com/.

Πηγή: Dr Pepper

Επικοινωνία: Chris Kooluris of Ketchum for Dr. Pepper, 001-646-935-4098,
[email protected]

Web site: http://www.brandspeoplelove.com/
http://www.chinesedemocracywhen.blogspot.com/

Ο Slash κρατάει τους fans σε αγωνία για την περιοδεία με τους Zeppelin

Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

Ο Slash λέει ότι μάλλον το συγκρότημα του, οι Velvet Revolver, δεν θα ανοίξει για τους Led Zeppelin σε μια παγκόσμια περιοδεία αλλά έχει σταματήσει να το αποκλείει εντελώς.

Οι φήμες ξεκίνησαν μετά την sold out συναυλία των Zeppelin στην O2 Arena του Λονδίνου τον περασμένο Δεκέμβριο.

Τις είχε επιβεβαιώσει και ο μπασίστας των Velvet Revolver και πρώην μέλος (μαζί με τον Slash) των Guns N' Roses, Duff McKagan.

Αλλά ο Slash είπε στο Newsbeat ότι το συγκρότημα συγκεντρώνεται στο επόμενο τους άλμπουμ.

"Υπάρχει μια τεράστια φήμη ότι θα ανοίξουμε για τους Zeppelin και νομίζω ότι απλά παρεξήγησαν κάτι που ειπώθηκε."

"Νομίζω ότι οι Zeppelin δεν γνωρίζουν ακόμη αν θα κάνουν περιοδεία."

"Είδα τον Robert χθες το βράδυ και κάνει την solo περιοδεία του και όσον αφορά τους Velvet Revolver, έχουμε άλλον ένα δίσκο να κυκλοφορήσουμε και δεν σκεφτόμαστε καν κάτι τέτοιο."

Οι Velvet Revolver τελειώνουν αυτή τη εποχή μια Ευρωπαϊκή περιοδεία και σε μια συναυλία στην Γλασκόβη στις 20 Μαρτίου ο τραγουδιστής Scott Weiland είπε στους fans ότι βλέπουν κάτι ιδιαίτερο, την τελευταία περιοδεία των Velvet Revolver."

Είναι κάτι για το οποίο δεν θέλει να συζητεί ο Slash.

"Λοιπόν, ας το θέσουμε έτσι - αυτή δεν είναι η τελευταία περιοδεία των Velvet Revolver."

Άλλος ένα παράγοντας που επηρεάζει το μέλλον του Weiland στο συγκρότημα είναι μια online αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Weiland και τον πρώην ντράμερ των Guns N' Roses και νυν των Velvet Revolver, Matt Sorum.

Σχετικά με τον solo δίσκο

Ο Slash επιβεβαίωσε επίσης ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα solo άλμπουμ στο άμεσο μέλλον, με διάφορους τραγουδιστές.

"Δεν νομίζω ότι έχω την υπομονή να κάνω έναν οργανικό δίσκο (μόνο μουσική), γι' αυτό θέλω να δουλέψω με διάφορους καλλιτέχνες στων οποίων τους δίσκους έχω συμμετάσχει αλλά και με κάποιους που δεν έχω συνεργαστεί ακόμη."

Αλλά ο, κατά δική του ομολογία, νευρικός και ανασφαλής κιθαρίστας δεν αποκάλυψε κανένα όνομα.

"Φοβάμαι ότι θα "την κάνουν" την τελευταία στιγμή και θα με κάνουν να φανώ ηλίθιος."

Σχετικά με soundtrack ταινίας

Πέρα από τον solo δίσκο του και τις υποχρεώσεις με τους Velvet Revolver, ο Slash αποκάλυψε ότι γράφει για πρώτη φορά μουσική για ταινία, μια ανεξάρτητη που ονομάζεται "Αυτό Δεν Είναι Μια Ταινία".

"Έχει μόνο κιθάρες στο soundtrack και γι' αυτό μου κίνησε το ενδιαφέρον."

"Αλλά μου αρέσει και ο σκηνοθέτης και είπα, ναι, θα μπορούσα να το κάνω."

"Δεν πρόκειται για κινούμενα σχέδια αλλά είναι σίγουρα φαντασίας και πολύ σκληρό ταυτόχρονα."

"Φοβάμαι σαν **σμένος!"

Το περιοδικό Metal Hammer (τεύχος Μαρτίου, Νο. 279) έχει μεγάλο αφιέρωμα στα Glam/"Hair" Metal Albums. Φυσικά υπάρχει αναφορά στους GN'R και μεγάλη αφίσα με το απαγορευμένο εξώφυλλο του Appetite For Destruction... ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!

Υπό διάλυση φαίνεται να είναι οι Velvet Revolver και δυστυχώς όλα γίνονται στα φανερά...

Την περασμένη εβδομάδα στην συναυλία του συγκροτήματος στην Γλασκόβη ο frontman των VR, Scott Weiland, δήλωσε στο κοινό ότι αυτό που βλέπουν "απόψε είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο γιατί είναι η τελευταία περιοδεία των Velvet Revolver".

Το υπόλοιπο συγκρότημα σάστισε στη δήλωσε του Weiland, ο οποίος λίγο αργότερα μάλωσε με τον τεχνικό στη κονσόλα και μετά από δυο τραγούδια πέταξε το μικρόφωνο του κάτω και έφυγε.

Το συγκρότημα συνέχισε με το It's So Easy και τον Duff στα φωνητικά μέχρι που ξαναβγήκε ο Scott και συνέχισε να τραγουδάει χωρίς καθόλου όρεξη (σύμφωνα με fans).

Στο ξεκίνημα της συναυλίας το συγκρότημα περίμενε 10 λεπτά στη σκηνή να εμφανιστεί ο Weiland.

Λίγο αργότερα ο Matt Sorum έκανε την ακόλουθη δήλωση στο site του:

"Γεια σας σπουδαίοι Fans,
Λοιπόν, η περασμένη νύχτα ήταν ενδιαφέρουσα. Είχαμε μια μικρή αναταραχή στη σκηνή, όπως μάλλον θα είδατε και μόνοι σας. Το να είσαι σε ένα συγκρότημα πολλές φορές μοιάζει με το να είσαι σε μια σχέση. Μερικές φορές απλά δεν τα πας καλά με τον άλλον. Υποθέτω ότι υπήρξαν πολλές αναταραχές τελευταία με τις ακυρώσεις και όλα αυτά. Ήταν απογοητευτικό, δεν θα πω ψέματα. Η καριέρα μου και η ζωή μου στο Rock n Roll είχε τα πάνω της και τα κάτω της. Δυστυχώς μερικοί άνθρωποι σ' αυτή τη δουλειά δεν καταλαβαίνουν πόσο σπουδαία ζωή έχουν. Περιοδείες σε όλο το κόσμο, γνωριμίες με σπουδαίους ανθρώπους και fans σε όλο το κόσμο. Και απλά παίζουμε για να ζήσουμε. Νοιώθω πραγματικά ευλογημένος. Αλλά μερικές φορές ο δρόμος μπορεί να ξεζουμίσει κάποιους, το να είναι πολύ καιρό μακριά από το σπίτι και την οικογένεια τους μπορεί να τους συνθλίψει μερικές φορές. Με όλα τα ταξίδια και διαφορετικά κρεβάτια. Προσωπικά το γουστάρω αυτό και μερικές φορές δεν μπορώ να πιστέψω πόσο τυχερός είμαι που μπορώ ακόμη να ζω απ' αυτό. Όλοι μπορούσαν να δουν ποιος ήταν δυσαρεστημένος χθες το βράδυ αλλά το μόνο που θα πω είναι ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ROCK ΖΩΝΤΑΝΟ!!!! Σ' αυτή τη ζωή απλά σηκώνεσαι και συνεχίζεις. Και δεν αφήνεις κανένα να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου. Η ΑΛΗΘΕΙΑ Rock On!!!!!!"

Φυσικά ο Weiland, που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του (ακόμη και όταν έχει άδικο) απάντησε αμέσως μέσω του Blabbermouth.net:

"Σε απάντηση στο κείμενο του drummer μας [Matt Sorum] για το λόγο που το συγκρότημα βρίσκεται σε ρευστή κατάσταση:

"Πρώτα απ' όλα, η κατάσταση της οικογένειας μου δεν τον αφορά, αφού είναι πολύ ανώριμος για να έχει μια αληθινή σχέση, πόσο περισσότερο παιδιά. Γι' αυτό μην προσπαθείς να μπεις στα παπούτσια ενός άντρα, όταν δεν έχεις περπατήσει τον δρόμο του. Δεύτερον, 'Να κρατήσουμε ζωντανό το rock 'n' roll?' Έκανα πολλές προσπάθειες να μείνω εγκάρδιος με τα μέλη των VR, αλλά κυρίως με σένα. Είναι αστείο βέβαια - αυτό είναι το πρώτο σου συγκρότημα, σε αντίθεση με το να είσαι μισθοφόρος. Κατά την διάρκεια της καριέρας μου έχω κάνει δίσκους (τώρα είμαι στον ένατο) που έχουν πουλήσει πάνω από 35 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έχω κρατήσει ένα επίπεδο επαγγελματισμού, ασχέτως με το πόσα ναρκωτικά έχω εισάγει στον οργανισμό μου. Έχω ακυρώσει μόνο μια περιοδεία καθ' όλη τη διάρκεια της 16χρονης πορείας μου και αυτή ήταν η επανασχεδιασμένη της Αυστραλίας. Τώρα, θέλεις να ανοίξω το κονσερβοκούτι με τα σκουλήκια, Matthew? Να ελευθερώσω το Kraken(αναφορά στους Πειρατές της Καραϊβικής? Σερβίρω... Volley! Ακύρωσες την περιοδεία στην Αυστραλία το Φθινόπωρο γιατί πήγες για αποτοξίνωση, αλλά δεν θα πω γιατί... Θα αφήσουμε το Blabbermouth να το βρει μόνο του.

"Όσο για τους fans μας - Θα ιδρώσω, θα μελανιάσω και θα ματώσω για σας. Και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι το τέλος αυτής της περιοδείας. Παρ' όλα αυτά, σας αξίζει να ακούσετε τους VELVET REVOLVER να παίζουνόχι συγκεκριμένα άτομα να τραγουδάνε παράλληλα για να βγάλουν ένα χάλια ήχο. Ο Θεός να μας φυλάει - Θα μπορούσε κάποιος να με φανταστεί να πιάνω μια κιθάρα και να παίζω πάνω στα solo μαζί με τον Slash? Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ γιατί γνωρίζω τη θέση μου. Είναι κρίμα... ήμασταν μια συμμορία. Αλλά οι εγωισμοί και η ζήλεια μπορούν να χαλάσουν οποιονδήποτε. Εύχομαι τα καλύτερα και σκοπεύω να αφανίσω τη σκηνή στις λίγες τελευταίες συναυλίες."

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα MusiCares MAP Fund θα βραβεύσει τον Slash στις 9 Μαΐου στο Hollywood (The Music Box @ Fonda, 6126 Hollywood Blvd., Hollywood). Ο Slash θα παραλάβει το βραβείο "MusiCares From the Heart" για την χωρίς όρους φιλία και αφοσίωση στην αποστολή και τους στόχους του οργανισμού.

Την ίδια βραδιά θα βραβευτεί και ο Alice Cooper από το ίδρυμα.

Επίσης θα εμφανιστούν επί σκηνής οι Blind Melon (Glen Graham, Brad Smith, Rogers Stevens, Christopher Thorn και Travis Warren) και οι Camp Freddy (Chris Chaney, Donovan Leitch, Billy Morrison, Dave Navarro και Matt Sorum) μαζί με διάφορους καλεσμένους. Φυσικά επί σκηνής θα εμφανιστούν ο Alice Cooper και ο Slash.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 100 δολάρια και φτάνουν μέχρι και τα 1.250. Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα πάνε στο MusiCares MAP Fund.

Ο Richard Fortus θα ανέβει στην σκηνή με τους X Japan για τις τρεις συναυλίες τους στο Tokyo Dome στο Tokyo της Ιαπωνίας τις ακόλουθες ημερομηνίες:

28 Μαρτίου - Night of Destruction
29 Μαρτίου - Night of Madness
30 Μαρτίου - Night of Creation

O Richard και ο Robin έπαιξαν το "Endless Rain" των X Japan, σαν μέρος του κιθαριστικού ντουέτου σε μερικές συναυλίες των Guns N' Roses στην Ιαπωνία τον Ιούλιο του 2007.

Οι X Japan είναι από τα πιο ιστορικά rock group της Ιαπωνίας και η επανένωση τους έκανε τους fans να ζητήσουν περισσότερα από 200.000 εισιτήρια για τις πρώτες δυο συναυλίες, με αποτέλεσμα να προστεθεί αμέσως και μια τρίτη...

Το περιοδικό Rolling Stone έκανε μια έρευνα για το ποια είναι τα 10 καλύτερα τραγούδια για να ακούς όταν πίνεις...

Οι αναγνώστες ψήφισαν τα εξής:

1. Tom Petty – “Free Fallin’”
2. Guns N Roses – “Paradise City”
3. Billy Joel – “Piano Man”
4. Lynyrd Skynyrd – “Sweet Home Alabama”
5. Beastie Boys – “Fight For Your Right”
6. The Kinks – “Lola”
7. Elton John – “Tiny Dancer”
8. Journey – “Don’t Stop Believin’”
9. Bon Jovi – “Livin’ On a Prayer”
10. Jerry Lee Lewis – “What Made Milwaukee Famous”

Κάντε κλικ στο link που ακολουθεί για να κατεβάσετε και να δείτε μερικά βίντεο ενός πρωτότυπου και περίεργου tribute συγκροτήματος στους Led Zeppelin. Μαζί τους παίζει και ο Robin Finck!!!

http://www.ledzaerial.com/video.html

Ο Duff McKagan αποκάλυψε αποκλειστικά στο Hot Press ότι οι Velvet Revolver είναι το φαβορί για να ανοίξουν τις συναυλίες των Led Zeppelin αν αποφασίσουν να κάνουν μια μεγάλη περιοδεία επανασύνδεσης.

Καταλαβαίνω ότι το έχουμε, αν και φαντάζομαι ότι υπάρχουν πολλά συγκροτήματα που είναι προετοιμασμένα να μας πετάξουν εκτός για αυτό το προνόμιο!” λέει και γελάει ο πρώην μπασίστας των Guns N’ Roses και θρύλος της rock ‘n’ roll. “Θα ήθελα πολύ να ήμουν στην συναυλία τους στο Λονδίνο πριν τα Χριστούγεννα, αλλά είχαμε δικές μας συναυλίες που προφανώς είχαν προτεραιότητα."

Συνάντησα τον Jimmy Page σε μια απονομή βραβείων και όχι μόνο γνώριζε ποιος ήμουν, αλλά μου είπε ότι είχε δει και δύο συναυλίες των Velvet Revolver. Σε καμιά περίπτωση δεν πίστευα το 1977 όταν είδα τους Led Zep στο Seattle ότι μια μέρα θα καθόμουν με τον κιθαρίστα τους. Κάτι τέτοια με κάνουν να τσιμπάω τον εαυτό μου για να πιστέψω!”

Στο τεύχος Απριλίου 2008 του περιοδικού Guitar Player υπάρχει ένα άρθρο για τον Ron "Bumblefoot" Thal.

Επίσης μπορείτε να κάνετε μαθήματα κιθάρας με τον Ron μέσω του site του περιοδικού Guitar Player.

Στο site www.guitarplayertv.com, στο μενού πάνω αριστερά, θα κάνετε κλικ στο GP Lessons - Apr. 08, και μετά στο Bumblefoot Lessons. Εκεί θα βρείτε αρκετά βίντεο με τον Bumblefoot...

Επανακυκλοφόρησε μετά από 10 χρόνια το Language Of Fear του Del James. Το βιβλίο αποτελείται από μικρές ιστορίες τρόμου. Σε μια από αυτές τις ιστορίες, το "Without You", βασίστηκε το video clip του τραγουδιού "November Rain" των Guns N' Roses.

Επίσης υπάρχει ένας πρόλογος (6 σελίδες) του W. Axl Rose.

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο μέσω του Gunsnroses.gr. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε ένα email στο [email protected].

Επιστροφή στα Νέα

Επιστροφή στην αρχική σελίδα